Hirdetés
-
GAMEPOD
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kanczy
Topikgazda
válasz
SkiDev #60987 üzenetére
Nekem az a véleményem, hogy a Zyra a probléma. Megnéztem egy két gamed, és úgy látom, hogy a legtöbb meccsen tele a csapat damage-dzsel, de hiányzik a CC, és a frontline. Vannak olyan meccsek is, amik kb. lehozhatatlanok (pl. ahol 5/13 voltál, ott a csapattársaid is 16, 17, 18 halállal fejezték be), de simán lehet, hogy 1-2 meccset az döntött el, hogy nem volt rendes engage vagy tank a csapatban. Nem kell négy carry mellett neked is azt hozni.
Nyilván ez nem tuti, de ha valamin lehet javítani, az szerintem ez lehet. Ha jól emlékszem, Nautot maineltél sokáig. Leona, Thresh, Pyke mennyire megy? Rettenetesen meg lehet nyerni a laneket velük, Pyke-kal pedig ~ egyedül a meccset is.
Új hozzászólás Aktív témák
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 256GB!!! Bontatlan! One függő! Jótállás: 2028.04.04.-ig
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Már 25 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés.Gamer szék noblechairs EPIC Mercedes-AMG Petronas
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest