-
GAMEPOD.hu
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kanczy
Topikgazda
válasz SkiDev #60987 üzenetére
Nekem az a véleményem, hogy a Zyra a probléma. Megnéztem egy két gamed, és úgy látom, hogy a legtöbb meccsen tele a csapat damage-dzsel, de hiányzik a CC, és a frontline. Vannak olyan meccsek is, amik kb. lehozhatatlanok (pl. ahol 5/13 voltál, ott a csapattársaid is 16, 17, 18 halállal fejezték be), de simán lehet, hogy 1-2 meccset az döntött el, hogy nem volt rendes engage vagy tank a csapatban. Nem kell négy carry mellett neked is azt hozni.
Nyilván ez nem tuti, de ha valamin lehet javítani, az szerintem ez lehet. Ha jól emlékszem, Nautot maineltél sokáig. Leona, Thresh, Pyke mennyire megy? Rettenetesen meg lehet nyerni a laneket velük, Pyke-kal pedig ~ egyedül a meccset is.
[ Szerkesztve ]
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
Új hozzászólás Aktív témák
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hyundai, Kia topik
- Milyen routert?
- Gyúrósok ide!
- Politika
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- UHD filmek lejátszása
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FULL HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite C50-B - i3-G4 I 8GB I 120GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- KONICA MINOLTA PagePro 1350W Lézernyomtató ÚJ + 2db gyári toner
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 110 - Intel N3710 I 4GB I 256GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- GAMER PC! Ryzen 7600 / RTX 3070 Ti / 32GB 6000MHz / 1TB Gen4 / 650w! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest