Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
SkiDev
őstag
válasz
kistusik #61778 üzenetére
Ritkábban játszom a Valorant miatt, és akkor is csak ARAM, de a tanácsom annyi, mint amit nekem mondtak annak idején, hogy sajnos az ALL chat kikapcsolása segít a beállításokban. Néha érdekelne mit írnak, de arra ott van unokatesóm, hogy mondja.
Ugyanígy allergiás vagyok én is erre a 2 betűre, főleg mikor a fed noskill / az enemyben legjobban lecarryzett csapattárs spammelgeti (5/5 általában utóbbi).
Aki először el kezdte használni..... Minimum kettéfejelném.Életemben, ha beírtam 5x sokat mondok, akkor sem spammeltem, de az enemy megérdemelte, mert elthrowolták a chaten való vergődés ("ez tutorial" stb.) miatt a meccset.
Mióta kikapcsoltam, azóta valahogy sokkalta nyugodtabb vagyok, a lose sem érdekel már annyira, bár lehet közrejátszik, hogy tét nélküliek a meccsek is. El kell fogadni, hogy az átlagos játékos (mint én is) sosem fog feljebb jutni évek után sem, mert a sok szerencsétlent nehéz lecarryzni 1v9-ben.
Ha egyedül akarsz carryzni, akkor inkább térj át a riot lövöldözős játékára, ott 1v3 is hozható idővel. (#nemszponzorált)
Egyébként látszik mennyire értenek a matchmakinghez, mert itt is vagy elvernek még most, mint a szart vagy egy nagyon nehéz 13-10/11/12-re hozzuk ki a győzelmet.
Új hozzászólás Aktív témák
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
- Nagyrobogósok baráti topikja
- PlayStation 5
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Xbox Series X|S
- Yettel topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- Független Xiaomi 14 512 GB fehér telefon még 25 hónap garanciával
- X1 Carbon 9th 27% 14" FHD+ IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 5 3600-5600X + RTX 3060 Ti / 3070 / 3080 + Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- HP 15s-eq1036nh - 15,6"FullHD IPS - Ryzen 5 4500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Roborock S8 White, 2 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest