Hirdetés
-
GAMEPOD
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
SkiDev
őstag
válasz
kistusik #61778 üzenetére
Ritkábban játszom a Valorant miatt, és akkor is csak ARAM, de a tanácsom annyi, mint amit nekem mondtak annak idején, hogy sajnos az ALL chat kikapcsolása segít a beállításokban. Néha érdekelne mit írnak, de arra ott van unokatesóm, hogy mondja.
Ugyanígy allergiás vagyok én is erre a 2 betűre, főleg mikor a fed noskill / az enemyben legjobban lecarryzett csapattárs spammelgeti (5/5 általában utóbbi).
Aki először el kezdte használni..... Minimum kettéfejelném.Életemben, ha beírtam 5x sokat mondok, akkor sem spammeltem, de az enemy megérdemelte, mert elthrowolták a chaten való vergődés ("ez tutorial" stb.) miatt a meccset.
Mióta kikapcsoltam, azóta valahogy sokkalta nyugodtabb vagyok, a lose sem érdekel már annyira, bár lehet közrejátszik, hogy tét nélküliek a meccsek is. El kell fogadni, hogy az átlagos játékos (mint én is) sosem fog feljebb jutni évek után sem, mert a sok szerencsétlent nehéz lecarryzni 1v9-ben.
Ha egyedül akarsz carryzni, akkor inkább térj át a riot lövöldözős játékára, ott 1v3 is hozható idővel. (#nemszponzorált)
Egyébként látszik mennyire értenek a matchmakinghez, mert itt is vagy elvernek még most, mint a szart vagy egy nagyon nehéz 13-10/11/12-re hozzuk ki a győzelmet.
Új hozzászólás Aktív témák
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
- World of Tanks - MMO
- Riasztó topik
- Milyen NAS-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nintendo Switch 2
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad T495 üzleti notebook - R7 Pro 3700U 32GB RAM 512GB SSD Radeon Vega 10 W
- Samsung Galaxy Watch5 Pro,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest