-
GAMEPOD.hu
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
SkiDev
őstag
válasz
kenwood #61151 üzenetére
Ez teljesen normális, mivel valakinek - hasonlóan az Aramhoz - először dobja be, valakinek meg a mainje. De amikor azon megy a fröcsögés, hogy miért vagyok egy Azirral 0/4-be, mikor sosem játszottam vele vagy amikor egy Riven egy jó meccset azért tesz tönkre, és megy feedelni szándékosan torony alá minden lanere, mert topon kikapott egy fun módban, az kicsit frusztráló. Ezzel semmi gond nincs, aki szereti nyugodtan tolja, de részemről kihagyom, így egyszerűbb. 9w 2l volt talán mikor bejött a mód, onnantól nem hagyott a gép nyerni.
Eleget idegeskedem ranked miatt, nem kell még ez is.
Ez a Sett nem tudom, hogy kinek az élettelen agyából született, de AK véleményén vagyok, hogy ezt így nem szabadott volna beereszteni. Legtöbb dmg, legtankosabb, 1v3-at lazán letol a gusztustalan pajzsa miatt, szóval most már nálam bant ér most már.[ Szerkesztve ]
Siemens A40 \ Siemens C35 (BOCI Ver.) \ Siemens AF51 \ SE k310i \ Nokia 3110c \ SE k800i \ LG GT 500 \ SE Xperia X8 \ Sony Xperia SP \ LG G4 Brown Leather \ Huawei Mate 10 Pro \ Realme X2 Pro \ Samsung Galaxy S21 Ultra \ iPhone 16 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Az OpenAI szerint az USA-nak sürgősen újabb adatközpontokra van szüksége
- Milyen videókártyát?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest