Új hozzászólás Aktív témák

  • Gentlelelele

    aktív tag

    Senki sem játszott cs:go-val vagy Hs-el? A HS teljes egészében pay to win játék. Persze ha képes vagy napi 10-12 órát beleölni, akkor a kövi kiegészítőig meg lehet az előző kieg minden lapja :DDD Cs:go? Heti szinten kaphatsz 4 centes skineket, amiket eladhatsz 1 centért. Hébehóba kaphatsz ládát is persze ahhoz, hogy kinyisd kell hozzá egy kulcs, ami 2 euro :D A Cs commutiny az elmúlt 3-4 évben csak a sírásról szól. Nincsenek evenetek már. Eddig fel évente volt most a legutóbb majdnem másfél éve volt. Sok a segéd programot használó játékos 8 év alatt most sikerült valamit lépni ellenük. Addig mehettél FAceit vagy esea-t játszani, ami havi díjas.

    Lolban azért is megy a sírás, ha afk nézek egy profi ligát, akkor kapok belőle valamit. Semmiért valamit. Ilyen minden event. Épp csak annyi a dolgod, hogy játsz a játékkal és kaphatsz free lootot, ami nem mindig 1 centes hulladék lesz.

    Esetleg fortnite? Van/ volt benne olyan opció, hogy egy kis raköltéssel (20eu?) elég szép kis ingame valutát tudtál kifarmolni magadnak 3 naponta 2-3 óra játékkal.

    Valve hosszú évekig le sem tojta a commutinyt. A HS épp ahogy elemnet, de ha valamit elronottak várhattál 2-3 hónapot az updatere.

    Az Epic és a Riot is kifejezetten olyan cég, akik meghallják közönségük hangját és próbálnak tenni értük.

    twitch.tv/gentlegg “Evil is Evil. Lesser, greater, middling… Makes no difference. The degree is arbitary. The definition’s blurred. If I’m to choose between one evil and another… I’d rather not choose at all.”

Új hozzászólás Aktív témák