Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
-
GAMEPOD.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
pittlaren
csendes tag
válasz Sleek #102498 üzenetére
Látom, ez is ilyen sildes, praktikus egy cucc. _Szerintem_ egy bizonyos összeghatárig - cca 40k- az ár/minőség egyenes arányban nő, a fölött egy casual bringás számára már nem értelmezhető holmik vannak.
Van egy Abus-om is, tök jó, érezhetően minőségibb mint a Speci, masszív, de durva nehéz, és robusztusságából kifolyólag elég méretes, na. Ráadásul akkora benne a fejem mint a Halálcsillag.Késő ősszel/kora tavasszal használom, nyáron sok(k). Kaptam, aji volt, őszintén szólva az én képességeimhez mérten túlzás, magamtól, saját büdzséből azért nem vállaltam volna be. De ettől függetlenül látszik, miből adódik a felára, csak ne feszélyezne annyira...
Milyen név az, hogy Azim? Cornwalli vagy ír? Mór...
-
Sleek
senior tag
válasz pittlaren #102497 üzenetére
Nekem ilyen van jelenleg.
Tény ,hogy amit próbáltam Uvex az kényelmesebb volt kicsit.
De nem is egy árban voltak. Az Uvex az bő 30ezer ft felett.[ Szerkesztve ]
<OLYMPUS E-M10II VÁZ + EZ-M1442 II ,Canon R8 EF 24-70mm f/4L IS USM , TAMRON 70-210mm f/4 Di VC USD , SIGMA 150-600MM><Kross Level A2 Merida Scultura 300 ,Wilier GTR Team Rim Giant Xtc Slr 2 >
-
pittlaren
csendes tag
válasz flash- #102464 üzenetére
Nekem ez van:
Mondjuk, ebben nincs rovarháló, ellenben van egy levehető sild. Marha jól szellőzik, könnyű, és szerintem nem túl nehéz utólag applikálni bele vmi hálót. Cserébe csak 17k, ami szerintem kifejezetten baráti.
-
gabro0
őstag
Szerintetek mennyire nézne ki trén egy bicajon három különböző szériás váltószett? R8000-es váltók, 6800 fékváltókar, többi 5800.
[ Szerkesztve ]
-
szkink
aktív tag
válasz flash- #102464 üzenetére
Én ma rendeltem meg ezt sok sisak próbálás után találtam rá erre a formára (próba nélkül nem vegyél) ,ami egyből megfogott mert mintha rám öntötték volna és ugye nem is egy rossz sisak,persze nem szerettem volna ennyit költeni de be kellett látnom,hogy minőséget és tetszést meg kell fizetni.
-
ivana
Ármester
válasz bunddog #102487 üzenetére
Továbbra is fontos: alu a váz? Mert ha elektrokémiai korrózió akkor sósav kell oda.
Az ütögetés jó ötlet, a heggesztés játszhat még, vagy ha más nincs kifúrni a közepét és a menetig bevágni fűrészlappal (been there done that, igaz az mindkét oldalon műanyag csészés volt).
Ha a tengelyes oldal ragadt benn és már amúgy is szar a mono akkor valami nagyobb kalapáccsal ütögetném a tengelyt rozsdaoldó adagolása mellett. A káromkodás feszültség oldó hatású ilyenkor Kiszakítani nem nagyon lehet ha rendes váz.Én profi vagyok vasárnap egy saccra 80 éves négyszöges hajtás szedtem le amiben nem volt már lehúzó menet (mondjuk sokra nem mentem volna vele mert rohadtul nem volt szabvány a menet akkoriban). Így mehet az öreg styria a szintereshez
[ Szerkesztve ]
-
HEAHEA
aktív tag
Mit szóltok ehhez a kerékpárhoz? Aki karbon országútit keres annak ajánlanátok ezt a bringát? Genesis Zero Z1 2018. Nekem tetszik ránézésre.
-
Szoles
senior tag
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz bunddog #102487 üzenetére
Melegítés használ6,csak sajnos az a festék károsodásával jár. Én azt szoktam,hogy rendesen ráfogok,aztán a folyamatos feszítés helyett rövid,erős nyomásokkal,rántásokkal próbálom meglazítani.
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
-
bunddog
tag
válasz Hasaggymeg #102458 üzenetére
Jó irányba próbáltam, holnap teszünk egy második kísérletet.
-
5381
aktív tag
válasz flash- #102461 üzenetére
Ezek is elég pofás sisakok. Némelyik színezhető és feliratozható is.
-
Runner_fxr
Ármester
válasz 6030D #102476 üzenetére
Most az más kérdés, hogy a tavalyi meg tavaly előtti bringák akciósak. Meg az is, hogy esetleg mint régi alkalmazott, tudok intézni még némi extra kedvezményt. De amikor szezon eleje van, és ott vannak a legújabb bringák, pláne amikor magyar nagykerből, arra nem lehet csak úgy szórni a kedvezményeket. Nincs akkora mozgástér és a nagykerek sem szeretik az önkényes akciókat szezon elején. Nem azt mondom, hogy bizonyos esetekben isten káromlás egy kis alkudozás, de tudni kell tartani egy egészséges határt, és ha már alapból is nagy akció van egy terméken, akkor nem kezdem el még lejjebb cigánykodni. Érdekes, hogy multiknál nem divat ez az alkudozás, pedig ők jobban megengedhetnék maguknak, a kisebb boltokra meg sokan úgy tekintenek mint a bolhapiacra. Ezzel annyira nem tudok egyetérteni. Visszagondolva azokra az évekre, amikor még nem dolgoztam a bringás szakmában, ha bementem egy bringa boltba eszembe se jutott alkudozni, csak akkor kaptam kedvezményt amikor pl egy ismerősöm dolgozott a boltban. Illetve olyan helyeken ahova tényleg sokat jártam.
Hasaggymeg: Jó persze, azt mindig érdemes megfontolni, amikor valaki tényleg szeretne venni egy kerékpárt a boltban, pláne ha nem is egy alap gépet, de valami mondjuk nem passzol a bringán méretben, akkor kedvezményesen vagy ingyen orvosoljuk a problémát, jelen esetben azzal a drágább stucnival.
De mindennek van egy egészséges határa.[ Szerkesztve ]
-
Szoles
senior tag
válasz Hasaggymeg #102441 üzenetére
Köszönöm!
-
RaiZka
tag
mennyire kiraly volt ebben az idoben menni egy kort vegre kabat nelkul az atmeneti kesztyuben
Mondjuk Fót-Bp között jött a hatsomban egy outis, alig gyoztem tartani.. 182-185ös pulzus
[ Szerkesztve ]
-
apszi
őstag
-
6030D
őstag
válasz Hasaggymeg #102477 üzenetére
És odaadták neki? Gondolom oda. Megvette? Meg.
Én egy bp-i boltba mentem CUBE Attention-ért, nem volt, csak Analog. Talán 25 e Ft-tal volt olcsóbb. Mondom a srácnak, hogy oké, de ebben csak Octalink van. Nem gond kicseréljük. 40 e Ft-ot kell ráfizetni, raknak bele Deore-t, és az octát ott hagyom. Nem vettem náluk biciklit... Mondjuk utólag nem is bánom, mert sok mindenben gyengébb volt, mint a mostani Focus. Amit Analog áron vettem.Napfénysüti: ráadásul azóta nincs autód, de új a konyha, nem?
[ Szerkesztve ]
Merida Big.Nine 6000, Mitas Kratos/Scylla
-
Napfénysüti
nagyúr
Nálunk is a feleségem az alkudozós nekem sosincs pofám hozzá.
Tavaly mikor elvitték a Hondámat akkor az árát ő tárgyalta le a vevőjelölttel, meg is jegyezte a srác hogy kemény dió az asszony. Mondjuk pénzügyes végzettsége van, jobban ért ezekhez.Més que un club!
-
RaiZka
tag
jöhetnétek velem bringat venni
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz apszi #102474 üzenetére
Tudtommal nincs.
(#102475) Runner_fxr ...nejem ugyanakkor időnként úgy keni-vágja,hogy el kell somfordáljak ne lássák együtt vagyunk. Pl. az mikor Ecobikenál kiderült,hogy a legkisebb Cube Cross (53) is picit nagy neki,szemrebbenés nélkül rámutatott egy rövidebb huszonezres Deda stucnira az eredeti és meglehetősen puritán Cube helyett,majd mikor felszerelték azt mondja de ő ezért nem akar ráfizetni.
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
-
6030D
őstag
válasz Runner_fxr #102475 üzenetére
Új Bergamont kerékpárok, rendkívül akciós áron eladóak!
Bolti árnál olcsóbb? Nincs kérdésem...
-
Runner_fxr
Ármester
válasz Hasaggymeg #102472 üzenetére
Sajnos Te vagy a ritkább eset! A gyakoribb inkább az, hogy még egy 30%-al kedvezményesebb árból is alkudni akarnak.
-
apszi
őstag
Sziasztok!
Egy villám kérdésben kérném a segítségeteket.
Szeretnék egy bringalakatot venni, konkrétan az Abus U mini 40-et szemeltem ki. Kérdés, hogy van e különbség a Decathlon-ban kaphato [ABUS FRANCE SAS] és az [ABUS] megnevezésű között.Előre is köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
6030D
őstag
válasz Hasaggymeg #102472 üzenetére
A sisakot mondjuk ott vettem, ahol a bringát. Nyilván a Tescoban én sem állok neki alkudozni. A benzinkúton sem. Szerintem ha nem nagy arccal csinálja az ember, hanem látja a boltos is, hogy win-win szitut akarok, akkor van rá esély. Volt olyan, hogy egy boltban kaptam olcsóbban láncot, mert beszéltük, hogy máshol akciós, odaadták ugyanannyiért. Viszont ugyanitt az Answer kesztyűt nem, mert mondta, hogy nem tud lejjebb menni.
Több évig árultam hétvégente síbörzéken, most meg a kereskedelemben dolgozok. A magyar igényli az alkut. Ha fingja nincs az árról, de az első árból engedsz 1-5 %-ot, már örül a farkának. Nem véletlenül van a Hervisen is minden kedvezményesen. És hidd el, hogy amit alkuval megkapsz, azon sem fognak bukni.
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz 6030D #102471 üzenetére
Én valahogy ezt sosem tudtam megtenni,vagyis egy boltban kifügesztett árból alkudni.Megkérdezni sincs bőr az arcomon. ...talán ha többet vásárolnék megkérdezném,de amúgy szégyellem.Ugyanakkor van aki a benzinkúton is megpróbálja.
-
6030D
őstag
válasz Napfénysüti #102469 üzenetére
Ami készleten van, arra általában lehet. Persze akkor, ha van üzleti érzéke a tulajnak, és ő is ott van a boltban, vagy az alkalmazott szabad kezet kap. Egy sisaknál szerintem még fontosabb, mint egy bringánál, mert sisakból nem veszel 3 évest újonnan, bringából lehet. Nekik is érdekük, hogy ne a polcon nézegessék, hanem ha kisebb haszonnal is, de pörögjön az árukészlet.
Persze vannak már olyan árak, amikor nem lehet, de azt meg látod a neten, hogy már alacsonyabb, mint máshol.Merida Big.Nine 6000, Mitas Kratos/Scylla
-
pc360
addikt
válasz Napfénysüti #102469 üzenetére
Lehet, max hülyének néznek.
Válogatott, rendszeresen frissített programok ► neszetools.hu
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz 6030D #102468 üzenetére
Lehet sisakoknál alkudozni a boltban?
Amúgy én is azt mondom a kérdezőnek hogy ha teheti menjen és próbálja fel mindkét sisakot és utána döntsön. A POC-ot én se mertem próba nélkül megvenni mert rohadt drága és nem akartam befürödni vele. De miután felvettem még a boltban nagyon megtetszett.
Més que un club!
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz Napfénysüti #102466 üzenetére
Meg fog fagyni a fejed 35-40km/h-nál.
-
-
flash-
veterán
üdv
arra lennék kíváncsi hogy egy fekete sisak a fehérhez képest nyáron napsütésben(esetleg már tavasszal) mennyivel melegebb? érezhető? vagy a jó szellőzés miatt(ha jó) nem igazán van különbség?
amúgy ti melyiket vennétek?
uvex boss race helmet
vagy
GIRO SAVANT road helmet
[ Szerkesztve ]
-
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz bunddog #102457 üzenetére
Jó irányba próbálod? Ha ülsz a bringán a bal oldali balra lazul,a jobb oldali meg jobbra.[link]
-
FRayal
tag
Hát... sokáig nem értettem mi lehet a különbség egy 40 ezres cipő és egy 120 ezres között.. Sikerült eladni a lelkemet és mellé alkudozni is plusz 1 hónapig alig aludtam mert suli mellett húztam dolgozni és sikerült venni egy Sworks 6-os cipőt a Northwave Torpedo Plus helyett. Mintha zsugorfólia lenne a lábamon annyira passzol, nem mozog benne 1 millit sem, zsibbadás pedig távolról sem kerülgetett
-
rétisün
veterán
válasz Hasaggymeg #102448 üzenetére
war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
ivana
Ármester
válasz bunddog #102450 üzenetére
Milyen kozepcsapagy? Angol menet? A vaz anyaga? (Ha alu akkor problemak vannak elektrokemiai korrozio nem vicces) Locsolni olaj es rozsdamaro keverekevel (ha alu a vaz akkor sosav, de az oldja a festeket). Ha nem jon ki laposvasat kell heggeszteni erokarnak es azzal kiszedni, az melegit is, meg eleg eros is.
-
bunddog
tag
Hali!
Makacs, kitekerhetetlennek tűnő középcsapágyat hogy lehet kitekerni? melegítés után lehet rá esély?
-
pittlaren
csendes tag
válasz Hasaggymeg #102424 üzenetére
Köszi!
(#102445) rétisün: Én is onnan vettem tavaly nyáron a Kockám, 7főn megrendeltem, szerdán már kopogtatott is vele a futár.
-
rétisün
veterán
válasz Because #102446 üzenetére
köszi, ez jó hír, még akkor is, ha egyrészt még el kéne adnom azt bringát, ami helyett ott néztem másikat, illetve hogy a kinézett bringa éppen nincs a méretemben, még a német webshopokban sem
war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
rétisün
veterán
válasz Hasaggymeg #102441 üzenetére
(meglepő módon) itt olcsóbbak a Cube bringák (legalábbis amit én néztem) mint a bike-discount.de-n, ráadásul ingyen posta is van, míg a németektől ~50 euro......
azért ha úgy alakul, rákérdezek náluk, hogy is van ez, túl szép hogy igaz legyen
-
6030D
őstag
válasz Szakbarbár #102443 üzenetére
Ahol nem sózták az utat, ott lesz jó nagy locs-pocs. Vasárnap 3,5 órát országúton mentem, és fél órát bemerészkedtem a bringaútra, illetve házak közé (Dkeszi-Göd). Akkor lett sós/sáros a bringa. Az hétvégére se lesz jobb.
Edzés: elvileg sok alacsony pulzusos edzés, majd utána erősítő után jön a craft. Persze van közben is ez+az. Szeptemberben megmondom, igaza volt az edzőnek vagy sem.Merida Big.Nine 6000, Mitas Kratos/Scylla
-
Szakbarbár
aktív tag
Már csak pár nap és itt a jó idő, garantálom annyi bringás lesz hétvégén mint muslica a nyári estéken
Edzéssel kapcsolatos kérdésem lenne:
Állóképességi edzéseknél mikor lesz látható jele a fejlődésnek? Még mindig igen magas pulzussal tudok csak tekerni. Igaz ezen a télen nem vittem túlzásba az edzést, de heti 1-2 alkalommal megvan a 1,5 óra Spinning, tavalyi szezonban csak 2500 km-t tudtam menni.Ez a hozzászólás nem jöhetett volna létre elektromosság nélkül.
-
Szoles
senior tag
válasz Hasaggymeg #102109 üzenetére
Bocs, ezek a kék kulacstartók honnan vannak? Épp ilyen színűt keresek.
-
deicide
veterán
válasz RaiZka #102431 üzenetére
Most épp 83 kiló körül mozgok, de outiztam 90kg felett is. Egy sima alu kerék semmilyen kárt nem szenved, ha nem 20 centi mély kátyúkról beszélünk, csak "normál" úthibákról. A karbonkerék már sérülékenyebb, de ott sem a felni, inkább a karbon perem szokott sérülni.
Live fast - On high - Repentless - Let it ride
-
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz RaiZka #102431 üzenetére
Kérdezd Deicide aka.T1000 kollégát ,ő sem egy kis darab.(bár 100 alatt van,az biztos). Szerintem simán elbír,hisz pl.Kittel is 90kg körül van.
-
Wheex
csendes tag
Sziasztok!
Trekking bringához keresek hátsó váltót egy 1x10 -es rendszerhez. Elől egy 48T narrow wide lánckerék lesz hátul pedig egy 11-42 -es kazetta. Ehhez a kazettához elviekben a shimano 11 sebességes váltóját ajánlják a külföldi fórumokon, ki is néztem magamnak a Shimano Deore XT (RD-M8000) váltót. A kérdésem az lenne, hogy a rövid, közepes vagy a hosszú kanalas verzió lenne ehhez a szetthez jó?
-
RaiZka
tag
válasz 6030D #102419 üzenetére
Én sajnos ott feladtam, hogy L-es méret a legnagyobb Azért a kesztyűt meglesem, az állványt pedig megveszem, 7-re ott leszek a Lidlnél
Más, erre esetleg valaki más még tud válaszolni / tipped adni? Egyáltalán a habtestemet (190/102) kiszolgálná egy outi? Vagy ez a 100kg és felette ne használj outit valami urban legend? Canyon-nál 120-at ír a gyártó, de igazából a valós tapasztalat érdekelne. Volt kollegám azzal paráztat, hogy majd 2hetente centríroztathatom miután belementem a kátyukba, de valahogy nem akarom elhinni.. A mostani trekkingem közel 8000km után nem produkált ilyet egy alap felnivel..
-
Tothgera30
Ármester
válasz cozmo #102428 üzenetére
Egyáltalán nem, sőt nem is tudom honnan veszitek hogy törnek a szénszálas vázak. Manapság már hülye biztosra vannak megcsinálva, és legtöbb forgalmazó garanciális szolgáltatásai nagyon korrektek. Ami egyedüli hogy a pihe súlyú vázak között van ahol kevesebb gyantát használnak, ott versenyfelhasználás mellett esetleg elválhat az anyag (akkor sem szakad vagy törik), de ez egy jó szaki meg tudja foltozni. A tárcsafék felfogatásnál vagy kulcsszemnél pedig alu betétek vannak, ha 5nm-nél túlszalad a nyomaték, simán kicserélik, nyeregcsőbilincsnél meg nyeregcsőre egy kis paszta, 5nm-re húzva örök élet.
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
Runner_fxr
Ármester
válasz Hasaggymeg #102422 üzenetére
Mondjuk itt a kerékátmérő közel azonos, mert hátul egy ballonosabb 2,8-as külső van.
-
6030D
őstag
válasz cozmo #102425 üzenetére
Nézd meg a maratonokon mivel mennek. A legtöbb karbon. És abból van egy maroknyi elit, akinek szponzorbringája van, a többi saját. Ha annyira ropognának, akkor aluval mennének.
A saját bringás haveri körömben majdnem mindenkinek karbon van, egy 26-os Merida törést leszámítva semmi bajuk. Azt is javították és versenyzett még két évet. Egyik sem túrázós tempóban megy.
XCM-en is egyre több DH versenyző van (Rocsi, Milán) dobogón, karbonnal. Szerinted ott mit kap a váz? A felni előbb rottyan meg.Merida Big.Nine 6000, Mitas Kratos/Scylla
-
-
cozmo
őstag
válasz inifini #102405 üzenetére
Köszönöm neked is. Oké, karbon outiból nem szakad ki a kulcstartó szem. De mi a helyzet vajon karbon mtb fonton?
(#102420) zoli03: Nekem is most reccsent meg a közel 2 éves alu vázam, párszáz hozzászólással előrébb. Garanciában cserélték.
Eladó dolgaim: https://hardverapro.hu/tag/cozmo
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz pittlaren #102414 üzenetére
Vélemények erről a villáról. [link]
[ Szerkesztve ]
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz zoli03 #102420 üzenetére
cozmo is aluvázát cseréltette mikor ezt a színesebbet kapta,bár szerintem ott csak a festék volt megrepedve.
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz Runner_fxr #102421 üzenetére
30+ év után eljutottak oda ahol én suhanckoromban voltam,vagyis hátul 26",elől 28" kerék.Csakhogy...nekem merev (női ) vázam és villám volt,1/2" horganyzott csőből hajlított kormánnyal,1 sebességgel és a kerék is csak azért lett 2 méret,mert nem nem találtam 26"-ost előre az összetört régi helyett. 1kerekezni tökéletes volt. Amúgy nem is tudtam,hogy a Canyon eddig még nem vesztegetett elektromosokat.
[ Szerkesztve ]
-
Runner_fxr
Ármester
A Canyon is beállt a sorba, megcsinálta az első elektromos AM gépét. Elég jónak tűik.
Canyon Spectral: On[ Szerkesztve ]
-
6030D
őstag
Nekem Lidl-ből csak hosszú ujjú van, az elmegy, de az alatt mindig van még egy réteg. Nekem a rövid mezek anyaga nem nyerte el a tetszésem. Van két régi decás, ami már vagy 6-7 éves, nagyon jó. Abból lett a mostani 100-as, kaptam egy olyat is. Az anyaga kevésbé szellőzik, illetve kicsik rajta a zsebek, ha ez számít. De annyi pénzt megér, főleg a piros 1300-ért.
+1 az RB-re, tök jó cuccok vannak, fillérekért. 2000 Ft körül vettem a Protective mezemet, semmi baja.[ Szerkesztve ]
-
zodo
nagyúr
válasz lsebestyen #102417 üzenetére
Köszi szépen, mindenképp benézek hozzájuk!
-
zodo
nagyúr
válasz RaiZka #102351 üzenetére
Üdv!
Mezekről van valakinek infója?
Ennyiért egy-két darabra beruháznék csak hogy legyen mert nem vagyok sportoló sem túrázó csak télen nyáron melóba járó de feleslegessen nem szeretnék kidobni még ennyit sem.
Esetleg a decatlonban minőségibbet lehet találni ha igen melyik rövid ujjú ajánlott?[ Szerkesztve ]
-
deny330
aktív tag
válasz jjeahh #102411 üzenetére
Elől nem sok hely maradt itt se igazándiból, kicsi sufni van is benne hogy beleférjen ahogy haver mondta. Amúgy igen, boost, sőt. Boost+ !
(#102412) rétisün: Én is meglepődtem a súlyán. Hirtelen nem is tudom mije erősebb, a combja / tüdője vagy az akaratereje. Minden ilyet edzésnek fog fel, a rengeteg embert pedig utálja. Kicsit talán őrült a felfogása, de én pont ezért bírom annyira!
-
ShiTmano
aktív tag
Sziasztok! Van egy Specialized Cadet SPD cipőm és nem tudom hogyan lehet a talpáról lepattintani a zárókupakot. Segítenétek? Nem szeretném szétbarmolni.
Köszönöm!
"Ilyen dolog ez, folyamatos növekedés, egy állandó méretű bolygón :D Rip rendszer..." by Crim
-
rétisün
veterán
-
jjeahh
nagyúr
válasz Sleek #102407 üzenetére
Ja
deny330: Kösz!
Durva egy bringa, egy ilyenbe belefér a 2.5-ös, az enyémbe meg 2.25 megy bele max . Milyen tengelyek vannak benne, boostos? . Amúgy meg tényleg nem értem a mai xc bringáknál gyakran miért hagynak olyan pici sárférőhelyet hátul...
[ Szerkesztve ]
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
deny330
aktív tag
válasz Hasaggymeg #102409 üzenetére
Teszteltem, hogy hogyan tudom felrakni a képeket.
-
Hasaggymeg
Topikgazda
-
deny330
aktív tag
válasz jjeahh #102406 üzenetére
Gyönyörű képek!
Kapcsolódó téma:
Haver megunta a buszozást, ma ezzel a rozsdahalmaz szörnnyel jött be suliba.. 2,5-ös Maxxis sár gumik, konkrét típus nevét nem tudom, a bicó meg kereken 22kg, acél minden egyes alkatrésze, az első teleszkóp pedig át van fúrva - 2db csavar van keresztbe a villa szárán, semmit nem mozog, a hátsó kis rugós tag meg kb 2cm-t ha megmozdul, melegebb időben állítólag 3cm-t is. Amúgy mentem vele, atom nehéz tekerni aszfalton, de hóban nagyon király. Állítása szerint 10cm-es hóban jött be terepnek, kb 30 perc volt mire a terep részt letudta - de így is azt mondta, hogy aszfalton fáradt el.
[ Szerkesztve ]
-
jjeahh
nagyúr
Napi Somlyó kör:
Érdekes amúgy a convoy s+-al városban közlekedni, az emberek gyakran megijednek és félreugranak előlem, azt hiszik autó, olyan durva fénye van... legalább a csengőt absz nem kell használni ilyenkor
[ Szerkesztve ]
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
pardeee
csendes tag
Sziasztok!
nem tud valaki ehhez hasonló rögzítőt országúti bringára ami kompatibilis VDO M5 órával?„ride hard & earn the downhill”
-
Tufa_
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- iPhone topik
- SSD kibeszélő
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- Magisk
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Okoscsengőt hozhat jövőre az Apple
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- DJI Mavic 2 Pro Fly More Combo FMC drón - 1" Hasselblad kamerával (2 akkuval)
- Corength dönthető pad + 20kg-os súlyzókészlet + 2x5kg tárcsa + francia rúd
- DJI Air 2s FMC (Fly More Combo) drón szett - 5,4k video, 1" SONY CMOS (2S4)
- DJI Air 2s FMC (Fly More Combo) drón - 5 akkumulátor, koffer
- LTD EC-256 + Blackstar ID:Core 20
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest