Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
-
GAMEPOD.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
pardeee
csendes tag
Sziasztok!
nem tud valaki ehhez hasonló rögzítőt országúti bringára ami kompatibilis VDO M5 órával?„ride hard & earn the downhill”
-
pardeee
csendes tag
-
pardeee
csendes tag
Sziasztok,
Segítsetek pls,
Országúti vázra lehet/érdemes single speed kerót építeni? Arra gondolok, hogy ugye az outi vázakon van olyan kis váltó tartó bilincs, míg az ss bringa vázakon máshogy van kialakítva az a rész. Ha outira építek ss-t az jó megoldás, vagy nem érdemes mókolni? Köszi!
„ride hard & earn the downhill”
-
pardeee
csendes tag
Én 100 feletti túrákra jobban szeretek viszonylag korán elindulni, míg nincs nagy meleg, vagy sötét, érdemes ellenőrizni a bringán minden jól be van e állítva, mert hosszabb távon előjöhet nyak, hát derékfájdalom, legyen nálad elég folyadék, 1,5 - 2 órával előtte kajálj egy jót, ha viszel zselét vagy energiaszeletet, még az előtt edd meg mielőtt éhes leszel, legyen nálad egy imbusz (ha van hely defektjavító cucc, vagy legalább mini pumpa), ha nagy szintkülönbségek lesznek és sokat mászol, érdemes jól beosztani az erőd és tartalékolni a végére, sisakot vigyél.
hirtelen ennyi„ride hard & earn the downhill”
-
pardeee
csendes tag
Ha esetleg érdekel valakit, szerintem jó móka lesz, és ingyenes a cucc
-
pardeee
csendes tag
-
pardeee
csendes tag
Engem is egy olyan kereszteződében csaptak el, ahol nekem volt elsőbbségem, (a nő nem előre nézett) az akkor 1hónapos országúti alu vázam szépen el is tört, a kerekeim is menthetetlenek voltak..de legalább megállt és megbeszéltük a dolgot, hívtam rendőrt is de 1óra várakozás után úgy döntöttünk, hogy inkább betétlapot töltünk ki majd ezek után ugye a sofőr kötelező biztosításával rendeztük is a dolgot, ugye beadtuk a papírokat, később kijöttek felmérni a bringán keletkezett kárt stb, szerencsére kifizették a teljes károm 90%-át, nekem sem lett bajom, vállam fájt pár napig
-
pardeee
csendes tag
Sziasztok,
Tegnapi tekerésemnél fura dolog történt, VDO M5 órám van, eddig soha nem volt vele semmi gondom, most viszont arra lettem figyelmes, hogy 3óra 21perc után lefagyott a "section time" mérése, konkrétan megállt a számláló, viszont az összesített táv, illetve folyamatos aktuális sebesség kijelzése működött végig. Valakinek esetleg volt hasonló tapasztalata? Arra gondoltam még talán merül az elem, viszont ha jól tudom ezek az órák ezt egy "LOW" felirattal jelzik a végleges lemerülés előtt, de nekem nem jelez ilyet, szóval nem értem.„ride hard & earn the downhill”
-
pardeee
csendes tag
válasz Hasaggymeg #60712 üzenetére
Hali
Nekem VDO M5 van, nagyjából ugyan az a kettő csak az M2 kevesebb adatot tud tárolni, meg összesen 1 kerékméretre tudod beállítani a mérést, nekem nagyon bejön, jó az anyaghasználata, jól mutat, könnyen kezelhető, jól látszik minden a kijelzőn, 1éve majdnem minden nap használom és még nem kellett elemet cserlénem (amúgy elmecserélnél adatokat megőrzi ami nálam +1pont). Számomra annyi gond van vele, hogy szintkülönbséget nem mér bár erre a Strava-t használom, és hivatalosan nem vízálló, de párszor elkapott már vele zápor és nem lett semmi baja. Szóval ár/értékben szerintem jó vétel, jó kis órák ezek.„ride hard & earn the downhill”
-
pardeee
csendes tag
Hát nem vagyok versenyző, heti 200-300km-t tekerek hobbi szinten, nekem erre a célra teljesen megfelel, nem volt még gondom velük, 3szettet rendeltem innen, viszont a mérettáblázatuk az számomra értelmezhetetlen, én legalább is mást mértem itthon
-
pardeee
csendes tag
válasz Because #59464 üzenetére
városimon nekem is az van, teljesen jó, spd-vel sem kivitelezhetetlen, de pl körúton hasításhoz mikor áll a kocsisor, és amúgy is épp, hogy elférsz köztük 2percenként kapcsolgathatnám, plusz a hirtelen sávváltók miatt is nagyobb biztonságban érzem magam mikor azonnal kell reagálnom, meg amúgy sem tudnám teljesen kihasználni, nem tudnék állandó nagy sebességgel haladni
-
pardeee
csendes tag
-
pardeee
csendes tag
válasz SOAD19 #59456 üzenetére
Szia
én rendeltem tőlük 3 alkalommal is mezeket, minden ok volt, kb 2-3hét alatt érkeztek meg a csomagok, de a minőség rendben van, nem kell előre utalni, átvételkor is lehet fizetni, ha meg 18e felett rendelsz, ingyen szállítanak, ez alatt 2000-2500ft költség rémlik
-
pardeee
csendes tag
-
pardeee
csendes tag
válasz tome0001 #59061 üzenetére
Szia
nekem is 105 5703 szettem van, nem tudom pontosan, hogy ezzel az ultegrával kompatibilis e, de tudom, hogy előtte nekem is másik típus volt fent, és nem volt 100% a működés, nem volt vészes csak többször kellett beállítani meg nem volt teljesen pontos, most egy ideje már mindenem 105-ös azóta nincs semmi gond, rose-nál nem is drága én is ott vettem„ride hard & earn the downhill”
-
pardeee
csendes tag
válasz Expendable #59063 üzenetére
na basszus, ha én ezt tudom, tegnap rendeltem tőlük megint egy nagyobb csomagot..
-
pardeee
csendes tag
válasz Napfénysüti #58197 üzenetére
Köszi szépen meg is lesem, olasz is szóba jött, de oda valószínűleg csak jövőre megyünk, első külföldi túrám lenne még csak, egyelőre beérem a szomszéddal is =) olaszba majd jóval előre foglalunk szállást, jó lenne elcsípni egy giro szakaszt is
-
pardeee
csendes tag
Sziasztok,
Egy kis segítség kellene, van esetleg valakinek tapasztalata Ausztria-Alpok bringás túrával kapcsolatban? Idén szeretnék szervezni egy 4-5 napos túrát, elég sok oldalt végig néztem már de a legtöbb csak montis lehetőségekről ír, engem országúti bringával járható útvonalak érdekelnének elsősorban, jöhet minden infó útvonal, élménybeszámoló, mire érdemes figyelni stb. köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Politika
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Steam Deck
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest