Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
-
GAMEPOD.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
bunddog
tag
válasz Hasaggymeg #228005 üzenetére
Igen de csak WCS/Pro-hoz, ez meg valószínűleg sima comp.
-
bunddog
tag
Hali!
Rég jártam itt a topic-ban de most nagy dilemmában vagyok kormánycsapi ügyileg.
Vannak az egységes jelölések hogy EC, ZS és IS amit értek is de van press fit meg drop in is.
Nekem Ritchey Zero Logic (nem taper) van de a "szabad" golyókosaras verzio ami nagyjából így néz ki:
felül és alul is a csésze be van "nyomva" a vázba és a golyókosár abban fekszik.A lényeg hogy crown race-t keresek vagy csak alsó részt a crown race miatt ami a villanyakon ül, hogy ha átraknám próbaképp vagy télre a merev villát, ne kelljen az egyikről lefeszegetni és ráütni a másikra.
Szóval a kérdés hogy a Comp Press-fit verzió crown race az passzolhat e?? [pressift]
Nekem úgy tűnik hogy ezt a fajtát ami nekem van nem nagyon lehet már kapni, a comp press-fit ami talán a legközelebb áll hozzá, de ezt már rakattam egyszer egy cube vázba és bár látszik a golyókosár de ez ilyen félig zárt cucc.
Tudom az is megoldás lehet hogy cseréljem és egyből vegyek egy lower part szettet vagy egy crown race-t plusszban de jó lett volna egyszerűbben megoldani.
-
bunddog
tag
Hali!
Kazetta testbe milyen csapágyat lenne érdemes tetetni a gyari dt helyett? 2x is elég hamar megadták magukat és elég drágán cserélik ugyaolyanra + nem is akarok olyat hanem valami jobbat/olcsóbbat, alpinbike-nál mondták régebben hogy par száz ft-os kínai is addig bírja mint a gyári.
-
bunddog
tag
Sziasztok!
Rég jártam erre
Tubeless-ről szeretnék tapasztalatokat TL ready DT kerekem van és gondoltam kipróbálnék egy Schwalbe Pro One-t TL-ben.
Milyen folyadékot? Mi történik defektnél? Érzetre tényleg jobb mint belsővel? Foltozni kell majd belülről a külsőt? túl sok kérdésem van szóval várom a tapasztalatokat
köszi
-
bunddog
tag
Sziasztok!
Tud valaki mondani egy jó markolatot aki hasonlóan kéz zsibbadós mint én és elmúlt/sokat javult tőle? Egyelőre folyamatban hogy ne csússzak előre mert nagyobb így a terhelés a tenyérnek. Egy Odi Yeti-t vettem mert istenítették de komfortban többet vártam tőle.
köszi
-
bunddog
tag
válasz Hasaggymeg #157200 üzenetére
Igen, 68-as de megkerestem a rendelést és sajnos benéztem mert az lehet a baj hogy E-type version for chainguard...un26-ból csak E-type 122.5-es van, un55-öt kellett volna. Így sajnos bukta.
-
bunddog
tag
Hali!
Szerelt mostanában valaki bb-un26 monoblokkot? Ismerős bringájában cserélném ki a hatókart acera m361-re és a gyári noname bb helyére raknám de van hozzá egy 2mm-es spacer is amit ha hajtás oldalra rakok akkor se tudom a jobb oldali műanyag csészét betekerni, olyan mintha oda is kéne egy 2mm-es
Valahol 122.5-es tengelyhosszt írnak ehhez a hajtókarhoz, jó lehet a mostani 122-essel is akár? akkor nem kéne mókolni vele.
köszi a segítséget
-
bunddog
tag
Sziasztok!
Pár hónapja írtam itt egy DT R24 hátsó kerékről amit úgy gondoltam hogy ugrik, bike-discount.de-s cube edition (hivatalosan nem lehetne külön árulni a nagyker szerint).
Elvittem a boneshaker-hez ami a DT magyar forgalmazója, garanciában kicserélték az agyban az ellen darabot, a 3 pawl-t és a "rugót" de 5 napnyi használat után hasonlókat tapasztaltam ezért el kellett vinnem a bringát hogy ők tapasztalhassák meg a jelenséget.
3 hétig volt ott, adtak neki rendesen de semmit nem tapasztaltak, jár a doctor bike-hoz valami cx-es versenyző, azt mondták ő is meghajtotta és semmi.
HG95 lánc volt rajta Ultegra sorral, azt mondták a hajtásban lesz gond mert nyúlva van a lánc.
Mivel tényleg a 0.75 belesett már és a 2. lánc volt a soron azt mondtam jó, akkor lánc+sor csere ja és még első 36-os tányér is az már nem volt nagy tétel.Sajnos sokkal ritkábban de vannak nem is tudom mik, kattanások de elől. Nem hiszem hogy a hátsó agy, de elől se tudom mi lehet ha minden cserélve lett, nem tudom hogy tudnám kiszűrni hogy ezek után mi lehet szar.
Bár a másik bringán nemrég csináltam alivio hajtásból 1x9-et, nem emlékszem a középső tányér hogy fekszik fel a hajtókarra, a "beteg" bringán M610-es deore hajtókar van és mintha nem állna teljesen egyenesen rajta a középső tányér amikor meghúzom a 4 csavart, természetesen normálisan felrakva, nem úgy hogy az egyiket lehúzom nyomatékra a többit meg utána, hanem egyenletesen.
Ha megint visszarakom a régi hátsó kereket és semmi hiba nem lesz akkor mégis az a szar, bár azt mondták nem cserélnek benne azt amit már cseréltek hanem kiküldik a kereket vagy svájcba vagy a lengyelekhez...
Ki mivel próbálkozna?
köszi
-
bunddog
tag
válasz Hasaggymeg #144128 üzenetére
Még runner mondta, annyira minimális a hézag a tárcsa és a betét között hogy terhelés alatt odaér. Itt tized mm-ekről beszélünk és ugye a 395-ös fékhez a széles betét van, nagyobb felülete van hogy valahol odaérjen mert hiába egyenes a nyereg, a tárcsa sose lesz "egyenes".
-
bunddog
tag
Hali!
Nincs valakinek elfekvőben B01S félig kopott műgyantás fékbetétje? Állványon hiába állítom be tökéletesre, minimális váz csavarodástól már durva machete élezés van
-
bunddog
tag
válasz Runner_fxr #141454 üzenetére
Elvileg visszatoltam, de kivett kerékkel is megnézem majd csak azt hittem gyorsan letudom de hát az mindig felejtős
-
bunddog
tag
Resin fékbetétet mivel lehet tisztítani?
Gondoltam elölre berakom az alig használt betéteket úgyhogy ki se veszem a kereket, de utána nem forgott a kerék kb 1.5 mm-el több anyag van az újszerű betéten, de a dugattyúknak nem kéne úgy beállnia hogy azért legyen hely a tárcsához képest? vagy lehet h levegős a rendszer?
-
bunddog
tag
válasz Csokicsibesz #140253 üzenetére
bike24-en is nézd meg, nagyobb a választék mint bd-n vagy rose-on.
-
bunddog
tag
válasz Csokicsibesz #139900 üzenetére
Csak a hátsó boost-os?
Ha az se boost-osakkor szerintem ez jobb ajánlat: ztr crest + dt 350 ratchet-es agy súlyban szinte egyeznek.szerk.: közben látom hogy boost kell hátulra
[ Szerkesztve ]
-
bunddog
tag
Nejem meridája új színt kapott így le lett csupaszítva, szépen vissza szereltem rá mindent de a váltókkal gondban vagyok még úgy is, hogy a hátsóból még a bowden-t se lazítottam ki mégis csak a váltókaron teljesen "kitekerve" vannak helyén a sebességek viszont így nem is lehet finomhangolni mi változhatott ha ugyanaz a bowden hossz van befogva? váltókban nem vagyok még advanced se nemhogy expert parktool-os videót néztem az első váltó beállításról az elég hasznos volt de mégse úgy van minden még ha 1-1 lépést jól is csinálok
ja igen, van 1-2 megbízható szerviz csak le van terhelve mind és csak oda vihetem ahol az életüknél is jobban vigyáznak a vázra
-
bunddog
tag
Fejcső-bowden találkozásánál használ valaki hasonlót mint ez a bbb cablewrap? Sértetlen marad vajon a váz vagy inkább fóliát rakjak a kontakt pontokhoz?
-
-
bunddog
tag
válasz Hasaggymeg #138221 üzenetére
Ahogy Runner is írta én sem hiszem hogy javulna, de az ideje megvan rá, írtam a bike-discount-nak hogy mit lehet kezdeni ezzel de még nem reagáltak.
-
bunddog
tag
válasz Hasaggymeg #138217 üzenetére
Elvileg dt 370-es agy van ebben a szettben, 3 kalapácsos.
#138218: mármint a shimano amit írtál?
Nálam kb egy fél órás tekerés alatt akár 2x is csinálja de elég random.
[ Szerkesztve ]
-
bunddog
tag
válasz Hasaggymeg #138210 üzenetére
köszi + zolkow és runnernek is
Én is inkább arra tippelnék mert hang nélküli a dolog, csak hát egy fűzött dt keréktől többet vártam 500k-s Cube sl road sl-ben van ez gyarilag, jobban fájna ha abban jött volna elő 3-4 tekerés után
-
bunddog
tag
Hogy tudom egyértelműen kideríteni hogy a hajtás a kazetta test vagy sor/lánc miatt ugrik?
- régi 10-es agyon 10-es ultegra sor + hg 95 lánc - (lánc cserével csak 19T-t kellett cserélni) tökéletes
- új, gyári dt hátsó kerék (r24 db spline) 11-es ugyanazzal a 10-es sorral alátétezve:
néha van egy negyed fordulat üresben amikor nem álló helyzetből újra elkezdek tekerni + kevesebb mint 100 km alatt a kazetta testben lévő 2 csapágy eléggé be van rágódva (az előző agyban 4 éve használt csapágyak vannak és sokkal jobb állapotúak)2. lánc ezzel a sorral, most kb 3000 körül lehet benne de inkább kevesebb
A DT kerék zsír új volt és mintha az első x tekerés alatt nem jött volna elő ez az ugrás de az akár a véletlen műve is lehetett.
[ Szerkesztve ]
-
bunddog
tag
Villanyakat hol érdemes vágni? Stucni tetejéhez képest 1 - fél mm-el rövidebbre hogy a kupak rendesen rámenjen? Igaz már vágtam 2x is méretre de ott utána játszani kellett amúgy is a hézagolókkal.
-
bunddog
tag
-
bunddog
tag
Hali!
Használ valaki 10-es sort 11-es agyon? Kell az 1 mm és az 1.85 mm-es spacer is?
Kapott a kecske egy DT R24 db spline kerékszettet és azóta gurulás után amikor újra elkezdek tekerni olyan mintha lánc nem feküdne fel rendesen az adott fogaskerékre és érződik hogy helyre ugrik, de ritkán jön elő és nem találok benne rendszert és fokozathoz se tudom kötni a jelenséget. A hátsó váltó bowden feszességével játszottam de 1-2 tekerésenként előjön, bár még állványon nem volt azóta csak menet közben állítottam.
Külföldi fórumokon olvastam azt is hogy valaki csak az 1.85-ös spacert használja, lehet hogy az a probléma?
Ja igen, 8/9/10-es novatec agy volt előtte ezzel a 10-es ultegra sorral, használtam sram pc 1031 és ultegra lánccal is, soha nem volt ilyen pedig kb 3 évig használtam azt az agyat.[ Szerkesztve ]
-
bunddog
tag
válasz SUPREME7 #133370 üzenetére
27.5-ben van continental contact plus ami a touring plus utódja, itthon 9k/db kintről olcsóbb, ha max defektvédelem kell, de az ivana által ajánlott double fighter is jóféle, egyik ismerősömnek én is ajánlottam városba 26-os montira és 2 év alatt 1 defektje volt.
[ Szerkesztve ]
-
bunddog
tag
válasz Hasaggymeg #133275 üzenetére
erre valaki?
xnview-val egy kis jpeg compress-t neki és 10x kisebb méretű lesz a fájl
[ Szerkesztve ]
-
bunddog
tag
Műhelypumpából van bestbuy?
Nincsenek túl nagy elvárásaim:
- prestát lehessen vele fújni
- aránylag pontos legyen a manométereCrivit-em van és meg is vagyok vele elégedve de eddig nem kellett prestát fújnom vele, valamiért azon a nyíláson nem jön belőle levegő...3 év kellett hogy kiderüljön hogy hibás a fej
[ Szerkesztve ]
-
bunddog
tag
Hali!
11 seb. agyhoz 10-es sorral kell az 1 mm-es és az 1.85-ös spacer is? Sajnos nem tudtam most állványra rakni de hallom 1-2 pörgetés után hogy kicsit állítani kell majd így arra gondoltam hogy lehet akkor klappolna ha az 1 mm-est kivenném. Nyilván nem a lustaság miatt kérdezem, hogy ne kelljen állítgatni hanem hogy olyan patent legyen mint előtte mert egy M781-es váltóról van szó 11-25-ös sorral.
-
bunddog
tag
válasz jjeahh #132223 üzenetére
Én a 17track.net-en nézem, sokkal részletesebb a tracking de a határig kb. csak annyi köze van ehhez a dhl-nek hogy elviszi a deutsch post-hoz...legalábbis a magyar dhl ügyfélszolgálat ezt mondta, a kódból látszik hogy ez posta-posta csomag, gondolom csak akkor nem ha bringát vagy vázat rendelsz. Lényegében a dhl nem tud mondani semmit erről a csomagról a címzettnek, max. a rose-al kommunikálnak.
-
bunddog
tag
Valaki rendelt mostanában (az elmúlt 2-3 hétben) a rose-tól? Volt egy csomagom rész-szállítással rendelve. 03.11-én feladták a cuccok nagy részét, a 2 maradék alkatrészt pedig 15-én ami 3 napra rá meg is érkezett. A korábban feladott csomag a dhl szerint eltűnt ezért újra elküldték a cuccokat 28-án, de ugyanolyan tracking státuszban van azóta mint az első "eltűnt" csomag...
-
bunddog
tag
válasz Runner_fxr #132081 üzenetére
Nagyon jó volt a videó a gül baba az zsivány volt ott rásegítés nélkül mentél fel?
szerk.: jobban megnézve gondolom nem
[ Szerkesztve ]
-
bunddog
tag
Hali!
Egyik ismerősöm bringát szeretne venni, csak aszfalton ingázna viszont 185 cm és 160 kg körül mozog, így hiába ismerem az alkatrészek hierarchiáját, nem tudtam neki biztosra ajánlani olyan bringát amin vígan el lenne mert szinte mindent 120 kg-ig ajánlanak, a kerete viszonylag rugalmas de max. 150k-nál nem tudna többet rászánni.
előre is köszi
-
bunddog
tag
válasz Hasaggymeg #130332 üzenetére
Rázós terepről nincs vele tapasztalatom, bár a pesti utak nagy része elég rázós de arra gondoltam amúgy hogy városban nincs feltétlenül szükség valami drága narrow-wide tányérra az 1x-hez.
[ Szerkesztve ]
-
bunddog
tag
válasz IMIIKE1998 #130323 üzenetére
Az nem jelent semmit hogy lazán mozog benne, nekem a ktm-be 27.2 való és úgy kell bele erőszakolni viszont a zasszony meridájába meg belesik simán imbuszos bilincs van, nyomatékra húzom max 4nm és nem moccan.
-
bunddog
tag
válasz Hasaggymeg #130325 üzenetére
Nekem gyári deore középső tányerjával is ott marad 10es sornál is 11-25-el.
-
-
bunddog
tag
válasz trialboj #123858 üzenetére
Nekem az egyel drágább endura van és bevált. 0 fok környékén de asszem míniuszban is próbáltam és nem volt hidegebb a térdem utána mint most itt a szobában ülve melegítőben (nem -5 van a szobában) szerintem ez egy Runner féle 20k-s endura alá és alul minden gond megoldva
-
bunddog
tag
válasz gabro0 #123747 üzenetére
Nem tudom, nyilván nem annyi az anyagköltség mint amennyibe kerül, de milyen terméknél fizeted meg csak az anyagköltséget + a gyártást? Érdekes oldalról közelítitek meg, számomra nyilván való hogy a jó kis slazenger melegítőm 4k-ért nem lesz szél és vízálló mint a linkelt endura 20k-ért. A technológiát is fizeted, szerintem felesleges azon rágódni mennyibe került nekik a szövet meg a gumi a derekában...
szerk.: egy iphone xs-en mi kerül 400k-ba? az a maréknyi műanyag vagy fém? vagy nyáklap?
[ Szerkesztve ]
-
bunddog
tag
válasz IMIIKE1998 #123742 üzenetére
Értem én és nyilván jó lenne ha 5k-ért a legjobb téli bringás cuccot megvehetnéd, de... ha tényleg nagy bringás vagy akkor ne sajnáld a hideg elleni védelemre a pénzt vagy ne tekerj hidegben. Amúgy meg a minőségi ruha semmiből nem olcsó, ráadásul az ízületeid védelméről van szó nem, nem mobilt vagy videókártyát akarsz venni...amire manapság nem sajnál senki 100-200k-t, de ezt már Runner is sokszor említette.
Kesztyű az szerintem más téma mint a többi ruházat, az eléggé ember függő kinek melyik válik be de nyilván ott is vannak márkák amiben azért lehet bízni, max. vissza viszed és vissza adják a pénzt vagy levásárolod. Én egyszer egy BBB téli kesztyűt vettem amikor még tekertem komolyabb hidegben, de lefagyott benne a kezem így maradt a megfáradt, kiritkult C&A-s 3M Insulate-es kötött kesztyű ami 3k-ért köröket vert arra BBB-re
[ Szerkesztve ]
-
bunddog
tag
válasz Hasaggymeg #122988 üzenetére
Tőlem azt kérdezte amikor odaadtam neki a paragont, hogy ez volt egyáltalán használva?
-
bunddog
tag
válasz Hasaggymeg #122946 üzenetére
Ilyen hamar? nem 30k után szoktad?
-
bunddog
tag
válasz jjeahh #122540 üzenetére
ez a komp. táblázat azon része ami neked kell nincs már benne az a deore váltó. De majd megpróbálod ez a táblázat nem szentírás, e szerint az M782-es xt hátsó váltóm se kompatibilis a 11-25-ös sorral mégis szépen és gyorsan megy a váltás.
[ Szerkesztve ]
-
bunddog
tag
válasz jjeahh #122537 üzenetére
Milyen hajtókart vettél?<- közben visszagörgettem Van amúgy compatibility táblázat, ott ezt a deore-t x-eli a 40-30-22-höz. Első váltó amúgy szerintem nem egy űrtechnológia, rendben van az az alivio és az legalább kompatibilis azzal a kiosztással, m4000-ds3/6 és a m4000-ts3 is, magyarul mindegyik.[ Szerkesztve ]
-
bunddog
tag
válasz belsodavid #121934 üzenetére
Persze ha DT Swiss 240/350 és Hope Pro 4 elég minőségi
-
bunddog
tag
válasz Hasaggymeg #121581 üzenetére
Egy cross-ba is kevés? Nem értem, csak marvel expert-től felfele kéne hogy legyen a cross-okban is?
Nyilván olyan helyre jó ahova az a rugóút elég és ott azért nem mindegy hogy 1 kilóval nehezebb suntour villa van vagy merev.
-
bunddog
tag
válasz Hasaggymeg #121568 üzenetére
Ilyen komoly érvekkel nem lehet vitatkozni, még szerencse hogy sramék túl tudtak lépni a csőlátáson
-
-
bunddog
tag
válasz Hasaggymeg #121525 üzenetére
Ez még viccnek is rossz
-
bunddog
tag
válasz ivana #121504 üzenetére
Előre 7.5-et rakok a gp4000 s2-be hátra meg 5.5-6 körül és még így se pattog + ha nem 17 vagy nagyobb emelkedésű stucni van akkor sportosabb az üléspozíció.
(#121495) Hasaggymeg: majdnem hogy felelőtlen kijelentés ha még nem próbáltad az a paragon vaj puhán mozog, nem hiába mondta a doctor bike-os emberke szerviz után, hogy mint egy komoly mtb teló csak kisebb rugóúttal.
[ Szerkesztve ]
-
bunddog
tag
válasz beleriand72 #121480 üzenetére
A Cube (féket leszámítva) mindenben jobb és ajánlottabb is. Így hogy egy árban vannak szerintem nem kérdés hogy a paragon a jobb választás suntour-ral szemben.
-
bunddog
tag
válasz bringasisti #121315 üzenetére
Ezt biztos nekem? Csak mert nem ez van neki az agyban
-
bunddog
tag
válasz Sátán44 #121213 üzenetére
Bár én most rendeltem nemrég hurricane-t a szar időben használatos bringára, azért még csavarnék egyet csak hogy könnyebb legyen döntened
Schwalbe Marathon szállítással együtt is belefér a keretedbe, jobban gördül és jobb a defekt védelme mint a hurricane-nek (a gyártó osztályzásai alapján) nejemnek marathon deluxe-ok vannak amit azóta már nem gyártanak de tényleg bitang jó gumik jó defektvédelemmel.
-
bunddog
tag
válasz kacsyx #120597 üzenetére
Nekem rock shox levegős van a cross-hoz, el lehet vele zötyögni nem neki való terepen de ismerni kell a bringát rendesen, 30as slick-el is mentem nem crossnak való terepen de ott egyből kijön hogy nyilván oda kevés lesz. Utólag én is úgy látom hogy inkább mtb slick-el ha városban akarja vki használni mert még terepre is jó lesz oda való gumival. Azért cross-al is simán lehet tartani 35 körül, követek néha outisokat de tény hogy komolyabb edzettség kell ha valaki nagyon nyomni akarja neki, de akkor szerintem nem is crosst fog keresni. Azt néztem tegnap hogy az outikat simán lassítás nélkül átküldik a szar szervizsávon az Andrássy-n 35 fölötti tempóval ahol én azért kiállva gurulok át, szóval nincs nagy létjogosultsága a crossnak, mondom ezt úgy hogy az van
(#120599) bringasisti így már mindjárt más, de a leszedő a gyenge láncszem szerintem, az nem biztos hogy bírja vagy kifordul belőle
[ Szerkesztve ]
-
bunddog
tag
válasz bringasisti #120590 üzenetére
Nincs fikázás de nem sokra megyek azzal hogy egy 100ezres kulccsal meg lehet lazítani.
-
bunddog
tag
válasz bringasisti #120586 üzenetére
Jó irányba, az meg hogy a 12es csavar fejét leszakítja nem igazán mérvadó, ha van ilyened tehetnél egy próbát de szerintem ne fél kézzel fogd
-
bunddog
tag
válasz ivana #120556 üzenetére
26"-os ktm monti váz 2005-ös. Eddig alátettel és a hajtókar csavarral volt rászorítva a leszedő + nagy T kulcs-al próbáltuk otthon egyből melegítés után, utána elvittem a bevált szervizbe ahol satuban volt a leszedő rárakták a bringát és a 2 keréknél fogva volt erőkar, ketten feszegették de semmi. Ott mondta egy öreg hogy látott már ilyen kihajthatatlan mono-t és hogy vigyem a dunába ott hegesztéssel simán kiszedik.
(#120557) bringasisti: ezzel ezt nem lazítod meg, legalábbis a kihajtó szerszám biztos nem fogja bírni de a 205 Nm karcsúnak tűnik, ennél komolyabb nyomatékkal se moccant.
-
bunddog
tag
Valakinek van tapasztalata a dunakerékpár-ral? Órabérben szednék ki a monoblokkot hegesztéssel de gondolom ha sérül a menet és kuka a váz akkor is ki kell fizetni a jobb esetben nem 2 órát mert annyit már nem érne az egész.
Másik dolog, v-fékből mit érdemes venni régi bringára? Valami ótvar tektro van rajta de minden használat után állítgatni kell, elvileg a bowden rendben van.
(#120551) Kolondrum: hétköznap 5 körül elég gyakran találkozok világítást mellőző autósokkal is, szerintem az sincs rendben.
[ Szerkesztve ]
-
bunddog
tag
válasz jjeahh #120181 üzenetére
Nemrég vettem egy ilyen közepes árfekvésű endura windchill 2-t, a boltban az eladó ránézésre azt mondta inkább az L/XL-t, pedig nem vagyok egy Förstemann ja és párban adják, van ahol odaírják, pl. bike24-en.
-
bunddog
tag
válasz IMIIKE1998 #120110 üzenetére
Nekem is az 500-as van, egész jó benne a betét igaz amikor már az van rajtam nem tekerek órákat. Mennyi ideig "kényelmes" neked a nyeregben betétes nélkül?
-
bunddog
tag
válasz Runner_fxr #119952 üzenetére
"A téli bringás nadrágot érdemes kombinálni egy minőségi sí aláöltözővel, ha igazán hideg van, minőségi nadrág esetén 2 réteg a maximum, szerintem több alulra nem kell."
Mit ajánlanál mint komolyabb márka/típus? Te mit vennél?
[ Szerkesztve ]
-
bunddog
tag
Cross védelmében (amit nem szoktam ), azon az úton jó telóval és ballonosabb gumival ami nincs max-ra fújva röhögve elmegy azon az úton, de rosszabb minőségűn is szétrázás nélkül de még slick-el is
(#119701) emiki6: én még nem tudom mi baja a térdemnek, de nem vettem észre hogy javult volna tőle.
[ Szerkesztve ]
-
bunddog
tag
-
bunddog
tag
Lehet használni 8 sebességeshez való első lánckereket 10-es rendszerben? Vastagságban térnek el? Csak mert a narrow-widenál azt látom hogy 8-11 sebességig bár engem egy mezei shimano 38 fogas érdekelne, hogy használható e.
-
bunddog
tag
válasz pc360 #118699 üzenetére
Kérdeztem anno egy bringa szervizben hogy mit gondolnak a full kerámia csapágyról hogy érdemes e arra cserélni ha cserés lesz a dolog, de azt mondták hogy normál használat mellett (nem verseny szinten) nem érzel különbséget. Gyakran szervizelnek dt agyakat és azt mondja hogy a sima pár százas csapágyakat rakják bele nem a 4-5 ezres SKF-et hisz gyárilag sincs benne jobb
Amúgy nekem kb. 2 éve van meg a novatec és még nem darál.
-
bunddog
tag
válasz Hasaggymeg #118307 üzenetére
Nincs most gyári, 0ról lesz össze rakva
-
bunddog
tag
Ha hátul egy 9 sebességes sora hátsó váltó lesz 11-28as sorral de integrált 9-es alivio hajtással akkor a kozepcsapit úgy kéne hézagolni mint egy hozzá való outi hajtóművet?
-
bunddog
tag
válasz bringasisti #118232 üzenetére
a gp4000 3/330 tpi és méd in dzsermöni a másik valami alja conti volt de akkor is conti, mugliként mást vár az ember.
dunkel: 95-115 psi a 28-622 mennyire kéne fújni 6-ra?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest