Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bbuffy
senior tag
válasz Ketchup2020 #100197 üzenetére
Rizs semmikeppen.
de a profik sem tul nepszeruek. Szétszed, porszivo, kisecset....és jól jegyezd meg fiacskám, az élet, ha kicsit is jól jön ki a lépés, annyira, de annyira gyönyörű. /Bohumil Hrabal/
-
soldier2
őstag
válasz gippazoid #100189 üzenetére
Ha szétszeded, a késnek biztosan nem árt de az őrlőbe nem tölteném bele az fix (bár olvastam egyszer, hogy reggel kómásan valaki a tejet öntöttea darálóba kávé helyett, és megúszta ).
Van úgy, hogy bizonyos aktákat ki kell nyomtatni. A https://fundaforest.eu/hu oldal meglátogatása csökkenti a környezetterhelést. Köszönjük, hogy kattintott!
-
bbuffy
senior tag
válasz Ketchup2020 #100194 üzenetére
Flairnek hagynék időt kiforrni vagy meg lesz róla tapasztalat.
...és jól jegyezd meg fiacskám, az élet, ha kicsit is jól jön ki a lépés, annyira, de annyira gyönyörű. /Bohumil Hrabal/
-
Ketchup2020
lelkes újonc
válasz LazacX #100190 üzenetére
Köszönöm neked is és mindenkinek a választ.
Az biztos hogy a Comandante a leg esztétikusabb, nagyon jók az arányai és jó konstrukciónak tűnik. De a Red klixel sajnos már megint túlszaladok a keretemen.
Nézegettem még a flair Royal Grindert is de azt nem láttam még a fórumon és itthon készlethiányos.
Vagy elvileg jövőre jön egy új timemore annak nagyon ígéretes a beállítása. -
Toobee
veterán
válasz MrSealRD #100191 üzenetére
Nagyon gagyi, az őrlemény szemcsemérete sem túl egyenletes. Timemore körül néznék szét, azt fogod tudni másra is használni. Nem egy profi videó, de a lényeg érthető.
-
MrSealRD
veterán
Éppen gondolkodunk egy kézi őrlő vásárlásán. Brikka mellé szeretnénk és az előzőekben elhangzotthoz képest kicsit kedvezőbb árú kategóriát céloznánk meg. Indulásnak a Hario Mini Mill jött szembe. Ez mennyire ajánlott? Illetve az egyes változatai Slim, Slim Pro..stb..? Van érdemi különbség?
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
LazacX
tag
válasz Ketchup2020 #100178 üzenetére
Bár nem erre szólt a kérdés, de már ajánlották előttem, így én is teszek a Comandantéra egy újabb javaslatot. Én RedClix-el használom, ami fontos tartozék ha kimondottan presszózni kell, de lehet anélkül is élni. Red Clix nélkül még az említett árkategória nagyjából, némileg drágább a két másiknál. Egy 800-as Graefet váltott nekem otthon, óriási előrelépés volt a kávé minőségében. (Vagy 10 hónapja használom, napi 2-4 dupla.) Más darálóval nincs tapasztalatom. Könnyű tekerni, bár időigényes. Néha az asszony is bevállalja, de már a nagylányom is próbálkozik. Masszív, erős fém jószág. Az üveg őrleménytárolóra kell vigyázni hogy ne ejtsük el vagy koccoljuk. És ha ez még esetleg szempont lehet, német gyárban készül.
-
gippazoid
senior tag
válasz soldier2 #100097 üzenetére
Csináltam egy próbát. Aldi kapszula töltetét főztem le a Delonghi-n és az aldis gépen is készítettem egy kávét ugyan abból. Mindkettőn eresztettem 1-1 csésze forró vizet előtte. Így sikerült kihagyni az őrlőt és van referenciám is, van mihez hasonlítani. Az Aldi őrlemény sokkal finomabb szemcséjű mint a bolti őrölt kávék, az őrlő ilyet 0 fokozat körül tud produkálni. Ráadásul a tömeg is fix, 6 gramm. És ezzel a módszerrel ugyan azt a kávét tudom lefőzni két külön gépen.
Kb. azonos íze lett mindkét főzetnek.
Akkor mégis csak az őrlőt kellene még jobban kitakarítani. Az alkohol oldja a zsírt. 70%-os alkohollal meg lehet tisztítani az őrlőfejet (Graef CM900)?
Nem tesz kárt benne?A tisztítószer drága is meg több nap míg kiszállítják. Alkohol meg van itthon.
Gippazoid Novelties Inc.
-
senior tag
Írtam privátban.
[ Szerkesztve ]
Mini Gaggia (Aplimont) pid box-szal vagy nélküle eladó
-
Szabász
csendes tag
A JX PRO-val én is elégedett vagyok! Nekem a választásnál az alumínium ötvözet, rozsdamentes acél összetétel meggyőző volt.
-
ribarszki
őstag
Ezek közül inkább a sima JE. Ez nagyon új termék. Pénteken érkezett Szegedre új szállítmány 1Zpresso, JE is. Ugyan az az Italmill kése mint a JE Plusnak, vagy a Kinuknak. Csak az állító mechanika egyszerűbb. Je Plus 40 fokozatos egy körbetekerésnél, ez 30. Kimondottan espressora van.
[ Szerkesztve ]
-
72lakiluk
tag
A jx pro -val elégedett vagyok. De ahogy a fórumon favorit a GC, úgy a Kinu is. engem kifejezetten riaszr a műanyag alsó, főleg amióta itt láttam egy korán elhalt darabot.
-
home.barista
csendes tag
Én csak kéziből a Comandante C40 MKIII-at használom pressora jelenleg, de nekem nagyon bevált. Nagyon homogén, iszonyat jó ízeket hoz ki Sage daráló után. Red Clixxel meg még több fokozatot ad, bár nincs hozzá nekem. A legjobb lenne kipróbálni mindet, mert állítólag mindegyik kicsit másban jobb. Nekem a fokozatmentesség rosszabb lenne, mert ha váltok törökkávéra vagy filterre, akkor az sokkal macerásabb. A tekerése a Kinunak jobb, úgy tudom, bár nem proóbáltam.
-
Ketchup2020
lelkes újonc
Szép estét mindenkinek. Nagyjából az elmúlt 2 hónapban átolvastam mindent itt is és a másik két fórumon de nem tudok dönteni a
kinu n47 phoenix és a 1zpresso jxpro
között.
Tudna valaki segíteni valami véleménnyel hogy melyik a jobb, vagy érdemben van e különbség?
Úgylátom kb egy szint lehet. Külsöre jobban tetszik a kinu, de az 1zpresso nagyonfém😉 Fogásra nem tudom mennyire vaskos?
Anyagilag nem tudok most feljebb menni. Legjobban egy kinu travelert tetszene a mérete/tudása miatt(De az nincs új) .
Ha esetleg valami ilyentől szabadulana valaki, érdekelne az is.
A cél presso lenne, egy pidelt gaggia baby-vel egyenlőre, (valami mechanikusara szeretnék váltani)
Megköszönék minden véleményt, ajánlatot -
hogyaza
tag
válasz Xabi78 #100175 üzenetére
Nekem volt régen egy gyerek gaggiám amit megrézcsöveztem.Nagyjából úgy,ahogy Tomi_Sci írta.Nem volt egy kellemes meló.
A tágulásit meg úgy csináltam meg,hogy a pumpára egy T idom egyik ágára csináltam egy rugós dugattyús tágulásit,és fejjel lefelé lógatva állt.
Az általad említett előmelegítő termoblokk nem jó megoldás.A rézkígyó a legjobb.
A rezet Fragolától kérdezd,Ő használ erre a célra CuZn37 anyagot.Bár szerintem a 2-3% ólomtartalmú általános sárgaréz is jó kell hogy legyen,mert szerintem 100% hogy pl a felsőszűrő tartó is ilyenből készűl.Valaki cáfolja meg ha nem így van.
Én itt tirpákiában eddig még nem tudtam ilyet szerezni.Vörösrézből akartam önteni kazánt egy mesterrel,de az első kudarc után elhajtott hogy Ő már öreg az ilyenekhez,keressek mást. -
Tomi_Sci
őstag
-
Xabi78
aktív tag
válasz hogyaza #100173 üzenetére
Nem semmi projekt
Mivel a Gaggia Babym lassan mindennapos használatból projektgéppé válik, én is sokat gondolkoztam, hogy a hőstabilitást hogyan lehetne javítani. Mivel a rézkígyó és tágulási nem igazán fér bele, így arra gondoltam, hogy a betáp oldalon egy kis méretű termoblokkal történne a kazánba belépő víz előfűtése. Biztosan nem ez az ideális megoldás, de kiváltható lenne a rézkígyó. Esetleg ennél a kvázi termoblokkos megoldásnál is javítaná a hőstabilitást egy így előfűtött víz.
Egyébként a gaggia alumentesítéséhez milyen alapanyagot kellene használni? van valami spéci, élelmiszeripari réz/bronz?Cave canem!
-
hogyaza
tag
Köszönöm mindenkinek!
Ha bárkinek lenne észrevétele,kritikája vagy ötlete az előbbiekkel kapcsolatban,szívesen venném.Hátha spórolhatok vele felesleges köröket.Így is már volt hogy bántam az egészet a sok szívás miatt... -
kurtuzov
senior tag
-
kurtuzov
senior tag
Szeretném lecserélni a GC tápkábelét fehérre, illetve 90°-ban hajlított C13 csatlakozóra, hogy amikor a készüléket hátra tolom a falhoz, véletlenül ne a kábelt kínozzam.
Találtam pár megoldást, de itthon nem sokat.
TME nevű cég itthon is kínál többféle hosszban illetve vezeték átmérővel.
Amazon Goobay 995430 néven és DeleyCON néven ad találatokat.
A hossz kb 70cm lenne ideális, tehát nem az 1M a lényeg, hanem a hajlított C13 és a hajlított schuko csatlakozók mindez fehérben. 3x0,75 szerintem elég, de a 3x1,0 sem gond.
Azért nem gond a hosszabb (pl. 3m) hossz, mert elvágom a kábelt, a GC megkapja egy szerelhető fehér dugaljjal a C13 végét, míg a másik schuko végűvel a Fiorenzato kábelét cserélném ki.
A gondom azzal van, hogy ~€10 alatt nem nagyon áll meg egy ilyen kis dolog költsége.
Főleg a szállítás ami combos és nem találtam Budapesten átvehető tételt.
Nektek van ezekre jobb megoldásotok, forrásotok?[ Szerkesztve ]
-
zolnagy
őstag
válasz hogyaza #100164 üzenetére
Nagyon komoly! Gratula hozzá. Nem kevés munka volt ez mind tervezés, mind kivitelezés terén. Egy teljesen más megközelítés. Kíváncsi vagyok hogy működik majd a gyakorlatban.
Én a GC-n már max azt tervezem, hogy csináltatok hozzá egy Jolti féle vízterítőt, mert nálam eddig az volt a legjobb. De mivel a GC vízterítése sem rossz alapból, ezért nehezen veszem rá magam.
Neked viszont big respect a kitartásért. -
hogyaza
tag
Távlati tervem az,hogy minden eszközből amire szükségem lehet, készítek magamnak egy személyre szabott verziót.SK.
-
hogyaza
tag
válasz zolnagy #100147 üzenetére
+Toobee
"Ha az én rézbojleres GCm az űrgaggia, akkor ez mi? Csillagromboló?"
A Te GC-d már bizonyított,ez meg még egy szar kávét sem adott.Még csak éppen egy manifesztálódott ötlet.Még a konstrukciós hibákról sincs fogalama sem.
A célom az volt,hogy csináljak egy olyan gépet,ami mellőzi más gépek gyengeségeit amennyire lehet.Gyorsaság,hőstabilitás vízterítés terén jobb legyen.Meg mindezt magamnak csináljam meg.Persze már rögtön az elején elvéreztem,csak külső segítséggel tudtam továbblépni.
"Miben más technikailag, mint az eredeti? Ez a rotos gépben lesz?"
Ez az eredeti.Semmi köze a Gaggiához ha arra gondolsz.Egy egy Cimbali fejharangba épített gyakorlatilag termoblokk.Szerintem ahhoz áll közelebb,mert nincs benne víztér,csak vízjáratok.Az oldalán az a vízbevezető,ami elé még kerül 10mm-es rézcsövezés.Ahogy belép a víz a testbe,ez a trapéz menetes hüvely
vezeti a vizet.Ebben van egy 160 wattos patron.Ennek (is) kellene biztosítania(meg a több mint 3.5 kilós meleg réztömbnek is),hogy a beömlő,már a rézcső által előmelegített vizet akár nagyobb mennyiségben és folyamatosan is a beállított hőfokon tartsa.
A vízterítését én kényszerített vízterítésnek neveztem el.A felsőszűrős képen láthatod a négy fekete pöttyöt.Azokra érkezik a négy kis furatból,kb 45 fokos szögből a víz a mellette látható kis csavar/karmantyú vagy nem tudom hogy kellene nevezniből.Ez (hacsak át nem lyukasztja a lemezt a vízsugár )horizontálisan telíti a vizet a fej és a felsőszűrő közötti 0.5 mm-es térben.Onnan meg kényszerűen a pogácsára,reményem szerint egyenletesen.Ha mégsem válna be,úgy terveztem,hogy át lehessen alakítani e61-esre a vízterítést.
A nagy patronok (4db) 315wattosak,amik a felsőszűrő fölött 8 mm-el érnek le a zsákfuratba.Még nincs meg hogyan építek köré kasztnit,de az idén már biztosan nem fog nekem kávét főzni.
-
Tomi_Sci
őstag
válasz SteelCowboy #100148 üzenetére
Mit kell erről tudni? Egy Mazzer SJ-hez képest hol van minőségben (ha mindkettőt gyári késekkel nézzük)?
Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/tomi_sci/index.html
-
törölt tag
Van itt valaki aki részt vesz a Roastopus-hos otthoni pörkölésben? Nincs facebookom, valami változott a jogosultságokban és már nem érem el a versenyszabályzatot, mennyit, hova kell visszaküldeni...
-
iatti
aktív tag
most nézem,nz eu fehér-fekete már kilőve egy nap alatt. ennyire felfut a divatja
-
senior tag
Egyszer meghirdettem ott egy GC-t. Beszólt az admin ( nem a Somogyvári, a másik ) - aki ennyi hozzáértéssel nem tudom hogyan lehet ott admin - , hogy “ez karos gép? Mert ha nem akkor törlöm!”
Erre írtam neki, hogy ha olyan karosra gondol, ahol egy karral te állítod elő a nyomást, akkor nem az. De egyébként igen, karosnak nevezik.
Aztán ott a poszt alatt Bazsee, Fragola és én elkezdtünk célozni az admin nem éppen alapos szakmai félkészültségére illetően. A válasz az volt, hogy mindhámunkat kitett.
Ekkor csináltam meg én Home barista eszközök adás-vétele csoportunkat. Bazsee azóta már a Somogyvári Balázsnál vissza kérte magát....
Röviden ennyi[ Szerkesztve ]
-
CB
senior tag
Ezt láttátok?
Hátha valaki a gyerekkel együtt akar reggel tevékenykedni.....[ Szerkesztve ]
40 éves DIMPLE whisky eladó! Érdeklődni privátban.
-
MODERÁTOR
válasz fragola.6035 #100156 üzenetére
"de ki vagyok tiltva a csoportból." hogy hogy?
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
fragola.6035
aktív tag
Engem érdekelne, de ki vagyok tiltva a csoportból. Esetleg valaki küldene privátban egy képernyőképet a Heycafe hirdetésről!
https://caffe35.webnode.hu/
-
soldier2
őstag
-
nVIPER
senior tag
Sziasztok, 150k (nagyon max 180) körül keresek megbízható új eszpresszógépet. Milyen márkát tudnátok ajánlani, ami nem 2-3 évre szól?
Köszi -
HÁZIGAZDA
megtaláltam. hááát, nem kívántam rá
ne csüggedj, ha egy kapu bezáródik: máshol nyílik egy új. sérvkapu.
-
SteelCowboy
csendes tag
Facebookon a Barista eszköz piacon felbukkant egy Heycafe őrlő. Ez nem olyan, mint a tiéd, Bazsee? Mert akkor már csak a K30 kést kell belevarázsolni fragolának és valaki igen boldog lehet...
Parci, úgy emlékszem, akkor te is versenyben voltál érte, már nem aktuális? A Forté kényelmét már nem adnád fel?
(az eladót nem ismerem, semmi anyagi vagy egyéb érdekem nem fűződik az eladáshoz)We buy things we don't want with money we don't have to impress people we don't like.
-
zolnagy
őstag
válasz hogyaza #100145 üzenetére
Amindenit!
Ha az én rézbojleres GCm az űrgaggia, akkor ez mi? Csillagromboló?
Tudnál többet írni róla?
Mi volt a cél az új fejjel?
Miben más technikailag, mint az eredeti? Ez a rotos gépben lesz?
Azt látom, hogy eléggé eltér az eredetitől. A bojler oldalán az a vízbevezető cső?
Jól látom, hogy a szélén 4db hosszú fűtőpatron van, ami a fejet is fűti, és középen egy rövidebb? Mekkora bojler űrtartalma?[ Szerkesztve ]
-
bbuffy
senior tag
Kertbe hibátlan.
...és jól jegyezd meg fiacskám, az élet, ha kicsit is jól jön ki a lépés, annyira, de annyira gyönyörű. /Bohumil Hrabal/
-
senior tag
válasz zolnagy #100136 üzenetére
Már kész, cirka fél óra alatt végeztem Mondjuk nem presszó finomságra daráltam, hanem kb. kotyogós és filter közötti.
Kuka. Egy hazai pörkölőtől kaptam, kidobásra szánt kávé volt, de erre tökéletes... kiválogatott quaker és egyebek.
Toobee: miért lenne rémség?[ Szerkesztve ]
-
zolnagy
őstag
válasz sz.zs. #100134 üzenetére
Nem járattam be, alapból jobb volt.
Lehet ezt a kést nem is kell bejáratni. Majd meglátom pár hónap múlva lesz-e változás.
Mindenesetre nekem pozitívak a tapasztalatok vele.Na ne már, tényleg áttolod a 10 kg-t.
És mi lesz azzal a kávéval? És milyen kávé?[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Peti...(16v) #100132 üzenetére
Nekem is tervben van, de még van szűrőbetét a Britához, ami kb. elég az automatához, a gyári AquaClean-ben is hasonló gyanta van.
[link] Innen akarnék kilottózni valami jó kombinációt, nem akarok patronnal visszasózni, nem tudom tartály nélkül menne-e igen lassú átfolyással, mert dupla szűrővel megy tartály nélkül, de nem sietek sehova, elég lenne csak egy szűrősorozat, előszűrő, finomszűrő, RO-szűrő. Ja meg egy csap.
-
Peti...(16v)
tag
válasz #85578752 #100127 üzenetére
Nem láttam a gépet amiből jött, de lehet hogy nincs rendesen karbantartva. Vagy a flakonban volt vmi kosz.
Azért lenne jó kipróbálni, mert unok dm-s víz után rohangálni, tárolni meg a sok flakont kidobni sem tetszik, szóval hosszútavon jobb lenne itthon egy szűrőt kiépíteni, és akkor ásványvizet se kén többet hazahordani.
-
mgy
senior tag
Urak,
segítsetek kérlek aeropress recepttel! Igen, ismerem JH dobókockáit, van is kedvem majd játszni vele, csak kellene valami alap recept az induláshoz.
Köszi! -
ribarszki
őstag
Ha már víz a téma. Van itthon RO, pult alá épített vízszűrőm. Automata gépben nem használtuk, mert nagyon savanyú volt a kávé.
Van visszasózó ága is, tudok sózatlan és visszasózott vizet is engedni. Ilyenkor mi a jobb?
Sózatlant keserűsózni az itt olvasható recept alapján, vagy keverjek hozzá normál csapvizet? Ti hogy használjátok az RO vizet? -
senior tag
válasz RetepNyaraB #100123 üzenetére
Én keverés után áttöltöm 2 db 2l-esbe, az megy nyáron a hűtőbe, ilyenkor csak hűvös helyre, a maradék 1 l meg hamar elfogy az 5 l-esből.
-
törölt tag
válasz Peti...(16v) #100125 üzenetére
Én desztvízzel jártam így, csapvízzel próbáltam egyszer a keménységét beállítani és poshadt lett másnapra. Azóta csak visszasózok vagy inkább Britázok ha nincs itthon desztvíz. De RO vízzel szerintem nem lenne szabad hogy baj legyen (poshadt víz = baktériumok), ha rendesen van karbantartva.
RetepNyaraB: Nekem simán kibírja, 1g keserűsót rakok bele meg 1/3g szódabikarbónát, azaz mostanában azt már nem, mert simán kicsapódott a gőzcsővégen, nem úsztam meg vízkőmentesítés nélkül.
[ Szerkesztve ]
-
soldier2
őstag
Kevert desztvíz hűtés nélkül bekeverve nálam 1-2 hónapot sötét hűvös helyen lazán bírta. Hetente töltöm fel a masinát, egyébként nem nyitogatom.
Van úgy, hogy bizonyos aktákat ki kell nyomtatni. A https://fundaforest.eu/hu oldal meglátogatása csökkenti a környezetterhelést. Köszönjük, hogy kattintott!
-
kurtuzov
senior tag
Nekem bírta a nyarat a kevert desztvíz, igaz nem a napra volt kitéve, hanem hűvös sarokba. Használat kb hasonló, ezzel az 5l kb 1-1,5 hét alatt fogy el nálam. Annyi, hogy sz.zs dunsztosüvegéhez hasonlóan egy 3dl pohárba töltöm mindig a vizet és nem használom a műanyag tartályt.
-
RetepNyaraB
veterán
-
törölt tag
-
Peti...(16v)
tag
Kaptam 5 liter RO vizet próbára. Kell/érdemes keverni bele keserűsót és szódabikarbónát? Ha igen, van erre vmi általános recept?
-
Xabi78
aktív tag
válasz RetepNyaraB #100117 üzenetére
Hát igen, nehéz kenyér a házi baristáé , vagy van egy valag pénzed csoda és új kávéfőzőkre, vagy ha nincs, akkor megtanulsz szerelni.
De szerintem itt is igaz, hogy ahhoz, hogy tényleg értékelhető kávét tudj fözni, kénytelen vagy megtanulni valamilyen szinten a kávéfőzés elméletét, és nem árt, ha legalább nagy vonalakban tisztában vagy a kávéfőződ működésével is.Cave canem!
-
iatti
aktív tag
válasz RetepNyaraB #100113 üzenetére
fragola írta egyszer,nem tesz jót,de a pumpa se örök életű, lehet gombokért venni ulkát. / 3-4rugó talán?/
-
bl4ze
veterán
Nem tudom vár-e még valaki NZ-re, de most jött infó :
New stock of UK (White and Black), EU (White and Black), and US (White only) models will available to pre order for February 2021 delivery, from 9am (GMT) Saturday 14th of November.
.:. bl4ze .:.
-
mgy
senior tag
válasz bl4ze #100104 üzenetére
Nem volt meg, hogy céla milyen büszkén újságolta anno a házi blendkészítés során elért sikereit? Nem ízlett a piros zacskós kávé, de volt még otthon koffeinmentes, a kettő együtt jajj, de finom lett.
És milyen sokra vitte, nem?
---
Látod-látod, a decaff ott is segített. Vannak csodák?[ Szerkesztve ]
-
iatti
aktív tag
válasz RetepNyaraB #100106 üzenetére
pedig ha betüről-betűre követnéd az oldalt ,ez az infó már többször előjött. havonta egyszer 10-15s víz nélküli járatás segít,hogy ne teljen fel a tágulási
-
bl4ze
veterán
válasz SteelCowboy #100105 üzenetére
jaaa. lehet, hogy arra gondolt, igen.
szerencsére a maradék P&Y decaf megmentette a MokaMO kávét, ami közel állt a kukába landolás fázisához. Mixelve már iható.:. bl4ze .:.
-
RetepNyaraB
veterán
válasz sz.zs. #100078 üzenetére
Egy fórumtárstól vettem a szajrét márciusban, csak annyit tudok, fragola tuningolta. Semmi trükköt nem ismerek.
Tomi_Sci@ Igazából nem tudom. Előző srác előttem egy évvel vehette, én még kínoztam bő fél évet.
zolnagy@ egyelőre megoldódott szépen, örülök.Kösz mindenkinek a gyorssegélyt
"And we close our eyes to sleep To dream a boy and girl Who dream the world is nothing but a dream"
-
bl4ze
veterán
MokaMO Forte, 70A/30R : eljutottam arra a szinte, hogy annyira nem jön be már a kávé, hogy össze is öntöttem egy kis maradék pár deka decaf-fal. Meglátjuk menthető-e így
Nagyon régen nem jártam így, hogy ennyire csalódás egy kávé, főleg nem egy 70/30 keverék.
.:. bl4ze .:.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest