Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gaben01
őstag
válasz
kicsipapucs #19500 üzenetére
Basszus,tényleg régen volt q9550-em,valóban 8,5 a szorzója.
Ettől függetlenül szerintem a DS4-nek nem lesz gond a 471-es fsb.
Az az e8400 akkor k**va jó darab,azt kell,hogy mondjam.
A q9550-et 3-4 - 3,5 körül használtam, a 920-at 3,2-n,de videókonvertálás közben elég nagy volt a különbség a kettő között (időben), ráadásul HT off beállítással.Százalékos különbség tippelésébe nem mennék bele,mert úgy járnék,mint a 9,5-es szorzóval.Játékok alatt nem éreztem gyorsulást,mérhető lehet hogy volt,de azzal nem foglalkoztam. Jelenleg 2500K-m van,mivel a váltás kb 5K-ba volt és a HT nekem teljesen fölösleges,ráadásul szandika nem melegszik annyira és kevesebbet is fogyaszt.
Hogy teljesen őszinte legyek,az igényeimet még most is tökéletesen kielégítené a q9550,csak bennem is bennem van a tech geekség,mindig jobb/újabb kell.Az más kérdés,hogy milyen marketinggel tudom erről meggyőzni az asszonyt.Devil Smile #19501: sajnos a megroggyant forint miatt most eléggé eldurvult árak vannak valóban.Én a tavasszal vettem pl. egy Giga GTX560 OC-t 1 hónaposan 45K-ért,most szét lehet nézni ennyiért mit kapnék.
Ami viszont most ultraszopás,a tajvani árvíz miatt kialakult hdd árak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Futás, futópályák
- Külpolitika
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Ukrajnai háború
- Házimozi belépő szinten
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R7 3700X / RTX 2070S / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest