Új hozzászólás Aktív témák
-
Devil Smile
őstag
válasz Gaben01 #19502 üzenetére
nah igen egy vmirevalo 1Tb os HDD kozel 30e...
nyar kozepen vettem 49e ert GTX570 est (pofatlanul jo ar volt akkor erte de sajnos megvolt szorulva akitol vettem) garival papirokkal hibatlan... most 70e ert se kapni ahogy neztem..
szerencsere nem kell se HDD-t se VGAt vennem most..bar egy SSD lehet jo lenne de az a piac sztm most fog fellendulni kicsit az hdd arak elszallasa miatt... igy talan jobb lesz az aruk is a megnovekedett kereslet miatt...
jajjj csak lenne mar jov7 vege...Steam: hunsmile / Xbox GT: Smile0Gigi
-
őstag
válasz Gaben01 #19499 üzenetére
q9550-nek 8,5-es a szorzója, 471-es fsb kell majd neki!
Lipinél hozzáértőbb nem csak a topikban nincs...
E8400 brutálod: bocsi, de most ezzel menőzök: E8400-am 4GHz-et megy 1,072V-al...
Egy kérdés, jöhet privibe is a válasz, ha nagyon offnak gondolod: Mennyivel erősebb az 1366-os rendszered a q9550-nél?[ Szerkesztve ]
Nyugodj békében, drága Maffia cicám. :(
-
Devil Smile
őstag
válasz Gaben01 #19497 üzenetére
Igen en is igy gondolom h sajna az elszallt arak mellett nem tudok valtani (szerettem volna iden platform cseret de ilyen arak mellett +60e se lenne eleg es akkor van egy i5om 8G rammal) igy inkabb veszek egy 9550est.. bosszant h van egy jo VGAm es 40%on fut mert akkora CPU limitem van h felfogna meg a Dunat is aradasnal...
remelem nem furdok be a cpu val...
a lapomat meg nemsokkal (talan 1-2honappal) elotte vettem mint h kijottek az UD-s lapok...
a mostani e8400 am szepen fut 3,8on alapfeszen ha mar hasonlo erteket erek el a quaddal sztm jo vagyok az igenyeimnek.. ill a hasznalt jatekok igenyeinek...
most lesz 1 hetem h kicsit utana olvassak ujra a tuningos dolgoknak kicsit feleleveniteni azt a kis multat amit a temaval foglalkoztam... (anno beallitottam ezt az orajelet fixalt fesszel kis finomhangolas.. megy? megy! akkor jo lesz... es azota ennyi hiaba huznam mar sajnos nem sokat jelentene +2-300Mhz sztm..Steam: hunsmile / Xbox GT: Smile0Gigi
-
lipi67
nagyúr
válasz Gaben01 #14745 üzenetére
Köszi!
Kíváncsi leszek, mit tud majd kihozni belőle. Sztem nem a hűtés, a lap...
Annyira unalmas és nyígós (jaj de meleg stb..) az i7, lehet kellene vadásznom egy q9550-et meg egy jó lapot, ramot... (mondjuk most nincs lé semmi).[ Szerkesztve ]
Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"
-
dangerzone
addikt
válasz Gaben01 #12287 üzenetére
Majd a többi alkalmazás során jön ki úgy is, hogy mennyire stabil.
Volt már nálam korábban arra példa, hogy prime alatt hibát dobott, de ezen kívül minden programban stabil volt.
Viszont az meg gyakoribb, hogy 1 órás stabil prime után is van olyan program, ami kiakasztja a gépet. -
Gaben01
őstag
válasz Gaben01 #12283 üzenetére
És gyorsan ki is derült,hogy 1,3V(bios) alá nem tudok menni.Érdekes,hogy 1,29375V (terhelten szintén 1,264V) lemegy a 10 körös IBT,de prime small fft alatt 2 mag is elhasal a 8K-s teszt végén. Ettől függetlenül nagyon elégedett vagyok ezzel is,a lapot se kellett szétfeszelnem.
dangerzone:nem olyan vészes eredmény a tied se,bár szerintem ott valami nagyon nem kerek,alacsonyabb a vid-je mint az enyémé.[ Szerkesztve ]
http://9gag.com/ A függőség garantált. || Friends are like snow flakes. If You pee on them, they disappear.
-
-
kasa85
őstag
válasz Gaben01 #11807 üzenetére
Értem köszi a hasznos infót jelenleg 1.36250V ra löttem be 436x8.5fsb mellet(3700MHZ) eddig stabil de már 1.35250v on 40perc prime terhelés alatt elsötétűl a monitor kikapcsol.Remélem nemárt a procinak 1.4v-ig a fesz.Jelenleg egy mungen 2 hűtő artic mx2 pasztával max 60C fok ig megy 21C fokos szobában Aero engine 2 házban.
Új,és régi játékokkal tarkítom oldalamat. További hűsölést : Károly. Gamer csatorna. https://www.youtube.com/channel/UCRG3FPVZBYZiqjzwmlTM8LA?sub_confirmation=1
-
NFree
addikt
válasz Gaben01 #11740 üzenetére
köszi
(#11742) lipi67
Egyre jobban elvesztem a türelmem, a multkor ment kb 1.5-át a prime bios 1.26v-al 1.3v term-el és 1.32mch-val sőt még az intel burn is lefutott most meg nem akar az istenért sem
csak kinlódás van de nem adok neki most többet, azt későbre tartogatom csak ezen legyek túl
mondjuk most vin7-alatt nyúzom a korábbi meg xp-n futott[ Szerkesztve ]
vga
-
BeLucZ
addikt
válasz Gaben01 #10833 üzenetére
Jaja, ezt a tesztet már olvastam régebben, van benne valami!
Nah úgy néz ki 3825 Mhzen stabil (8,5x450) és a biosban 1,4 V- ot kellett beállitsak voltagenak!Ezt full loadban az alaplap leviszi 1,328 V-ra, idleban pedig max 1,368-ra rúg a voltage, cpu z szerint!
Ez még egészséges megfelelő hűtéssel?(50 fok fölé full terhelésnél se emelkedett) (prolima hűtő)Tehát úgy értem hogy használhatom így 24/7ben?Nem fog degradálódni a proci, magyarán ez még az intel keretei közt marad? -
BeLucZ
addikt
válasz Gaben01 #10831 üzenetére
Hát igen, most már saját bőrömön is tapasztalom a dolgot!
Na mind1, 3,8 úgy néz ki még elérhető!
Nagy difi van 3,8 és 4 ghz közt rendszergyorsaságban, játékteljesitményben?4870 hez tolom!
Azon kivül hogy a 3dmarkban kevesebb cpu scoret kapok azon kivül lesz vmi más difi? -
-
BeLucZ
addikt
válasz Gaben01 #10799 üzenetére
kösz Gaben
esetleg egy kis tanácsot tud valaki adni mit tegyek?cmos cleart nem akarom szal nem akarom szétbontani a gépet jo lenne egy biztonságos tuning, de 4Ghz a végcél!8,5x471es fsbvel talán....amúgy blend opcióval tolom prime alatt, gondolom úgy érdemes
[ Szerkesztve ]
-
kimi02
őstag
válasz Gaben01 #10608 üzenetére
Az enyém meg igy megy Q9550@1.120v és a Mindennapos használat
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Gaben01 #8365 üzenetére
UD3R.be is teszteltem ott kicsit több fesz kellett neki mint a DFi lapomba és majdnem 10.fokkal melegebb is volt az UD3R.be UD3R@1,280v
-
nagyúr
válasz Gaben01 #8356 üzenetére
az én procim amit elcseréltem a szétfeszelt-re ilyen volt! pontosan ViD.t nem írtál de gondolom ezis 1,2500.vid-s lessz mint ami nekem volt!
íme pár eredmény vele! => Alapórajel@0,960v , 8,5x450@1,1840v , 8,5x471@1,264v ilyesmire számíthatsz de P35.be az tutkó hogy nem fog így menni!
ja és még egy eredmény Maximus II Formulába 8,5x485@1,36.v és eza vége legalábbis nálam mert én nem adok 1,38.nál többet York procinak több fesszel lehet ment volna feljebb is!
[ Szerkesztve ]
-
rup1u5
nagyúr
válasz Gaben01 #8358 üzenetére
Véleményem az hogy a linkelt hirdetés kifejezetten furcsa.
Ha valóban úgy teljesít tuningban mint ahogy írtad, akkor miért nem írja bele a hirdetésbe az eladó? És miért csak 40K az ára ha ilyen bitang? Eladó sem valami régi tag (persze attól még érthet a tuninghoz)
Mostanában ugy néz ki elég sanszosan bele lehet futni túlfeszelt 9550-ekbe itt.
Mindenképpen csak akkor venném meg ha visszakövethetőek az elöző tulajok és garantáltan nem utolsó óráit éli az a proci. DroidMester tudna neked mesélni ezügyben.(tényleg! lett valami fejlemény ezügyben?)
[ Szerkesztve ]
Why don't you knock it off with them negative waves!
Új hozzászólás Aktív témák
- INGYEN FoxPost! Intel Core i7-13700KF LGA1700 processzor (hűtő nélkül) - 12 hó garival! -
- AMD Ryzen 7 7800X3D 4.2GHz (96M Cache, up to 5.0GHz) Processzor
- AMD Ryzen 5 5600 BOX - Új, 3 év garancia - Eladó! 40.000.-
- i7 9700 , MSI Z370, 32GB DDR4 félkonfig
- Intel i5-9600KF 6-Core 3.70GHz LGA1151 (9M Cache, up to 4.60 GHz) Processzor