Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
válasz kicsipapucs #19500 üzenetére
Megjött a procid! Mivel 0,896V volt az alja, így gyorsan betettem, és 0,880-ra lőttem be.
Ment is szépen...Szóval a 0,896 meg is döntve, semmit se kellett tennem..
Hétvégén APA vagyok, hétfőn kezdem a procidat kiismerni, s ha majd érzem..kezd picit feszt is kapni.[link]Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"
-
Gaben01
őstag
Basszus,tényleg régen volt q9550-em,valóban 8,5 a szorzója. Ettől függetlenül szerintem a DS4-nek nem lesz gond a 471-es fsb.
Az az e8400 akkor k**va jó darab,azt kell,hogy mondjam.
A q9550-et 3-4 - 3,5 körül használtam, a 920-at 3,2-n,de videókonvertálás közben elég nagy volt a különbség a kettő között (időben), ráadásul HT off beállítással.Százalékos különbség tippelésébe nem mennék bele,mert úgy járnék,mint a 9,5-es szorzóval. Játékok alatt nem éreztem gyorsulást,mérhető lehet hogy volt,de azzal nem foglalkoztam. Jelenleg 2500K-m van,mivel a váltás kb 5K-ba volt és a HT nekem teljesen fölösleges,ráadásul szandika nem melegszik annyira és kevesebbet is fogyaszt.
Hogy teljesen őszinte legyek,az igényeimet még most is tökéletesen kielégítené a q9550,csak bennem is bennem van a tech geekség,mindig jobb/újabb kell.Az más kérdés,hogy milyen marketinggel tudom erről meggyőzni az asszonyt.Devil Smile #19501: sajnos a megroggyant forint miatt most eléggé eldurvult árak vannak valóban.Én a tavasszal vettem pl. egy Giga GTX560 OC-t 1 hónaposan 45K-ért,most szét lehet nézni ennyiért mit kapnék.
Ami viszont most ultraszopás,a tajvani árvíz miatt kialakult hdd árak.[ Szerkesztve ]
http://9gag.com/ A függőség garantált. || Friends are like snow flakes. If You pee on them, they disappear.
-
Devil Smile
őstag
szep eredmeny a wolftol...en nem tudom mennyit mehet az enyim pontosan mert nem sikerult 100%ban eligazodnom anno a lehertosegekben... igy 8,5*450en hajtom 9es szorzon mar orra bukik es mivel nem ertek anniyra hozza igy fixaltam mindent es igy megy...
Gaben01 (#19499): nalam is ez lett volna h nov vege dec elejen platform csere kb +30e be szamoltam ki a dolgokat de most ujraszamolva kb +60lenne... annyi meg az unnepek elott ilyenre nincs sajnos...
kivancsi leszek mit tud majd a jovendobelim..Steam: hunsmile / Xbox GT: Smile0Gigi
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- XPEnology
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kikapcsolva is megtalálható a OnePlus 13
- Két Redmi Note 14 Pro és egy Pro+ futott be
- Milyen program, ami...?
- Trollok komolyan
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Intel Core i5-10600KF Processzor
- KÉSZLETEN! ÚJ, 3év gar! AMD Ryzen 7 9800X3D OEM (96M, Up to 5.2 GHz) Processzor! BeszámítOK
- AMD Ryzen 7 5700X3D - Tálcás - Új, 3 év garancia - Eladó! 88.000.-
- AMD Ryzen 5 5600X BOX - Új, 3 év garancia - Eladó! 45.000.-
- Eladó 13600KF-em, garis a Konzolvilághoz 2026.03.20-ig utána 2028.03.20-ig Intelhez-jegelve epicpwnz