-
GAMEPOD.hu
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
F-ECT$
titán
A szerencse valóban nem, de az idő azért számít constructedben. Én napi 5-6 meccset tudok úgy meló után letolni, hogy 100%-ig tudok koncentrálni, utána már szoktak jönni apróbb hibák, amik rank 15 alatt már a meccsbe is szoktak kerülni. Ennyi meccsel meg nem igazán lehet elérni a legendet még 60% WR mellett sem. (Legalább 3-4 ember befért már innen rank 5 alá velem együtt, szerintem ha 2 hónapos lenne a szezon, akkor mindannyiunknak meglenne a legend.)
[ Szerkesztve ]
Dive ever, work never.
-
whitezo88
nagyúr
arénán pont a túl sokféle lap miatt van nagy szerencsefaktor. constructedbe csak jó lapokat lapsz és általában kettőt, arénán a kettő se túl gyakori.
pl az mi hogy t2be kirakok egy fieryt hogy 5/3 legyen a kalóz 3. körben és ott a kezdőkezébe a trutyi... ez is jól kezdődik, 3-2 még. ja és doomhammere is van, én nem draftoltam oozet. a korábbi wf+tigrisről nem beszélve. ezeket nem lehet kivédeni egyszerűen, itt nem a skill számít. nincs brawl se a 6 lénye ellen amit kipakolt = gg.
[ Szerkesztve ]
-
SLYM
veterán
szerk: egyébként nekem is kellett 250 win az arénában, hogy elérjem a 12-t. ja és a 11-es-en kívül csak 8-asok voltak alatta, 9-10-es kört még nem mentem
többieknek: a szerencséhez annyit, hogy constructedben és rankeden gyakorlatilag a szerencsének nincs jelentősége mondjuk egy 100 körös minta alapján. 5 kör az persze más tészta, de a rang tökéletesen tükrözi a paklid erejét és a játéktudásodat, a szerencsének alig van hozzá köze, néhány csillag, vagy 1-2 rang max. nem véletlenül vannak mindig a legjobbak az elején. aréna az más persze, ott minden a deckedtől függ
[ Szerkesztve ]
-
SLYM
veterán
válasz whitezo88 #15875 üzenetére
köszi. múltkor összejött egy 11-es köröm is, az egy elég béna, de kiegyensúlyozott paklival jött össze. ez is viszonylag jól kiegyensúlyozott, de nagyon erős late game-es deck volt. a képen nem látszott, de volt még 1 sunwalkerem, egy war golemem, meg egy deathwingem. a deathwing miatt 2x nyertem hátrányos helyzetből, 1x nagyon kemény hátrányt dolgoztam le vele
[ Szerkesztve ]
-
Djuree
félisten
válasz F-ECT$ #15894 üzenetére
dehogyisnem! szinte akármilyen napit qrva gyorsan meg lehet csinálni zooval. kipróbáltam, murlock rogue, murlock mage, simaliba ezeknek is a win, de akármilyen zoo deckkel is az lenne. így a legegyszerűbb a napi win erőlködés nélkül. főleg akinek kevés ideje van játszani. és sokan vannak így...
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
addikt
válasz Ereshkigal #15891 üzenetére
Direktbe lövés ellen meg még azzal sem..
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
-
NyalokAA
aktív tag
válasz whitezo88 #15890 üzenetére
Ilyenekbe belefut az ember . Hétvégén mentem sima 8-at hunterral , amiből 2 wint nem néztem ki
és mentem 1-3 at mageként amiben szerintem benne volt legalább 10-12 , volt 5 win warriorral olyan draftból amit tűzre kellett volna dobni A random faktor... lehet jól játszani , ha szarul jön a kártya\szar a draft buktad.[Trump] vereség , érdemes megnézni az 1. meccset .... iszonyú imba paklival van az ellenfél és még tolja az emoteot is hozzá... arena meccseim 60-70% ban ilyenek
-
whitezo88
nagyúr
néztem egy nagyot [link]
-
Watto1991
senior tag
Eszem megáll, Casualon nem tudom megcsinálni a Paladin küldit, mert nem viccelek, 6-ból 6-szor zoo jött.... Brainless fucks.
-
Fr0z3n
őstag
Megint 2kor adja a napit, most akkor wtf? Mondjuk, nem bánnám a napi 2 küldit.
-
Devas
őstag
válasz xavix13 #15881 üzenetére
Érdekes mostanában mindenkinek peches szériája van. Sok a random a játékban sajnos, hogy ki milyen lapot húz fel.
Nálam is ma olyanok voltak hogy őrület. 10 spell 20 minion lapos paklival mentem. Mit húzok fel az elején? 4 spellt.
Vagy a másik, hogy kezdőkézben 5-5-6 ilyen lapok vannak, cserélek erre hasonlót kapok vissza KÖZTÜK AZT IS AMIT VISSZADOBTAM ÉS CSAK 1 VAN BELŐLE A PAKLIMBAN. Azért erre figyelhetnének, hogy legalább amit visszateszünk a kezdőkézből azt ne húzhassuk újra az elején.Melyik volt előbb, a tyúk vagy a tojás? A tojás... mivel az reggelire volt... a tyúk meg ebédre.
-
xavix13
őstag
Franc kivan ezzel a játékkal. Fullos control warri deckel, (na jó geddon hiányzik) ma egyetlen-egyet nem bírtam nyerni CASUALON. Olyanoktól kaptam ki hogy vicc.
Druid Leeroy + Arcane Golem + Roar + Innervate + Power of the Wild.
Control Paladin 0 db equalityvel elintézte mindenem, pandákkal, silencel, aldorral, bghval. (Pedig Tirion még le is BK-ztam.) Nekem elfogyott az összes lapom, maradt a boardon egy ragnám meg egy Grommashom és azokat a végén eq + consecel ölte meg velem együtt, szal végig ott volt nála, de így nem kellett hozzá nyúlnia. Ja és maradt még 5 lapja-
Tempo roguenak 0 lapja van én, 7hpba élek, kint van egy ragnám, meg egy BK-m. Erre mit húz? Shiv, Shiv, Eviscerate + fegyó.
Pár hónapja az egyik legstabilabb deckel, ma egyet nem bírtam nyerni. Brafó...Váltok miraclere, utolsó 12 lapban van leeroy, 2 auctioneer, 2 drake, 2 prep, thalnos, így kb minden amit lapot húz.
Pap 17hpról Holy fire + lopott prep + dupla mindblast + heropowerrel végzett ki. (Volt lent egy Soulpriestje)
El is ment az egésztől a kedvem...[ Szerkesztve ]
One thing I've learned: if you don't draw first, you don't get to draw at all.
-
Fr0z3n
őstag
válasz whitezo88 #15879 üzenetére
Ezek szerint nem Na de nem kötekszek. Amúgy én pont ezért nem arénázok. A múltkor rugóval mentem 1-3at, úgy, hogy majdnem komplett tempo dekket adott. 2 si7, 3 evi, fok, golem, yeti, argus. +3!! Legend. Hogger, Ilidan, Nat. Ezzel volt totál bukta. A 3 vereség 3 mage ellen.
-
Hajrá srácok, megtörtént a sorsolás!
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
whitezo88
nagyúr
Amaz lekörözte Trumpot nézettségben, 32-3 ezer nézője van ATM mondjuk épp végzett.
(mondjuk szórakoztatóbb is)
SLYM: grat, de tényleg hogy csináljátok. ma meg a hétvégén ennél nem rosszabb draftjaim voltak shamannal és 2-4 win... és tényleg nem ma kezdtem (kb 600 win arena), majd mindennap nézem Krippet is hogy tanuljak, shamannal van a legtöbb winem constructedben is szóval Dennis sem vagyok. bár lehet tényleg csak az RNG rossz folyton.
[ Szerkesztve ]
-
Phobion
őstag
Igazán közölhetné már a Blizzard a Naxxramas-os árakat, úgy álmodozom 1-2 pakli nyitásáról.
-
whitezo88
nagyúr
de ennyire? nem az hogy néha hanem folyamatosan. nem jön rendes draft. 0-2 már, nincs hex, van 1 storm ami megint NAGYON kellett volna és nem jött, nem is láttam még. és a curve olyan volt hogy nem is tudtam volna máshogy játszani, ahogy. és nincsenek tele 6-7 dropokkal. sőt max 6, amik ogre, 2 fire elly, sunwalker, szóval jók amúgyis. most is kidobok két 5 manásat mollykor, bejön helyette a másik 2 5 manás. kezdőkezem 1. körben 2, 5, 5, 6.
[ Szerkesztve ]
-
-
whitezo88
nagyúr
gondoltam befejezem a mage arénát, 3-0. 4 meccs keleltt hozzá.. megint nevetséges milyen húzásaik voltak. 3. loss druida 7. körbe kapott szét a roarjával meg buffjaival... mire elértem a flamestrikeig, maradt 3 hpm aztán egy swiperrino és csá.
aki 12-et megy, mit csinál előtte? van valami rituálé hogy elkerülje a döbbenetes curveket és topdeckeket?
modjuk ma is néztem Krippet és ő is borzalmas pechesen játszott, 0-3t is ment ma a top talán 7win volt.
folytatás: t2 bomber, van kint nekem egy faerie, neki egy cleric. persze leszedi a lényem vele...
[ Szerkesztve ]
-
F-ECT$
titán
válasz Fr0z3n #15860 üzenetére
És megbántad már?
Ok, Ragna kicsit lassú/random manapság, de betörve is "csak" 1 legendnyi dustot kapsz érte, tehát egy golden legendet cseréltél egy sima legendet érő dustra.
Szóval én egy közepesnél jobb golden legendet tuti nem törnék, és a rosszabbakat is csak akkor, ha megvan belőlük a sima / nagyon kell a dust.
Btw 2k dustom van, erősen gondolkozok 1 FoN és 1 Tirion crafton, bár lehet a meta csak 1-2 napig kedvezne ezeknek a lapoknak...
Dive ever, work never.
-
Fr0z3n
őstag
válasz Mazsul #15851 üzenetére
Nekem tegnap esett 1 epic, 3 rare, 1 common egy pakkban, csak mind xar volt. A legjobb az 2 FoN egy csomagban, de ez is baba bontás. A LoH-n kéne nekem, NAGYON
Legendről ne beszéljünk: gromash, Geddon, Tirion. A legelején meg volt egy gold Ragna, de azt betoltam dust-ra és ritkákra ruháztam be.
-
fogtunder
nagyúr
válasz Djuree #15853 üzenetére
nem vagyok híve az összeesküvés elméleteknek, de valami furcsa módon, mikor pénzért vettem paklit, 15-ből majd minden alkalommal nyitottam egy legendet. goldért vett és aréna pakliból (~40-50) 1db ysera esett le összesen.
az első három vagy négy legendem nekem is kuka volt, a kraftoltak jó 50%-át meg két héten belül kinyitottam, tudom, hogy szórom a dustot, de mondjuk Thalnos eléggé kellett már.amúgy naggyon jó lenne, ha kijönne a naxx árazás, hogy tudjam, mi a helyzet, vagy egy hónapja nem nyitottam paklit és kezdenek elvonási tüneteim lenni
I hate morning people. And mornings. And People.
-
Djuree
félisten
válasz ricshard444 #15852 üzenetére
nekem már kb. 15-20 nyitás óta lila se volt. ekkora szerencsétlen mint én nincs még egy. kb. 100 pakliból 3 legend jött, abból 1 használható.
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Djuree
félisten
jó aréna volt, druid 3 vereség és ennyi. olyan szar lapokat kaptam hogy az hihetetlen, ellenem meg mage, 3 fireball, 2 poli, hagyjuk már.
na ezért nem arénázok én, semmi értelme.[ Szerkesztve ]
-
fogtunder
nagyúr
válasz Djuree #15845 üzenetére
a druid sokkal gyengébb removal szempontból, a naturalize egy rossz vicc, a swipe és a wrath meg nem tud mit kezdeni egy óriással, ragnával, ilyenekkel, a mark+TBK kissé drága és két lap. szóval a paladin ehhez képest istenes.
-
Phobion
őstag
druidal már csak 450 win és meglesz a golden
-
Djuree
félisten
válasz F-ECT$ #15840 üzenetére
ehh.
amúgy nem gyenge, csak ott kell a legtöbbet agyalni, mivel nincs szinte semmi leszedése. de a hero powerje sztem elég jó, sok lehetőség van benne a megfelelő lapokkal. az én paklimba a divine shield elég nagy szerepet játszik meg mellé ez: [link].
elég vicces dolgokat tud a pakli.[ Szerkesztve ]
-
Fr0z3n
őstag
Tegnap saját gyártmányú palával játszottam. 17ből 3 meccset vesztettem (zoo, tempo, pap). A többi nem volt gond, se a freeze, se a mirecle, se a handlock, zoo volt néha agyalós. Ezt a dekket asszem megtartom
[ Szerkesztve ]
-
whitezo88
nagyúr
válasz fogtunder #15836 üzenetére
Elegge elhuzodott szoval volt ido felhuzni oket. Elejen nagyon csunya hibat kovettem el de sikerult megmaradni. Es taunt se jott.
Dave: elotte volt fagyi mage is de borzalmasan jatszott, szinte osszes loveset a lenyeimre tolta el en meg max hpn maradtam vegig. Ellott ket frostboltot fireballt egy icelancet aztan ram mar nem maradt. Mikor a fagyi spellek is elfogytak szercsaptam es az ib sem mentette meg.
[ Szerkesztve ]
-
DaveNo1
veterán
válasz whitezo88 #15833 üzenetére
A csordaszellem jegyében lassan már mindenki zoo-val nyomul, ha nem akkor agro pala, vagy a mostanság népszerű freeze mage..én most kicsit átálltam arena-ra, átlagban hozok 6-7 wint, így nem bukok rajta, de legalább nincsenek agyatlan zoo deckek amik teljesen tönkreteszik a laddert + casualt is...
You are not prepared.
-
Megvan a 8 jelentkező a versenyre, ezt olvassátok el.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
fogtunder
nagyúr
válasz Watto1991 #15828 üzenetére
hát ez tényleg díjat érdemelne, ne foglalkozz az auctioneerrel ok, hogy ha conceal van rajta, nem is feltétlenül tudod kinyírni (flamestrike előnyben), de akkor is.
(#15829) F-ECT$: nekem most éppen kiadja, csak azért sem váltottam paklit, pár nap után megint elindultam a dupla kombós druidával, 7 meccset nyertem zsinórban, fogtam 1 shockadint, 2 zoot, 1 aggro mage-et, meg 3 papot, bár ez utóbbiakat már majdnem csalásnak éreztem, annyira könnyen adták magukat.
-
Devas
őstag
-
F-ECT$
titán
Nemtom mi történik most hétvégén, de a szokásos 60% körüli WR-em most 30% körül van. (Casual, ranked vegyesen.) Ok, persze új paklikat is próbálgatok (sámán és paladin), amik amúgy sem túl jók, de azért mégis. Kicsit fáj, ha nincs meg az 50%.
Dive ever, work never.
-
Watto1991
senior tag
válasz whitezo88 #15825 üzenetére
Remélem hamarosan felszenvedi magát rank 3 körülre, ahol szétszedik a miracle rugók (handlockok ellen hatásos a humility/aldor peacekeeper)
Ja meg volt egy aranyköpése: " egyet megtanultam már, a miracle rugó esetén ne foglalkozz az Auctioneer-rel, nem éri meg" Priceless !
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
-
whitezo88
nagyúr
-
Watto1991
senior tag
Nézem ezt az Athene-t twitch-en... Borzalom !!
Egy chatelővel értek egyet: "man, you are cancer incarnate"
Ő el van szállva magától, a deck-je egy raklap sz@r, csak laphúzás, gyógyítás meg attack csökkentő lapjai vannak. Fájdalmas nézni. Ja, és hammer of wrath to the face at 30 hp rulz!!! -
válasz Sirandrish #15817 üzenetére
Akkor ide kiírom, hátha nem olvasták páran:
-
Sirandrish
legenda
Akkor vagy sokan meggondolták magukat, vagy sokan lemaradnak róla a másik topik miatt
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
válasz Sirandrish #15812 üzenetére
A topikjában heten jelentkeztek a versenyre.
(#15813) Devas: nekem nincs kedvem a részvételhez
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
Hogyhogy 7en? 2 napja mikor elkezdtem összeírni kíváncsiságból hogy hány embert érdekel, 15nél hagytam abba..
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Eddig heten neveztek, kéne még egy nevező a versenyre.
-
DaveNo1
veterán
válasz Watto1991 #15807 üzenetére
Mage arenatól akkor ment el a kedvem mikor 0 fireball, 1 frostbolt, 0 poly, 0 flamestrike, 0 blizzard, 0 ice lancet húztam be. 0 win lett a mérleg.
Most paladinnal összejött egy elég jó draft, van benne sylvanas is kíváncsi vagyok meddig jutok majd.
You are not prepared.
-
whitezo88
nagyúr
jaja aztán mégegyszer kidőlt, majd mikor magához tért, elköszönt Leatól azt elment. Apropó: nem szoktam nézni a csajt, de van neki egy térképe ahol bejelöli a subokat. na tegnap jött egy kölnből meg londonból. kölnt valahol Kirgizisztánnál jelölte be Londont meg Portugáliánál. ez ugye csak valami vicc?
-
Watto1991
senior tag
Mage-dzsel érdekes draft jött össze.. 0 fireball, 0 frostbolt, 0 polymorph, 3 flamestrike (4-et adott volna a gép), 1 blizzard, 1 cone of cold, 1 pyroblast, 1 Alexstraza.
Eddig 1-0, de szerintem olyan 2-3 lesz a vége. Hiányoznak a fireballok...
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
Valamivel fel kell dobni a nézettséget mert csak nem akar összejönni a pénz arra a BMW-re
-
whitezo88
nagyúr
ezek betegek... Forsen részegen stramel, skypon Ekop, Nhyx meg még valaki és ilyen trash talkot amit ezek leművelnek [link] inkább nem idéznék mert csak mod lenne belőle.
Új hozzászólás Aktív témák
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Titokban új Ryzent kaptak a Socket AM5-ös alaplapok
- One mobilszolgáltatások
- Gumi és felni topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Opel topik
- Google Pixel topik
- Filmvilág
- Mostantól Tajvanon kívülre is viheti 2 nm-es node-ját a TSMC
- Elon Musk kezébe adnák az amerikai TikTokot
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkCentre M900 Tiny ÁFÁ-s 24 Hónap garancia
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 gen 11 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Gyönyörű! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN