Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
F-ECT$
titán
A szerencse valóban nem, de az idő azért számít constructedben. Én napi 5-6 meccset tudok úgy meló után letolni, hogy 100%-ig tudok koncentrálni, utána már szoktak jönni apróbb hibák, amik rank 15 alatt már a meccsbe is szoktak kerülni. Ennyi meccsel meg nem igazán lehet elérni a legendet még 60% WR mellett sem. (Legalább 3-4 ember befért már innen rank 5 alá velem együtt, szerintem ha 2 hónapos lenne a szezon, akkor mindannyiunknak meglenne a legend.)
[ Szerkesztve ]
-
whitezo88
nagyúr
arénán pont a túl sokféle lap miatt van nagy szerencsefaktor. constructedbe csak jó lapokat lapsz és általában kettőt, arénán a kettő se túl gyakori.
pl az mi hogy t2be kirakok egy fieryt hogy 5/3 legyen a kalóz 3. körben és ott a kezdőkezébe a trutyi... ez is jól kezdődik, 3-2 még. ja és doomhammere is van, én nem draftoltam oozet. a korábbi wf+tigrisről nem beszélve. ezeket nem lehet kivédeni egyszerűen, itt nem a skill számít. nincs brawl se a 6 lénye ellen amit kipakolt = gg.
[ Szerkesztve ]
-
SLYM
veterán
szerk: egyébként nekem is kellett 250 win az arénában, hogy elérjem a 12-t. ja és a 11-es-en kívül csak 8-asok voltak alatta, 9-10-es kört még nem mentem
többieknek: a szerencséhez annyit, hogy constructedben és rankeden gyakorlatilag a szerencsének nincs jelentősége mondjuk egy 100 körös minta alapján. 5 kör az persze más tészta, de a rang tökéletesen tükrözi a paklid erejét és a játéktudásodat, a szerencsének alig van hozzá köze, néhány csillag, vagy 1-2 rang max. nem véletlenül vannak mindig a legjobbak az elején. aréna az más persze, ott minden a deckedtől függ
[ Szerkesztve ]
-
SLYM
veterán
válasz
whitezo88 #15875 üzenetére
köszi. múltkor összejött egy 11-es köröm is, az egy elég béna, de kiegyensúlyozott paklival jött össze. ez is viszonylag jól kiegyensúlyozott, de nagyon erős late game-es deck volt. a képen nem látszott, de volt még 1 sunwalkerem, egy war golemem, meg egy deathwingem. a deathwing miatt 2x nyertem hátrányos helyzetből, 1x nagyon kemény hátrányt dolgoztam le vele
[ Szerkesztve ]
-
Djuree
félisten
válasz
F-ECT$ #15894 üzenetére
dehogyisnem! szinte akármilyen napit qrva gyorsan meg lehet csinálni zooval. kipróbáltam, murlock rogue, murlock mage, simaliba ezeknek is a win, de akármilyen zoo deckkel is az lenne. így a legegyszerűbb a napi win erőlködés nélkül. főleg akinek kevés ideje van játszani. és sokan vannak így...
-
válasz
Ereshkigal #15891 üzenetére
Direktbe lövés ellen meg még azzal sem..
-
NyalokAA
aktív tag
válasz
whitezo88 #15890 üzenetére
Ilyenekbe belefut az ember . Hétvégén mentem sima 8-at hunterral , amiből 2 wint nem néztem ki
és mentem 1-3 at mageként amiben szerintem benne volt legalább 10-12 , volt 5 win warriorral olyan draftból amit tűzre kellett volna dobniA random faktor... lehet jól játszani , ha szarul jön a kártya\szar a draft buktad.
[Trump] vereség , érdemes megnézni az 1. meccset .... iszonyú imba paklival van az ellenfél és még tolja az emoteot is hozzá... arena meccseim 60-70% ban ilyenek
-
whitezo88
nagyúr
néztem egy nagyot [link]
-
Watto1991
senior tag
Eszem megáll, Casualon nem tudom megcsinálni a Paladin küldit, mert nem viccelek, 6-ból 6-szor zoo jött.... Brainless fucks.
-
Fr0z3n
őstag
Megint 2kor adja a napit, most akkor wtf? Mondjuk, nem bánnám a napi 2 küldit.
-
Devas
őstag
válasz
xavix13 #15881 üzenetére
Érdekes mostanában mindenkinek peches szériája van. Sok a random a játékban sajnos, hogy ki milyen lapot húz fel.
Nálam is ma olyanok voltak hogy őrület. 10 spell 20 minion lapos paklival mentem. Mit húzok fel az elején? 4 spellt.
Vagy a másik, hogy kezdőkézben 5-5-6 ilyen lapok vannak, cserélek erre hasonlót kapok vissza KÖZTÜK AZT IS AMIT VISSZADOBTAM ÉS CSAK 1 VAN BELŐLE A PAKLIMBAN. Azért erre figyelhetnének, hogy legalább amit visszateszünk a kezdőkézből azt ne húzhassuk újra az elején. -
xavix13
őstag
Franc kivan ezzel a játékkal. Fullos control warri deckel, (na jó geddon hiányzik) ma egyetlen-egyet nem bírtam nyerni CASUALON. Olyanoktól kaptam ki hogy vicc.
Druid Leeroy + Arcane Golem + Roar + Innervate + Power of the Wild.
Control Paladin 0 db equalityvel elintézte mindenem, pandákkal, silencel, aldorral, bghval. (Pedig Tirion még le is BK-ztam.) Nekem elfogyott az összes lapom, maradt a boardon egy ragnám meg egy Grommashom és azokat a végén eq + consecel ölte meg velem együtt, szal végig ott volt nála, de így nem kellett hozzá nyúlnia. Ja és maradt még 5 lapja-
Tempo roguenak 0 lapja van én, 7hpba élek, kint van egy ragnám, meg egy BK-m. Erre mit húz? Shiv, Shiv, Eviscerate + fegyó.
Pár hónapja az egyik legstabilabb deckel, ma egyet nem bírtam nyerni. Brafó...Váltok miraclere, utolsó 12 lapban van leeroy, 2 auctioneer, 2 drake, 2 prep, thalnos, így kb minden amit lapot húz.
Pap 17hpról Holy fire + lopott prep + dupla mindblast + heropowerrel végzett ki. (Volt lent egy Soulpriestje)
El is ment az egésztől a kedvem...[ Szerkesztve ]
-
Fr0z3n
őstag
válasz
whitezo88 #15879 üzenetére
Ezek szerint nem
Na de nem kötekszek. Amúgy én pont ezért nem arénázok. A múltkor rugóval mentem 1-3at, úgy, hogy majdnem komplett tempo dekket adott. 2 si7, 3 evi, fok, golem, yeti, argus. +3!! Legend. Hogger, Ilidan, Nat. Ezzel volt totál bukta. A 3 vereség 3 mage ellen.
-
whitezo88
nagyúr
Amaz lekörözte Trumpot nézettségben, 32-3 ezer nézője van ATM
mondjuk épp végzett.
(mondjuk szórakoztatóbb is)
SLYM: grat, de tényleg hogy csináljátok. ma meg a hétvégén ennél nem rosszabb draftjaim voltak shamannal és 2-4 win... és tényleg nem ma kezdtem (kb 600 win arena), majd mindennap nézem Krippet is hogy tanuljak, shamannal van a legtöbb winem constructedben is szóval Dennis sem vagyok. bár lehet tényleg csak az RNG rossz folyton.
[ Szerkesztve ]
-
Phobion
őstag
Igazán közölhetné már a Blizzard a Naxxramas-os árakat, úgy álmodozom 1-2 pakli nyitásáról.
-
whitezo88
nagyúr
de ennyire? nem az hogy néha hanem folyamatosan. nem jön rendes draft. 0-2 már, nincs hex, van 1 storm ami megint NAGYON kellett volna és nem jött, nem is láttam még. és a curve olyan volt hogy nem is tudtam volna máshogy játszani, ahogy. és nincsenek tele 6-7 dropokkal. sőt max 6, amik ogre, 2 fire elly, sunwalker, szóval jók amúgyis. most is kidobok két 5 manásat mollykor, bejön helyette a másik 2 5 manás. kezdőkezem 1. körben 2, 5, 5, 6.
[ Szerkesztve ]
-
whitezo88
nagyúr
gondoltam befejezem a mage arénát, 3-0. 4 meccs keleltt hozzá.. megint nevetséges milyen húzásaik voltak. 3. loss druida 7. körbe kapott szét a roarjával meg buffjaival... mire elértem a flamestrikeig, maradt 3 hpm aztán egy swiperrino és csá.
aki 12-et megy, mit csinál előtte? van valami rituálé hogy elkerülje a döbbenetes curveket és topdeckeket?
modjuk ma is néztem Krippet és ő is borzalmas pechesen játszott, 0-3t is ment ma a top talán 7win volt.
folytatás: t2 bomber, van kint nekem egy faerie, neki egy cleric. persze leszedi a lényem vele...
[ Szerkesztve ]
-
F-ECT$
titán
válasz
Fr0z3n #15860 üzenetére
És megbántad már?
Ok, Ragna kicsit lassú/random manapság, de betörve is "csak" 1 legendnyi dustot kapsz érte, tehát egy golden legendet cseréltél egy sima legendet érő dustra.
Szóval én egy közepesnél jobb golden legendet tuti nem törnék, és a rosszabbakat is csak akkor, ha megvan belőlük a sima / nagyon kell a dust.
Btw 2k dustom van, erősen gondolkozok 1 FoN és 1 Tirion crafton, bár lehet a meta csak 1-2 napig kedvezne ezeknek a lapoknak...
-
Fr0z3n
őstag
válasz
Mazsul #15851 üzenetére
Nekem tegnap esett 1 epic, 3 rare, 1 common egy pakkban, csak mind xar volt. A legjobb az 2 FoN egy csomagban, de ez is baba bontás. A LoH-n kéne nekem, NAGYON
Legendről ne beszéljünk: gromash, Geddon, Tirion. A legelején meg volt egy gold Ragna, de azt betoltam dust-ra és ritkákra ruháztam be.
-
fogtunder
nagyúr
válasz
Djuree #15853 üzenetére
nem vagyok híve az összeesküvés elméleteknek, de valami furcsa módon, mikor pénzért vettem paklit, 15-ből majd minden alkalommal nyitottam egy legendet. goldért vett és aréna pakliból (~40-50) 1db ysera esett le összesen.
az első három vagy négy legendem nekem is kuka volt, a kraftoltak jó 50%-át meg két héten belül kinyitottam, tudom, hogy szórom a dustot, de mondjuk Thalnos eléggé kellett már.amúgy naggyon jó lenne, ha kijönne a naxx árazás, hogy tudjam, mi a helyzet, vagy egy hónapja nem nyitottam paklit és kezdenek elvonási tüneteim lenni
-
Djuree
félisten
válasz
ricshard444 #15852 üzenetére
nekem már kb. 15-20 nyitás óta lila se volt. ekkora szerencsétlen mint én nincs még egy. kb. 100 pakliból 3 legend jött, abból 1 használható.
-
-
Djuree
félisten
jó aréna volt, druid 3 vereség és ennyi.
olyan szar lapokat kaptam hogy az hihetetlen, ellenem meg mage, 3 fireball, 2 poli, hagyjuk már.
na ezért nem arénázok én, semmi értelme.[ Szerkesztve ]
-
Phobion
őstag
druidal már csak 450 win és meglesz a golden
-
Djuree
félisten
válasz
F-ECT$ #15840 üzenetére
ehh.
amúgy nem gyenge, csak ott kell a legtöbbet agyalni, mivel nincs szinte semmi leszedése. de a hero powerje sztem elég jó, sok lehetőség van benne a megfelelő lapokkal. az én paklimba a divine shield elég nagy szerepet játszik meg mellé ez: [link].
elég vicces dolgokat tud a pakli.[ Szerkesztve ]
-
Fr0z3n
őstag
Tegnap saját gyártmányú palával játszottam. 17ből 3 meccset vesztettem (zoo, tempo, pap). A többi nem volt gond, se a freeze, se a mirecle, se a handlock, zoo volt néha agyalós. Ezt a dekket asszem megtartom
[ Szerkesztve ]
-
whitezo88
nagyúr
válasz
fogtunder #15836 üzenetére
Elegge elhuzodott szoval volt ido felhuzni oket. Elejen nagyon csunya hibat kovettem el de sikerult megmaradni. Es taunt se jott.
Dave: elotte volt fagyi mage is de borzalmasan jatszott, szinte osszes loveset a lenyeimre tolta el en meg max hpn maradtam vegig. Ellott ket frostboltot fireballt egy icelancet aztan ram mar nem maradt. Mikor a fagyi spellek is elfogytak szercsaptam es az ib sem mentette meg.
[ Szerkesztve ]
-
DaveNo1
veterán
válasz
whitezo88 #15833 üzenetére
A csordaszellem jegyében lassan már mindenki zoo-val nyomul, ha nem akkor agro pala, vagy a mostanság népszerű freeze mage..én most kicsit átálltam arena-ra, átlagban hozok 6-7 wint, így nem bukok rajta, de legalább nincsenek agyatlan zoo deckek amik teljesen tönkreteszik a laddert + casualt is...
-
Megvan a 8 jelentkező a versenyre, ezt olvassátok el.
-
fogtunder
nagyúr
válasz
Watto1991 #15828 üzenetére
hát ez tényleg díjat érdemelne, ne foglalkozz az auctioneerrel
ok, hogy ha conceal van rajta, nem is feltétlenül tudod kinyírni (flamestrike előnyben), de akkor is.
(#15829) F-ECT$: nekem most éppen kiadja, csak azért sem váltottam paklit, pár nap után megint elindultam a dupla kombós druidával, 7 meccset nyertem zsinórban, fogtam 1 shockadint, 2 zoot, 1 aggro mage-et, meg 3 papot, bár ez utóbbiakat már majdnem csalásnak éreztem, annyira könnyen adták magukat.
-
F-ECT$
titán
Nemtom mi történik most hétvégén, de a szokásos 60% körüli WR-em most 30% körül van. (Casual, ranked vegyesen.) Ok, persze új paklikat is próbálgatok (sámán és paladin), amik amúgy sem túl jók, de azért mégis. Kicsit fáj, ha nincs meg az 50%.
-
Watto1991
senior tag
válasz
whitezo88 #15825 üzenetére
Remélem hamarosan felszenvedi magát rank 3 körülre, ahol szétszedik a miracle rugók
(handlockok ellen hatásos a humility/aldor peacekeeper)
Ja meg volt egy aranyköpése: " egyet megtanultam már, a miracle rugó esetén ne foglalkozz az Auctioneer-rel, nem éri meg" Priceless !
[ Szerkesztve ]
-
whitezo88
nagyúr
-
Watto1991
senior tag
Nézem ezt az Athene-t twitch-en... Borzalom !!
Egy chatelővel értek egyet: "man, you are cancer incarnate"
Ő el van szállva magától, a deck-je egy raklap sz@r, csak laphúzás, gyógyítás meg attack csökkentő lapjai vannak. Fájdalmas nézni. Ja, és hammer of wrath to the face at 30 hp rulz!!! -
válasz
Sirandrish #15817 üzenetére
Akkor ide kiírom, hátha nem olvasták páran:
-
válasz
Sirandrish #15812 üzenetére
A topikjában heten jelentkeztek a versenyre.
(#15813) Devas: nekem nincs kedvem a részvételhez
[ Szerkesztve ]
-
Eddig heten neveztek, kéne még egy nevező a versenyre.
-
-
whitezo88
nagyúr
jaja aztán mégegyszer kidőlt, majd mikor magához tért, elköszönt Leatól azt elment. Apropó: nem szoktam nézni a csajt, de van neki egy térképe ahol bejelöli a subokat. na tegnap jött egy kölnből meg londonból. kölnt valahol Kirgizisztánnál jelölte be Londont meg Portugáliánál. ez ugye csak valami vicc?
-
Watto1991
senior tag
Mage-dzsel érdekes draft jött össze.. 0 fireball, 0 frostbolt, 0 polymorph, 3 flamestrike (4-et adott volna a gép), 1 blizzard, 1 cone of cold, 1 pyroblast, 1 Alexstraza.
Eddig 1-0, de szerintem olyan 2-3 lesz a vége. Hiányoznak a fireballok...
[ Szerkesztve ]
-
whitezo88
nagyúr
ezek betegek... Forsen részegen stramel, skypon Ekop, Nhyx meg még valaki és ilyen trash talkot amit ezek leművelnek
[link] inkább nem idéznék mert csak mod lenne belőle.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tesla topik
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Megtollasodik középkategória
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- iPhone-t használók OFF topikja
- RAID
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Diablo II: Classic és Resurrected
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T480 / i5-8350U / 8GB RAM / 256GB / FHD / Több darab / Számla /
- Új bontatlan Technics AZ80 Bluetooth fülhallgató High End, LDAC, HI-Res Audio
- Vízszerelő Budapest összes kerületében
- Yongnuo 85mm 1.8 (legújabb modell) - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Yoga Gen1 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest