-
GAMEPOD.hu
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-conrad-
addikt
válasz Fr0z3n #14993 üzenetére
Akárhány arénát tolhatsz egy nap, nem csak 1et.
Igen, de ugye a daily ad 120 goldot, a maradék 30 meg megvan 9 winnel.
Daily nélkül meg 45 win kellene, hogy összejöjjön a 150g, ahhoz meg nagyon sok idő kell.Ofc ez úgy számolva, hogy nem költ rá az ember pénzt.
14997: Ja, ez így van, de sajna cserélgetni nem lehet... az lenne az igazi de a blizznek az nem érné meg.
Ennyi boostert nem veszek, majd lassacskán jön akkor a kártya, addig meg budget deckezek.[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz F-ECT$ #14997 üzenetére
Én azt sem értem, hogy aki nyitott mondjuk 100 paklit az minek vesz egyáltalán? Rakat dupla lesz benne, szignifikánsan csökken a használható lapok száma..
Az meg amit leírtál az tényleg a legalja és sajna nekem baráti körömben is csinálta pár ember, hiába mondtam, hogy ennél jobban nem is tudná égetni a dustot"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
-
F-ECT$
titán
válasz -conrad- #14990 üzenetére
Egy átlagos 40-es nyitásban van 2-3 legend, 8-10 epic. Olyan 100 pack körül kell, hogy meglegyen kb minden common és rare lap. Ekkorra persze lesz néhány legendary és jó néhány epic is. Olyan 200-250 pack kell ahhoz, hogy a legendek és epicek jó része is meglegyen / le tudd őket gyártani dustból.
Közgazdaságilag a legnagyobb hülyeség, amit csinálni lehet, hogy veszel néhány packot, töröd a fölösleges kártyákat, gyártod a hiányzókat és ezt ismételgeted. Ekkor ugyanis jó eséllyel egy csomó dustot vesztesz azzal, hogy legyártasz olyan kártyákat is, amiket később bontasz. Persze a legtöbben mégis így csinálják, és ebből él vígan a Blizz.
Dive ever, work never.
-
whitezo88
nagyúr
válasz wjbhbdux #14995 üzenetére
Kripp jó ideje nem versenyzik, a bukaresti versenyre is meghívták de visszautasította. IRL pedig a héten jön vissza Krippi hawaii esküvőjéről. csüt-péntek fele már lesz ismét.
meg constructedben nem annyira ász, nem is szokott sokat ladderezni, előző szezonban 10 alá se ment, csak néha palázott meg magezett de saját paklikkal amik nem illenek bele a metába.
-
DjDanee87
addikt
Ma van a Dreamhack tournament utolsó napja, ha jól tudom már csak 8an vannak versenyben. A stream itt lesz követhető ha érdekel valakit: [link]
12.30 preshow majd 13.00 első meccs Reynad vs Thisjnl
-
Fr0z3n
őstag
Azt nem tudtam mennyira vagy kész ezekkel. Én pl 3 hónap játék után tudtam meg, hogy vannak expert botos küldik, meg a all hero lvl 10. Csak a játék kedvéért játszottam, akar a rák legend lenni. Annyit sz.pni egy hátlapért ami nem is tetszik...
Addig a papom csak 5ös volt mert utáltam vele játszani. Ma meg szinte már csak azzal, kivétel ha mást kér a napi.
Akárhány arénát tolhatsz egy nap, nem csak 1et.[ Szerkesztve ]
-
NyalokAA
aktív tag
Tegnap vettem 15 paklit . Nem lettem előrébb Jött 4-5 lap(epic) ami kell(druida pakliba) , de semmi egetrengető + ~400 dust és 0 legendary.
, de nem adom fel most van vagy 800 dustom veszek majd a napokban még1 15ös boostert abból már összejön majd egy legendaryra ( leeroy mondjuk ) vagy pár epicre.
Ipad start óta játszok (ápr1 kb) és nem jönnek az olyan lapok amiket szeretnék ( grommash , deathwing , leeroy , dark knight , ysera , de még egy rongyos gorehowl se esik vagy preparation ... :/ )
Most van Harrison Jones , Antonidas , Lorewalker Choo , Malygos , Illidian . Ebből kb hasznos Antonidas a többit még soha nem használtam , de ha már meg van szét nem szedem. -
fogtunder
nagyúr
ha nem gátol az angol, olvasd el ezt, elég szépen taglalja a dolgot.
röviden annyi, hogy az elején érdemesebb sokkal paklit venni, mert sokkal nagyobb értéke van a konkrét lapoknak, amik még nincsenek meg, mint a dustnak, amit később kapsz a duplikált lapok széttöréséből. a múltkor láttam Kolentot, amint éppen kezdett valamelyik szerveren új accounttal, bontott 120 paklit, abból tudott összerakni egy jobb druid paklit, szóval azért a 15 pack sem fog csodát tenni. vannak elég jó budget deckek is, amivel el lehet kezdeni, sokan emiatt játszanak zoot, mert nincs pénzük másra, én is azt raktam össze először, csak annyira egydimenziós a játék vele, hogy amint lehetett, váltottam.
[ Szerkesztve ]
I hate morning people. And mornings. And People.
-
-conrad-
addikt
válasz Fr0z3n #14989 üzenetére
Hi, kösz az infókat.
Minden hero lvl10 felett van expert botok is megvannak, 100 win, ezeket a gold-forrásokat már ellőttem.
Goldból arena-t akarok mindenképpen, mert jobban megéri sztem, 4 win felett már több jön vissza mint 50 gold. Azon agyaltam viszont, hogy egy 15ös booster pack megérné-e esetleg? Van valami statisztika, hogy hány boosterből lehet meg minden lap? (ugye a feleslegeset szétszedve a dustból legyártva ami hiányzik)
Kár, hogy napi 1x lehet csak arenazni ha megcsinálod a daily-t meg nyersz párat. -
Fr0z3n
őstag
válasz -conrad- #14987 üzenetére
Üdv néked
Csináld meg akkor a nehezebb küldiket, expert botok, all hero lvl 10, stb.
A lényeg, hogy rankedezz és maradj lvl 20 alatt. Inkább folyton bukj vissza. De így tudsz folyton farmolni. 20 alá már nem tudsz bukni ha egyszer fölé mentél. Sokan meg direkt 19-18-as szinten hokiznak a gold hero-ért. Szóval sok jó lappal rendelkezőbe belefuthatsz. (Szomszédom most kezdett játszani, eddig jól bevált ez a lvl 20ra ne menjen dolog. Lévén sok a kezdő) Goldból meg vagy aréna, vagy csomag. Attól függ mennyire megy jól az aréna. -
fogtunder
nagyúr
-
-conrad-
addikt
Hali,
most kezdtem el újra játszani a játékkal, anno megcsináltam a könnyebb achievementeket a goldért, most nem sok forrásom van emiatt goldot farmolni.
Sajna nem akarok még rankedre menni, mert szinte alig van lapom. Van valami jó budget deck, amivel lehet rankot húzni?
Jelenleg lvl25 angry chicken vagyok ofc.
Kellene pár daily, meg pár win, hogy legyen goldom draftolni, hogy legyenek lapjaim.
még mindig érdemes megállni 9 win utándraftonarénában? -
addikt
válasz F-ECT$ #14983 üzenetére
Én tegnap ütöttem be a 4k-t, bár mostanság nem sok kedvem van belogolni. Ladder természetesen tegnap is katasztrófa sújtotta terület volt, rush rush és néha még rush is jött (:
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
-
-
F-ECT$
titán
Ez a dupla FoN + Roar druid mennyire megy most?
Dive ever, work never.
-
DjDanee87
addikt
Ritkán siker válasz nélkül összehozni egy inner fire combot pappal. Ezért én pl nem is használom azt a két lapot papként (HP duplázás/inner fire).
Viszont ma volt egy ritka alkalom, mikor ellenfél papnak bejött. Csinált 2 nagy dögöt, amit megölni nem tudtam csak megofgni tauntokkal. Nem is lett volna gond, de volt még nála 1 lap, ami megmentette - nem is kicsit: [link]
-
Fr0z3n
őstag
Egyedi shockadin dekkembe poénból beraktam Tiriont, hát ha elhúzódik a játék akkor nagyon nem rossz. Párszor már kihúzott a xarból
[ Szerkesztve ]
-
whitezo88
nagyúr
lassú a pap, és a rush deckek általában megeszik reggelire (kivéve zoo az ellen esélyes kivéve ha nagyon jól húz), meg a miracle rugó is pl. sok control lapja van de ha nincs mit lekezelni akkor ennyi.
akkor volt jobb mikor a kontrol paklikból is több volt. Amaz egyik legjobb pap játékos de neki is nagyon sok idő kell hogy legend legyen.
a rush, zoo meg gyors, és nem rosszabb a winrate sem, csak unalmasabb és egyhangúbb és sok a mákfaktor azért.
[ Szerkesztve ]
-
Zedz
addikt
válasz Sirandrish #14974 üzenetére
Elég egyhangú a ranked. Csak warlockot, huntert és druidot látok.
-
Sirandrish
legenda
Viszont ha az ellenfél tartja a boardot akkor csak 2lap a kezedben amivel nem tudsz mit kezdeni
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Laplopások, mind control, minion lopások, stb, ezek mind attól függenek, hogy mit sikerül lopni.
(#14972) Zedz: 1 silence vagy hard removal, és máris kártyahátrányba kerültél
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Zedz
addikt
válasz Sirandrish #14971 üzenetére
Az mondjuk igaz, de a heal sem vonzó tényező? Illetve vannak elég ütős lapjai, gondolok itt a double health + inner fire kombóra.
-
Sirandrish
legenda
Gondolom a laplopásokra például
Meg arra hogy 4hp-s minionnal nem tud mit kezdeni...[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Zedz
addikt
Rankeden egy papot sem látok. Mi lehet ennek az oka? Pedig szerintem elég jó lapjai vannak.
-
Sirandrish
legenda
válasz netpeti98 #14964 üzenetére
Nem csoda..nagyon durva early és mid gamed volt.
Természetesen le a kalappal..nagyon szép teljesítményEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Phobion
őstag
Arra láttok némi esélyt, hogy idővel legyen olyan beállítás amivel állandó lehetne egy adott háttér?
-
SLYM
veterán
válasz BladeHero #14957 üzenetére
nekem is volt már ilyen, hogy nem tudtam csatlakozni a szerverhez, mindig csak connectelgetett, majd magától megjavult idővel. de az a durva egyébként, hogy volt mikor az egyik gépen nem tudtam belépni, de egy másikon igen. elég vicces hibák vannak néha
[ Szerkesztve ]
-
-
BladeHero
tag
Lehet most loginolni a játékba? Nem tudom, hogy azért nem tudok mert újra raktam vagy azért mert amúgy sem lehet belépni.
RPCJ
-
DjDanee87
addikt
Itt megy tournament most, ha érdekel valakit: http://www.viagame.com/channels/hearthstone-championship
-
xavix13
őstag
Kolento most pickelt egy olyan mage aréna decket hogy beszarás.
3 fireball, 3 flamestrike, 5 water elemental, és minden minion normális. (Yeti, Juggler, stb.)[ Szerkesztve ]
One thing I've learned: if you don't draw first, you don't get to draw at all.
-
SLYM
veterán
válasz Winner_hun #14940 üzenetére
nekem többször előfordult ez már eddig
-
-
Kanczy
veterán
válasz DaveNo1 #14938 üzenetére
Én handlock-kal és kontroll druidával általában elég jó arányban verem őket. Ha lennének pala epicjeim, valsz. jelenleg full anti-aggro kontrollt játszanék vele.
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
DjDanee87
addikt
Köszi meg is oldotta.
Szép inner fire Asszem elnézte.
-
DjDanee87
addikt
-
Sturdiridge
tag
Kezdtem egy arenát, hát nem is olyan rossz. Druiddal vagyok, nem az igazi, nagyon neccesek a győzelmek 4-1el állok. Általában elfogy a lapunk az ellenféllel és onnét fordítok mindig, eddig az összesnél 10 alatt volt a hp- m és csak húzom magam az armor-ral és bejön szóval kíváncsi vagyok meddig megyek.
-
Devas
őstag
válasz Winner_hun #14940 üzenetére
Nálam egyszer a zene ment el. Újra kellett indítani.
Melyik volt előbb, a tyúk vagy a tojás? A tojás... mivel az reggelire volt... a tyúk meg ebédre.
-
Winner_hun
titán
Elment a játék hangja. Máshol van hang. Hol keressem a problémát?
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
DaveNo1
veterán
Blizzard sok jó játékot csinált, de az hihetetlen, hogy ez a játék mennyire kiegyensúlyozatlan, és emiatt totál tönkre vágja a játékélményt...tízből kilencszer valamilyen 0 IQ zoo-agro-face pakli jön aki csak pakolja ki a kis lapokat és szétüt 5-6. körre. Kedvencem az agro mage, előbb 8. körre 30 hp + 20 armort leütött control warriroromról úgy hogy folyamatosan próbáltam a board controlla törekedni.
De a zoo lockkal se tud mit kezdeni a legtöbb pakli, általában csak a handlockkal van esélyem ellen, de ott is jól kell építkezni a kritikus 4. körig, különben vége van. Valami nagyot kell a blizzardnak villantania a még be nem mutatott nem class specifikus lapokkal Naxxramasban, hogy végre elterelje az embereket ezeknek a 0 IQ. de mégis magas winratet biztosító deckeknek az irányából.
You are not prepared.
-
Balesz1899
aktív tag
Nekem is felcseszte az agyam a játék (vagyis inkább a szembe jövő sok nobrain pakli), így bontottam 11 pakkot. Megdupláztam az eddigi legendjeim számát (jött Ysera és Edwin), esett jó pár epic (Murloc, Brawl, Patient Assassin) és egy csomó gold lap (Sunwalker, Cobra, stb), szóval kb amióta játszom, most bontottam először olyat, hogy nincs rá egy rossz szavam sem
Bár én babonás lévén inkább megvártam, hogy elmúljon 13-a -
Fr0z3n
őstag
Én amennyit láttam belőle, elég is volt. Sámán ellen a rugóval. 800 lap a kezében, a sámi csinál 2 nagy tauntot, erre dobja. GG BB. Mondjuk aki miracle rugóval tolja, azokon sokszor érezni a játékban, hogy legyen meg a mana, üsselek agyon és haladjuk stílusban játszik vele. Éppen ezért könnyű megverni. 3 ilyen ellen játszottam ma hunterral, egyszer se kaptam ki. Asszem 20 alá se ment a hp-m.
[ Szerkesztve ]
-
Devas
őstag
válasz Kvelstadt #14915 üzenetére
"Én lehet széllel szembe hugyozok de nincs és nem is lesz a nagyok ötlete által összerakott paklim."
Dicséretes! A trendet nem követni kell hanem diktálni, sok sikert az arénád végkimeneteléhez!
Melyik volt előbb, a tyúk vagy a tojás? A tojás... mivel az reggelire volt... a tyúk meg ebédre.
-
Devas
őstag
válasz whitezo88 #14903 üzenetére
"Hafu 2 éves szülinapi stream, pasija accjával."
Elkezdtem nézni, mondom nem rossz a bige, de amikor egyetlen mondatba 4 fucking-ot zsúfolt be ki is nyomtam. Kicsit a csöcsire emlékeztetett de ő legalább azért tudott játszani.
-
fogtunder
nagyúr
válasz Fr0z3n #14929 üzenetére
én reggel megint elgyengültem, és vettem 15-öt, volt benne vagy 5 epic, egy Al'akir és egy TBK, plusz összejött Cenarius ára, szóval ilyen szempontból nekem is jó volt gyakorlatilag ez az első eset egyébként, hogy a játék olyan legendet ad, amit lehet és akarok is rendesen használni.
I hate morning people. And mornings. And People.
-
Fr0z3n
őstag
Ó happy day
nyitottam egy Tiriont egy Upgrade és egy Master swordsmith társaságában. Nesze neked péntek 13 -
Fr0z3n
őstag
válasz ígyvanferi #14927 üzenetére
ígyvanferi
-
Fr0z3n
őstag
Most öszintén. Ki játszik Hulyekocsog névén?
-
Sirandrish
legenda
-
föccer
nagyúr
válasz Sirandrish #14923 üzenetére
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
Sirandrish
legenda
válasz F-ECT$ #14922 üzenetére
Nem mondtam hogy nem kell változtatni...csinálják bátran, csak nem kellene ekkora különbség a régi és az új lapok "minősége" között. De végül is mindegy...legalább bejön a Single rész amit már az elején is hiányoltam..
föccer Ha ilyen jók a nyitások, bontok vagy 3at unalmamban
Szerk: én is kaptam legendet
Mellesleg megint felesleges 300gold minusz...
[ Szerkesztve ]
-
F-ECT$
titán
válasz Sirandrish #14905 üzenetére
A class lapok valóban jók, de a semlegesek nem annyira. Emellett ha egy lap most kuka, attól még lehet, hogy 1 hét múlva nem az lesz.
De valami változtatás meg kell, különben maradna a mostani meta.
Dive ever, work never.
-
-
Kvelstadt
veterán
Én lehet széllel szembe hugyozok de nincs és nem is lesz a nagyok ötlete által összerakott paklim.
A kifejezések kb felét én se tudom még a mai napig de megértem amit írnak.
Az meg megint kizárt hogy egy két OP lap köré építsek egy paklit. Inkább építek egy paklit és azt meg azt is belerakom mert ha feljön jólesz majd (széllel szembe)
Előnyre fordítás meg abból a szempontból bejött hogy a sok zoo meg stb vérpisti gondolom arénázni is jár viszont ott nem egészen úgy jön össze ahogy azt ők megszokták rankeden.
Gyűjtöm a gold-ot de tegnap mentem egy arénát mert már rég arénáztam és ott tapasztaltam azt amit fentebb írtam.
Lett egy olyan Shaman draft ami közelében sincs annak amivel anno nagynehezen 7win-em volt.
Shaman lap annyi hogy egy aoe spell, 2 silence, 2 spirit wolf meg egy fire elemental. Taunt csak lategame-be van meg stb. Szóval max 3-3ra tippeltem volna. Ugyan még csak 3-1-nél tartok és az egy lose egy berromi erős pala deck volt de a 3 win meg vicc kategória. 3-4manás lapokkal kezdtem és mégis mindig úgy felálltam belőle hogy 20ig se ment le az életem de sok köze sem volt az ellenfélnek a board-hoz."Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
NyalokAA
aktív tag
válasz whitezo88 #14911 üzenetére
Tegnap egyik cimborámnál játszottunk és nála volt hasonló. Kb 15-20 ranked meccset nyomtunk le és ebből 3x 20 feletti hp-val concedeltek(kb ok nélkül) Nekem meg mindig az utolsó körig foggal körömmel harcolnak ahogy csak bírnak. Szerintem vagy 2x léptek ki ellenem az elmúlt 2.5 hónapban mióta játszok.
[ Szerkesztve ]
-
whitezo88
nagyúr
[link] (feladta)
-
SLYM
veterán
válasz Ereshkigal #14907 üzenetére
nem, de én ennek nem is voltam ellene, ahogy HS-ban se leszek. kell az új tartalom mindig. aki jó akar lenni benne vagy játszon sokat, vagy fizessen. nulla befektetett "munkárt" nem adnak semmit még egy játékban sem, csak itt a munka részt élvezed
Fr0z3n +1. 60 mp-re le kéne venni és meccsenként 1x lehetne kérni időt, akkor kapsz mondjuk 120 mp-t
[ Szerkesztve ]
-
Fr0z3n
őstag
A másfél perces gondolkozási időt lejjebb kéne venni. Mennyien húzzák az időt, közben azért dumálnak folyamatosan...
-
SLYM
veterán
válasz F-ECT$ #14902 üzenetére
így igaz. dióban amikor elkezdtek jobban potyogni a legendek, a gear-ed 100%-a kuka volt. utána a krafttal megint kb 30%, utána a 2.0 kukázott megint 50%-ot, majd a kieg ismét 100%-ot, mindezek mellé pedig folyamasoan amortizálódott minden, mivel egyre több jó cucc esett ki. ez nem rossz 2 év alatt azért, 3x cserélhetted le a fullos gear-adet, pláne akkor volt nagy az örömöd, ha előtte 250 euro/item áron vettél meg előtte egy fos immortal setet, de nem fullos statokkal
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
válasz F-ECT$ #14902 üzenetére
Ha csak minden második manára lesz 1-1 olyan OP lap mint amiket láthattunk akkor már a pakli fele kuka..ami elég durva lévén hogy az eredeti lapmennyiség 10%ával nő majd a "készlet"..
-
whitezo88
nagyúr
Hafu 2 éves szülinapi stream, pasija accjával. [link]
rank16-on egy zoo 4 (NÉGY) kör alatt verte el
g1 dupla flame imp, aztán dire wolf, 3.ban nem tudom, 4.ben leeroy, soulfire
nem húzott se backstabet se si7-t, így daggerrel is próbált removeolni, hiába.undorító deck ez a zoo. szerintem nincs más deck ami ilyen hamar képes nyerni és ez nem is ezerből egy eset.
[ Szerkesztve ]
-
F-ECT$
titán
válasz Sirandrish #14899 üzenetére
Ja, a mérték más, és ez a lényeg. Ha a megszerzett javak 5 százaléka kuka csak, az nem fáj annyira, mintha az 50-100 százalékát kellene kidobni.
Dive ever, work never.
-
DjDanee87
addikt
Én direkt vissza szoktam esni 18as szint környékére, ha valamikor összejön egy jó win sorozat és előrébb jutok. Kisebb szinten nem csak ilyen netről másolt paklik vannak és én is tudok érvényesülni a saját magam által összerakott paklikkal. Ilyen szokott lenni mikor fogom és összerakok 30 arany lapot egy deckbe csak úgy funból. Ezzel csak annyi a gond, hogy még sok hiányzik - így elég gyenge lapok is bekerülnek, de kisebb rankon így is tudok vele izgalmas meccseket játszani.
Volt tegnap pl egy mage akinek már kiment 2 flamestrike, és így nézett ki a boardom: [link]
Gondoltam innen már nem tud mivel megállítani. Tévedtem. Ez volt a válasza.
Voidwalker/corruption megfogta a dögöt, de kifogytam a lapokból a végére.Az hogy netről másolt paklikkal feszülnek egymásnak az emberek kevésbé tetszik. Bár hozzátenném, hogy én is szoktam nagy ritkán másolni, ha van olyan deck ami nem faék egyszerűségű és a játék során sokszor nehéz döntéseket kell meghozni vele (miracle rogue/handlock). De az esetek 90%ában saját deckkel megyek.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Titokban új Ryzent kaptak a Socket AM5-ös alaplapok
- One mobilszolgáltatások
- Gumi és felni topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Opel topik
- Google Pixel topik
- Filmvilág
- Mostantól Tajvanon kívülre is viheti 2 nm-es node-ját a TSMC
- További aktív témák...
- Dell Precision 5570 ( XPS 9520 ) 4K+ Touch/12800H 14C/32G/1T G4/Quadro RTX/IR/FPR
- Lenovo ThinkCentre M900 Tiny ÁFÁ-s 24 Hónap garancia
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 gen 11 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.