-
GAMEPOD.hu
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kvelstadt
veterán
Én lehet széllel szembe hugyozok de nincs és nem is lesz a nagyok ötlete által összerakott paklim.
A kifejezések kb felét én se tudom még a mai napig de megértem amit írnak.
Az meg megint kizárt hogy egy két OP lap köré építsek egy paklit. Inkább építek egy paklit és azt meg azt is belerakom mert ha feljön jólesz majd (széllel szembe)
Előnyre fordítás meg abból a szempontból bejött hogy a sok zoo meg stb vérpisti gondolom arénázni is jár viszont ott nem egészen úgy jön össze ahogy azt ők megszokták rankeden.
Gyűjtöm a gold-ot de tegnap mentem egy arénát mert már rég arénáztam és ott tapasztaltam azt amit fentebb írtam.
Lett egy olyan Shaman draft ami közelében sincs annak amivel anno nagynehezen 7win-em volt.
Shaman lap annyi hogy egy aoe spell, 2 silence, 2 spirit wolf meg egy fire elemental. Taunt csak lategame-be van meg stb. Szóval max 3-3ra tippeltem volna. Ugyan még csak 3-1-nél tartok és az egy lose egy berromi erős pala deck volt de a 3 win meg vicc kategória. 3-4manás lapokkal kezdtem és mégis mindig úgy felálltam belőle hogy 20ig se ment le az életem de sok köze sem volt az ellenfélnek a board-hoz."Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- Kiszivárgott reklámanyagok a Samsung Galaxy S25-ről
- Titokban új Ryzent kaptak a Socket AM5-ös alaplapok
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Autós topik
- Linux kezdőknek
- Dell notebook topic
- Revolut
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- VoIP - mélyvíz (Asterisk és társai)
- További aktív témák...