-
PROHARDVER!
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én lehet széllel szembe hugyozok de nincs és nem is lesz a nagyok ötlete által összerakott paklim.
A kifejezések kb felét én se tudom még a mai napig de megértem amit írnak.
Az meg megint kizárt hogy egy két OP lap köré építsek egy paklit. Inkább építek egy paklit és azt meg azt is belerakom mert ha feljön jólesz majd (széllel szembe)
Előnyre fordítás meg abból a szempontból bejött hogy a sok zoo meg stb vérpisti gondolom arénázni is jár viszont ott nem egészen úgy jön össze ahogy azt ők megszokták rankeden.
Gyűjtöm a gold-ot de tegnap mentem egy arénát mert már rég arénáztam és ott tapasztaltam azt amit fentebb írtam.
Lett egy olyan Shaman draft ami közelében sincs annak amivel anno nagynehezen 7win-em volt.
Shaman lap annyi hogy egy aoe spell, 2 silence, 2 spirit wolf meg egy fire elemental. Taunt csak lategame-be van meg stb. Szóval max 3-3ra tippeltem volna. Ugyan még csak 3-1-nél tartok és az egy lose egy berromi erős pala deck volt de a 3 win meg vicc kategória. 3-4manás lapokkal kezdtem és mégis mindig úgy felálltam belőle hogy 20ig se ment le az életem de sok köze sem volt az ellenfélnek a board-hoz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asztali PC , R5 5500 , RX 6700 XT , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Sony PlayStation 5 Fat 825 GB eredeti doboz, gyári kontroller
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- AKCIÓ!!!Acer V3,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz),8GBRAM,nVme
- Újszerű Lenovo,15,6"FullHd IPS,Ryzen 5(8x3,7Ghz)VEGA 8 VGA,12-20GB RAM,SSD+HDD
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest