-
GAMEPOD.hu
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
F-ECT$
titán
Naxx infók:
-30 kártya lesz, ilyen leosztásban:
-15-öt a 15 boss legyőzésével kapsz meg (mindnek saját hero powere lesz)
-5-öt (mind legendary) az 5 szárny végén kapsz meg
-9-et a 9 class challange végén kapsz meg (ilyen lehet pl, hogy az adott classal egy előre összeállított deckkel kell egy bosst legyőzni)
-várhatóan lesz 1 fő legend kártya az összes boss legyőzése után-Az első szárny ingyenes lesz, utána hetente nyílik meg majd 1-1 új szárny
-Az új szárnyak vagy pénzért vagy ingame goldért fognak nyílni, ez még nem dőlt el
-Lehet, hogy lesz replay value is, tehát újabb rewardokat is lehet majd szerezni a bossok ismételt leverésével, bár ez még csak ötletelés szakaszban van és max valami hátlapot takar
Dive ever, work never.
-
whitezo88
nagyúr
innervated out hero power to the face
az se volt rossz kirak 10 hpnál és több lényemmel az asztalon egy panthert és 2 taunt buffot is rak rá[ Szerkesztve ]
-
whitezo88
nagyúr
-
F-ECT$
titán
-
Redcaster
őstag
EU szerveren toltam arénát egy marhajó paklit sikerült draftolnom magenek: 3 flamestrike, 1 pyro, 1 blizzard, 1 fireball... Minden volt benne ami kell, minimum 7 wint reméltem, erre csak 6 lett. A pyro szinte mindig a kezdőkezembe volt, flamestrike nem jött, mikor kellett volna stb stb. Ám a pack amit nyitottam utána, mindenért kárpótolt Megkockáztatom, hogy az eddigi legjobb pack, amit a játék során nyitottam Gyorsan szilvinek keresek is helyet
[ Szerkesztve ]
-
whitezo88
nagyúr
válasz F-ECT$ #12391 üzenetére
így se volt rossz, zoo ellen nyertem is. aztán lionking hunter ellen is. végre most hogy 3x-a léptem át rank5-be, nem estem azonnal vissza. streak volt ez is (4.) de ugye sajnos itt már nincs +1 csillag
de ez a deck szerintem jó lesz. solid, nagy lényes. emiatt jó hunter ellen is (nincs uth combó paklifelhúzás), és zoo ellen sem rossz (csak kell groove, swipe, shildmasta, wrath, golem stb ). control warri se rossz de rush ellen kb coinflip.bár szegény MaSsan most küzd vele, 800. legendben (neki sylv helyett tbk van. kéne, bár előzőleg óriásos handlockot is megvertem nélküle, necces volt)
-
whitezo88
nagyúr
druid 2. kör: innervate, 2xwild growth
nem volt gond a manával utána -
F-ECT$
titán
válasz xavix13 #12386 üzenetére
A druidának se single se board clearje nincs, a Naturalize-t nem hiába nem használja senki. Leginkább arra épít, hogy tudja tartani a board controlt, de ha ez kicsúszik a kezéből, akkor esélye sincs fordítani. Így legalább lesz némi sansza, és ez a lap a saját lényeit is bántja, tehát nem hoz egyből győzelmet.
A handlocknak legalább 6 nagy lénye van, ebből max 3 van kinn egyszerre (de inkább csak 2), így 1 ilyen után még lazán ki tud tenni még 2-3-t. (És még utána is ott Jaraxxus hero powere + Leeroy.)
Dive ever, work never.
-
F-ECT$
titán
Akinek megvan Malygos, és nem tud vele mit kezdeni, annak itt van az 1-2 hete népszerű Malygosos rogue deck. Elég nehéz vele jól játszani, de el lehet vele jutni legendig is
Dive ever, work never.
-
whitezo88
nagyúr
zoo ellen. 1 hpja van, kint 2 2 attackos lény, nekem 14 hp. kezében 3 lap.
mije van: argent commander+power overwhelming+soulfire. ezekből 2-t már elhasznált, eldobott. így nehéz játszani... legalább 3at vesztettem már 1 óra alatt mert 1 körrel lethal előtt leütött a mákos kezében (leeroy topdeck, ilyesmi)[ Szerkesztve ]
-
F-ECT$
titán
Életem egyik legkönnyebb Zoo elleni győzelme. Még volt egy csomó lapja, de úgy látszik ha nem tetszik neki a 3-ik kör utáni állapot, akkor jobban megéri otthagyni, és egy újat kezdeni.
Dive ever, work never.
-
dany234
csendes tag
végén azér megsajnáltam szegényt 26 eddig rekord
[ Szerkesztve ]
puLz-R3LO4D | Ex. National Player BF3/4
-
whitezo88
nagyúr
murlock ellen
[link]
köv körben 12-t kapott arcba.próbálgatom még a dekket.
[ Szerkesztve ]
-
xavix13
őstag
Új druid lap Forrás
[ Szerkesztve ]
One thing I've learned: if you don't draw first, you don't get to draw at all.
-
Fr0z3n
őstag
Megint kezdi a szakadozást. Ez azért felháborító.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Amugy droid kiadasrol meg mindig semmi hir? Hianyzik a jatek, es most csak egy regebbi tabletem van gep az nuku.
Live-Die-Respawn
-
whitezo88
nagyúr
nem játszottam csak korábban 1-2 meccset lionkinggel de nagyon durva, nem is unalmas. tied vele a tempoelőny. nem csoda hogy ilyen sikeres.
[ Szerkesztve ]
-
xavix13
őstag
Köszi! Andrish írta régebben hogy sose mondjuk egy 12 wines paklira hogy ezzel 12 wint vártunk. Neki üzenem hogy ettől a paklitól ez elvárható volt.
-
addikt
-
xavix13
őstag
Anyám borogass. 12-1-et mentem azzal a csodálatos mage draftal és hát a reward az szerintem magáért beszél
Mivel lehet zavaró a sok kép ezért inkább linkelem őket. Reward, Pack1, Pack2
Utolsó 13 packból 5 legendet nyitottam. Mák faktor erősen befigyelt.
Utolsó meccs záró jelenete: Kép Kirakta DW-et, én meg stílusosan poly, aztán fireball+ping a 7hp-s arcoskájára.
-
whitezo88
nagyúr
válasz F-ECT$ #12345 üzenetére
ki kell tapasztalni mindent. a héten nekem lenne időm, ma is több órát játszottam kb 8-12ig voltam itthon, holnap és pénteken is itthon leszek (részben munka miatt). csak nagyon monoton egyszerre 20-30 meccseket játszani. és egy idő után tompul az agy, nem figyelek én se már úgy. Bár Kungen is már kb 2 napja táncol 4. rank körül, néha 2 néha 3 a Sunshine hunterrel (Lionking ). most rank1hez van közelebb, 2 csillagra és szinte egész nap darálja. Hunterrel pláne nem tudnék seggelni annyit, még ez a fajta hunter se olyan izgalmas, változatos. szerintem. warrior, druid control jobb.
[ Szerkesztve ]
-
Fr0z3n
őstag
Én mage és druida dekkben is 2őt használok. Szerintem megéri.
-
netpeti98
addikt
Ma kinyitottam a második facelesst, most golden változatban.
Amúgy érdemes 2-t rakni egy pakliba?[ Szerkesztve ]
-
SLYM
veterán
tegnap meglett [link]
-
F-ECT$
titán
válasz whitezo88 #12344 üzenetére
Pont ezt írtam, innen segg kell leginkább. Nem nagyon lesz olyan, aki nem tud játszani, nem lesz "rossz" deck, nincs win streak, ergo le kell tolni 100-200 meccset mire összejön a +25 win-es eredmény.
Egyszer szívesen rászánnék erre 1-2 napot, de mostanában elég keveset tudok játszani, ha meg időm lenne, akkor a szerver szar (általában esténként).
Van még 1 hét, meglátom, hogy ez mire lesz elég, aztán jövő hónapban lehet inkább ráállok druidával az 500 win megszerzésére. 2-3 hónap kelleni fog hozzá, szóval lehet ráunok, de hátha közben kitalálnak egyéb rewardokat is a ladderre.
Dive ever, work never.
-
-
xavix13
őstag
Ez a mage deck Sajna kicsit érdekesre sikerült a mana görbe, ez van. Kíváncsi vagyok hogy teljesít.
-
F-ECT$
titán
válasz ígyvanferi #12339 üzenetére
Nem feltétlen. Druida esetén az Innervate-et általában érdemes meghagyni.
Nekem is sikerült már így nyitnom, viszont utána 3 körül max hero powerezni tudtam, szóval nem nyertem tőle automatikusan.
Dive ever, work never.
-
whitezo88
nagyúr
ez is jó...
[link]
watcherrel vesztettem zoo és facehunter ellen is (ami 2x buzzard+dogest tolt el meg mindent ami jó, és 2-3 tauntom mindig volt kint) most meg ez... ötletem sincs mit lehetne csinálni. hiába counterelem a metát (rusht) ha ez van.[ Szerkesztve ]
-
válasz ígyvanferi #12331 üzenetére
Gondolom ez előző körben rakta ki, hiszen akkor nem tett volna rá rockbitert feleslegesen.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
zserrbo
aktív tag
válasz ígyvanferi #12331 üzenetére
Nem egy körben volt. Azért raktam rá, mert az ellennek volt vmi tauntja 6 hp-val és így pont 6-ot sebztett az enyém. Nah mind1 legközelebb lefotózom ha ilyen lesz
-
tomazin
veterán
válasz whitezo88 #12326 üzenetére
ilyen ez. abban a sorozatban, amit linkeltem még 2 pap rángatja is oda-vissza
btw amúgy nagyon vicces,h milyen draftokkal mire lehet menni. huntert csináltam, volt 4 darab beast az egészben, abból 1 a laphúzós madárka, uth, hiena nincs és eddig 2-t tudtam vele nyerni (mondjuk hiperdennisek ellen), meg 2x simán elkalapáltak.
-
zserrbo
aktív tag
válasz k.kristof #12325 üzenetére
Jó tipp volt mindhármotoktól, de akkor bal oldalt nem kellett volna szerepelni-e hogy a corruption miatt tűnt ela az egységem? Amúgy meg szívesen felvettem volna a meccset, mert nem láttam a corruption-t hogy kijátszotta volna az ellen és annak a jelét sem az egységemen, hogy megszínezné vagy mit szokott csinálni vele.
[ Szerkesztve ]
-
whitezo88
nagyúr
WHAT!!!!
[link]
(alig látszik de skubi előtte mit tettem ki)0:3 olyan rugóval amiben minden fasza lap volt, több is. FML.
[ Szerkesztve ]
-
k.kristof
őstag
-
Redcaster
őstag
Warlocknak van olyan spellje,corruption, hogy amire elcastolja, a köröd végén/ő körének elején meghal.
-
k.kristof
őstag
Már nekem fáj, miket játszik ellenem a mage rank 19-en: 3/1-es panthert birkázza, később az 5/10-es Ancient of Warba Fireball, és utána birkázza.
-
Redcaster
őstag
Aztarohadt az ellen milyen lethalt hagyott ki
Spiteful smithet enrageltem, előző körben demolishert leszedtem fegyverrel, maradt egy életem, totem szerencsére taunt lett. Neki csak groveval le kellett szednie a tauntot, és heroval belémjönni. Tauntot le is szedte, erre feladja
(#12317) zserrbo
mi ellen mentél?[ Szerkesztve ]
-
whitezo88
nagyúr
aréna. mage: t1 squire t2 2x wyrm. kirakott még 2 imp mastert, archmaget és így fejezte be
[link] (3x)
much skill
very pro
pedig jó a deck, elég gyors lett, van benne 3 evis meg deathwing is sok más mellett[ Szerkesztve ]
-
zserrbo
aktív tag
Leraktam egy pajzsos egységet a neve nem ugrik be, de nem egy ritkaság. Ráraktam a rockbiter weapont erre a kör végén megdöglött. Miért? Semmi okot nem találtam rá.
-
whitezo88
nagyúr
válasz F-ECT$ #12315 üzenetére
vertem most meg 2 zoot is, de most váltottam watcherra: ismét Zoo. asszem marad ez
lehet most megint mindenki vérszemet kap Trump miatt, hát a watcher druid ellen glhf.mod: ja nem, ez megint control, handlock. szóval tényleg pont az jön aminek nem kéne...
[ Szerkesztve ]
-
kovsol
titán
Tegnap este a szerver miatt nem tudtam belépni, így nem is kaptam meg a napi küldit. Ma reggel belépek és lám két napi küldit kaptam egyszerre.
May the Force be with you!
-
whitezo88
nagyúr
mi annak az esélye, hogy miután 2 zoo jön és szétver, váltok antiaggrora és control jön, visszaváltok és megint zoo? redditen mindenki írta, milyen fasza gyerek, hogy counterelte a metát és legend lett. így nehéz, hogy pont nem az jön ami kéne, előre nem lehet tudni.
roar druiddal megyek (5 napis) és pont a zoo ellen nem tudok mit csinálni, a többi akkora nem probléma.[ Szerkesztve ]
-
addikt
-
ígyvanferi
addikt
válasz Wolverine #12306 üzenetére
Na várj, csak pusztán a számok számítanak a terheléskor? Tehát, hogy hány játékos játszik, az viszont nem, hogy mivel, a szerverek terhelését tekintve? Én valahogy úgy gondolnám, amikor mondjuk szerda este elkezdődnek a raidek, az picivel komolyabb számítási kapacitást igényel, mint hogy imbapisti kirakja az UTH kombót és bedarál. De én baromira nem értek hozzá, inkább akkor már kérdezem, hogy ez így van?
-
Wolverine
félisten
válasz ImpersonatoR #12307 üzenetére
Most kevesebben diablóznak, mint a 2012. májusi rajt idején. És akkor sem pusztult meg az egész.
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
addikt
-
Wolverine
félisten
válasz F-ECT$ #12304 üzenetére
A komplett Battle.net haldoklik: WoW, D3, HS, vélhetően a SC2 is. Ez így együtt sem feltétlenül lehet nagyobb terhelés, mint a WoW csúcsa volt, illetve a D3 release plusz SC2 plusz WoW. És azokban az esetekben nem pusztult meg ennyire a rendszer.
Szóval ezt szvsz csk az okozhatja, ha legalább másfélszer annyian HS-eznek, mint amennyi az európai csúcs WoW volt (ami 3-3,5 millió körül lehet tippem szerint). Vajon van minimum 4 millió európai Hearthstone-játékos?
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
zserrbo
aktív tag
Megvárják míg letelik a nap? 10-kor mondom bejövök letolom a küldit, most 3 is összegyűlt. Már végre engedett bejelentkezni de játékot indítani nem. Tiszta vicc.
-
addikt
válasz F-ECT$ #12300 üzenetére
Hát ha ugyanaz a grindfest van, akkor nem csodálom. Grafika is kisse divatja múlt már.. Nomeg akkoriban, még volt időm heti 7 nap jáccani és seggelni a high warlordért
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
-
Wolverine
félisten
válasz Tyler Durden #12293 üzenetére
Gyakorlatilag percre pontosan ugyanakkor döglik meg minden este a Battle.net (és pl. a Steamre is mindig ugyanakkor panaszkodnak emberek vagy fél éve). Szerintem ez arra utal, hogy még mindig DDOS-olni próbálják a rendszert
Ma esti hír: november 7-8. BlizzCon. Jegyrendelés magyar idő szerint május 8 hajnali 4, és május 10 este 7. Jegyár 200 dollár. Virtuális jegy lesz, de ár még nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kriptovaluták és az adózás
- OLED TV topic
- Társasjáték topic
- LEGO klub
- Milyen processzort vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Akció! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/4GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Dell Precision M4500
- Mint az új! Steam Deck 1TB SSD + 64GB SSD + műanyag tok + hordozó tok + üvegfólia + Windows 11 Pro
- Samsung 50" 4K Crystal UHD WIFI TV UE50AU8002
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla