-
GAMEPOD.hu
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kashim
őstag
válasz whitezo88 #13358 üzenetére
Ez nem bug, ha kattintasz mikor feldobja a lapot automatikusan visszarakja. Lehet látni, hogy össze-vissza kattogtat, mielőtt visszadobja. Tanulság: türelem tornaterem
A legend stathoz: nyitottam már 7-es pakkból 2 legendary-t, 15-ösből meg 3-at úgy, hogy egy pakkban volt 2. Szóval lehet spekulálni, de az az igazság, ha nem több száz boostert nyit az ember egyben, akkor nem érdemes statisztikába bocsátkozni, mert bármenyiknél belebotolhat egybe, egyszerűen random az egész.
[ Szerkesztve ]
-
Kashim
őstag
válasz Redcaster #13097 üzenetére
Ne nagyon támaszkodj arra a weboldalra. Ki tudja Blizzardnál milyen algoritmus megy a háttérben. Nekem pl. gyanúsan sok ugyanolyan lapot adott, holott a játékban már baromi sokat nyitottam és tök máshogy adja a lapokat. Legendary % is nagyon alacsonynak tűnik. Valós drop chance nagyon sok statisztika alapján ~5% körül van.
[ Szerkesztve ]
-
Kashim
őstag
válasz F-ECT$ #13091 üzenetére
Mindenképp jót fog tenni a metának ez a változtatás, talán kicsit elő tudnak jönni más classok, most hogy kapnak min. 1 plusz köridőt a board építgetésre.
Én pl. ez alapján már az elején lerohannám a huntereket a korábbi kivárós taktika helyett, hogy minél előbb el kelljen szórniuk az UTH-t egymagában, vagy max. timberrel és pocsékba menjen laphúzós tervük, vagy maximum 1x tudják elsütni egy játszma alatt.
A laphúzást egyben a board átvétellel így minimum az 5. körig elfelejthetik. De az 5. körben sem garantált hogy mindent lesöpörnek az 1/1-es kutykákal amit már nem tudnak abban a körben buffolni. Az az 1 kör nagyon sokat számít. 5 manáért utána már elég combos lényeket, tauntokat lehet kidobni, ami ellen a hunter minimum egy értékes removal lappal tud csak válaszolni, de azzal is szinte az egész körét befejezte és nem tesz hozzá a boardhoz.
Szinte biztos vagyok, hogy a második mondatban vázoltak miatt a trap hunterek előtérbe fognak kerülni a safari helyett, ez a zoo deckek ellen is jobb lesz. De majd úgyis meglátjuk, valamelyik streamer "kifejleszt" megint egy decket ami elterjed, aztán jönnek az iterációi.EU amúgy holnap kapja patchet?
-
Kashim
őstag
válasz F-ECT$ #13025 üzenetére
Lehet azért boldogulni palával, de nagyon oda kell figyelni a kezdésre. Az a legfontosabb. Ha az elején meg tud kapaszkodni boardba, akkor nagy eséllyel marad is a végéig. Sajnos emiatt nagyon fontos a starting hand és a lapjárás is. Lehet magyarázni, hogy mindegyik deck ilyen ebből a szempontból, de nézzétek meg pl. miracle-t, bármelyik hunter decket, zoo-t, control warrit... Gyak. fele annyi idő alatt végighúzzák az egész paklit. Sokkal könnyebben összeáll a kombó, win condition.
Palánál nem igazán van ilyen, egyszerűen túl kell élni a másikat, okosan darálni, spórolni lapokkal, tömegesen tisztogatni a boardot és a végén eljön a kampó. Ezért mindenre kell lennie removalnak a pakliban. Kis-nagy lényre egyaránt. Van pár taktika rush deck ellen amivel simán fogható murloc is. (kivéve nyilván ha összejön a dream a kezében és lehányja warleadert a 3. körben két-három murlocos boardra...) Nem kell félni kidobni egy sunfury-t üres boardra, vagy healt dobni egy 3 hp-s minionra a sérült hősünk helyett stb.
Tirion viszont sajnos nagyon fontos. Sokszor meccs döntő lehet, de nem szabad korán eldobni, meg kell várni míg a többi tauntot lesilencelik / polyzzák / hexelik / darálják TBK-val. Ha csak úgy elszórja az ember semmit nem ér. Jó pillanatban kirakva 3-4 lényt letakaríthat + ki lehet osztani 15 sebzést a kapott fegyverrel akárhova.
-
-
Kashim
őstag
válasz F-ECT$ #12844 üzenetére
Igaz... bár olyan rettenetes különbség nincs a kettő között, nem kell sokat gondolkodni safarival sem, bármit játszol összepasszolnak a lapok a beastekkel, unleash the skill hiénával meg buzzarddal, két kill command aztán nyerted az egészet. Szóval no offense, mindenki azzal megy amivel akar, de számomra szánalmas mindkettő, egyszerűen nincs kihívás.
Inkább megyek a palámmal meg druiddal és szenvedek 2x annyit, de nem alacsonyodok le az ilyen nyomi deckekre meg tolom mellé az emote-okat, hogy még jobban idegesítsem a másikat.Kicsit visszasírom ebből a szempontból bétát, ott nem volt ilyen erős a pakolgatós rush a murlock-on kívül, de az meg nagyon lapjárás függő.
[ Szerkesztve ]
-
Kashim
őstag
válasz F-ECT$ #12780 üzenetére
Rankeden is van MMR. Láttam már olyat aki próbaként leverette magát legend rankon, folyamatosan concedelve és ilyen 10-15-ös rangúak ellen sorsolta be egy idő után. Valami 2000. legend volt, ugye onnan már nem lehet vissza zuhanni, csak legenden belüli helyezést.
Mentem egy párat én is, tényleg most könnyebbnek tűnik. 7-ig elmentem streakkel, aztán ott kicsit megakadt a mutatvány szóval asszem én ezen abba is hagyom a mászást. Majd következő szezonban.
-
Kashim
őstag
5x Innervate arena gameplay. (nézzétek végig)
-
Kashim
őstag
Iszonyat unalmas ez a sok hunter... Több pala vagy druid kéne rankedre aztán megunnák a hülye pakolgatósdit. De most komolyan, 10 meccsből 6 hunter, 2 warlock meg 1 shaman, 1 warrior. Mindig ugyanaz a hülye sablon taktika, rohadtul egysíkú.
Nem azzal van a bajom, hogy nem lehet őket megverni, mert meglehet. De mikor zsinórban az 5. hunter jön mellét veregetve meg emote-olva, aztán a végén még neki áll feljebb mikor kikap az egységsugarú játékával, az kiakasztó. Mintha olyan természetes jogon járna neki a pont. -
Kashim
őstag
válasz F-ECT$ #12466 üzenetére
Így kell elp*csázni.
Egyenként leverni minionokat, sajátokat nem sajnálni. Hősét addig nem ütni amíg egy kör alatt össze nem áll a sebzés, vagy 1 kör + valami spell következő körben. Nem árt néha visszahealelni, hogy ne tudjon Molteneket rakni, kevés lényt hagyni a pályán hogy ne tudjon Sea giantet rakni. (bár ez elég ritka) Két Mountaint meg le lehet darálni egyenként. Aztán ha összeáll a savage roar + power of the wild + force kombó egy kör alatt le lehet rendezni.
Nyilván ha mázlival összejön minden a kezében akkor meg tud fogni bármilyen paklit, de ez a többivel is így van, szerencse az mindig nagy faktor marad egy kártyajátéknál. -
Kashim
őstag
Megint beszart az egész battle.net vagy én nem tudom... Brutál lagok, disconnect meccs közben, körök kimaradnak. Kezdhetnének már magukkal valamit két nap után.
ollie
NA szerver karbantartás van az ok, de EU meg szétrohad két nap után. Tegnap sem foglalkoztak vele... Twitteren is panaszkodás megy, de semmi válasz. Tudtam ma kb. 3 meccset játszani aztán totál széthullott az egész.[ Szerkesztve ]
-
-
Kashim
őstag
Este 9-től (mi időnk szerint, ha jól számoltam) lesz The Angry Chicken Invitational, díjazásos verseny, ha valakit érdekel. Elég jó játékosok lesznek benne, lehet tőlük tanulni. Twitch link benne van cikkben, de berakom ide is.
[ Szerkesztve ]
-
Kashim
őstag
Jah, ahogy F-ECT$ írta, 15-ös pakkban volt 3 legendary. Másnak is legyen ilyen mázlija.
Arénás csomagokkal nem volt sok szerencsém ma, meg nem is mentem sokat igazából, 6 win volt a max egy palával. Mage-dzsel olyat buktáztam, le se írom.F-ECT$
Priest elég gyenge most sajna, nem sok értelme van vele szórakozni Randuionon kívül.
Majd egy shadow decket azért megpróbálok, Velennel lehet azért szépeket sebezni, csak az a baj max 1 kört él.[ Szerkesztve ]
-
Kashim
őstag
válasz BoneDragon #6679 üzenetére
Ez rohadt jó.
-
Kashim
őstag
Heh... Srácnak megvan minden arany kártya. Durva.
-
Kashim
őstag
válasz Sirandrish #6480 üzenetére
Poén meg fun deck, én is szórakoztam vele régebben, de két silence, vagy removal/debuff lap kifekteti az egészet. Magasabb rankokon nem életképes. Ellenem is a múltkor bejött egy ilyen. Hiss-huss eldobált 10 lapot egy kör alatt meg bohóckodott. Aztán az Edwin VanCleef-je kapott egy Aldor Peacekeepert meg egy Kodót, Questing Adventurer meg egy Equality-t aztán egy 1/1-es katonával kivégeztem. Azon a ponton volt kb. 10 hp körül. Aztán megköszönte a meccset és kilépett.
(Holnap végre kiengednek, úgyhogy játszhatok újra, muhaha!)
[ Szerkesztve ]
-
Kashim
őstag
válasz Ron Swanson #6441 üzenetére
Hunterrel arénában? Bátor vagy.
-
Kashim
őstag
Beszorultak a kártyái a tartóba?
Jó kis bug lehet ezzel indítani egy arénát.+biztos volt már, régi videó de... 1280 dmg Pyroblast lol.
[ Szerkesztve ]
-
Kashim
őstag
válasz Sirandrish #6127 üzenetére
Druid sajna a "legdrágább" kaszt. Ha nincsenek meg a bitang lapok akkor nem nagyon működik. Többivel azért el lehet evickélni azok nélkül is. Amúgy egy olcsóbb aggro deckkel most elég hamar fel tudod magad verekedni rankeden, de egy bizonyos szinttől counterelik, szóval ott kell váltani a lassabb stílusra. Nem tudtam játszani a reset óta, de előző szezonban ez ilyen Rank 8-10 körül volt. Ott akadtam meg én is végül. Ráadásul a warlock giant deck is új erőre kapott, ami ellen baromi nehéz játszani és szerencsés húzások kellenek.
Tyler Durden
3 flamestrike
Szeretni fognak.[ Szerkesztve ]
-
Kashim
őstag
válasz Sirandrish #6121 üzenetére
Egy Savage-t hagyhatsz, azért. De mindenképp az kell hozzá, hogy maradjanak lények az asztalon a következő körödig. Ez most pl.: a "divatos" OP druid deck amivel sokan tolják magasabb rankokon. Apróbb módosításokat persze mindenki végez rajt magának.
F-ECT$
Hát az jó sokra elég lesz szerintem. Főleg hogy kb. csak le kell foglalnod az ellenfelet a pályán, nem is kell nagyon arcra menni, végén úgyis elintézed spellekkel pár kör alatt.[ Szerkesztve ]
-
Kashim
őstag
Lorewalker alap lett volna.
Sirandrish
Alakul, de az igazán zúzós Druid deckbe nagyon kellenek a legendary lapok, hogy ütős legyen, ez azért sajnos tény. Pl. Cairne és Sylvanas nagyon sok lapot elpazaroltat az ellenféllel. Pont ez a fordulópont ott 6-7 mana körül mikor a Druid általában átveszi a kontrollt egy meccsen. Oda kellenek valami hasonlóan erős lapok. Argent Commander szerintem túl gyorsan hal, hiába van Divine Shieldje, csak 2 hp az semmi, ahelyett kéne valami más.[ Szerkesztve ]
-
Kashim
őstag
válasz Sirandrish #6093 üzenetére
Az az igazság hogy sok mindent változtatni kéne. Nagyon vegyes ez a deck. Mintha nem tudnád eldönteni kicsit aggro játékot akarsz játszani, vagy sok taunttal (ami szerintem eleve túlzás) inkább late-game felé húzni a meccset. Late-game-hez viszont több erős minion kéne, egy Ragnaros nem elég. Látszik amúgy többet arénázol, mert van pár lap ami ott jó, de ladderen sokkal hasznosabb helyette más lap. Pl.: Silver Hand Knight helyett egy Azure Drake sokkal jobb druid deckbe, +1 sp és laphúzás. Ez egy Swipe-pal durva területi sebzés és ugyanabban a körben el tudod játszani. Kettő ebből simán elfér. Ha Savage Roar-t használsz akkor Force Of Nature is kéne. Nourish szerintem túl sok idő kiesés egy körben, ahelyett mehetne a másik Drake. Mark-okat én egyáltalán nem használok a druid deckembe. Innervate nagyon jó lap, druid deck-be szerintem kötelező. Sokszor összejön egy baromi erős kezdés miatta amit nehezen tud behozni az ellenfél. Keeper of the grove-ból szintén kötelező 2. Earthen ring farseer egy nagyon erős 3 manás lap, szerintem Knife Juggler helyett mehetne egy legalább. Juggler amúgy sem illik ebbe a deckbe. Plusz ami most nagyon megy Druid deckekbe, dupla Chillwind Yeti.
Tyler Durden
Igen az is. Mage-nek jobban fekszik a lassabb Arénás játék. Sok spelljét mind az arcodba tudja dobálni.[ Szerkesztve ]
-
Kashim
őstag
válasz Tyler Durden #6088 üzenetére
Aréna totál RNG, nem igazán lehet mit változtatni, vagy balanszírozni rajta egy-egy classra nézve. Bármilyen lap változtatásnak contructedben sokkal nagyobb a hatása. Blizzardnak az a mód sokkal fontosabb, ha e-sportot akar csinálni a játékból. Amúgy Mage eleve azért erős arénában, mert neki van a leguniverzálisabb hero powere. "Gyenge" arénás random deckek ellen az a 2 mana pocsékolás nem számít annyit, mint a kiélezetebb meccseken ahol az ember amiatt tempót veszt, viszont ha valahova kell 1 damage, megoldja vele és kész. Többi class mit kezd ez 5/1-re sebződött minionnal? Vagy elpazarol rá egy spellt (ha egyáltalán van neki, nem területi), vagy egy lényt. Mage meg fogja azt két manáért lelövi a francba.
[ Szerkesztve ]
-
Kashim
őstag
Januári patch utáni HS statisztika, ha még nem volt.
(Hogy visszazuhant Mage constructedben, Hunter meg előretört)[ Szerkesztve ]
-
Kashim
őstag
válasz Tyler Durden #5933 üzenetére
Muklával instant a győzelem.
Pár napja bontottam én is egyet.Bakker úgy játszanék én is, de sajna kórházba kerültem így pár napra HS böjt van, mert ez a fosadék laptop nem viszi el + linux van rajta amúgy is.
-
Kashim
őstag
Jó kis starting hand.
12 auto-win deck. 4 truesilver, 4 consec powa. Középső ujj mana-curve. Bár draftolnék én is egyszer egy ilyet.[ Szerkesztve ]
-
Kashim
őstag
Gondoltam kipróbálom aggro pala decket. Előbbi hunta 4. körben 7hp-n. Meg se bírt sebezni.
Vicces.kovsol
Ezt próbálgatom Millhouse nélkül. Muklát tettem bele helyette. Bizonyos szempontból jobb, mert ad ugye két lapot ellenfélnek és így divine favorrel több lapot tudsz húzni. Alsó decket nézd, az a végleges. Persze lehet variálni, de kb. 5 kört alig éli túl valaki.[ Szerkesztve ]
-
Kashim
őstag
Nekem sem indul most. 3x próbáltam. Kár.
-
Kashim
őstag
válasz Ron Swanson #5321 üzenetére
Sajnos arra min. 1 napot kell várnod, nem órákat.
ollie
Király. Jó sok golden lapot kaptál.[ Szerkesztve ]
-
Kashim
őstag
válasz Sirandrish #5200 üzenetére
"Miért adják fel az emberek ilyen könnyen?"
Nagyrészt hunterrel mész ugye? Mert akkor meg is kaptad a választ.
Casualban én is inkább kilépek. Még fun deckkel is. Egyszerűen dög unalmas játszani ellenük. Mondhatni nem is játék. Pakolja le a minionokat és függetlenül attól mi van a pályán, üti az arcod. Ez a faék taktika nagyon izgalmas ránk, az ellenfélre nézve. -
Kashim
őstag
Na egy jó darabig nem arénázok többet az biztos. 3x próbálkoztam, 3x akkora rakás szar lapokat kapok, mint állat. Utolsó ellenfél ledob 3 hammer of wrath-al egy körben. Random szar az egész, szerencse kell hozzá, más nem...
-
Kashim
őstag
válasz Ron Swanson #5098 üzenetére
Ha lesz reset akkor is max úgy lesz, hogy gold-ként visszakapja mindenki azt a mennyiséget amennyi pack-ot vett, szóval újra megveheti őket. Ezt az egyik Blizzardos írta anno fórumra, de továbbra sem tervezik szóval...
-
Kashim
őstag
válasz #51736960 #5034 üzenetére
Vannak akik hónapok óta játszanak. A closed beta régóta fut. Komolyabb játékosok a felsőbb rankokon tanyáznak, nem egy fizetős és közvetített versenyt rendeztek már a zárt béta alatt is. Ne a casual mód alapján ítéld meg a játékot. Rank 1-10 között nem sok esélyed van legendary lapok nélkül.
Az meg, hogy ki mire költi a pénzét magánügy, nem kell megértened.[ Szerkesztve ]
-
Kashim
őstag
válasz dejaris #5004 üzenetére
Haha, múltkor belefutottam egy hasonló deckbe, pont Shaman volt az is. Loptam tőle egy Coldlight Oracle-t meg valami másik vackot. Néztem is mi a jó isten keresnek nála ilyen szemét lapok. Azt hittem valami kezdő játékos, de lehet akkor az is hasonló logika alapján készült.
dejaris
Az soulbound, nem lehet bezúzni. Ahogy a legendary murlocot sem, amit akkor kapsz, ha megszerzed az összes murloc lapot.[ Szerkesztve ]
-
Kashim
őstag
válasz DjDanee87 #4988 üzenetére
Kész az az ember, tegnap néztem élőben, én adtam neki az utolsó hiányzó pár dolcsit a pakkhoz.
Pár poén meccs saját kútfőből:
Alarm-o-bot spam F-ECT$ ellen.
Ishne'alo'porah!
Turn 5 dupla Ironbark druid ellen, insta concede.
Tripla Cho coin spam.
Mit sem sejtő huntard. -
Kashim
őstag
Fun stream. Akit érdekel.
-
Kashim
őstag
válasz Sirandrish #4925 üzenetére
Helyes.
Előbb leraktam Cho-t második körben Mage ellen. Adott egy Coin-t, egy Arcane Explosiont meg egy Arcane Missilest. Cho persze túlélte az egészet 3 hp-val. Nézett. Azt kilépett.
[ Szerkesztve ]
-
Kashim
őstag
válasz Sirandrish #4882 üzenetére
Millhouse-t nem csináltam még meg, de van Elite Tauren Chieftain-em.
Sirandrish
Ezt. Ad jó kis lapokat. Random horde warrior legjobb. Tud adni Cairne Bloodhoof-ot is.[ Szerkesztve ]
-
Kashim
őstag
Igen mindegyikre. De a sima képességek mennek mindkét esetben. Ezért sz.r druid ellen mindgames-elni. Mert a sok tauntja szinte mind olyan, hogy ki kell választani mi legyen, azok meg alarm-o-bottal vagy mindgames-el defaultra állnak és csak kirakja csupaszon.
(Kivéve Ironbark, azt jó mindgames-elni a 4. körben )Sirandrish
Lopós lapok csak jó pakli ellen működnek jól, különben szemetet kapsz. Tegnap játszottam egy kezdő ellen, látszott a lapjaiból. Második thoughtstealt el se nyomtam olyan szánalmak jöttek elsőre haha. Nyilván nem leszólásként mondom, mindenkinek el kell indulnia valahonnan.
Vegyél fel Randuinozni, ott kaphatsz jó lapokat.[ Szerkesztve ]
-
Kashim
őstag
válasz Sirandrish #4873 üzenetére
Előbbi játszmán Priest lopott tőlem egy Tiriont, Egy Consecration-t, egy Lay On Hands-et meg egy Truesilvert. Na most erre mit mondjak. És mindezt úgy hogy végig nyerésre álltam és Tirionnal fordított.
-
Kashim
őstag
Lol bakker, hogy nyertem most rugóval pala ellen. Kicsit se lehetett ideges. Fél meccsen lent volt 3hp-n, onnan szenvedte vissza magát, már topdeckeltük erőteljesen. De aztán megint 3hp-ja volt + még egy támadása Truesilverrel, nekem 5 hp-m, szóval nem tudott leölni abban a körben + lent volt egy Loot Hoarderem meg az 1/2-es fegyverem, tehát én következőben végeztem volna vele, ha ugye nincs a healje a fegyverrel.
Kinyomja 1/1-es katonáját, de persze mit húzott, jó hogy Blessing of Kings-et. Rá is tolja, 5/5 ugye kapásból, leöli Loot Hoarderem truesilverrel, húzok egy lapot deathrattle miatt. Marad 3 viszont hp-n a Loot Hoarder miatt. Húzok lapot, SI:7 Agent + Bloodmage Thalnos. Na mondom, itt végem... Hacsak...
Lejátszom Bloodmage-t, SI:7 agent kombóval leölöm, ugye húzok egy lapot deathrattle miatt. ÉS MIT HÚZOK? Eviscerate haha. Kombóval 4 sebzés, mivel ugye lejátszogattam előtte lapokat. Rátolom, vége.
De megnéztem volna a képét mit reagál.oxox
Valahogy úgy.Nyitásokhoz:
Egy 40-es nyitásnál leírtam hogy jöttek a lapok, ha valakit érdekel, nagyjából a valós droprate jött ki, legalábbis amit Blizzard kiközölt.Sima Rare: 36
Sima Epic: 5
Sima Legendary: 2Golden Common: 4
Golden Rare: 3
Golden Epic: 0
Golden Legendary: 0Esély / booster:
Rare rate: 100%
Epic rate: 20%
Legend rate: 5%[ Szerkesztve ]
-
Kashim
őstag
válasz Sirandrish #4853 üzenetére
-
Kashim
őstag
Túl sok a taunt, teljesen felesleges ennyi, meg olyan random az egész alapból. Kevés olyan lényt látok ami egy kört is túlélne. Vagy charge és kevés hp, vagy taunt és kevés dmg. Középmezőny is fontos. Nézz itt körül.
Stabilabb és számíthatóbb egy deck ha mindenből 2 van, érdemesebb úgy építeni constructedben. Meg próbálj kombókat keresni és összepárosítgatni a lapokat. Spell damage + aoe, heal + laphúzások. Minden classnak vannak kombinálható lapjai.
[ Szerkesztve ]
-
Kashim
őstag
válasz Sirandrish #4760 üzenetére
Milyen lapokkal játszik az a pala jézusom + hunter ellen annyit kirakni. Tuti valami új player lehet.
-
Kashim
őstag
Bwahaha, EZT meg kell néznetek a legutóbbi gyöngyszem játszmám. Ha nem is végig, de 2:20-nál az a Mindgames odavág + a végjáték.
Cho Lava Burst-öt már meg sem említem... ;D[ Szerkesztve ]
-
Kashim
őstag
Pár körrel később. Teljes káosz haha.
[ Szerkesztve ]
-
Kashim
őstag
válasz Sirandrish #4668 üzenetére
Lorewalker Cho + Lightwell ki és végük van.
-
Kashim
őstag
válasz Sirandrish #4656 üzenetére
Aréna módban játszott mindig, nem csoda nem nagyon megy neki constructed. Persze a két buktája meg a ladder reset óta már gyúr rá. Kell azért mák is rendesen ezekhez a kiélezett meccsekhez. Legutóbbi játszmáin is ahogy néztem szerencsén múlt a vége, de hát ez egy ilyen játék...
-
Kashim
őstag
Én faceless-t vinném. Arénában ritkábbak a nagy minionok, legendary-t sokszor be sem ad. Viszont ha valakinek van valami nagy dögje akkor lemásolod azt kész, sokszor egy tauntot lemásolva is hamar fel lehet zárkózni. Ha meg nincs 7-nél nagyobb damages lény BGH csak egy átlag elég gyenge minion, amit csak tartogatsz-tartogatsz hátha jön valami, de ha nem jön csak a helyet foglalja.
[ Szerkesztve ]
-
Kashim
őstag
Sírok komolyan, lerakom Pagle-t coinnal első körben. Lock habzó szájjal rátolja soulfiret és pont Jaraxxust hajítja el.
-
Kashim
őstag
válasz Sirandrish #4599 üzenetére
Vettem egy booster packot mondom hátha, erre volt benne egy Sylvanas, 1600 dust most.
+könnyes szemmel bezúztam némi nem használt sokat érő lapot. Ez a deck most sokkal nagyobb fun, minthogy üljek rajtuk. Vegyetek fel, besz.rtok. kKNd#2600De amúgy baromira utálom mikor kirakom Cho-t, adok nekik egy mind games utalásként, erre leölik meg lesilencelik a nyomorultat. Hogy ennyire nem tudjon valaki elszakadni casual(!) módban sem a vérengzéstől, hogy kicsit marhuljon... érthetetlen.
[ Szerkesztve ]
-
Kashim
őstag
Mwahaha megvan Cho meg Nat Pagle is a Randuin deckhez.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Netfone
- PlayStation 5
- BestBuy topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Akció! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/4GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Dell Precision M4500
- Mint az új! Steam Deck 1TB SSD + 64GB SSD + műanyag tok + hordozó tok + üvegfólia + Windows 11 Pro
- Samsung 50" 4K Crystal UHD WIFI TV UE50AU8002
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla