Hirdetés
- EA Sports WRC '23
- PlayStation 5
- EAFC 25
- Path of Exile 2
- Call of Duty: Black Ops 6
- Akciófigyelő: PlayStation "Januári" leárazások
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Limitált ideig ingyen játszható a Diablo IV
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Elindult a Test Drive Unlimited Solar Crown második szezonja
-
GAMEPOD.hu
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
TripleB
senior tag
-
SirRasor
addikt
válasz Mclovin #72239 üzenetére
Én sajátot csináltam a nyáron. Nem volt különösebben jó íze, de a hatás ugyanaz:
-víz 300 ml(nem vodka! )
-szőlőcukor (300 ml-hez 3 darab (por formájában nem kaptam, úgyhogy a drazsét törtem össze. Ha egészben dobot bele, az életben nem oldódik fel)
-só - egy csipetnyiPersze jobb lett volna, ha teát főzök és azt ízesítem így be.
Meghozta a futár a Reebok Floatride Energy 4-et
Viszont nyom picit O.o
És ott nyom, amire nem számítottam: felülről a háló a hüvelykujjamat. Ez normális jelenség?
Tehát előrefelé még van kb. 1 centi hely.
Irodában futottam egyet fel-alá és mintha nem nyomna közben, mert bedőlökNa majd este kiviszem egy körre. Amúgy nagyon kényelmesnek és puhának tűnik. Egy jó nagy egységgel jobb érzés benne lenni, mint a Kalenji Run 100-ban.
[ Szerkesztve ]
Make Love not war!
-
sherlock82
senior tag
válasz Mclovin #72239 üzenetére
Korábban írtam dm italport használok.
Engem annyira nem érdekel hogy milyen isotóniából kinyerhető energia van benne.
mivel 40 - 50 percnél többet nem szoktam futni. Nem gondolnám hogy nagy veszteség érne, hogy ezt iszom nem mást.
Ez valami vérnarancs ízű , egész finom. De ha nincs akkor vizet iszok.
750 g
2190 ftIphone se 2, Mizuno Wave Rider 25, Garmin Instinct 2
-
parandroid
félisten
válasz Mclovin #72110 üzenetére
Jó az, amit kalkulált elsőre. Ha majd tudsz rendesen maxot mérni, azt érdemes update-elni, de hogy a pontos zónahatárok hol vannak, azt csak profi laborban lehet belőni, de a mi szintünkön olyan halál mindegy is...
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
Mclovin
senior tag
válasz Mclovin #71740 üzenetére
Első benyomások az óráról:
- Wao. Nagyon sok okos és praktikus funkció van benne.
- Garmin connect környezet böngészőn és okostelón is extra. Átlátható az egész, jó az UI. Alap edzéstervek is tök jók. El is kezdtem egy középhaladó 5k-t, ma volt egy intervall futás.
- A kis teljesítmény kitűzők jópofák
- nagyon kis megkímélt FR35-t fogtam ki. Kijelző karcmentes, szíj újszerű állapotban. Akksi nekem bőven elég. Szerda óta egy egységet esett, napi 4-5x syncelem a telóval.Pulzuszónákat hogy érdemes belőni? Megadtam a maxot és nyugalmit, ebből kalkulált nekem zónákat a Connect.
-
jimpo
senior tag
válasz Mclovin #71790 üzenetére
Érthető, vaterán láttam egyet.
Nekem is így volt, a Fenix 3-at a 6X PRO váltotta mikor kicsit több energiát tettem a futásba.A 1080p felbontás játékokban lehet nem a legszebb, de legalább simán fut a vason... :DDD
-
jimpo
senior tag
válasz Mclovin #71740 üzenetére
Az a baj a FR35 nem mai darab, ergó a benne lévő aksi sem. Igaz ha használtat veszel akkor szintén könnyen öregszik az akkumulátor.
Nekem Fenix 3 volt, ami 10%-ot merült egy óra alatt, de még így is vállalható. Árban nem tudom mennyiért mennek mostanában.Továbbá ha csak telefon van szinkronizálni, akkor nem árt a Bluetooth vagy WIFI.
A Semmitől mondjuk jobb.
[ Szerkesztve ]
A 1080p felbontás játékokban lehet nem a legszebb, de legalább simán fut a vason... :DDD
-
inf3rno
nagyúr
válasz Mclovin #69920 üzenetére
Nem lógsz ki annyira, én is csináltam a napi 5k-t pár hónapig, amíg le nem robbantam. Teljesen jó edzés az is, én szerettem, mert fél órát minden nap tudtam szakítani futásra, ha esett, ha fújt, ha nyaraltam, úgyhogy tényleg csak rajtam múlt. Én a vége felé heti 1 interval vagy gyors futás, heti 1 hosszú, ami 1ok felett volt, de ki lehet cserélni szerintem heti 2 gyors edzésre is. Nálam a Mizuno és a Saucony vált be széles magas lábfejre, az Asics-et nem bírta a sarkam.
[ Szerkesztve ]
Buliban hasznos! =]
-
inf3rno
nagyúr
válasz Mclovin #69757 üzenetére
Próbáld meg elől is finoman átmasszírozni. A vádli tart ellen az elülső részen lévő izmoknak, és ettől a kettőtől függ, hogy merre áll éppen a lábfejed. Amikor talajt fogsz, akkor ezek az izmok tompítanak és amikor elrugaszkodsz, akkor ezek adják át az erőt a talajnak. Valszeg túl lettek terhelve. Nekem amikor csonthártyám volt, akkor előtte 3 napig részegen ugráltam rock koncerten a betonon. Na az fél évig nem múlt el, a gyaloglás ment, de ahogy elkezdtem futni belenyilallt. Én szerintem inkább izmokkal kapcsolatos ez a betegség, mint a csonttal, bár gondolom kimutatták, hogy a csont is begyullad ilyenkor, gondolom a sok ütődéstől. Lehet long shot de arra tippelnék, hogy érkezésnél gyengék az izmok, amik tompítanak, és emiatt sérül a csonthártya. Ha nem túl fájdalmas, akkor lehet vádlira edzeni lépcsőn, leengeded teljesen, aztán felmész egészen lábujjhegyig. Szerintem minél lassabban csinálod, annál jobban erősödnek az izmok tőle. Illyetve ha körözöl a lábfejeddel hanyatt fekve, és megpróbálod közben lelazítani, amennyire tudod, akkor az javít a keringésén, és talán gyorsabban gyógyul. A nadálytő, ami képes lehúzni a gyulladását, de ahhoz nagyon töményen kell használni. Valaki csinálta itt szárított nadálytőből kevert cuccal, hogy betekerte egész estére dunszkötésbe, aztán állítólag használt, de a bőrnek nem tett jót. A nadálytő krémek nem sokat érnek, max ha minden nap használod többször. Mondjuk a flexagilben úgy tudom nincs alkaloid, mert saját változatot nemesítettek, úgyhogy az veszélytelenebb toxicitás szempontból, abból egy tonnát rákenhetsz. Szájon át ne szedd semmiképp a nadálytőt. A Voltaren tapasz és hasonló gyulladáscsökkentő tapaszok is használhatnak valamit, bár olyan hatalmas sikerről nem emlékszem, hogy bárki beszámolt volna a csoportban. A jegelés jó, ha érzed, hogy meleg.
[ Szerkesztve ]
Buliban hasznos! =]
-
törölt tag
válasz Mclovin #69745 üzenetére
Ajánlott mindig másik cipovel futni, változatosság. Ha cipő is a hibas, csökkented a sérülés veszélyét. Erre példa ritmikus légzés futás közben. Előnye: kilégzésn mindig másik lábbal fogsz talajt nem ugyanazzal(ilyenkor lazul el a rekeszizom, instabillá válik a törzs…) Masszirozás vált be nekem, ibuprofén tabletta formájában
[ Szerkesztve ]
-
ígyvanferi
addikt
válasz Mclovin #69545 üzenetére
Pl. a Saucony Guide 15 Runningwarehouse-tól. ATHLE15 kóddal lejön belőle 15%.
Van egyébként elég sok jóárasított Saucony cipő:
lista.
Méretek is vannak még bőven, némelyikhez adnak 25 eurós utalványt is, megy a -15%-os pluszban, szóval elég jó dealek. Elvileg 100 euró fölött ingyenes lenne a szállítás hozzánk, de próbaképpen két cipőt berakva a végösszeghez valamiért hozzáadja a 10 euró szállítási díjat. Talán a kuponkód üti az ingyenes szállítást, vagy a VAT nélkül számított végösszegnek kell 100 fölött lennie, nemtom. Próbálgassátok azért. -
Peterhappy
őstag
válasz Mclovin #59607 üzenetére
A szejtán necces, az vagy nagyon jól sikerül, vagy nagyon nem A tofut szeretem (füstölt), megmondom őszintén mostanában nem ettem, pedig van is a hűtőben, rá kellene magam venni... köszi a tippet!
@Agony: 100-120g elég a Te napi 20-30km-eidhez? Nekem karcsúnak tűnik. Bár nem mintha értenék hozzá
-
ígyvanferi
addikt
válasz Mclovin #59431 üzenetére
Szokott lenni extra akcióban 20 alatt is AY-n (ár alapján gondolom ott nézed most is). Ha nem sürgős. A másik ár-érték bajnok daily trainer a Reebok Floatride Energy 3. Abból is van mindig AY-n, kivéve persze most, de mégcsak drágán sincs.
(#59415) tomcica: majd ha lesz egyszer egy ilyen össznépi topicedzés, lehetne egy külön blokkot szentelni a nonbináris (régi nevén uniszex) cipőkben futásnak. Párunknak már megvan a megfelelő színű eszköz ehhez.
[ Szerkesztve ]
-
-
HKorn
veterán
-
ígyvanferi
addikt
válasz Mclovin #57709 üzenetére
Igen, ahogy írjátok, ha adidasból jó a 44 2/3, akkor esélyesen Pumából jó lesz a 44-es. Ráadásul az adidasok inkább szűkek elől, a Puma tágasabb, és a felsőrész is több teret enged, ha épp szükséges. Viszont azt nem figyeltem, az emagon csak az egyik kis méret olyan olcsó, a többi már drágább, de gondolom ezt láttad.
Ha már méretezünk, előtört belőlem a homár és megvettem ezt a szép színes Floatride Energy 3-at 15 ezerért, 45-ös méretben. A Reebok elég bőven méri a cipőit, elég lenne 44,5-es is (az nem volt), mert a nagylábujjam és a cipő vége között a hüvelykujjam keresztben elfér. Viszont az eredeti Floatride E.-ből is 45-ös van, amiben már 980 km-t futottam, sőt a Run Fast is 45-ös (abban csak 2-300 körül).
Mi az általános konszenzus a nagyobb méretben futással kapcsolatban? A régiekben megfelelően rögzül a lábam, nem csúszik előre vagy jár ki a sarkam belőlük, ez az új is jónak tűnik ebből a szempontból, szóval ilyen gond nincs. De mondjuk a talajfogást, elrugaszkodást, általában a futómozgást befolyásolhatja, ha "bohóccipő" van az ember lábán?[ Szerkesztve ]
-
tomcica
Topikgazda
válasz Mclovin #57697 üzenetére
SL 20 jo azokra,amiket irtal ,RC is. Szoges helyett. Sl 20-bol az eredeti modellt ajanlom,a 2.0 verzio meghizott.
RC 2-t hasznaltam 200-400-as resztvokra,az penge. RC 3 ha jol tudom nem sokban valtozottThere are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."
-
ígyvanferi
addikt
válasz Mclovin #57699 üzenetére
Akkor azt nem írom, hogy a múlt hétvégén -20% volt mindenre ott. Szóval 15 ezer alatt el lehetett hozni egy adiost. De 18-19-ért is oké persze. Ha útbaesik, mindenképp nézz be.
Sok review van az idei Pumákról, pl. a BITR-on, roadtrailrunon is van írás, meg persze a cipőtesztelő youtuberek is nagyjából mindannyian bemutatják. -
ígyvanferi
addikt
válasz Mclovin #57697 üzenetére
15 ezerért vettem adizero prot nemrég a Boráros téri adidas outletben. Bár gyors, de nem kimondottan könnyű, a 44 és 2/3-os 251 g. Mostanra mondjuk a méretedben már elfogyott szerintem. Viszont adios 5-ösből több szín is kell még legyen 18-19 ezerért.
Én a Puma Liberate Nitrot javasolnám ezek alapján, emagon a szép zöld 19 690 Ft. Ezt is ki lehet fogni még olcsóbban néha, de már ez is elég jó ár érte. A 44,5-es 208 g. Remek cucc résztávozni. Viszont még kocogásnál sem lesz használhatatlan.[ Szerkesztve ]
-
ígyvanferi
addikt
válasz Mclovin #57688 üzenetére
Ha ragaszkodsz a túlpronálás korrekciójához, akkor kb. 3 modell jöhet szóba: Asics GEL-DS Trainer, New Balance 1500 vagy Saucony Fastwitch. Utóbbi a legkönnyebb ezek közül, 200 g alatt van átlagos méretben, a többiek picivel fölötte.
Ha nem érdekes a túlpronálás, már pedig rövid távokhoz, kevés km-nél, ráadásul enyhe dőléssel ennek nem tulajdonítanék nagy szerepet, akkor van sok-sok remek cipő opció. Pl.: adidas adizero adios vagy SL20, Saucony Kinvara vagy Endorphin Speed, New Balance Rebel, Puma Liberate Nitro, Reebok Run Fast. Verziókat nem írok, többnyire az újabb=jobb, aztán nem mindig. -
tomcica
Topikgazda
válasz Mclovin #57688 üzenetére
New Balance Rebel (igaz neutralis,de mivel elol szeles a talp,igy egy pici stabilitast ad ezaltal)
Adidas Boston,Adios,SL20 (neutralis mind a parnazottsagtol a kopogos fele raktam oket sorba)
Saucony Fastwich (enyhen stabil versenycipo,igazi unikornis,nem sok ilyet gyartanak miota a Brooks ST megszunt)There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EA Sports WRC '23
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PlayStation 5
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Asszociációs játék. :)
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- UV Lámpa köröm ép0téshez. új 6hó jótállással!
- DJI Air 2s FMC (Fly More Combo) drón - 5 akkumulátor, koffer
- Philips Lumea Advanced SC1997/00 villanófényes IPL szőrtelenítő
- DJI Air 2s FMC RC (Fly More Combo) drón - kijelzős távirányítóval
- Corength dönthető pad + 20kg-os súlyzókészlet + 2x5kg tárcsa + francia rúd
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest