-
GAMEPOD.hu
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chuck Norris
senior tag
válasz tomcica #46546 üzenetére
Hát ez nagyon szép, főleg, hogy így a kutya ellenére sem estél vissza
Én is kimentem végre a jó levegőre szombaton: [link]
Kicsit kocogtam, próbáltam a gyenge lejtőkön lefutni de úgy fél távnál eléggé megfájdult a hasam ahol felvágták, ezért nem is erőltettem tovább, inkább csak gyalogoltam a hátra lévő részeken.A suunto órám elkezdte hozni a fenix3 szintjét, már ami a pontatlanságot illeti, a kiírás szerint csak 107Km volt a táv ez meg 120-at mért, több mint 10%-ot tévedett ami szerintem elfogadhatatlan. Volt olyan, hogy állok mező szélén, az órán nézném a trekket az meg 2Km-es léptékbe váltott és körbe-körbe pörgött rajta a vonal, fogalma nem volt arról se, hogy hol vagyok meg, hogy merre az előre, mindezt úgy, hogy csillagos volt az ég sehol egy felhő. Ha tönkre megy ez az óra akkor lehet nem is veszek másik futósat, visszatérek a casio stopperra.
-
inf3rno
nagyúr
Cuki. [link] Ezen jobban látszik a méret:
Én ilyet a Balatonnál láttam valakinél Badacsonyban azt hiszem. Ki volt kötve méteres vékony láncra, aztán annyira idegbeteg volt, hogy attól tartottunk eltépi a láncot. Kerítés persze nem volt. Inkább visszafordultunk.Jó ez így, hogy többféle talaj van, szeretem az ilyen versenyeket. Tihanyban volt még régebben ilyen az egyik.
Gratula! Jobb volt ez így, legalább küzdöttél egy kicsit, nem csak úgy simán megnyerted. Mindig jobbak az ilyen versenyek.
[ Szerkesztve ]
Buliban hasznos! =]
-
Peterhappy
őstag
Azzzigen.
Tuti a pokolra jutok, de én még mindig mókásnak érzem, hogy nem csak a versenyzőket előzted meg, hanem a szervezőket is A kutyás rész kemény, nem is értem, ez hogy történhetett meg, nekem a rémálmom, hogy egy ilyen afférom egyszer komolyabbra fordul.
Jópofa pálya lehet.
Egyébként lehet, hogy ennek így kellett történnie. Bár a beszámoló alapján nem tudom elképzelni, hogy a 15 km-es affér nélkül kikaptál volna, de így legalább oda kellett pakolnod magad és taktikáznod is kellett, abban - meg a pszichés hadviselésben - meg jó vagy.
Élmény volt olvasni, jó lenne egyszer ennek a szintnek akár csak a közelébe felküzdeni magam. Merasszongya' "Kipihentem magam kicsit 4:00 koruli iramon".
Hát b+. Az egyéni legjobb km-em is 4:22. És utána nem éltem. -
HKorn
veterán
Grat, rutin meg az akaraterő diadalmaskodott.
Szívesen olvasnám a mögötted futó beszámolóját is: "előttem futott egy srác, kurva gyors volt, de simán tartottam vele a tempót, szerencsére a 15.km checkpontjánál megszívatták a rendezők, így eljött az én időm, hogy lehagyjam, erre nem rákapcsolt? Kapcsolhattam én is gyorsabb tempóra, üldöztem végig de a végén még rátett egy lapáttal és csak annyit tudtam kiprüszkölni magamból, hogy basszameg, ez itthagyott, pedig még a Józsibának is szóltam, hogy engedje ki a kutyát."
[ Szerkesztve ]
Run&Ride
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest