Új hozzászólás Aktív témák

  • Alg

    veterán

    válasz attiss66 #91094 üzenetére

    A közhiedelemmel ellentétben a hideg és a különböző "meghűléses"-nek nevezett betegségek között nincs közvetlen ok-okozati kapcsolat, magában a hidegtől nem fogsz megbetegedni. Amúgy meg többféle oka lehet. COVID-tesztet gondolom csináltak?

    Más:
    Már vagy két hete furán fáradt voltam, megcsináltam az edzéseket de valahogy sosem tudtam rendesen kipihenni magam, rosszul is aludtam - a Garmin is észrevette amúgy, alacsony HRV-t dobált folyamatosan.

    Na tegnap egy kényelmes 2-3 órás sétálós kirándulás után beütött a kóma, délután még elinzétem amit kellett, de este 10kor már aludtam. Ma reggel 8 előtt, azaz kb 9,5 óra alvással teljesen kipihenten ébredtem, szóval el is mentem a tervezett terepes hosszú körre. Az elején teljes szélcsend, enyhén szitáló eső, és maximum páratartalom. A végén hűvösebb lett ,megjött a szél és rákezdett az eső is kicsit.

    Nagyon jó meditatív futás volt, kicsit el is gondolkodtam rajta hogy vajon hányan tudják megérteni ezt az élményt, amikor tök egyedül, síri csendben, csak a madárdalt meg az eső hangját hallgatva kocog az ember az erdő közepén... egy pillanatig nem vágytam vissza a városba, a kanapéra, a melegbe...

    63km lett a hét, mellette most csak egy bringás edzés, meg a tegnapi kis séta.

    [ Szerkesztve ]

    "I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO

Új hozzászólás Aktív témák