Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hobbyone
aktív tag
Altec Lansing MZX436 headset. USA-ból 11 nap alatt érkezett meg. Igazából az érdekes fülgumik keltették fel az érdeklődésemet és a normális ár (50$ az ajánlott fogyasztói ára).
Marketingszöveg a dobozon:
- női fül számára tervezték
- tiszta hangzás kiemelt középpel (enhanced vocals)Külső:
- Valóban parányi, és a hozzá adott fülgumik is azok. A legnagyobb méretű is kisebb, mint egy normál m-es méretű szilikon. Hossza viszont meghaladja azokét, ezzel kompenzál.
- A kábele szövet anyagú, nincs rajta kábelösszehúzó.Kibontás után:
- Képekről nagyobbnak tűnt az egész. Olvastam, hogy a legnagyobb méretű szilikon m-es, de nagyobbnak gondoltam.
- Az izoláció jó zárás esetén szerintem az átlagosnál jobb. Érdekes, hogy a házon nem látok szellőzőlyukat, ami dinamikus fülesek esetén ritkaságnak számít. Szintén ritka az ennyire kis átmérőjű vetőcső ennél a fajtánál.Illeszkedés:
A bal fülem belső elrendezése más, mint a jobb, ezért normál behelyezéskor (a jobb oldal (R) jobb fülbe, bal (L) a balba) a bal oldalon nem zárt eléggé. Ekkor megcseréltem az oldalakat és fejjel lefelé helyeztem be a fülest (over the ear style), a legnagyobb m-es méretű szilikonokkal. Így megjött mindkét oldalon a mély. A gyakorlatban tehát a hozzá adott legnagyobb szilikon elég lehet normál fülmérettel rendelkező férfiaknak, hiába tűnik kicsinek. A dupla harangot egyenlőre nem próbáltam.Hangzás (első benyomások, pár óra bejáratás után):
Nem gagyi! A középkiemelést nem érzem, a mélynek van ütése-enyhe kiemelése, de nem brummog. A tiszta hangzást meg tudom erősíteni. Néhány számnál elég lassúnak éreztem, de lehet, hogy ez a nap végi idegi fáradtság következménye volt. A tér megfelelő. 3500 forintos árért ez a hang elsőre korrekt.
Középen a gyári fülgumik, szemléltetésnek két átlagos m-es bogyó
Méretösszehasonlítás: Samsung headset, Maxell CN40, Altec Lansing MZX436[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest