Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blizzardking
őstag
-
Ati1979
veterán
válasz bekmex #37987 üzenetére
A soundmagic, beyer mikrofonos füleseit veheted nyugodtan.
Nomono-nál ahogy már előttem is írták megtalálod ezeket...
Pl. szerintem egy ilyen megfelelő lenne neked...
(#37995) monti0222w
Jogos , csak a téma összefoglaló lezárásával kapcsolatban, néha vannak apróbb viták...
-
monti0222w
addikt
-
LonGleY
veterán
válasz Zoli133 #37991 üzenetére
"Szerencsére" nincs 30, a H3-asra meg 60 ezrem, és főleg sajnálnám bringázásnál összeizzadni, ráadásul a HTC hangforrásban lévő DAC is kellően zajos ahhoz, hogy ne feszüljek rá az első ajánlás kapcsán a fülesre, úgyhogy nincs vész. Viszont szívesen követem majd, hogy mennyire állja meg a helyét a többutas megoldás a fülesek világában.
Még egy sima CX-300-assal is újrafedeztem a zenéim, akkor mi lesz majd, ha egyszer egy tényleg jó füleshez jutok? :]
[ Szerkesztve ]
-
Ati1979
veterán
válasz #16820480 #37990 üzenetére
Ezzel én is egyetértek, és azt sem bánom, ha szerepel néhány olyan füles is a listán amit nem hallott még senki innen. Ugyanakkor ígéretes...
Ugyanis az sem garancia semmire, ha hallottuk páran és ajánlott. Attól, még lehet számára nem megfelelő.
A lista ígyis úgyis csak kiindulási alapnak jó, ha valaki ez alapján vásárol mindenképpen kockáztat, ha nem is annyira nagyot...
-
Zoli133
addikt
válasz #16820480 #37990 üzenetére
Ez addig rendben is van, amíg nem teljesen ismeretlen fülesekkel dobálózunk, mint az előbb említett sony. Hiszen semmi nem garantálja azt, hogy jó, vagy akármennyire is emészthető hangja van, semmit nem tudunk róla. Persze lehet tágítani a látókörét a kérdezőnek, de olyan fülesekkel amikről legalább egy kis infót tudunk, hisz ha leírja nagyjából mik az elvárásai egy ismeretlen fülesről elég nehéz eldönteni, hogy kicsit is megfelelnek e neki, így teljesen random lesz az ajánlás és teljesen értelmét veszti az egész az én meglátásom szerint.
"It's a fez. I wear a fez now. Fezzes are cool."
-
törölt tag
válasz Zoli133 #37988 üzenetére
Én abban a reményben vagyok még, hoyg az értelmes emberek nem azért jönnk ide, hogy mi megmondjuk nekik, hogy mit vegyenek, hanem hogy tanácsot és véleményt kapjanak, ami alapján ők maguk tudnak választani.
Csak azért, mert 2-3 fórumnév azt mondja, hogy ezt vegye, nem jelenti azt, hogy ezt kellene vennie, vagy hogy ezt fogja, de egy jó támpontot ad. Nyilván nem lehet minden lehetséges terméket kipróbálni, és úgy ajánlgatni, de ha valaki kellően specifikus kívánságokkal jön, akkor nem biztos, hogy csak úgy oda lehet dobni egy nevet az ajánlott listáról. llletve lehet, de szerintem érdemes megemlíteni, hogy van más is, ami érdekes lehet. Én legalábbis szivesen veszem, ha szélesedik a látóköröm az adott témában. -
mcs
veterán
válasz Root Banane #37955 üzenetére
Nekem egyszer volt Sony MDR-EX10LP, és utoljára is. Borzalmasan erőtlen hangzása van egy hasonló árú Panasonichoz képest. Bár nem hallottam például a Maxell Metallics-ot, de sokan ajánlják, így szerintem szánj rá 500al többet.
[ Szerkesztve ]
-
Zoli133
addikt
válasz #16820480 #37986 üzenetére
Jogos, kicsit elnéztem, sorry, az árnyalt rész valamiért kimaradt.
Mindnekinek:
Ettől függetlenül, kezdek kicsit észrevenni, egy tendenciát, hogy rá akarjuk venni a tanácsot kérőket a random cuccok kipróbálgatására. Ők nem azért jönnek ide, hogy kipróbált/bevált darabokat kapjanak? Szerintem nem kísérletezni szeretnének, nem azért kérnek tanácsot mi lehet jó, hanem, hogy mi jó. Ennyit akartam hozzátenni."It's a fez. I wear a fez now. Fezzes are cool."
-
bekmex
csendes tag
Sziasztok!
Fülhallgató vásárlás előtt vagyok, nem sok tapasztalattal egy earpods-om volt ami 6 hónap után megadta magát ( lehalkult ). Nem tudom eldönteni milyen fülest vegyek, elképzeléseim vannak tehát remélem tudtok olyan fülest írni ami mindennek megfelel !
Nagy élettartam.
Mikrofon és kapcsolok ( előre, hátra, play gomb, halkítás/hangosítás).
Maximum 10ezret szeretnék ráfordítani.
Magyar országon beszerezhető.
iPhone 4 telefonhoz lesz!
Soundmagic E10m eddig nekem a legszimpatikusabb mikrofon, hangerő szabályozó és egy remek füles egyben csak Mo.n- nem találok és amazonról nem akarok rendelni (mert kitudja mikorra ér ide, stb.). Tudtok ilyen kaliberű füleseket mondani? Amit Magyarországon is meglehet kapni, 10k alatt van, mikrofon hangerőszabályzója van és nem túl sok magas van benne?
KÉRLEK TITEKET SEGÍTSETEK !! -
törölt tag
válasz Zoli133 #37985 üzenetére
Nem ajánlott, csak ígéretes, és ez olyan pozícióba helyezi, hogy érdemes kipróbálni. Nem mondtam senkinek, hogy ezt vegye, annyit írtam, hogy ha van kedve kísérletezni, akkor ez egy érdekes füles lehet, elsősorban a hibrid kialakítás miatt. Nem biztos, hogy jó, de a Sony mostanában egész jó cuccokat dobál piacra, ezért szerintem érdemes odafigyelni erre is.
-
-
törölt tag
válasz contaxg #37977 üzenetére
Az jól hangzik Amivel eddig én hallgattam, azzal elég jól szólt igazából, kivéve az AD900X és AD2000X. Az elsővel nem is tudom mi volt a baj, kicsit túl nyersnek éreztem a hangzást, a 2000-et meg simán nem tudta eléggé kihajtani.
Ha E10-zel is jól megy, akkor szerintem elég jó lejátszó az impedancia ellenére isAti1979: Á, nem lövöm le a poént, majd elmondja, ha akarja
[ Szerkesztve ]
-
Ati1979
veterán
válasz raven12 #37975 üzenetére
Akkor pontosítok.
Szerintem az ak erősítője nem elég a t70 rendes kihajtásához.
Inkább a t70p passzol hozzá jobban szerintem.
Kicsit erőlködik a lejátszó, nem annyira tiszták a hangok, túl magasra kell tekerni a hangerőt és ott enyhén torzíthat is akár...
Ahogy a t1-el is volt az ak120-nál.(#37974) vodkaboy22
Akkor már tudom: T90
(#37973) sheratan
Ezt nem nagyon értem.
(#37976) filózoli
Nem kamu!
Megjött az esze! Fenn van az aprón, hd650-et árul. -
contaxg
veterán
válasz #16820480 #37965 üzenetére
Főleg jazzt és akusztikus felvételeket hallgatunk és nagyon rendben van az AK100 a T70-nel.
Még annyit talán elárulhatok, hogy az E10-zel sem volt rossz.[ Szerkesztve ]
A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.
-
Ati1979
veterán
válasz vodkaboy22 #37969 üzenetére
Értem, hogy az ő cseréjéről volt szó!
Tőled is???
Meg se merem kérdezni mi lesz a csomagban. Csak nem T1-re gyűjtesz?(#37970) sheratan
Nem ez zárt és fából van. Szerintem jó lehet.
Lehet, hogy még meglesz amikor hazajössz...
Az ilyeneket nem olyan könnyű eladni szerintem.[ Szerkesztve ]
-
raven12
senior tag
válasz Blizzardking #37967 üzenetére
lehetséges hogy nem jól helyezed be szilikonnal, ha tényleg annyival vérszegényebben szól...
próbálgasd, illetve:
ezt a próbát érdemes végigcsinálni -
vodkaboy22
addikt
-
bekmex
csendes tag
Sziasztok!
Fülhallgató vásárlás előtt vagyok, nem sok tapasztalattal egy earpods-om volt ami 6 hónap után megadta magát ( lehalkult ). Nem tudom eldönteni milyen fülest vegyek, elképzeléseim vannak tehát remélem tudtok olyan fülest írni ami mindennek megfelel !
Nagy élettartam.
Magyar országon beszerezhető.
iPhone 4 telefonhoz lesz!Soundmagic E10m eddig nekem a legszimpatikusabb mikrofon, hangerő szabályozó és egy remek füles egyben csak Mo.n- nem találok és amazonról nem akarok rendelni (mert kitudja mikorra ér ide, stb.). Tudtok ilyen kaliberű füleseket mondani? Amit Magyarországon is meglehet kapni, 10k alatt van, mikrofon hangerőszabályzója van és nem túl sok magas van benne?
-
Blizzardking
őstag
Megjött a VSD1-em tegnap. Hát, ha ez még bejáródik és jobb lesz mint mikor kivettem a dobozból, különösen boldog leszek, mert már így is messze felülmúlta a várakozásaimat. Próbálgattam különféle bogyókkal, és az volt a tapasztalatom, hogy a gumikkal sokkal vérszegényebben szól mint a szivacsokkal. A kettős gumiharang és a legkisebb bogyó nem kompatibilis a fülemmel, maradt a közepes gumi és a szivacs. Egyrészt kérdeném hogy ez így normális vagy gyakoroljam a behelyezést, illetve hogy a különböző színű szivacsok között van-e valamilyen különbség, mert én bizony nem vettem észre
"Astral engines in reverse - I'm falling through the universe again..."
-
Ati1979
veterán
válasz vodkaboy22 #37960 üzenetére
Jó döntés. Szerintem nem fog.
Tiszta vicc amit csinálnak. Vagy legalább el kéne már kezdeni fejleszteni. Nagyon elhalad mellettük a világ...Amúgy igazán jó áron árulja. Ha jól emlékszem valami 53k-ért. Annyit meg is ér.
(#37963) contaxg
Arra kíváncsi vagyok mi lesz helyette.
Én t70p-vel, hallgatom a 120-at, de egy kicsit kevésnek érzem hozzá.Inkább én úgy gondolom, hogy t5p lenne hozzá az ideális.
Na erre a kettőre kíváncsi leszek együtt. Eléggé kihajtja a t70-et az ak?(#37962) filózoli
Látod Zoli, mások már igyekeznek túladni az ie80-on.
[ Szerkesztve ]
-
contaxg
veterán
válasz Ati1979 #37958 üzenetére
Igen, meg egy fülhallgatót is az IE80 helyett..
Az AK100 teljesen rendben van de most azt nem tudom emlékekből felépíteni, hogy mennyivel jobb az AK120. Így hallgatva nem sokkal éa okos fej/fülhallgató választással talán elég jól kompenzálható a két cucc közötti árkülönbség. De ez egy teoria inkább és majd meg kell hallgatni a kettőt egymás mellett. Annyit viszont már most mondhatok, hogy az AK100 számomra bőven elegendő lenne...
AK100+T70=mennyország
[ Szerkesztve ]
A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.
-
mcs
veterán
válasz Orf3usz #37926 üzenetére
Hello!
Nekem JVC HA-FX101 van, így megosztom a tapasztalataimat róla.
Erősen V hangképe van temérdek méllyel és temérdek magassal, viszont utóbbi néhol már-már fülsértően sok, és nem is a legtisztább. A közép az tényleg nagyon gyenge. Hajthatósága a 4-5000 forintos árkategóriában átlag feletti, és jól is terhelhető. A kábelét tartom furcsának kicsit, hogy például a dugó tövénél sokkal jobban hajlik egyik irányba, mint a másikba, de ez csak nem okozhat már törési gondot. 5 ezer forint pont reális érte, és 2 év garancia is jár rá.
[ Szerkesztve ]
-
contaxg
veterán
válasz Ati1979 #37953 üzenetére
Talán már említettem, hogy járt nálam egy AK100 tulaj a héten és ha igaz már piacra is dobta az IE80 fülhallgatóját.
-
AGE-T
őstag
UM 3DD-ről vajh miért nem találok egy darab tesztet sem?
[ Szerkesztve ]
For SALE: http://bit.ly/1aepGxI
-
Root Banane
tag
Milyen in-ear fülest ajánlotok 2500 forintig?
Mindjuk egy Sony MDR-EX10LP?[ Szerkesztve ]
-
LonGleY
veterán
válasz LonGleY #37944 üzenetére
Elnézést a triplázásért, de nem árt kiegészítenem a kérdésem - kicsit későn vettem észre az összefoglalót.
Amivel most szemezek, az egy Sony MDR-EX600, már ha még beszerezhető valahol, vagy van hasonló szintű utóda 25 körül. Nem gond, hogy nem izolálja túlzottan a külvilágot, mert sokszor kerékpározáshoz is használnám. Emiatt talán jó a felső vezetésű, nyak mögötti verzió, könnyebben tudnám a fejem forgatni kábelfeszítés nélkül (?).
A Shure SE-215-ről is szimpatikusakat olvastam, de az külsőre nem túlzottan nyert meg, de talán még elmegy kategória. A vásárlás egyébként nagyjából 2 hónap múlva esedékes (előbb a bringám kopóalkatrészeit kellene cserélnem :]).
[ Szerkesztve ]
-
LonGleY
veterán
Milyen közép vagy felsőkategóriás Sennheiser füles ajánlott telefonhoz? Agybadugós és vékonyabb utcai is érdekelne, de főleg az előbbi. Nem kell a brutál basszus, inkább a tiszta, teljes megszólaltatás lenne lényeges (FLAC-ban többnyire space- és egyéb elektromos/akusztikus rockot hallgatok).
A CX-300-asom 2 napja jól elhagytam.. :[ És akkor már szintet lépnék..
Illetve hol / kitől érdemes vásárolni ($)? Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
Peat;)
veterán
15000-ig szeretnék (szállítással együtt!) fülhallgatót, amiben a basszus erőteljes de nem teljesen vágja haza a többi tartományt, úgy hogy még kényelmesen ideérjen ünnepekig. Magyar bolt is rendben van vagy amazon. Van valami ajánlott darab? Nem baj ha olcsóbb, kifejezetten egy jól használható darab kell, kicsit sennheiser cx300 szint fölött van már jó ami szerintem nem nehéz. Hagyományos in-ear, nem fül mögött elvezetős és olyan ami sima jack dugós, tehát nem iphone és samsung féle. Jó lenne ha strapabíró lenne, sennheiserben ez az egyetlen vonzó dolog, csak ott ugye kétszeres ár is van az adott minőségi szinthez mint máshol. Köszönöm
Közben látom hogy magyar oldalról két év garanciával van soundmagic E10, ez basszus orientált füles? Mert akkor jó lesz ez.
[ Szerkesztve ]
-
Zoli133
addikt
válasz Ati1979 #37933 üzenetére
Azért mert nincs benne az összefoglalóban a drágább fülesek miért ne vehetne valaki? Aki el akar költeni 200k-t fülsere az nem fogja azt mondani, hogy nincs az összefoglalóban 200k-s füles ezért gr06-t veszek....
Az kérdezni fog, ami jó."It's a fez. I wear a fez now. Fezzes are cool."
-
-
AGE-T
őstag
Látom itt még mindig a mp4nationös cuccok mennek, meg "vennék valamit 6000 Ft. - ért".
Vegyen már valaki egy merlint, vagy egy 3DD-T!!!!
For SALE: http://bit.ly/1aepGxI
-
Orf3usz
tag
-
contaxg
veterán
-
törölt tag
válasz Optimusx #37927 üzenetére
Két ezer forint majdnem semmit nem jelent, vlaószínűleg nem sok érezhető különbség lenne a két füles közt számodra sem. Ez a kategória az abszolút belépő szint, tényleg nagyjából olyan kérdés, mint hogy a sajtburger éri meg jobban vagy a konkurens gyorsétteremlánc 30 forinttal drágább hasonló méretű szendvicse. Igazából tök mindegy, mert ez annyira az alja a beszerezhető ételeknek, csak éppen annyira jó, hogy ne legyél éhes.
Kurzuh: Ha a hangja miatt vennél ilyen fülest, akkor ne tedd. Hangban nem sokkal gyengébb (ha egyáltalán) egy hamisítvány, de ez inkább az eredetit minősíti, mert az is rettenet gyenge. Sokkal jobban járnál hangzásban akár egy 5 ezer körüli fülessel, nem hogy a 10 körül kaphatókkal.
Ha a divat miatt veszed, akkor meg nagjyából mindegy, mert ha nem tudod róla megmondani, hogy hamis, akkor külsőleg elég jól sikerült termék. Ha pedig biztosra akarsz menni, és nagyon csak ez kell, akkor meg ott a márkabolt, vagy a hasonló divatos termékeket forgalmazó Apple és hasonló boltok.
Megállítani persze senki nem fog, hogy ilyet vegyél, de erősen a nem ajánlott kategória. -
Optimusx
tag
Köszönöm a válaszokat! Az a baj, hogy nem tudom eldönteni, hogy vajon ér-e 2 ezer forinttal többet a SONY MDR-EX50LP fülhallgató vagy a másikat (Maxell HP-CN 25 Metallics) kéne vennem. Szerintetek melyik?
-
Orf3usz
tag
válasz Orf3usz #37910 üzenetére
Néztem egy pár tesztet, ez derült ki: A JVC HA-FX101 csak a bassusban jó, a közép gyenge, a magasak sem túl jók. A Soundmagic PL21 ellenben 30-40$-os konkurenseket megszégyenítő hangzással bír. A hibája, hogy a jack dugónál szeret megtörni (ez orvosolható) és a hangszóró háza is széteshet a szürke vonal mentén, ekkor eltörnek a forrasztások benne. 'Szerencsére' itthon nem lehet kapni a PL21-et, csak az mp4nationon találtam meg. Ott a garancia úgy működik, hogy ha kézhezkapás után 30 napon belül jelentkezik probléma, ingyen visszaküldheted és kicserélik (5-8 hét átfutási idővel :S). Ha 1 éven belül megy tönkre, vissza kell küldened HK-ba (~2500Ft) és kicserélik.
Remélem ha vigyázok rá és megerősítem a gyanús részeken akkor bírja 1-2 évig.
[ Szerkesztve ]
-
Kurzuh
aktív tag
Sziasztok!
Egy beats fülest, pontosabban Tour-t szeretnék beszerezni. Találtam egyet elfogadható árban, elvileg új(régebbi monster széria), de kicsit gyanús nekem az eladó maga az áraival. Elvileg szériaszámmal rendelkezik a füles és számlaképes az eladó. Személyes átvétel lenne, szóval hogyan lehet meglesni, hogy tényleg eredeti-e, a hangzásán kívül?
-
Marcixxx
csendes tag
Sziasztok milyen fejhallgatót vegyek Max 20000ft lenne főleg zene hallgatásra használnám electro és dupstep tehát a basszus fontos lenne milyet ajánlatok
-
Ati1979
veterán
válasz Ataxia #37919 üzenetére
Konkrétan erről nincs. De az pár ath füles (kb. ebben az árban vagy egy kicsit drágábban) amiket hallottan nem voltak rosszak.
Szerintem nyugodtan megveheted...
(#37918) artiny
Megvenni megveheted, de szerintem ha iszol az árából 3 sört azzal jobban jársz.
Nem hinném, hogy a hallgatható kategóriába tartozik ez a füles.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz artiny #37918 üzenetére
Ez valami gagyi Beats hamisítványnak tűnik, nagykeráron kb 100Ft darabja, és ennek megfelelően az ipari hulladékkal felérő minőséget képvisel nagyjából. Igazából még a 14€, amiről leárazták is éppen a belépő kategória alja, nagyjából az a határeset, amiért talán érdemes már fülest venni, de nem ilyet.
Egyébként a hallójáratba helyezhető fülhallgatók nem kényelmetlenek, meg kell szokni őket, de megfelelő illesztékkel elég kényelmesek tudnak lenni.
-
Ataxia
tag
üdv
10 ezer forintos árkategóriába keresek fülhallgatót.Erről van esetleg tapasztalata, vélemény?
Audio Technica ATH-CK323
-
artiny
őstag
Helotok
azt akarom kerdezni,hogy zavaro e a fullbedugos szilikonos fulhallgato? (meg nem volt ilyenem) Tulsagossan elszigetel,faj a full tole,káros stb
3ora mulva kezdodik egy akcio egy webshopban egy fulesre ami 3,5€ lessz 14€ rol leszallitva,es gondolkozok rajta hogy megvegyem
http://www.alza.sk/fortron-nass-mix-barev-d508662.htm szerintetek?
-
Ati1979
veterán
válasz maszekember #37916 üzenetére
Pont most, nemsokára záródik az újragondolt topicnyitó tervezete.
Itt tudsz hozzászólni...
Szerintem bele lehetne rakni amúgy. Hátha valaki ilyet keres...
-
maszekember
aktív tag
válasz contaxg #37900 üzenetére
Hű a mindenit,akkor viszont mást nem tudok mondani,mint hogy az earbudok nem neked valók . Mondjuk kell egy hét intenzív hallgatás,hogy az ember füle ráálljon,de utána nehéz megválni a (közép-felső) kategóriás fejhallgatós hangzástól -minőségibb earbud esetében- ,a kényelemtől és attól,hogy mindez töredék áron van az in-earekhez képest,és elfér a zsebedben. Nyilván lemondásokkal is jár,de Én rájuk szavazok .
"De ha gondolod visszakérem a fatertól, hogy ki tud próbálni" Inkább azt kérdezd meg tőle,hogy nem adja-e oda nekem -mondjuk- 10 liter ser italért
Nahdeszóval,akkor earbudokat nem lehetne belerakni az ajánlott listába? Ismerősi körömben,az Én rábeszélésemre lett most egy pár (általam is felsorolt) darab,a többinek pedig utána néznék.
[ Szerkesztve ]
" The only time a lawyer can cry, is when it's all over..." -Prosecutor Godot
-
DEJVID
őstag
Gusztustalan dolog, 18-án már az országban volt, 19-ére lett volna ajándék. Egyébként sem teljesen értem, hogy miért nekem kéne fizetni a hazai piac hiányosságai után.
-
kemcso
Ármester
válasz bucsher #37912 üzenetére
Igen, sajna most lassu nagyon a dolog pl:
2013-11-25 15:02, Item information : Vámhatározat kiadva / Issue of customs decision
2013-11-25 14:03, Item information : Elektronikus vámkezelési dokumentum kész / Electronic customs declaration ready
2013-11-25 11:40, Item information : Megküldött dokumentumok feldolgozása / Processing customs documents
2013-11-21 15:05, Item information : Betárolás a Postaimport raktárba / Storage for customs procedure
2013-11-21 14:10, Item information : Adatbekérés a vámkezeléshez a címzettől / Addressee contacted
2013-11-21 13:25, Item information : Vámkezelésre vár / Waiting customs clearance
2013-11-21 12:02, Item information : Postai vámkezelés alatt / Under postal customs procedure
2013-11-14 14:56, Item information : Küldemény vám elé állítva / Item presented to customs
2013-11-14 14:56, Item information : Célországba megérkezett / Arrived in the destination country -
bekmex
csendes tag
Eddig Sony MDR EX50LP-ben, Sony Dr-ex12ip, Sony MDR-EX510 ban gondolkodok, szerintetek? Inkább Hip-Hop, rappes vagyok mint rock stb.. ezekre kellene
-
bekmex
csendes tag
Sziasztok!
Nagy élettartam.
Magyar oszrágon beszerezhető.
iPhone 4 telefonhoz lesz! -
Orf3usz
tag
válasz #16820480 #37906 üzenetére
Na mostmár tényleg kezdek elveszni Szívesen rendelnék akár külföldről is akár. Így a SoundMagic PL21 és a JVC HA-FX101 marad benn a buliban. Csak a JVC-t lehet itthon kapni. A PL21-ről azt mondják hajlamos tönkremenni, így azt külföldről nem kéne rendelni - pedig az tetszett a legjobban. A JVC ráadásul rendes garanciával van.
Vagy szerintetek vannak olyan rendesek, hogy ha tönkremegy 1 éven belül (garancia), küldenek egy másikat? A Jiayu G3-mas topicban nem egy példa volt rá. Mert akkor veszem is a PL21-et
-
Bodor
veterán
Black Friday Deals 2014!
Brainwavz B2 Dual Balanced Armature Earphones BFD $104.50
* Dual drivers, tweeter & woofer
* Free Fedex next day delivery to select destinations
* Review of the Brainwavz B2
* Normal price $159.50Brainwavz R3 Dual Dynamic Earphones w/ FiiO E07K Portable Amp & Dac BFD $129.50
* Unique twin driver configuration provides for clarity and a sense of depth not normally found on earphones
* FiiO E07K is both a portable amp and dac for your PC
* Free next day Fedex delivery to select destinations.
* Review of R3 here & here
* Normal price for both $219Brainwavz HM9 Headphones BFD $99.50
* Superb audio quality, with a punchy bass
* Free next day Fedex delivery to select destinations.
* Review of the Brainwavz HM9
* Normal price $149.50
AMAZON DEAL
Brainwavz HM3 Headphones $21.00Other deals:
* SoundMagic PL50 BA Earphone $44.50 (18% off)
* All Bicycle Accessories 40% off
* T-PEOS Tank Earphone - Blue $7 off - Code: bny455s
* Ainol 7 Numy AX1 3G Android Tablet $20 Off - Code: thyujsw
Help us out and let others know about our deals or help repost them on the web
Enjoy©2013 MP4NATION | 4B, 189 Wai Yip Street, Hong Kong.
-
contaxg
veterán
-
törölt tag
válasz Orf3usz #37903 üzenetére
Mondjuk a GR02-ben tényleg sok a basszus nagyon. Még a Soundmagic egy egész jó ebben az ársávban, azt itthon is tudsz szerezni.
contaxg: Mondjuk a GR02-t nem tudom hallottad-e, de abban AK120-ról is olyan basszus volt, hogy az már szerintem ép ésszel túl sok
[ Szerkesztve ]
-
Optimusx
tag
Sziasztok!
Fülhallgatót szeretnék venni 5 ezer forint értékben. (0.3 jack csatlakozó) Főleg rock/metál hallgatásához kéne.
Bocs, hogy nem olvastam vissza, de milyen ajánlanátok?
Előre is köszönöm a válaszokat! -
törölt tag
válasz Orf3usz #37901 üzenetére
Ha nagyon basszus-súlyos fülest keresel, akkor a GR02 Bass Edition jó lehet. Én inkább amúgy Vsonic-ra szavaznék általánosságban, mint Brainwavz-ra, mert ez utóbbiból kettő hallottam eddig, az egyik nem volt igazán meggyőző (M4), a másik meg kifejezetten rossz volt (M5).
-
Orf3usz
tag
válasz Orf3usz #37899 üzenetére
Na most látom, hogy az mp4nation tudja regisztrált levélként küldeni, 3 dollárért. Így igazán baráti a szállítás. Persze hogy a kérdés kiírása után találom meg, hogy hülyének tűnjek
Tehát az én igényeimnek melyik 3-5,5 ezer forint közötti füles felelne meg? (700Ft szállítás miatt).
Eddig tetszett a Soundmagic PL21 és a Brainwavz Beta, de mondhattok bármi mást is
Előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest