Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
iOce
tag
válasz MIKE123 #39495 üzenetére
Sziasztok!
Én is pont erről kérdeznék, a Beyerdynamic DTX 101 és DTX 71 között örlődök.
Olyan fülhallgatót szeretnék, amit nem kell túl mélyre dugni, hogy jól szóljon, sajnos az earbudok nem állnak meg rendesen a fülemben, és egyiknek sem volt eddig egészséges mélytartománya.
Hangszeres zenét hallgatok, főleg jazz-t, bluest, rockot, akusztikus zenéket, kicsi metált, egy lumia 920-on. Van egy KOSS Portapro-m, de az nem mindig kényelmes, és pl sapkával nem igazán működik együtt. Egészséges hangképet szeretnék, nem baj, ha V, csak ne legyen agyonszínezve. Fontos, hogy egyszerű legyen beszerezni, itthon kapható legyen.
Melyiket ajánlanátok nekem? Köszi.[ Szerkesztve ]
Xiaomi Redmi Note 5 Blue, Apple Macbook Pro 13" 2.9GHz, Dell U2713HM
-
MIKE123
csendes tag
Esetleg ez: Beyerdinamic DTX 101 E
Vélemény? -
milan0422
csendes tag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani valami jó fülest, ami 3e ft körül van? Előzőleg egy Sennheiser MX170-em volt, de elvesztettem. Az elég jól szól az árához képest. Van ennél jobb ebbe az árkategóriába, ami nem in ear?
Válaszokat előre is köszönöm!
Milán[ Szerkesztve ]
"a rolling stone gathers no moss"
-
deph
tag
Vennék valami jobbfajta IEM fülhallgatót kb 10 e Ft körül.
Néztem több félét a VS1D-t az E30-at gondoltam, mert fontos a zeneiség, és jókat írtatok róluk.
Van-e valami más esetleg amit még érdemes lenne megnézni-meghallgatni?A férfiak sztoriznak, a nők meg pletykálnak.
-
zolikaDB
veterán
A Soundmagic-ek anyaghasználata, kábelei milyen minőséget képviselnek? Pl E10 v akár PL11?
Ez pl f.sza masszívnak tűnik -> JBL J22 -
Ati1979
veterán
válasz vodkaboy22 #39485 üzenetére
Akkor mehet a sport fülhallgatók közé is. Ott is ajánlott!
(#39482) gyvince
Csak addig etalon amíg nem hallasz mást is. Utána viszont megérik a cserére...
-
contaxg
veterán
Jézusom!
A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.
-
gyvince
senior tag
elhiszem nektek! ha bele botlok valahol egy e10 akkor meg hallgatom minden képen de addig csak ki szolgál ez a senni
Apple Iphone 12 Pro Max + Apple Watch Series 4 44mm, Hp Omen laptop
-
vodkaboy22
addikt
válasz gyvince #39484 üzenetére
Hát nekem van egy OMX180-as sennim és volt egy omx-680 -asom is meg pmx-680 is... Egyik se bírta sokat de bestbyte-ba legalább gariban cserélgettem egyiket a másikra
Pedig mind sport cucc...Most egy Soundmagic E30-at hoztam vissza síelésről és él és virul (Pedig aztán kapott rendesen... Volt úgy hogy a kukásmaszkot amikor lehúztam a fejemről több vizet csavartam ki belőle mint egy szivacsot és alatta a kis e30-is tocsogott a víz/izzadság keverékben még se lett baja... ) Hangra viszont messze veri mindegyik sennit... Mondom ezt úgy hogy megváltás visszatérni a jócskán már 100k fölötti fejes rendszeremre...
Villamos- és Gépészmérnök - Blog-omban audio felszerelések és saját készítésű elektroncsöves erősítők.
-
gyvince
senior tag
válasz kemcso #39483 üzenetére
sajnos nem volt lehetőségem! így arra adtam hogy nekem már volt ilyenem ezért vettem ezt!!
nem vitatkozni akarok elhiszem nektek hogy jobb a E10 főleg így hogy nem hallgattam egy E10-sem
de nekem nagyon bejön a Senni isApple Iphone 12 Pro Max + Apple Watch Series 4 44mm, Hp Omen laptop
-
gyvince
senior tag
hát meg jött a Sennheiser cx400....mondhat bárki bármit elképesztő hangja van még mindig lehet hogy jók ezek a Soundmagic fülesek is nem tudom de nekem ez az etalon tudom nem olcsó és nem is nagyon lehet már kapni de mindenkinek ajánlom
Apple Iphone 12 Pro Max + Apple Watch Series 4 44mm, Hp Omen laptop
-
raven12
senior tag
És igazam van, Ati keress rá a topikban a GR07-re, és nézd meg az utolsó 150 találatot, ha jól nézem, most először írtam be valakinek, hogy GR07-et ajánlom.
sheratan: Amúgy az enyhe V-vel vitatkozom, szerintem enyhe mélykiemelése van. Ez nem is baj. Ha valami lineáris, akkor az a B2, vagy az 535 LTD-d.
GR07 magasakban nem emel, az héccencség.[ Szerkesztve ]
-
raven12
senior tag
válasz neetrox #39473 üzenetére
ATH asszem van itthon, Meelectronicsot ebay-ről érdemes. Nem vámköteles, mert értékhatár alatt van. ATH-ról nem tudom, hol érdemes, de valszeg külföldről olcsóbb.
Ati: Nem tudom, miről beszélsz Áradozok a GR07-ről, de tényleg keveset ajánlom konkrét kérdésekre.
sheratan: Lehet, de összhatásban lényegtelen, nem? Amikor zenét hallgatsz, szvsz nem azt fogod észrevenni, hogy "ja, transzparens, mert nincsenek meg azok a tipikus csúcsok a magas tartományban, csalás", hanem azt, hogy "jó, transzparens".
bucsher: Direkt erősíted a "sztereotípiát" rólunk?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz raven12 #39469 üzenetére
Szerintem a GR07-nél az ad inkább térérzetet, hogy másfele görbül a hanggörbéje, inkább enyhe V, aminél csak a tartomány legvégén kezd emelkedni, ezért úgy tűnik, mintha szellős lenne a hangja. A GR06 meg a közepet-középmélyt emeli kicsit ki, ezért nem lüktet olyan nagyon a basszus (kevésnek érezhető), de szerintem ez inkább relatív érzés.
-
törölt tag
Srácok, ti hallottátok amúgy a 06-ot is? Volt nálam az is, de azt hiszem csak egy embernél járt összesen a találkozón.
-
contaxg
veterán
válasz #16820480 #39456 üzenetére
Egyutas és meleg, lágy hangkarakterű fülesre mit tudnál ajánlani?
Lehet, hogy az lenne számára a megoldás.[ Szerkesztve ]
A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.
-
Khelben
nagyúr
válasz gelbelex #39450 üzenetére
Pl. [link].
De ha beírod az ebay keresőjébe, hogy "fm headphone", akkor kapsz pár ezer hasonlót. Mondom, nem házimozizás meg audiofil zenehallgatás a cél, csak a hupikék törpikéket unom és ezt tenném a gyerekek fejére, ha nézik. A gond, hogy ketten vannak a lányok, ők együtt tv-znek, tehát egy darab vezetéknélküli fülessel nem vagyok kisegítve. Volt régen a Panasonicnak dupla fülhallgatója, de azt már nem lehet kapni meg az is 20k felett volt árban.
-
törölt tag
válasz Ati1979 #39454 üzenetére
Előre is köszöni.
MIKE123: Analóg? Hmm. Amúgy a bakelites hangzást azért is lesz nehezebb talán reprodukálni, mert azokat ugye (ha jól tudom) máshogy masterelik, így eleve a zenei alapod más egy digitális felvételnél amit mondjuk CD-re szántak). Viszont vannak olyan zenék, amiket meg lehet találni bakelitről digitalizált formában, szerintem elsősorban erre érdemes figyelni.
Egyébként ezen a problémán szerintem csak az fog segíteni, hogy a ténylegesen leülsz, és meghallgatsz pár fülest. Tényleg javaslom, hogy meg sem érdemes próbálkozni az ilyen populárosabb márkákkal (Senn, AKG, ATH, stb), mert ők még ha adott esetben jó minőséget is csinálnának, akkor is a manapság populáris hangzást tolják, erős V karakter, de leginkább erős mélyek. Első körben a VC1000, Re400, R50 lehet talán jó, és én még odatenném a kicsit olcsóbb GR06-ot, aminek másabb a hangképe, de lehet, hogy tetszene. Mondjuk szerintem a VC1000 alá kell valami kicsit erősebb forrás, ami jól kihajtja, de akkor viszont nagyon nagyon szép hangja van.[ Szerkesztve ]
-
neetrox
csendes tag
Sziasztok én edzéshez(kondi), futáshoz keresnék direkt ilyen célra tervezett fülhallgatót, tudnátok esetleg ajánlani, árkategória igen tág 5-15 ezer forintig.
Köszi előre is!
n2o
-
MIKE123
csendes tag
válasz kemcso #39434 üzenetére
Akkor pontosìtanék egy kicsit. A naturális hang tényleg lehet bármi. Én régóta hifizek. Csöves erősìtőim és szélessávú hangfalam van. Inkább azt mondanám hogy "analóg" a hangja. Főleg ha bakelit a forrás. Na ezt a hangzásvilágot szeretném magammal vinni amennyire lehet az utcára melóba...stb
-
Khelben
nagyúr
válasz #16820480 #39447 üzenetére
Néztem ebayen alkatrészeket, igazából FM-essel a BT-s megoldás töredékéért meg lehet valósítani (fm transmitter 2000 Ft, 2 FM-es fejhallgató meg 6000, a BT transmitter 8000 és a BT-s fülesek is drágábbak. Szóval ennyiért lehet, hogy teszek egy próbát az FM-mel, aztán ha nem megy, akkor hagyom, mert a BT-s ára már túl van azon, amit erre szánnék.
-
szipak
tag
válasz MIKE123 #39406 üzenetére
na, akkor én is bedobom a kétforintos véleményem:
VC-1000 a te barátod, $100 USD környékén van és szerintem pont ezekre van hangolva. eddig általam hallgatott cuccok közül a Westone W4R tudott többet adni az általad megadott zenék esetén (leginkább mély mennyiségben. a VC-1000 pontosan adja vissza a mélyeket, csak nem olyan erősen). csak utóbbi mondjuk $300 (amit szerintem megér hangja alapján).
amiről még tudok nyilatkozni, az a Fisher DBA-02, ugyan az a TWFK cucc van benne, csak más a kialakítása és máshogy van hangolva: a magasak kicsit nyersebbek, viszont picit több benne a mély.
R-50 -ről sajnos nem tudok nyilatkozni (szintén TWFK), eddig még nem volt lehetőségem összehasonlítani.hazai forgalmazóktól ennyi pénzért sajnos csak lényegesen gyengébb cuccokat lehet szerezni (gondolok itt AKG-Sennh örök párosra)
javaslom amúgy, hogy egy ilyen kicsit komolyabb vásárlás előtt lehetőséged szerint hallgasd meg a lehetőségeket és saját füled alapján dönts. VC-1000 -rel tudok szolgálni (összehasonlítási alapnak meg RE-400 is van nálam mindig ), de fontos még, hogy a saját lejátszód is veled legyen egy ilyen alkalommal, lehetnek apróbb eltérések hangzásban.
-
törölt tag
válasz Khelben #39446 üzenetére
Az nem jó amúgy, hogy a BT adó elé betolsz egy jack elosztót, és két ilyet kötsz rá, ami egy-egy BT füleshez csatlakozik? Nem tudom ez-e az olcsóbb, vagy az FM rádiós megoldás, de az FM sáv szerintem elég foglalt azért, nem biztos, hogy túl jó jelet kapsz vele, illetve bezavarhatnak a rádióadók a hangba.
-
Khelben
nagyúr
Sziasztok!
Láttam egy érdekes szerkezetet egyik nap egy weboldalon, egy jack dugó van rajta és bluetooth adapter. Ha bedugom a jack dugót a tv-be, akkor a tv hangját lehet hallgatni bluetooth fülesen keresztül. Kérdés: létezik ilyenből olyan, ami több (min. 2) fülhallgatóra ki tudja tolni a hangot?
-
brumi1024
veterán
válasz MIKE123 #39406 üzenetére
Én még azért csendben hozzátenném az R-50-et, lendmeurears-ről, ha szóba jön a külföldi rendelés is. Ugyanaz a driver van benne, mint a DBA02 mk1-ben (és talán a mk2-ben is ), hangra nagyon hasonló, de olcsóbb náluk, és szerintem ezekhez a stílusokhoz jobban megy egy armatúrás mint egy dinamikus.
-
-
raven12
senior tag
válasz krisztian922 #39438 üzenetére
EQ az ördög játékszere, zenehallgatáshoz nem ajánlom. De ahogy kivettem, mélykiemelésre használtad, E10-el már nem kell, és nem b*szod el a zenéid se vele.
-
krisztian922
tag
Ma végre megvettem az első valamire is való fülesem (köszi még egyszer akik ajánlották a soundmagic e10-et). Eddig csak gagyi sz@rokkal hallgattam zenét + amivel használom (lumia 520) is olyan zene lejátszó tekintetében, hogy pl. még az EQ-t is kihagyták belőle. Emiatt a zenéim mindig progival effeckteltem xD mert gépen is csak azzal volt az igazi. Na most az e10-el kb. ugyan ott vagyok (+ jóval tisztábban szól) mint az EQ-sított számoknál :x nagyon bejön a mély amit tud.
Asus m5a97 evo r2.0 - AMD fx 6300 - AMD HD7850 1gb - 2x4gb Kingston hyperx black 1600mhz - Cooler Master Hyper Evo 212
-
contaxg
veterán
1. Még nem hallottam neutrális fülest, mert mindegyik össze-vissza színez és az egyiknek zavarosabb a hangképe mint a másiknak. De arra, hogy valami cincogjon vagy bummogjon az ember fülébe tökéletesek.
2. Az élvezetes egy nagyon jó szó! Mert bármit is mondanak, hogy ilyen vagy olyan kell vagy keresnek, akkor is az élvezetes fog győzni, mivel élvezni szeretnék a zenét.
-
Falconer
aktív tag
válasz kemcso #39431 üzenetére
Ezt marketing oran is tanitottak nekunk egyetemen. Sokaknak az elmeny szamit, es ehhez az elmenyhez az ar is hozzatartozik. Teljesen irracionalis, de megis sokan pszichologiailag igy mukodnek. Hiaba egyforma ket termek megis a dragabbat veszik.
Peldaul ez igaz anyamra es a tusfurdokre. Egyszer vett valami b.zidraga markas kencet, kicsereltem a tartalmat valami hasonlo szinu tescos legolcsobb valamire, megis teljesen el volt tole ajulva.
-
Bodz
nagyúr
válasz contaxg #39432 üzenetére
Mindenki azt a színezést keresi, amit valóságosnak vél. Csak ezt nem is tudják. Az az információ, részletmennyiség, amit a HD800 az emberre tud zúdítani, az minden csak nem valóság. Persze ettől még élvezetes, én is szeretem ezt a megközelítést.
Egyébként a valós hangú füles kifejezés önmagában is egy ellentmondás.[ Szerkesztve ]
-
kemcso
Ármester
válasz contaxg #39432 üzenetére
A többségnek ha jól sejtem gőze nincs arról, hogy mi az a naturális/v/... hangzás.
De hisz mitől lenne? Megvesz egy fülest/fejest és hallgatja (rossz esetben a Hülyeazértnemvagyok választékából). Azért sztem az, hogy eljár találkozókra, összehallgat fülest/fejest már egyfajta elvakultságot feltételez, ez meg nem az átlag zenehallgató kategóriája. -
contaxg
veterán
Ez olyan mókás, hogy a komolyzene, akusztikus és jazz rajongók többsége natúr, valós hangú fülest keres és a legtöbbje Sennheiser HD600-at, 650-et és HD800-at hallgat és teljesen elégedett vele.
-
filózoli
senior tag
válasz kemcso #39427 üzenetére
Ne mondd már, hogy itt a prohardveren nincsenek szponzorált topiklakók... Mint ahogy a head-fin sem az összes az, sőt... Az IE800-al kapcsolatban határozottan emlékszem -ezt persze meg is nézheted - hogy igenis volt, akinek kifejezetten nem tetszett a hangja. Egyébként pedig az igenis mindig számít a hangminőség megítélésében, hogy mennyibe kerül az adott füles...
-
kemcso
Ármester
válasz filózoli #39423 üzenetére
10x objektívebb, mint a headfis ki tudja melyik szponzorált user olvasgatása Az már szubjektív, hogy az adott füles kinek hogy tetszik, de azért abban alapvetően nem volt emlékeim szerint ellentét, hogy az IE800 jó, csak hogy árban mit ér meg? 30-50-100eFtot
Úgy, hogy a GR07 egy nagyon jó füles. Max azért nem tetszene, mert eleve azt mondod, hogy IE80-nál nincs jobb füles. -
filózoli
senior tag
válasz kemcso #39420 üzenetére
Messze lakom Pesttől... A meghallgatás egyébként is meglehetősen szubjektív. Ezt mindenki tapasztalhatta, különösen a találkozó után itt megjelent ellentmondó véleményekből.
Ha az IE80 hangja a nála több mint kétszer drágább IE800-nál is jobban tetszik, hogyne tetszene jobban az olcsó GR7-nél?[ Szerkesztve ]
-
kemcso
Ármester
válasz filózoli #39419 üzenetére
Ne gyere már ezzel, hogy a headfi-n mit olvastál, miközben mások veszik a fáradtságot, és meghallgatják, összehasonlítják A-t B-vel. Ott lett volna a lehetőség neked is eljönni, 2x is, így
(#39418) sheratan Meg azért, hogy bitang sok pénzt keressenek a nevükkel a túlárazott füleseiken...
-
törölt tag
válasz MIKE123 #39413 üzenetére
Otthon forgalmazott típusokból szerintem a legkzelebb ilyen hangzáshoz mondjuk egy Soundmagic PL30 vagy PL50-nel kerülnél, de az nem biztos, hogy amúgy annyira tetszene, érdemes előtte meghallgatni azért.
Sajnos az itthoni piac drága és nincs is nagy választék. Az ilyen ismertebb márkák általában a nevükből próbálnak megélni, mint például az AKG és Sennheiser, kb a zászlóshajónak nevezett füleseik jók, a többi csak azért van, hogy jelen legyenek a piacon.zolikaDB: Elég fura egy cucc, nem hiszem, hogy sok embernek lenne tapasztalata vele itt a fórumon.
-
veector
senior tag
Na végre megmozdult a GR07. Már országon belül van
-
zolikaDB
veterán
Urak!
A Superlux 381B-rol mi a velemeny? -
kemcso
Ármester
válasz MIKE123 #39413 üzenetére
Felejtsd el őket Sennheiserből az IE800 ami ajánlott lenne, az olyan 210e Ft (és bizonyos vélemények szerint nem sokkal jobb a GR07-nél a hangja, pl én is ezt mondom) Az IE80 hangban a GR07 alatt van, árban kb a 2-3x drágább...
AKG-ban a K3003 nagyon jó (a tesztek és sheratan személyes meghallgatása szerint), de az 1300$(#39415) filózoli itt jó páran hallották a kettőt összehasonlítva, amíg tudtommal Te nem, csak a sajátodat
[ Szerkesztve ]
-
MIKE123
csendes tag
Első körben a hazai piacot céloznám meg. AKG vagy Sennhaiser esetleg?
-
kemcso
Ármester
válasz MIKE123 #39411 üzenetére
Nem, ezek közül mind külföldről rendelősek. Magyarországon ilyen árban ilyen minőséget nem fogsz találni. Durván 2x ennyiért talán, de azok se biztos, hogy az igaziak lennének szerintem
Vsonicot pl innen: lendmeurears -
MIKE123
csendes tag
Köszönöm a tippeket! Nem nagyon találtam magyarországi forgalmazót itthon, lehet ezeket kapni?
-
MIKE123
csendes tag
Sziasztok. Szerintetek egy Galaxy Note 2 telefonhoz meddig érdemes elmenni hallójáratos fülesbe?
Arra gondolok, hogy egy 25.000-30.000ft-os fülest ki tudok-e használni vele. Van-e annyira jó benne a DAC? Esetleg tudtok ajánlani egy natúr, valós hangú fülest komolyzene, akusztikus és jazz stìlushoz?
Köszi -
bucsher
őstag
válasz Krisz1000 #39404 üzenetére
Ezek mind szarok amiket felsoroltál
Yuin-ról szoktak áradozni, abból is a PK2 ha nincs sok pénzed + egy hordozható erősítőd (mert akkor viszont a PK1 már állítólag igazán jó).(Van 315ös AKG-m, valami 10 éve vettem, na az egy nagy semmi, még a sansa gyári fülese is sokkal de sokkal jobb, ami ugye lejátszóval együtt volt 7000ft)
Sajnos az összes gyártó fülbedugósra gyúr, nincs semmi earbud kínálat. Egyébként tényleg jobbak, de megértem, ha nem szeretnél nappalra is fülbedugót.
[ Szerkesztve ]
In the pipe - five by five!
-
Krisz1000
tag
Sziasztok! fülbe helyezhető cuccot szeretnék, a lehető legjobb minőségűt. Tudom, hogy az agybadugós jobb, de egyéb okok miatt füldugóval alszom, nagyon rosszul tolerálom, ha ezen kivül be van dugva a fülem, szóval az nem jön szóba. visszaolvastam, látom, hagyományosban kinálati piac van :-/
kifejezetten szép, kiegyensúlyozott, transzparens hangút szeretnék, sokféle zenét hallgatok. először is, nincs vkinek egy jó állapotú eladó K317/319? azt szerettem volna, csak már nem árulják.
amire még gondoltam:
-Apple Earpods, http://www.argep.hu/product_2155801.html , olvastam jó tesztet, de olyat is, ahol nincsenek elájulva tőle, pl http://www.pcpro.co.uk/reviews/headphones/377005/apple-earpods
-K318, amit egyenletes hangúnak írnak, és van egy hely, ahol gyanúsan olcsón árulják, http://plazamarket.hu/karacsonyig-rendelheto-termekek/ajanlataink/akg-k318-fulhallgato-fejhallgato.html?limit=75 , szerintetek ez rendben van, nem hamis, már ha léteznek hamisítványok? mert máshol 14 ezer.
-K315, ami 6-7 ezer, ennyiért komoly minőséget nehezen tudok elképzelni, viszont van olyan teszt, ahol áradoznak, http://www.areadvd.de/hardware/2008/akg_k315.shtml , fotókon nem tűnik gagyinak, főleg jó lenne tudni, h a 318-hoz képest milyen.és akkor még pár, ami kapható,
-Senn MX471 http://extremeaudio.hu/bolt#!/~/product/id=15891407
-Senn MX880 http://www.tajtimusic.hu/Sennheiser/Hangositas/Egyeb/Fulhallgato/Sennheiser-MX-880.html?keyword=mx+880
-Senn MX470/580, az az érzésem, h ez a kettő ugyanaz, csak az egyiken hangerőszab. is van. http://www.argep.hu/product_1247135.html
az első 3-hoz képest lehetnek olyan jók, hogy kimenjek budaörsre meghallhatni őket?egyéb tuti tipp, fekete ló esetleg Tőletek? olyan igazi oldschool, jó minőségű earbud-ot szeretnék.
előre is köszi, K.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- SAMSUNG LC32G75TQSRXEN ODESSY G7 GAMER MONITOR ! AKCIÓ
- SAMSUNG (LS34C652UAUXEN ) WQHD 100HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- Western Digital 8TB RED Plus - SATA3, 5640 Rpm, 256MB - Gari 2026.05.19. -ig - Eladó!
- SAMSUNG (LS34C500GAUXEN) 34 " GAMER WIDE MONITOR ! AKCIÓ!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest