Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• szipak

tag

válasz MIKE123 #39406 üzenetére

na, akkor én is bedobom a kétforintos véleményem:

VC-1000 a te barátod, $100 USD környékén van és szerintem pont ezekre van hangolva. eddig általam hallgatott cuccok közül a Westone W4R tudott többet adni az általad megadott zenék esetén (leginkább mély mennyiségben. a VC-1000 pontosan adja vissza a mélyeket, csak nem olyan erősen). csak utóbbi mondjuk $300 (amit szerintem megér hangja alapján).
    amiről még tudok nyilatkozni, az a Fisher DBA-02, ugyan az a TWFK cucc van benne, csak más a kialakítása és máshogy van hangolva: a magasak kicsit nyersebbek, viszont picit több benne a mély.
    R-50 -ről sajnos nem tudok nyilatkozni (szintén TWFK), eddig még nem volt lehetőségem összehasonlítani.

hazai forgalmazóktól ennyi pénzért sajnos csak lényegesen gyengébb cuccokat lehet szerezni (gondolok itt AKG-Sennh örök párosra)

javaslom amúgy, hogy egy ilyen kicsit komolyabb vásárlás előtt lehetőséged szerint hallgasd meg a lehetőségeket és saját füled alapján dönts. VC-1000 -rel tudok szolgálni (összehasonlítási alapnak meg RE-400 is van nálam mindig ;) ), de fontos még, hogy a saját lejátszód is veled legyen egy ilyen alkalommal, lehetnek apróbb eltérések hangzásban.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés