Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
contaxg
veterán
Ez milyen lehet?
A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.
-
Ati1979
veterán
-
contaxg
veterán
-
Zoli133
addikt
válasz contaxg #37592 üzenetére
Az a baj ,hogy én nem tudom helyre tenni. Azon tény melett, hogy tööben mondták, hogy az se215ben sok a mély az e30ban meg pont jó.
Volt nálam pár napig se315 annak csapott a magasa, mikor először visszaraktam az se215-t tényleg bántóan sok volt a magas.
"It's a fez. I wear a fez now. Fezzes are cool."
-
contaxg
veterán
válasz Zoli133 #37591 üzenetére
Nem mélyhiányos, de azt hallottam a vevőktől, hogy volt akinek sok és bantó volt az SE215 magasai. Számomra így hellyel-közzel érthető az amit írsz. A forrásod illetve annak beállításai is valószínűleg a Shurenak kedvezhetett.
[ Szerkesztve ]
A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.
-
Ati1979
veterán
válasz Zoli133 #37567 üzenetére
Basshead az ath M50.
Kipróbáltam a múltkor.
Szerintem az e30-ban pont optimális a basszus. Se több se kevesebb nem kell.
Nagyon eltalálták. Azért is olyan jó az a füles...(#37588) szipak
Ja tied volt az a kettő. Köszi érte. Én röviden belehallgattam mindkettőbe.
A AVC-1000 nagyon jól szólt, de ami igazán ütött az az RE-400 volt.Már maga füles kialakítása kinézete is nagyon rendben van. A hangja pedig hibátlan.
Az egész fejes találkozó egyik nagy pozitív meglepetése volt számomra. -
Mihók77
csendes tag
válasz GombócArtúr #20 üzenetére
Nekem Iriver T9-em van, és nagyon gagyi fülhallgatót adtak hozzá. Most egy Koss Porta Prot rendeltem, remélem nem választottam rosszul, sajna lusta voltam elmenni a Médiába itt Nyíregyen, hogy meghallgassam, csak a leírások és a kritikák alapján válaszottam. Lehet, Sennheiser PX200-II-t kellett volna venni. A legutóbbi model nekem PX200 síma volt, már vagy 5 éves volt, egy kis szigszalaggal rögzítettem úgy a csatlakozónál a kábelt, hogy ne törjön el hamar. És bevált. Már rég szétmálott a bőr borítás a szivacson, és még akkor is ment tökéletesen. Csak sajna múlt héten elhagytam valahol. :-) Vagy kilopták a táskámból, nem tudom.
-
szipak
tag
válasz #16820480 #37564 üzenetére
annyi kiegészítést tennék csak, hogy a RE-400 valahol a kiegyenlített és a közép kiemelt közt van.
valamint javaslom a VC-1000 felvételét a 20e-30e kategóriába (~$100), dual BA, kiegyenlített, ha valaki magasat szeretne.valamint mivel én kb csak kipakoltam szombaton és már mennem is kellett tovább, kérdezném a megjelentek véleményét a felhozatalról, különösen a RE-400 és VC-1000 ügyében
szerk.: mivel nyughatatlan vagyok fülesek terén, ha bárkinek van Ety ER-4S -e, ne tartsa magában, egyszer meghallgatnám, már most látom, hogy jövőre az lesz az éves beruházásom
[ Szerkesztve ]
-
contaxg
veterán
válasz Zoli133 #37586 üzenetére
Lehet, hogy magasban fedetebbek a Soundmagicok, mint a kis Shure és ezért hallottad így...és erre még a forrás is rátett egy lapáttal valószínűleg.
A Nokia telcsimmel az E10 nagyon finom. Órákon át tudom hallgatni rajta a Bartók rádiót. Sajnos a telóm DAC-ja az kuka, így konzervet nem jó velle hallgatni, de rádióról nagyon kellemes. Kimondottam meleg karaktere van a hangnak és jó egy pörgös nap után.
Bevallom nem ismerem a kis Shure-t. Sok tucat SE215 átment a kezemen, de soha nem éreztem olyan vágyat, hogy nekem ezt meg kellene hallgatnom.
[ Szerkesztve ]
-
contaxg
veterán
-
kicsiGy
újonc
válasz szentkuti11 #37582 üzenetére
Nem pórázzal hanem ajándékutalvánnyal vagyok hozzájuk kötve. De akkor szerintem pótolok rá és kipróbálom ezt a Metallicset.
-
szentkuti11
addikt
válasz kicsiGy #37581 üzenetére
Ebben az esetben viszont szerintem érdemes lenne akkor még egy ezrest rászánnod, mert elég komolyan érzékelhető különbség van a 2-3 ezres gagyik (MM-es mértékkel, más helyeken 1-2) meg egy Metallics között. Ha nem vagy pórázzal kötve az MM-hez, akkor pl. az eDigital-ban 2990 Ft-ért is megveheted.
[ Szerkesztve ]
-
kicsiGy
újonc
válasz szentkuti11 #37580 üzenetére
Értem. Tulajdonképpen eddig sosem szántam rá többet, a keret nem engedi. Általában csak "hirtelen felindulásból" amelyik éppen megtetszett alapon vásároltam.
-
kicsiGy
újonc
Sziasztok. Most találtam rá erre a fórumra, fülhallgatót szeretnék venni, a keret elég szűkös (3ezer) és a MM kínálatából kellene választani. Tudnátok nekem segíteni, hogy ebben a kategóriában melyik szól a legjobban? A honlapjukat nézegetem van jó pár fajta ilyen árban is. Előre is köszi.
-
Bodor
veterán
válasz bucsher #37577 üzenetére
Nagyon rövid ideig, és kevés zenével hallgattam, mert sok jó fejes volt a találkozón, de nagyon hasonlít a hangja a B2-höz és a GR07-hez, szóval nagyon megéri az árát.
Ha el tudok menni a füles találkozóra, akkor viszem a B2-őt, és rá tudsz próbálni hosszabban is.[ Szerkesztve ]
-
szilvi0408
csendes tag
Köszönöm a tájékoztatásokat, így már van irány amerre el tudok indulni, pl. a megadott másik topik mert aki nem napi vendég itt az könnyen eltéved! Köszönöm az utólagos segítséget!
-
kisi
aktív tag
Sziasztok!
Szeretnék venni a saját, és a barátnőm telefonjához (Huawei Ascend G300) két szépen szóló fülest.
Mivel magam nem vagyok jártas a témában, ezért kérném a segítségeteket:1)
Mindenképpen in-ear típusú legyen, vezetékes headsetként is használható legyen, felvevőgomb, és hangerőszabályzó legyen rajta.
Zenékben több féle stílus is szóba jön, Pld a teljesség igénye nélkül: Kitaro, Enya, Nemesea, Nightwish, Loreena McKennith, Meditációs, "Nyugi" zene.
Szereti a szép hangzást, az erős mélyeket, basszust, de nem kell hogy elnyomja a zenét.2)
Mindenképpen in-ear, lehetőleg felvevőgombos, a hangerőszabályzó esetemben nem olyan fontos( Persze, ha van, nem hátrány). Zenei stílus hasonló, bár kiegészül némi 90'es évek beli magyar könnyűzenével, rockkal.
Kedvelem, ha a zene szép telt, ha hallani minden tartományát, kedvelem az erőteljes mélyeket, de nem kell hogy a basszus mindent elnyomjon.A keret fülesenként kb 10.000 forint.
Volt kettő, amit kinéztem, de a vásárlással bizonytalan vagyok, nem tudom, hogyan fog szólni, jó lesz -e a telefonokhoz. Vagy esetleg tudtok ajánlani jobbat.
Arctic Sound E461-BM, illetve az E361
A hivatalos honlap képén 3,5mm jack van rajta a 4 szegmenses. (TRRS)Viszont az Ipon oldalán csak a sima sztereó jack.. Ez nem tudom hogy rossz kép, vagy több változat is létezik esetleg.
[ Szerkesztve ]
-
bmate7
tag
Sziasztok!
Rock zene hallgatáshoz keresnék fűlhalgatót, 15000 Ft szánnék rá. Mit ajánlotok??De vagyunk-e azok, amik lehetnénk?
-
-
törölt tag
válasz hobbyone #37568 üzenetére
[moderálva] azért az összevágásnál kicsit szerintem többről van szó. Arról nem is beszélve, hogy senki nem vette a fáradtságot, hogy összevágja (beleértve téged is, még akkor is, ha sok módosítási javaslat tőled van az említett topikból).
Zoli133: Rendben, átírhatjuk, bár akkor felül kell bírálni a többit is, hogy mi a V karakter és mi a mélykiemelős.
Coolmat: Köszi
bucsher: Valaki vett itt a fórumról R50-et, de mivel nem találtam meg rövid keresés után a jellemzését, igy csak elgondolás után irtam hangkaraktert. Ez még csa kvázlat, ezért is jó, hogy többen átnézitek
[ Módosította: 7 ]
-
hobbyone
aktív tag
"Csináltam egy új témaösszefoglaló vázlatot"
Helyesebb lett volna másképp fogalmazni. Összevágtad a régi topiknyitóból és innen: http://logout.hu/bejegyzes/ggeleven/az_ujragondolt_fules_topicnyito.html
Etikus lett volna megemlíteni, hogy az új kiegészítések elsősorban innen/tőlem/ származnak.[ Szerkesztve ]
-
Zoli133
addikt
Se215-nem V-nek jellemezném, inkább egy kicsit mélykiemelősnek. (bassheadtől igen távol van azt elismerhetjük)
Az e30 meg nekem igaz basshead cucc voltAz árak el vannak rontva, 2x szerepel a 5-10k a második a 10k -20k helyén
-
törölt tag
Csináltam egy új témaösszefoglaló vázlatot, légyszi nézzétek át (különös tekintettel az ajánlott fülesek meleltti jellemzésre), és ha nincs vele baj, akkor megkérek egy moderátort, hogy emelje be a mostani helyére.
-
contaxg
veterán
válasz szilvi0408 #37559 üzenetére
Kapcsoljátok ki a mikrofonon bemeneten az automatikus hangerőszabályozást
-
szentkuti11
addikt
Szerintem ez vagy mikrofoni vagy bemeneti (alaplapra integrált, vagy különálló hangkártya) probléma. Javaslom, hogy ezzel a kérdéssel az Azonnali kérdések órája vagy a Skype topicokat keresd fel.
-
bucsher
őstag
Biztos hogy nem videokártya, annak ehhez semmi köze.
Néhány programnak van olyan teszt üzemmódja (pl TS3-nak) ahol a saját hangodat tudod hallgatni. Érdemes lenne kipróbálni hogy ott is hullámzik-e a hangerő.
Lehet gond a mikrofonnal, a hangkártyával, annak beállításaival (pl. gain) vagy a hálózattal.u.i. ez fülhallgatós topik, a te problémád nem kapcsolódik a fülhallgatódhoz. Mikrofon-hangkártya-hálózat-többiek_fülhallgatója vesznek részt a játékban
[ Szerkesztve ]
In the pipe - five by five!
-
gelbelex
őstag
Kicsit udvariatlanok voltunk, elnézést kérek a többiek nevében is, nem írta be senki, hogy a kérdezett problémában nincs elég információnk. Ha valakinek így is lett volna ötlete rögtön, bizonyára beírja.
-
szilvi0408
csendes tag
Köszönöm a semmilyen választ amit kaptam tőletek, pedig azt hittem és úgy mondták itt hozzáértő segítőkész emberek vannak, tévedtek.
-
Cece04
tag
Sziasztok!
Nem akarok tolakodó, meg türelmetlen lenni, de esetleg
erre valakinek van ötlete?Előre is köszi
A valósággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
-
törölt tag
válasz Cece04 #37528 üzenetére
Szerintem ilyesmire nagyjából a VSD1, E30, GR06 a sorrend. Ez utóbbiban szerintem kevés lesz a basszus elektronikus zenéhez, a másik kettő (főleg az első) jó kell legyen.
Narakh: Ezeknél a csomagoknál sokszor nincs international tracking. Ha sima levélként adják fel, akkor csak a határig követik, utána semmi. Szerintem az lesz a következő információd róla, hogy csenget a postás. Nekem Angliából volt egy csomagom ide Shanghai-ba, aminél nulla információ volt róla azután, hogy elhagyta a szigetországot, a Royal Mail weblapja szerint a csomag állapota "On its way", tehát "úton van". Köszi...
gelbelex: Ezt neked amúgy is tudnod kellett volna, mert nálad van a jelenleg elérhető harmadik leghifibb füles
x64emulator: Ilyen árszegmensben az összes füles lényegében V karakteres, amiket eddig próbáltál, azok is. A beats EQ-t érdemes lehet amúgy kikapcsolni, bár az a baj, hogy az sem alapállásba teszi a hangképet, hanem szándékosan ront rajta.
Ezek közül a fülesek közül a Sonyra tudjuk itt többen is azt mondani, hogy az árához képest jó hangja van. Ettől még lehet a tbbi közt is használhtó, de ezzel nagyot nem tévesztesz. -
Land
veterán
Üdv!
Haverom mikrofonos Samsung füllhallgatója megtört a jack-nél. 3000 Ft környékén van mikrofonos best buy füllhallgató? Samsung Galaxy S Plus telefonja van.
Ha nagyon nincs semmi, akkor lehet érdemes jacket cseréltetni rajta. Nem tudom, hogy a mikrofonos füleseknél bonyolultabb-e a csere folyamata. Köszi!Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Mitsubishi Outlander PHEV Instyle Navi +
-
Narakh
senior tag
válasz x64emulator #37550 üzenetére
V-kiemelt, de a többi felsorolt is. A sorból még a Pana HJE120 nem egy rossz darab, de a Sony elméletileg jobb.
"This was I, a sparrow. I did my best; farewell."
-
Zoli133
addikt
válasz x64emulator #37548 üzenetére
A felsoroltak közül a Sony. (amúgy is ő lenne az ajánlott)
A beats-es "javítást" meg szerintem hanyagold
-
x64emulator
tag
Hali!
Telefonomhoz néznék új fülest, mert a HTC-hez csak egy hagyományos kialakításut adnak ami nekem nem a legkényelmesebb és nem is szigetel jól. Füllbedugóst vennék, elég sok tapasztalatom van, de leginkább az olcsóbb kategóriában. Volt Sennheiser cx200-am (csatlakozójánál megtört), meg egy JVC FX-HA101-esem.
Árban 6000-ig mennék, és már néztem egy- két fülest, de ezeket nem nagyon ismerem (az érdekel hogy a felsoroltak közül melyik szól a legjobban nem az hogy melyik a legjobb vétel)
-Skullcandy INK'D 2
-Denon ah-c260
-Panasonic RP-HJE120/125
-Buxton BHP-3800
-Sony MDR-EX50LPAhogy már írtam htc telómhoz venném, ami jön ezzel a beats audio javítással ami nagyon jó de erősíti a mélyeket és a magasokat ami még mindig nem rossz, de ebben az árszegmenseben sokan írják hogy ezek a fülesek is úgy szólnak hogy V-hangképet adnak (sok mély, ordító magas) és emiatt azt hiszem hogy hallgathatatlan lesz minden.
Sok fajta zenét hallgatok, de leginkább Rock, Nu-Metal, Dubstep, Electro.
Remélem lesz olyan aki tud segíteni a választásban.
És természetesen elfogadok más füleseket is, ha van olyan akinek jók a véleményei arról.
[ Szerkesztve ]
-
gelbelex
őstag
Egész nap azt kérdezgettem magamtól, ejj, vajon kellene meghallgatnom még más fülest ahhoz, hogy tudjam, a világon a legkirályabb két hifi-füles az IE80 és az IE800?
Aztán elolvastam a mai termést, és megnyugodva válaszolhattam magamnak: NEM KELL, VAZZEG!! -
Narakh
senior tag
válasz szentkuti11 #37534 üzenetére
Ne aggódj, nem te leszel ott az egyetlen kezdő.
Egyébként van valami használható tracking alternatíva most, hogy a Singpost már pár napja halott?
"This was I, a sparrow. I did my best; farewell."
-
kemcso
Ármester
-
contaxg
veterán
válasz szentkuti11 #37536 üzenetére
Nekem sincs headsettem és nem is nagyon hiányzik. Egy újabb gócpont ahol meghibásodhat a fülhallgató és hangilag sem túl előnyös ha valamit beépítenek a jel útjába. Így aztán ha hívnak a fülesről hallgatózom, de a telcsi belső mikrofonját használom a beszédhez.
-
contaxg
veterán
Bölcs gondolat
-
contaxg
veterán
válasz szentkuti11 #37532 üzenetére
Persze.. és amikor meg nem hallgatod akkor ráteszed valami forrásra.
-
contaxg
veterán
válasz monti0222w #37529 üzenetére
+1
(#37530) szentkuti11
Bedugod rádióba egy zenecsatira (Petőfi, Bartók) és ott hagyod egy hétre[ Szerkesztve ]
-
szentkuti11
addikt
Füles bejártásban Ti egyébként hisztek? Merre találhatóak jó minőségű hangok?
-
monti0222w
addikt
válasz szentkuti11 #37527 üzenetére
Szia nem a kérdésedre válaszolva ajánlanák egy jó fülest 10k körüli áron van, fentebb írták az E30-at, nos az E10 is van olyan füles, csak pár ezerel olcsóban! Jó a baszusa, a közép tartománya kicsit gyengébb a magas én rockot hallgatok inkább és erre megfelelő. Ez nem rábeszélés csak ár-érték arányában megfelelő füles, pláne ha számit az 1-2 ezer is!
-
Cece04
tag
Sziasztok!
Meelec S6 fülesemet szeretném mostantól csak futáshoz használni és
helyette beszereznék valami jobbat a mindennapokhoz.A fórumot olvasgatva erre a háromra szűkítettem a kört:
VSD1,GR06, Soundmagic E30Telefonnal használnám (Xperia Ion), leginkább elektronikus zenéhez.
Fontos lenne a jó basszus, a strapabíróság és a kényelem.
(eddig minden füleshez a legnagyobb gumiharangot kellett használjam,
hogy ne essen ki a fülemből )
A kábel elvezetése mindegy, a hagyományos és a fül mögötti is jó volt.Ti melyiket ajánlanátok?
A valósággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
-
szentkuti11
addikt
a-Jays one+-ról esetleg tudtok valamit?
Illetve a Sony DR-EX12 iP miben különbözhet (hangzásilag) a jó ismert 50-eshez képest?
[ Szerkesztve ]
-
brumi1024
veterán
válasz filózoli #37502 üzenetére
Nagyon jó, hogy dobálózol olyan értékekkel, amikről sejtelmed nincs hogy mit jelentenek: például hogy hasonlítod össze két gyártó marketingosztálya által megadott THD értéket, ha az egyik mérés 94dB-en míg a másik 105dB-en történt, és csak az egyik gyártó adott meg egyáltalán mért frekvenciát? Ezek után nehezen hiszem el, hogy bármi közöd lenne a többi általad felsorolt tényezőhöz. És azt még mindig nem sikerült elmondani, hogy ennek mi köze van egy fülhallgató milyenségéhez, tekintve azt az alapproblémát, hogy még a fülünk sem tökéletes és azonos.
Az pedig, hogy ilyen vakon hiszel a gyári adatokban különösen vicces. Az autógyártók által megadott fogyasztásadatokban is ilyen vakon hiszel? Mert az kb ugyanez a kategória, ki tud nagyobbat lódítani. Kizsírozott szakadékban, hátszéllel persze hogy nem fogyasztanak semmit az autók...
[ Szerkesztve ]
-
kemcso
Ármester
válasz szentkuti11 #37522 üzenetére
Volt arról is szó, hogy milyen ügyesen megszokja az ember füle akár a szart, akár a jót... De ha utána melléhallgatsz egy jót mindjárt hallani fogod, hogy mi a különbség.
Ha 10eFtért vehetsz jót is, akkor miért vennél szart? -
törölt tag
válasz szentkuti11 #37522 üzenetére
Lehet, hogy nem hallanád a különbséget, de azért elég jó esélyed van rá, hogy igen. És amit már hallottál, azt nem lehet nem-hallottá tenni
Szerintem próbálj ki valamit, mondjuk leglaább egy ilyen VSD1 vagy E30 kategóriát, és meglátod egyből. Múltkor is volt ilyen mini-találkozó pár emberrel, csak utána kell kérdezni.
De egyébként ne hallgass rám, mert nagyon keményen a pénztárcád ellen beszélek... -
szentkuti11
addikt
válasz kemcso #37521 üzenetére
Nyilván, Én sem várom, hogy itt mindenki mindenki fülest pontosan ismerjen, csak gondoltam próba-cseresznye
Egyébként nekem tök fura volt, hogy itt évek óta megy a CX-300 szapulás, nekem meg azzal a fülessel soha semmi bajom nem volt, szóval lehet, hogy nincs is szükségem komoly fülesre, mert valójában nem is hallom ki a különbséget.
[ Szerkesztve ]
-
kemcso
Ármester
válasz szentkuti11 #37520 üzenetére
Az ajánlottakat hallották már itt a fórumon többen (Soundmagic, Vsonic, Hifiman, stb).
Biztos van más jó füles is ebben az árban, de ha senki se hallotta, akkor nem fogja tudni jó szívvel ajánlani. Max azt, hogy na azt biztos ne vedd meg -
Ati1979
veterán
válasz szentkuti11 #37517 üzenetére
Re 400 sorry.
(#37518) kemcso
Kicsit elírtam... Igen drágább. Csak valahol láttam fenn az avx-en ilyet 15k körül. Lehet, hogy már elkelt...
-
kemcso
Ármester
válasz szentkuti11 #37517 üzenetére
Ezzel az erővel akkor külföldről is rendelhetsz Ugyanaz, mintha vennél egy már behozottat, mármint garancia ügyben.
Soundmagicról én nem tudok nyilatkozni, de a VSD1 korrekt kis füles.Ati1979 re-400 akar lenni az nem? És az már jóval drágább, inkább a 20e kategória
-
-
Ati1979
veterán
válasz szentkuti11 #37514 üzenetére
Szerintem vegyél egy soundmagic e30-at.
Vagy ha találsz valahol, akkor egy hifiman he 400-at. (kicsit drágább)
Szombaton meghallgattan nagyon jó kis füles. -
kemcso
Ármester
válasz szentkuti11 #37514 üzenetére
Akkor az M5 hogy jött képbe? Az is csak külföldi rendeléssel érhető el...
-
Ati1979
veterán
válasz szentkuti11 #37512 üzenetére
Mennyi a keret?
-
Ati1979
veterán
-
törölt tag
válasz szentkuti11 #37508 üzenetére
Köszi, megpróbálkozunk akkor valami ilyesmivel
Az AKG az valahol a K3003 táján kezd füleseket gyártani Sajnos
[ Szerkesztve ]
-
szentkuti11
addikt
AKG K328/K350 párosról tud valaki véleményt mondani?
-
szentkuti11
addikt
válasz #16820480 #37505 üzenetére
Tudtommal úgy működik, hogy próbatopikba beírod, majd megkérsz egy modit, hogy élesítse.
-
törölt tag
válasz kemcso #37492 üzenetére
Nekem egy M4-em van, az sem nagy szám, bár telefonról meg tabletről hallgatva az M5-nél jobb.
Egyébként nagyon ráférne egy frissítés legalább az ajánlottak listájára már, mert azóta vannak új modellek is, meg van olyan is, amit le kéne szedni onnan.
filózoli: A előbb irtam neked a tényeket, hogy ilyen paramétereket egy(több) sokkal olcsóbb füles is tud. Cserélhető kábelest nem tudok most szerválni, mert Rin Choi nem mért például nagyon Shure-okat. Westone-ok is ilyen 0,1-0,2% körül vannak, hogy példát mondjak csak.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest