- Delta Force béta teszt
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Valorant
- World of Tanks - MMO
- Path of Exile 2
- The Blood of Dawnwalker - Bemutatkozott a Rebel Wolves készülő vámpíros játéka
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Nintendo Switch
- EAFC 25
-
GAMEPOD.hu
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drakmusz
addikt
Jók, nincs meglepetés.
Viszont semmi különlegeset nem látunk.Ahogy a cikkben is írják az egyéni ízlés dönt.
De ezt már itt is sokszor kitárgyaltuk.Nekem személy szerint nagyon tetszik ez a képi világ, de a rendszer nem adja.
Bármit is veszel a jelenlegi kínálatból, nagy baklövést nem tudsz elkövetni.https://photos.app.goo.gl/nyFQFvMeShSznmuk7
-
Quqesz
nagyúr
Leslien péntektől szállítja a képeket, kiderül mit tud. A videót megnéztem, az X-hez képest első körben jobbnak tűnik, videó felvételben ott van rendesen. De a videóban látott képek nem mind1ike tetszett nekem. De egy youtube videóból butaság lenne bármit is leszűrni.
Azt se felejtsük el, mindjárt itt a Pixel4 is, az lesz az igazi ellenfél.[ Szerkesztve ]
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
akooos
veterán
-
félisten
-
ghiottone
nagyúr
A képek nem igazán tetszenek, de a videóban a steady mód jónak tünik.
"ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
Drakmusz
addikt
A marketing teljesen eluralkodott, sajnos ez van.
Az emberek 90%-a meg úgysem nézi meg olyan alaposan a képeket, mint mi itt a topikban.
Az arckönyvre meg instára ez is jó lesz.Fejlődés a kamerás képességeket tekintve 0.A DxOMark meg minden új modellt felpontoz, ennyi elég is a vásárlóknak.https://photos.app.goo.gl/nyFQFvMeShSznmuk7
-
gixxergabi
senior tag
Fene tudja... én a 2es képet a samunak adnám, főleg ha az asztal fehér, és nem olyan homokszín mint pixelén.
Egyes képen talán részletben jobb a pixel (kivéve a faltapéta, ott vmiért több textúra van samun), de ugye ott a bal fotelnél az a fránya árnyék - feketébe bukás...
2 képből nem vonnék le messzemenő következtetést... -
félisten
-
addikt
Mintha egy huaweit látnék.. ami nem rossz csak na, az a zsírkréta efektus befigyel elég rendesen..
tomboy0013..: Ezek is zsírkréta szerűek, csak jobban mint egy huawei esetében..szvsz borzalmasak belenagyítva.
[ Szerkesztve ]
Red Magic 9S Pro Frost White, Leading Version és Honor 200 Pro Eladó..!!!
-
tomboy0013
veterán
Látványossá lehet tenni a fotókat ezzel a Night móddal, de minőségben bőven hagy kívánni valót legtöbb esetben. Facebookra jók. Nem akartam berakni ide a minőség miatt, de végülis ez a topik lényege úgyhogy bedobok én is párat, ne mindig csak a napos oldalt lássák az emberek
Naplemente előtt közvetlenül:
Naplemente után egy másik napon:
Pocophone F1 Night mode
-
félisten
-
Ricardo
titán
Eddig nem is fordult sűrűn elő, mostanában azonban kezd egyre több lenni. Egy egy kép esetén nem is okoz problémát. Ha több van egy hozzászólásban akkor eléggé megnöveli annak méretét, ezáltal elég hosszú lesz. Ha mindenki átáll az ekkora méretű kép (Itt nem a adatre gondolok, mert valóban pár kb-darabja) beillesztésére akkor a topik olvasása egy "végtelen" görgetés lesz. Ezért szeretnék megkérni mindenkit arra, hogy amennyire lehetséges (az adott feltőltő oldal lehetőségeihez mérten) próbáljon meg aránylag kis méretű képet beilleszteni.
-
psajti
aktív tag
Nagyon jók! Persze ha belenagyít az ember akkor azért van 1-2 baj, de végül a userek 98%-a közösségi oldalakon osztja meg ahol nem sokan fognak nagyítani. Én eddigi 2 napos pályafutásom alatt a telefonnal a gyári éjszakai módot még nem próbáltam csak a gcamosat de ez is bőven megér egy misét, főleg azoknak akik esetleg nem szeretnének majd 2 kamera alkalmazással mókolni. Egy szó mint száz egyre jobban kezdek beleszerelmesedni ebbe a telefoba na! Lehet most még az elfogultság és az újdonság varázsa is beszél belőlem de talán az idei év egyik legjobban eltalált telefonja ez.
-
psajti
aktív tag
Igen, hosszú volt a hét már csak nyomkodom össze vissza a billentyűzetet.
Sajna a kis állványt nem tudtam hova tenni úgy hogy biztonságos is legyen az ablakban, pedig ha nem üvegen keresztül kellett volna lőni akkor az még valamelyest tuti dobott volna a minőségen. De első próbálkozás után én úgy érzem jól megleszek majd a kis géppel. -
legenda
Akkor frissíthetnél.
Moz: De nem ennyire, ő nem kezdő, aki nem tudja, hogy sötétben, ködben, vakuval...stb. milyen eredmény várható, itt azért más viszonyok mellett nézem.
Nem akarom kivagdosni a képek részleteit - ahogy szokták itt néhányan -, mert egyáltalán nem lehúzásnak szánom, csak érdekes, hogy a viszonylag világos és a gyengébb megvilágítású részek határán, illetve a már sötétebbe áthajolva milyen a képalkotás, nekem az nem tetszik, sok telefon másként kezeli. (Tudom, vannak olyanok, akik szerint inkább a zaj és pixelesedés maradjon...)Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
trebrona
nagyúr
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. ...aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
Drakmusz
addikt
Szerintem már nem tudsz olyat venni, ami előrelépést jelentene.
Illetve van, de nekem annyira nem fontos.
Igazi hardcore felhasználó vagyok, telefonálok meg fotózok.
Ha lennének egyébb szempontok is akkor persze más lenne a helyzet.
A 3-as Pixeleket felváltva akciózzák kint, a napokban 650 euro volt a kisebb.A nagy szerintem is ronda....
YamatoVTEC Egyelőre még nem.[ Szerkesztve ]
https://photos.app.goo.gl/nyFQFvMeShSznmuk7
-
Drakmusz
addikt
Olyan mobilt szeretnék, ami lépcsőházak és pocsolyák fotózására is alkalmas.
De ha esetleg nagyítás közben észreveszem hogy a 32 méterre lévő kóbor kutya bal oldala az elkészült képen homályos, akkor azonnal eladom.[ Szerkesztve ]
https://photos.app.goo.gl/nyFQFvMeShSznmuk7
-
törölt tag
Nem tolja túl az AI a színeket és a kontrasztot annyira mint a Huawei csinálta, ez szimpatikus! Mondjuk azért egy minimális szaturációt a tócsás utcaképre és a piros bogyós képre rátett, de nem vészes!
Ja meg a portrés kukás képen a sárga nem tetszett neki...ki is égett picit.[ Szerkesztve ]
-
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Politika
- RC modell földön, vízen, levegőben
- Milyen autót vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk