-
GAMEPOD.hu
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drakmusz
addikt
válasz trebrona #105769 üzenetére
Ott van a teljes nyaralós sorozat, tavaly februárban végétől.
Azon kívül még Bélapátfalva van, de példának megteszi.
De átfogalmazom, hogy ne beszéljünk el egymás mellett.
Ez a fajta megközelítés sokkal jobban hasonlít egy valódi fotóra.
Nem hiszem hogy a valóságban olyan távoli fákat látsz, mint az iPhone képeken.
Ez mobilos sajátosság, szinte minden gyártó ilyen.
Tehát ez nem egyedül az Alma hibája.
Én már soha többet nem fogok gyárit használni, ha legközelebb Pixelem lesz azonnal megy fel rá valami portolt verzió.
Nyilván a többieknek is igaza van, egymás mellett kellene megnézni a fotókat úgy lenne értelme.
De ez a lényegen nem változtat.
Hozzászokott a szemed ehhez a megjelenítéshez, én is így voltam vele.
Gyári Pixel, ugyanott.
[link]
Nézd meg ezeket, egy merő katasztrófa szinte mindegyik.
Google Pixel 6 Pro+BigKaka GCam powered by natëhttps://photos.app.goo.gl/nyFQFvMeShSznmuk7
-
Drakmusz
addikt
válasz trebrona #118724 üzenetére
Ez a kettő kifejezetten rossz példa, jóval gyengébbek mint a Honor.
Nézd meg a távolabbi textúrákat, vagy azt hogy miként bánik a finomabb részletekkel.
Növényzet például.
Egy jól konfigurált GCamot meg össze sem lehet vele hasonlítani, ég és föld.
[link]https://photos.app.goo.gl/nyFQFvMeShSznmuk7
-
bbendre
őstag
válasz trebrona #118468 üzenetére
Szerintem az iPhone 13Pro-nak sokkal rosszabb lett a kamerája mint a 11-es szériának
itt van pár szépséges kép az iPhone13ProMax-ból eredeti méretben:
https://photos.app.goo.gl/QCymNTp844ruFFxV9iPhone 16 Pro I̶p̶h̶o̶n̶e̶ ̶1̶3̶ ̶P̶r̶o̶ ̶M̶a̶x̶ ̶&̶ ̶G̶o̶o̶g̶l̶e̶ ̶P̶i̶x̶e̶l̶ ̶9̶ ̶P̶r̶o̶
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz trebrona #118468 üzenetére
"btw a "point & click"-nek pont az a lényege, hogy kattintasz az exponáló gombra, nem " kattintgattam én bárhova a képernyőn, hogy jó legyen a fényviszony", automatán megoldja.
Természetesen automata módban próbáltam, a kattintgatás mindenhova a képernyőre azután volt, hogy az elkészült képek nem ütötték meg a "családi albumba való egy ilyen különleges napon". De lehet, hogy én rakom túl magasra a mércét.
Abszolút szubjektív véleményem volt a témában.
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett_3/
-
ljoe82
tag
válasz trebrona #117709 üzenetére
Köszi, értem mi a különbség, technikailag sem okoz gondot...
Pusztán próbáltam rávilágítani a következetességre, de látom nem sikerült... Megpróbálom utoljára, most egész konkrétan.
Ha ez nem szúrja a szemed: #117693 A linket megnyitva pedig így néz ki: Akkor megkérdezhetem, hogy minek köszönhetem, hogy Én meglettem szólítva, míg mások posztja felett elsiklik szemed? -
ljoe82
tag
válasz trebrona #117692 üzenetére
trebrona: Segíts kérlek kicsit! Mi az elvárás, az hogy képpel osszak meg a tartalmat (legyen egy kisebb méretű kép beillesztve és az legyen a link), vagy az hogy Exif infó nélkül osszam meg a képet? Ezt a két különbséget láttam a Te és Én módszerem közt elsőre.
sifu91: köszi
Sigma7: köszi
Gabes13: Nekünk 1 cica és 1 kutya, fura mód egész jól kijönnek -
Quqesz
nagyúr
válasz trebrona #117584 üzenetére
Fuh a csüt-péntek rettentő! Szakadt az eső, üvöltött a szél, csak a hőmérséklet volt elviselhető....szombaton felszakadozott ugyan, de kb 5 fokkal hidegebb volt..... Vasárnap után megint esőt mondtak...mi a rossz időben inkább barlangba mentünk...
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
addikt
válasz trebrona #116480 üzenetére
Ilyen jó színeket csak az elődöknél és az x90 pro pluson láttam, már ha a természetesség a cél.
Színekben egyébként a honor is elég természetes, annyira nem tolja túl.
Kíváncsi vagyok milyen lesz, mikor egy másik csúcs kerül mellé, de színekben megverni.[ Szerkesztve ]
Red Magic 9S Pro Frost White, Leading Version és Honor 200 Pro Eladó..!!!
-
addikt
válasz trebrona #116325 üzenetére
Amúgy igen, a 60 sem az a csoda főszenzorban így tesztek alapján, ahogy a p50 pro-t sem látom annak.
Nem rossz, sőt igazából ha Samsung vagy Iphone viszonylatban nézem, akkor még talán jobb is egy kicsit, de semmi extra.
A zoom viszont ebben a p50 pro-ban nagyon jó ahogy a p60-ban is.
Mate 40 pro főszenzorban és ultraszélesben jobb szerintem, de zoomban veri a P széria.
Mondjuk a p60 pro-ra kíváncsi lennék milyen nálam a szokásos képekkel, addig nem mondanám le.Red Magic 9S Pro Frost White, Leading Version és Honor 200 Pro Eladó..!!!
-
arabus
addikt
-
félisten
-
félisten
-
törölt tag
válasz trebrona #113282 üzenetére
Needed lenne az, csak nem compatible.
Azért ezek sokkal gyengébb minőségűek azokhoz képest, mint amiket mostanában megszoktunk itt.(#113284) Ricardo:
"Folyamatos a mókolás"
De nem kéne annak lennie...
Attól, hogy van egy app, ami valódi stacked raw-t készít és jpg képeken még az erre rákerülő processzálást ízlésed szerint be tudod állítani, nem jelenti azt, hogy folyamatosan, napi szinten kell vele foglalkozni, mint ahogy ő tette.Pixel 7-tel is itt már rég megálltam volna a helyében. iPhone-nal viszont ha megszakad sem fog ilyen jpg-ket lőni, mert arra amit az előző bekezdésben leírtam, egyszerűen nincs alternatíva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal