-
GAMEPOD.hu
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
akooos
veterán
Amúgy mint telefon, jók ezek a Vivok? Fotóban nem kérdéses, de használható daily gearként? Nem gagyi már a Mediatek Dimensity? Ez az X100 Pro baromi jól néz ki
[ Szerkesztve ]
-
akooos
veterán
válasz haiduo82 #114723 üzenetére
Hiába van szakmai tudása, ha nem tudja tálalni. Amikor mindkét oldal beindul, akkor hiába jó valaki szakmailag... Dáviddal valahogy mindig ez történt itt is és más topikban is. Én szeméy szerint FIFA topikban láttam korábban hasonló személyeskedő-okoskodó anyázgatást, aminek szintén részese volt.
-
akooos
veterán
válasz Plazmacucci #113347 üzenetére
Ja basszus, a folyamatos péniszméregetés és a majdnem anyázásba forduló
vitaszarakodás helyett lehet, hogy lesznek inkább képek -
akooos
veterán
válasz Albert.Tamas #112499 üzenetére
Szerintem meg a mákos guba
Minél jobb?
-
akooos
veterán
válasz Elit3Zotya #111759 üzenetére
Imádtam azt a Motorola E398-at ott a bal alsó saroknál...
-
akooos
veterán
válasz Plazmacucci #111592 üzenetére
Én is, mert - bár a táj nagyon szép - képek minősége pocsék szerintem. Fáj a szememnek, pedig Samsungom van nekem is.
[ Szerkesztve ]
-
akooos
veterán
válasz Elit3Zotya #109792 üzenetére
Ez a Vivo szerintem baromi jól néz ki.
-
akooos
veterán
válasz bigmasterg #107774 üzenetére
Ez bizony az Azt hittem, csak bodykit van egy 1.4-esen, de lekértem és basszus ez egy hús-vér V6 3.0 Clio Sport, 35.000 km-el, 1 hónapja volt műszakin...
Fú de élnék egy ilyet...
-
akooos
veterán
válasz Elit3Zotya #104687 üzenetére
Mindig is tetszettek a 407 coupék
-
akooos
veterán
válasz ForRedGlory #104479 üzenetére
Most működik.
A képektől nem vagyok seggre esve, de attól még brutáljó telefon lehet az S22U -
akooos
veterán
Frissült az S10 Android 12-re, úgyhogy csináltam pár képet a még 11-es S10+-al összevetve. Én nem sok különbséget látok, talán picit finomabbak a képek az S10-en.
S10:
S10+:
Az S10+-on karcos a kamera, ezért van ennyire látványos lens flare, az S10-en pedig nem figyeltem oda és csak exponáltam, de tőlem ennyi telik
Ez a lensdump továbbra is kaki, hogy direkt linket teszek és mégsem direktben nyitja meg a képeket...
-
akooos
veterán
Kicsit unatkoztam ma, úgyhogy hoztam egy kis csatát az elmúlt pár évből Sok értelme nincs, de fun volt beüzemelni a régi telefonokat
LG G3, LG V10, Samung S7 Edge, Samsung Note 8, Samsung A50, Samsung S10+, Samsung S20FE 4G (sajnos az itthon lévő G4 kamerája olyan karcos, hogy értékelhetetlen fotókat szül, így ő kimaradt.)
Samsung S20FE 4G
Oh, hiába linkeltem direktben lensdumpról, nem a jpg-t nyitja meg, hanem az oldalra visz...[ Szerkesztve ]
-
akooos
veterán
válasz Drakmusz #99639 üzenetére
Igen, ezt mondtam én is, hogy üdvözöltem az Asust és a Vivot is. De az Asus el is tűnt egyúttal. Tervezem lecserélni az S10-em, de nem tudom mire kéne, ami egy kis üde színfolt lenne... S21 Ultrát néztem ki, de meglátom mit ajánlanak a Telekomba az új előfizetés bevonásával..
-
akooos
veterán
válasz ZoltayA #99624 üzenetére
Feltöltesz egy képet ide letömörítve pár kb-ra. Segíteni akarunk, hogy kéne betenni ide, erre behisztizel, hogy sokkal jobb 10x10 centin, mint teljes méretben. Megkérsz egy sima tagot, aki pont olyan jogokkal bír mint te, hogy törölje a posztodat. Hogyan tenné ezt meg?
Gondold át ezt mégegyszer. -
akooos
veterán
válasz ZoltayA #99583 üzenetére
Feltöltöd bármilyen képmegosztó oldalra, ami nem tömöríti le a 12 megapixeles képet 300kb-ra.
Lensdump, fotótrend bármi. Az ott kinyert linket bedobod ide és teljes méretben fogjuk látni. Engem speciel érdekelnek az ilyen különleges telefonok, mint az Asus és a másik kolléga Vivoja, üde színfolt.Ne hagyd abba
[ Szerkesztve ]
-
akooos
veterán
válasz Plazmacucci #98460 üzenetére
Kolbászos rájás pizzának tűnik
-
-
akooos
veterán
-
akooos
veterán
válasz Aryon87 #97441 üzenetére
Néha vannak olyan napjaid amikor a világ összes nője, a ciklusuk legrosszabb idején is normálisabban viselkedik nálad.
Most mire volt jó ez a pár komment? Miért fáj neked, hogy meg lett dícsérve az i12 mini? Szerinted szar? Nem lő jó képeket? Ezt is el lehet mondani, nem drámázni meg flamelni. Soha semmiből nem tanulsz?A képre pedig: a P30 Pro biztos jobb volt, itt nagyon nem stimmel valami a homogén felületeken. Témával nincs gond
De majd hamarosan úgyis jön a huawei szóvivő 26:0-al és megmondja a tutit.
[ Szerkesztve ]
-
akooos
veterán
válasz kretenallat #96616 üzenetére
Hoppá, egész jó minőség, nekem tetszik!
-
akooos
veterán
válasz tesz-vesz123 #96412 üzenetére
Ezt most látom Jól néz ki a P40 képén az a piros? Hát snapseed elszabadult szerkesztések néznek ki ennyire. Szaturáció 5000%-on kb.
-
akooos
veterán
válasz #16514048 #95333 üzenetére
A pesti LG szerviz tényleg nagyon korrekt. 2x vittem be hozzájuk a G2-t, egyszer csak GPS antenna csere lett volna, kicserélték az egész telefont 1 héttel gari lejárta után... Kijelző, akksi, ház. Nagyon pozitív élmény volt nekem is. Igaz, ennek már 6 éve, de talán nem lett sokkal másabb.
-
akooos
veterán
válasz Aryon87 #94786 üzenetére
Örülök, hogy te is belátod, hogy hiába gyönyörű a kép, a minősége borzasztó. Gondolom a széles lencse is közrejátszik ebben, hiába néz ki jól piciben, azért látszik a mosás, a dőlés, a kiégés, stb.
Ezektől függetlenül azt mondom, amit a P8 óta, hogy brutálisan szép képeket lehet csinálni, de nem jó a minőségük. -
akooos
veterán
válasz Aryon87 #94561 üzenetére
Mindig elfelejted odaírni, hogy szerinted. Hogy neked. Hogy számodra. Neked a telefon egy fényképezőgép, másnak viszont egyszerre bankkártya, navigáció, notesz, kapcsolattartási eszköz bármilyen felületen.
Nem kell általánosítani, hogy ez a világ legnagyobb problémája. Azt tudod, hogy a Galaxy Nexus (2011!!!) idejében már lehetett telefonnal fizetni a fejlettebb országokban?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal