Új hozzászólás Aktív témák

  • gazette

    csendes tag

    sziasztok,

    segitsegeteket szeretnem kerni. 22 eves, 184cm es 122kg vagyok, sajnos..
    Tobbszor probaltam "dietazni", de mindig csak rosszabb lett. 4 napja probaltam el, ujra.
    1500kcal dieta, mozgas nelkuli, pehely, feherje, csirkemell es rizs, napi 3 etkezes + 1 lefekves elotti feherje. Szoval nem az alapanyagokkal volt gaz, hanem hogy kurva ehes voltam egesz nap, fajt is a fejem meg qrva almos is voltam.Gondolom ezalatt egy csomo izmot is veszitettem.5 etkezest egyelore jegeltem.

    Szoval a legnagyobb problemam, hogy nem tudom pontosan mibol mennyit kene bevinnem egy nap.
    Sajnos egesz nap nagyon elfoglalt vagyok, fozni nem tudok napkozben, csak kajat melegiteni ill. tarolni.(munkahely)
    Az elmult napokban vettem egy pulzusmero orat. Minden nap szeretnek 60-90p gyalogolni.
    Ezzel is van egy kis problemam. Mekkora az a pulzus szam, amitol mar fogyok? Nyugalmi puluzusom 90-100 kozott van, valahol 158-178 írnak, valahol 120-158 kozott...
    Igazabol mar komoly tempos gyaloglasnal is van egy kis izomlaz a vadlimban. Futast meg sem merek kockaztatni, nem akarom szetcseszni a terdeimet.

    Jelenleg bevasaroltam par cuccot, foleg vitaminokat, amik mar most kifejtettek hatasukat, jobban erzem magam toluk, mar amennyire a korulmenyek miatt lehet.Raadasul a multivitaminokkal is vigyaznom kell, a Scitec Daily Vita-minjatol qrva ehes lettem, utolag kiderult az eros B komplex miatt.

    Kb. 13 éve vannak problémáim a súlyommal. Ált.isk végén olyan 10-12 kiló tulsúlyom volt, gimi elsőben ezt leredukáltam 5kg és hihetetlen fitt voltam. Aztan beindult egy ujabb leepulesi folyamat, de ujra elkezdtem edzeni(thaibox) es 2007ben 96kg voltam. Akkor megint abbahagytam es most 2010ben 122kg vagyok...

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák