Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
cyberkind
félisten
válasz marilllyo #60893 üzenetére
Ciki vagy nem, én láttam mindkét Szex és New York filmet pasi létemre, és amennyire csak nőknek készült nekem valamiért bejött, akár most is megnézném(de most Walking Dead van ), és azelőtt se szaroztam le mikor még nem láttam, ugyanis nem ezzel volt kitapétázva még a wc papír is.
(#60896) BITBOYS
Alienből, az összesből melyik verziót láttad?(#60895) marilllyo
Nézd meg a rendezőit, abban nincs vágás de még az is kevés amilyen lehetett volna.[ Szerkesztve ]
-
BITBOYS
addikt
válasz marilllyo #60891 üzenetére
Spoiler" Borsódzott a hátam mikor a kutya morgott valamire, majd berohant azon a széles folyosón a sötét semmibe.. fegyver sehol..tényleg jó volt a 3. de már nem az igazi. A 4.-től viszont irtóztam..nézik egymást az idegenek, meg kinyírják a társukat..ösztönlényként sokkal jobb hatást értek el velük" Spoiler vége
(#60893) marilllyo Minőségileg ez többet ígérhetett, plusz a szado. Másra nem tudok gondolni
[ Szerkesztve ]
-
marilllyo
veterán
válasz callmeakos #60894 üzenetére
+1
(#60892) cyberkind: Olvastam anno egy cikket arról, hogy Fincher, hogyan képzelte el eredetileg az Alien 3-mat....hát kb grandiózus lett volna. Meg Fincher azért jó rendező. Csak a producerek, kb kiherélték a story-t. Érdemes megnézni a rendezői változatot belőle. Hát kb ég és föld a két film pedig az is hülyére lett nyesve.
[ Szerkesztve ]
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
marilllyo
veterán
Egyébként fura...mert oké, hogy nőknek készült...de ott volt a Sex és New York filmek. Azok is echte csajoknak készültek. Sőt ott talán még jobban is hergelték őket. Annyira mégsem lett sikeres.
-
cyberkind
félisten
válasz haypro #60889 üzenetére
Ha meg Original Trilogy akkor meg nem értem ezt a nagy összehasonlítást, mert mint írtam azok mesterművek.
A 3. rész is csak azért jó mert megkapjuk végre Dart Vader-t, erre várt mindenki az első(4) rész óta.(#60888) bagyulajuve
Pontosan.(#60891) marilllyo
Majd Bloomkamp megoldja hogy méltó folytatása legyen a Cameron féle filmnek, mert ugyan nem rossz a 3. rész, de se fegyver, se sötét űrhajó, se kevés ember, olyan mintha kombinálták volna az 1-et meg a 2-t, vagy legalábbis próbálkoztak.[ Szerkesztve ]
-
marilllyo
veterán
válasz BITBOYS #60884 üzenetére
Pontosan. Még a színek is azok az echte francia filmben megszokottak...ha érted mire gondolok. Meg számomra az is tipikus francia amikor beletolják a kamerát a színész képébe és 2 cm-ről veszik fel az arcát miközben mond valamit.
A 4. rész...egyszerűen...nem tudom. Csak mennek egy folyosón és 10 percenként megállnak valamiért. Meg nekem Ripley is olyan...túl kemény volt. Meg, hogy savas vére van. Persze okosan megmagyarázták...de ez nekem már tú máccs volt.
Plusz a harmadik részben még ott volt az az alien hangulat. A gépek, konzolok, terminálok....az egészet átjárta az az eredeti alien hangulat. A 4-nél ez elveszett sajna.
[ Szerkesztve ]
-
cyberkind
félisten
válasz Helsing #60886 üzenetére
Miért lenne kötelező a pasiknak a SW?
Én ha tehetem 4-5-6 sorrendet nyomok állandóan, csak néha napján veszem elő az 1-2-3-at, azt miután megnéztem és csalódtam hogy mennyire szar ezer évig megvagyok nélküle.
Az 1-2-3-hoz simán lehet hasonlítani ezt a szart, a régiekhez nem, amik mesterművek.
[ Szerkesztve ]
-
Helsing
aktív tag
válasz Ace owner #60725 üzenetére
Szerintem is jó film a Seeking a friend for the end of the world. A meglátásaidban is osztozom. Több volt benne mint amit kihoztak belőle, de még így is átlag feletti film.
A szürke ötven árnyalata viszont rejtély számomra hogy mitől ilyen népszerű. Több kritikát is elolvastam róla és állítólag a könyv valamint a film is borzalmas. Tényleg olyan lehet a nőknek mint a férfiaknak a Star Wars. Mindegy hogy milyen, kötelező megnézni.
Nemrég láttam egy filmet amit viszont tudok ajánlani. Super http://www.imdb.com/title/tt1512235/
Hasonlít a Defendorra de több benne a dráma és a brutalitás és sokkal kevesebb a vicces rész. -
spiky03
veterán
válasz ígyvanferi #60879 üzenetére
Ha harc, hát legyen harc, mi?
Ügyes,SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
spiky03
veterán
Engem sem lehetett elrángatni rá.
Az Alkonyatnál én az egyik részt moziban néztem még a beetetési korszakban.
A többit meg otthon, mert megígértem neki ha lesz nagy tv akkor megnézem vele az összeset, hogy láthassa nagyban otthon is Patiszont meg Jákobot.SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
Dilikutya
félisten
Mivel 2005-ben alacsonyabbak voltak a jegyárak, többen látták, mint ezt a szart, így van új remény, hogy a baljós árnyak szertefoszlanak a magyar mozi egén, és a klónok támadását visszaverve ébred az erő, a birodalom visszavág, a Jedi visszatér és a Sith-ek bosszúja senkit sem kerül el, az Episode 7 decemberben pedig visszaveszi a vezetést.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Dilikutya
félisten
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
.LnB
titán
válasz callmeakos #60874 üzenetére
Néha van előnye annak ha valaki egy beképzelt, bunkó, paraszt Nem sok, de néha akad.
Mentségemre legyen mondva, nálunk ez nem is volt téma. A Twilight részeknél már megbeszéltük ezt. Ott nem moziról volt szó hanem virágbolti verziórol. Leszögeztem, hogy az én winyómra ilyen szemét sosem fog kerülni! Aztán került, de nem voltam hajlandó letölteni. Menyasszonyom megtanult torrentezni, csak hogy megnézhesse (de ez nálunk nem vita tárgya, idén leszünk 10éve együtt, ilyen hülyeségeken már nem akadunk fent.)[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
válasz callmeakos #60871 üzenetére
Érdekes, engem nem tudnának "elrángatni"...
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
pohár
félisten
válasz callmeakos #60868 üzenetére
na jó, ennek a harmada valószínűleg olyan kan, akit az oldalbordája rángatott el a vetítésre...
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
bok92
addikt
Egy kis kiegészítés:
"244.373.593 Ft-os bevétellel, 182.165-ös nézőszámmal minden idők legjobb magyarországi nyitását produkálta A SZÜRKE ÖTVEN ÁRNYALATA a hétvégén – a szerdai előjátszásokkal együtt az összeredmény 264.778.105 Ft, 197.918 fő.Az eddigi rekordot a Star Wars III. rész – A Sith-ek bosszúja tartotta, 2005-ben 229,4 milliót hozott a hazai mozipénztáraknál.
A közelmúlt legjobb eredménye A hobbit – Az öt sereg csatája című filmé volt, 2014. decemberében, 183,8 millióval."
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
nagyúr
Hát akkor legyen az első lépésed az amerikai történelem és a világtörténelem, ugyanis az a vietnámi háború kegyetlen és embertelen hatásairól szól, s nem hiába van 8.3-on, mert R. Lee Ermey igenis nagyot alakít benne. Hiába no, ehhez is fel kell nőni, és komolytalannak tűnik így az a 20% amit adtál, nincs hiteled itt apám...
~ B & B & L & N | Suomi Finland Perkele ~
-
brownus
veterán
j.w. fanart ql! innen
-
devil-k
nagyúr
Nekem igazából addig volt nagyon erős, amíg a kiképzőtáborban voltak. Onnantól kezdve nekem kicsit vesztett az értékéből, de ettől függetlenül jó film. Vincent D'Onofrio és R. Lee Ermey zseniális volt.
(#60857) gerii
Ebben nincs semmi trollkodás, hogy neki nem jön be ez a film. Más okok miatt szokott előfordulni nála...[ Szerkesztve ]
- mozi bolondéria -
-
eeXaa
addikt
Full metal jacket 1987
..hát ez elég gyenge eresztés kubrik nem eröltette meg magát...
2/10 -
brownus
veterán
del toro horrorja - jöhet
-
devil-k
nagyúr
"Teljesen átszellemült birkózóvá."
Be is szakadt a dobhártyája, ő pedig eltörte egy felkészítő olimpikon kezét.
"Nem igazán van boncolgatva Stephen fizikus oldala."
Nem is lehet, illetve egy ilyen filmben felesleges mélyebben belemenni, mivel sokan nem értenék meg (közöttük én sem), illetve akit ez a része jobban érdekel, az vagy a könyvet fogja elolvasni vagy pedig a megnézi azt a sok ismeretterjesztő filmet ami a munkásságáról készült. Itt inkább magának az embernek a bemutatása volt a cél.
"Ennek fényében jelenleg én nem tudnék dönteni a legjobb film-ről. "
Abszolút nem vagy egyedül.
"Oscar esélyek update. Most már csak az American Sniper-t és a The Imitation Game-et nem láttam."
A bíró?
- mozi bolondéria -
-
.LnB
titán
A film jó, a történet drámai. Bár én ennél meghökkentőbb sztorira számítottam. Tetszett, hogy elég természetesen van filmezve, semmi "csicsa". Néhol kicsit leül, és vontatottnak tűnik de lekötötte a figyelmemet.
Magáról a filmről és a történetről ennyit tudok írni. Ami engem jobban foglalkoztat azok a színészek.
Kezdeném azzal, hogy én borzasztó nagy The Office fan vagyok. Többször láttam a teljes sorozatot. Ezért Steve Carell-t mindenféle hülye filmje ellenére csípem. Sokan rögtön odaadnák neki az Oscar-t ezután a szerep után. Sokan pedig megkérdőjelezik a jelölését, mondván Jake Gyllenhaal-t kellett volna helyette jelölni. Nos, én is utóbbi táborba tartozom, és most nem értem ezt a jelölést. Oké, hogy átjön a karakter, jól hozza a paranoid skizofréniában szenvedő Du Pont. De szerintem ehhez nem kellett akkora erőfeszítés. Ki van maszkírozva, és bámul a film 70%-ban.
Nem azt mondom, hogy Jake sokkal jobb volt a Nightclawer-ben, de jobb karaktert adott elő, és nagyobb munka volt azt eljátszani mint ezt. (ezzel kimerítettem a Gyllenhaal és Carell összehasonlítást)
DE! Channing Tatum! Na ő aztán nagyon kitett magáért! Hol volt eddig ez az ember? Miért kell G. I. Joe és Jump Streer féle fosokban játszani ha ilyet is tud?! Teljesen átszellemült birkózóvá. Tökéletesen hozta a karaktert! Öröm volt nézni azt a testbeszédet... Én ezt nem értem, őt miért nem jelölték? Szóval szerintem nem Gyllenhaal és Carell jelölése a kérdés, hanem Tatumé!4/5 Egy jó film, semmi kiemelkedő.
Ez is egy nagyon jó film. Kicsit nekem az operatőri munka "túlzott". Néhol felesleges effektek, és túl "díszes" a kép. Nem mindenhol, de egy-egy jelenetnél túlzásnak éreztem. A történet kemény, megható. Jane Hawking-nak rettentő nehéz élete volt Stephen mellett. De csodálatra méltó mennyire erős jellem. A film inkább Jane és Stephen kapcsolatáról és a betegségéről szól. Nem igazán van boncolgatva Stephen fizikus oldala. Ez kicsit hiányérzetet kelthet, ha valaki azt várja. Viszont szépen egyben van a film. Van pár szívszorító, és kemény jelenet. Ezek mellett pedig igazán megmosolyogtatóak is, az egyensúly tökéletes. Külön megjegyezném a Doctor Who-s kikacsintásokat (kettő is van). Felicity Jones igazán szemrevaló teremtés, és jó színésznő. És a főszereplő. Ezt úgy tudom megfogalmazni, hogy az idei Oscar, Legjobb Színész kategória győztese: Eddie Redmayne. Lehet, hogy Redmayne-nek sose volt és sose lesz többet ilyen kiemelkedően jó alakítása. De ez az volt, felejthetetlen. Tökéletesen játssza el Hawking-ot, és külsőre is annyira hasonlít, mint ha minimum testvérek lennének.
4/5
Oscar esélyek update. Most már csak az American Sniper-t és a The Imitation Game-et nem láttam. Ennek fényében jelenleg én nem tudnék dönteni a legjobb film-ről. Tudom, hogy mindegyikre más pontszámot adtam, ez az én véleményem. De lehet nem vettem figyelembe minden szempontot, lehet hamarkodottan írtam véleményt a filmekről. Azok közül amiket láttam számomra a Birdman, Whiplash, The Theory of Everything, The Grand Budapest Hotel közül bármelyik nyerhetné. De inkább az első kettő közül valamelyik.
Legjobb színész nálam Eddie Redmayne. Michael Keaton is zseniális, Benedict Cumberbatch és Bradley Cooper alakítását még nem láttam, de nem hiszem, hogy bármelyikük is túlszárnyalná Redmayne-t.
Legjobb férfi mellékszereplő: J.K. Simmons ez sem kérdés, bár Edward Norton is jó volt. Sőt Ethan Hawke és Mark Ruffalo is csak kicsivel maradtak el a többiektől, leginkább a forgatókönyveknek köszönhetően. Az ő karaktereik nem annyira fontosak a filmekben amiben szerepeltek.[ Szerkesztve ]
-
devil-k
nagyúr
Egyébként nagyon furcsa, hogy valami okból mindig ilyen "furcsa" vagy/és kattant szerepet osztanak Jake Gyllenhaal-ra. Lásd pl.:
- Enemy
- Éjjeli féreg
- Fogságban (a folyamatos szemrángás is idegi problémákról árulkodik és a (kirohanásai" is)
- Testvérek
- Túl a barátságon... stb.
(#60844) eeaa
Persze, persze, de azért filmezni volt lélekjelenléte, mi?[ Szerkesztve ]
- mozi bolondéria -
-
eeXaa
addikt
...gyakorlatilag bármelyik pillanatban jöhettek a rendőrök, és lehet hogy fogalma sem volt arról, hogy kell egy meglőtt emberen segíteni ...én legalábbis az adrenalin roham mellet biztosan nem tudtam volna, de amúgy sem... -
nagyúr
Ilyet nem tesz egy erkölcsös ember, hanem tisztességes úton használja fel az "intelligenciáját" s nem pedig mint egy gyilkos. Szerintem.Most komolyan, te otthagynál egy súlyosan megsebesült embert a földön nem egyszer azért hogy kapj pénzt érte? A film vége felé meg gyakorlatilag megölte a társát így... Öööö velem van a probléma, hogy ennyire szimpatizálsz a negatív "hőssel"? ~ B & B & L & N | Suomi Finland Perkele ~
-
devil-k
nagyúr
Ezzel nincs is semmi "baj", ahogy és amit leírtál, de a legelső hozzászólásod nem erről szólt. Ami nekem furcsa volt még és ami mutatta, hogy mennyire nem foglalkozik ez az ember másokkal, az akkor volt amikor
a házba bement a 2 fegyeres mészárlása után és a konyhában feküdt egy ember, hassal lefelé és még hangot is "adott" magából és esze ágában sem volt megnézni, hogy meghalt-e. (#60842) Vikthor
Egyre gondoltunk![ Szerkesztve ]
- mozi bolondéria -
-
eeXaa
addikt
..számomra ez hasonló eset a parfüméhez, ott is meglepődtem, mikor véleményt kértem, azoktól akik látták a filmet, köztük az egyik legjobb barátomtól is, hogy mennyire különbözőképpen lehet egy film cselekményét elbírálni... persze benne volt a címben hogy ez egy murderer...
ebben az esetben adottt egy a társadalom szélére taszított egyén, akibe ráadásul szorult némi tettre készség, inteligencia... éppen tető még van a feje felett, de eléggé penge élen táncol.. lop kissebb stikliket csinál, de emellet, normális munkát is próbál szerezni, szóval számomra egy elkeseredett embert mutat akit az élet folytonosan pofonvág valami miatt, és nincs lehetősége kitörni.... majd egyszercsak lát valamiben fantáziát és pénzt (legális munka), és belead apait anyait, hogy ez minél jobban menjen neki, persze az élet így sem válik egyszerűvé, mert folyamatosan gáncsolgatják, nem engedik feljebb, "jó vagy ott ahol vagy, ill. minek akarsz többet, hát nem elég amid van"
... és egyszercsak szerencséje lesz, ami sajnos, vagy nem sajnos, mások szerencsétlensége, és ezt kihasználja, okosan, még a hiradó ügyvédje sem talált jogtalant, abban hogy felvette és leadták....
nem adta le a rendőröknek a videót a gyilkosról, ez volt mondjuk egy rosz pont, de mikor rájuk hívta őket, tudatta hogy ketten vannak illetve hogy van fegyver nálluk, a rendőrök baltázták el, nem akart lelövetni senkit...illetve a munkatársa lelövetése sem volt előre megfontolt, de mivel elszaladt vele a ló, (a kis telhetetlen, gyakorlatilag a semmiért akarta mindennek a felét) és már elég sok minden forgott kockán, kihasználta az alkalmat, és tudta mosni a kezeit... szval én nagyjából ezek alapján vontam le a filmből következtetéseket... -
nagyúr
jól látod rengeteg ilyen féreg és aljas ember él a földön sajnos. Amúgy ha jobban megvizsgálod a film címét, akkor rájössz te is, hogy mire gondolnak a film alkotói is Nightcrawler. A crawl ige csúszni, mászni (kúszni) jelent és ezeket a mozgásokat legtöbbször a férgek végzik, innen már csak leesett remélem...
~ B & B & L & N | Suomi Finland Perkele ~
-
eeXaa
addikt
..áhh, most esett le, hogy a többség valószínűleg egy jó kis krimit nézett....
[ Szerkesztve ]
-
devil-k
nagyúr
Ha nem érted, hogy miért is volt ténylegesen "féreg" a főszereplő, akkor nagy erkölcsi problémák lehetnek a fejedben.
"...az volt az érdekes az egészben, hogy nem tett semmi olyat amit az emberek 99 százaléka nem tett volna meg ugyanolyan helyzetben.."
Ezt szerintem Te sem gondolod komolyan.
[ Szerkesztve ]
- mozi bolondéria -
-
Viszlát
addikt
válasz Vikthor #60830 üzenetére
Én is tegnap néztem meg, tényleg igazi remekmű eszméletlen alakítással JG részéről. Eleddig a mocskos újságíró portré kimerült abban, hogy egy kupac kaki a magánélete, de most egészen új szintre "emelték", szinte kompromisszum nélkül.
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
-
devil-k
nagyúr
Ez elég jó kis horrornak ígérkezik: Amityville: The Awakening
- mozi bolondéria -
-
Rica
senior tag
válasz bajnokpityu #60821 üzenetére
Akik eredetileg szoba kerultek, azok kozul talan meg Nathalie Portman tudta volna hozni ezt a karaktert. Engem meggyozott.
Magam ala tojnek, ha egy olyan novel kellene egy fedel alatt elnem meg vagy husz evet. [ Szerkesztve ]
https://magaduram-hu.cms.webnode.hu/a-magyar-tortenelem-logikusan/
-
kolosanyi
veterán
Megnéztük barátnőmmel a Kingsmant. Egyik legjobb filmélmény életemben! Többet nem tudok róla mondani, sokkolt, később megpróbálom összeszedni a gondolataim.
-
Rica
senior tag
Gone Girl 8/10
Nagyon reg lattam ennyire jo thrillert, talan epp a Fracture-t amiben szinten jatszik Rosamund Pike. Ideje volt egy rendes szerepet kapnia vegre. Nem is hibazott. Nekem a film vegevel volt egy kis gondom, az utolso husz perc nem volt ugy kidolgozva mint a megelozo ket ora, mintha meghalt volna a forgatokonyv iro vagy lejart volna a hatarido. Szerintem.
spiky03, devil-k: az nekem is nagyon tetszett , kb fel eve lattam
[ Szerkesztve ]
https://magaduram-hu.cms.webnode.hu/a-magyar-tortenelem-logikusan/
-
spiky03
veterán
-
devil-k
nagyúr
Tökéletlen idők
Dazed and Confused8/10
A film az nem szól igazából semmi érdemlegesről, de amilyen hangulatot és ahogyan árasztott magától az valami fantasztikus volt. Mintha ott lettem volna. Arról nem is beszélve, hogy sok kellemes, régi emléket juttatott az eszembe. Ráadásul ennyi jó színész egy filmben, mint Milla Jovovich, Ben Affleck, Matthew McConaughey... stb.
- mozi bolondéria -
-
petata
őstag
nem bírtam magammal, a Kingsman másodjára is nagyon adja
I didn't poison your dinner. I wouldn't do that to food.
-
Bad Pritt
félisten
válasz callmeakos #60811 üzenetére
Nagyon mással nem tudja szerencsétlen Fox feltölteni a szereplőállományt.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Bad Pritt
félisten
Deadpoolban tiszteletét teszi majd Daniel Cudmore is, mint Kolosszus.
-
HuMarc
veterán
-
Pearce
aktív tag
-
Bad Pritt
félisten
A Guestnél volt egy éles váltás a film közepén, ami valakinek bejött, valakinek nem, szerintem egész elmés lehetett volna, ha rendesen kidolgozzák. Na ez trailer alapján ugyanaz a kategória, csak kicsit más a lényeg. Species valaki?
(#60803) brownus: Nem sokkal jobb angolul, én úgy kezdtem el még a hype hajnalán, de csak beleolvasgattam inkább.
[ Szerkesztve ]
-
brownus
veterán
válasz hoffman_ #60799 üzenetére
zsu olvasta a 2. reszet is, es talan mar a harmadikba is belekezdett. (egy hosszu delutan el lehet olvasni...most mondja, hogy a harmadikat mar nincs lelkiereje befejezni:d)
azt mondja (en csak az elsot olvastam, es mar irtam, hogy olyan mintha egy romanat olvasna az ember) , hogy mar a masodik resz is egy minosithetetlen szar, tele szoismetlesekkel, par szavas tomondatokkal. maga a forditas is borzaszto, nehez elhinni, hogy ekkora siker vilagszerte. biztos jobb valamivel az eredeti angol szoveg... szoval mi elmegyunk megnezni a jovoheten mert kivancsiak vagyunk a filmre -
S e t h
nagyúr
válasz hoffman_ #60796 üzenetére
Én pozitív megnyilvánulást a filmmel kapcsolatban még nem láttam.
Maximum akkor tartanám reálisnak részemről a megnézését ha, ha kaparnom kellene egy punciért.
A forgalmazók, gyártók, vagy akárki döntötte el, hogy Bálint napon jöjjön ki, kb. olyan mintha tudták volna előre a lottó nyerőszámokat, nem tévedhettek.Hát mivel kedveskedjen a szerencsétlen flótás a kedvesének?Elviszi moslékot nézni és letudja ennyivel.
Inkább néznék egy kimutatást arról, hogy a nézők hány százaléka is olvasta magát a könyvet, ha már annyira dobálózunk a Harry Potter jelenséggel, hogy újra könyvhöz szoktatta a fiatalokat.Nem ismerem az eladási adatokat, de meg lennék lepve, akkor már inkább a gyermekekben bízom, mintsem a mai kor felnőtt nőivarú egyedeiben, akik valóban hajlandóak lennének pénzt adni egy könyvért és azt el is olvassák.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest