Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
válasz callmeakos #50498 üzenetére
Kidumáltátok? Most jelentették csak be, hogy lesz film. Vagy annál a kis tesztvideónál dumáltatok erről?
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
válasz Integra #50491 üzenetére
Érdekes de a trailer alapján engem is érdekel ez a film. Pedig én sem számítok már tininek. A Twilight-tól rosszul vagyok. De az Éhezők viadala és a Divergent is tetszett.
(#50490) noxwill: És akkor most várhatunk a nagy kérdés megválaszolására..Vajon be merik vállalni a RatedR-t? Mert ha nem akkor szerintem az internet népe tesz róla, hogy óriási bukta legyen ez a film.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
callmeakos
veterán
válasz freeknight #50494 üzenetére
Nem titok, már említettem ezt korábban: sajtóvetítés a Cinestar által, a hazai forgalmazó jóvoltából.
All→M8
-
freeknight
őstag
Üdvözlet mindenkinek! Röpke 3 év után most tűnt fel, hogy van itt filmes topik is .
John Carpenter alkotása. Életem egyik legjobb horrorfilmje. Gyönyörűen mutatja be, hogy egy világtól elzárt kis közösségben (ez esetben egy antarktiszi kutatóbázison) hogyan tud eluralkodni a paranoia. Az expedíció tagjainak ráadásul esélyük sincs segítséget kérni, se elmenni. Csak egymásra számíthatnak. Illetve még csak ezt sem, mert a Dolog tesz róla, hogy a bázis emberei egymás ellen forduljanak. Nagyon tetszett, ahogy a film egyre jobban szövi bele a hangulatba a gyanakvás légkörét. A végén már mi sem tudjuk, ki a jó fiú, és ki a rossz.
Horrorfilmhez illően az első 20-30 perc alapvetően a sztori kibontakozásával, a karakterek felépítésével telik, de már itt sem unatkozunk, mert már a stáblista alatt megkapjuk az első rejtélyt. Utána pedig beindul az akció. Carpenter nem a paráztatásra megy rá (itt nem lesz a mai horrorokra jellemző semmiből nagy hanggal előugró ócska klisé), hanem olyan szintű feszültséget kelt, amit vásznon még nem nagyon láttam. Akik már látták a filmet, azoknak csak elég, ha ennyit mondok: vértesztes jelenet, és máris tudják miről beszélek.
A különleges effektek pedig még jobban rátesznek a hangulatra egy lapáttal. Itt még nem volt CGI (1982-es a film), mindent maszkokkal és bábukkal csináltak, de annyira profin, hogy ez még ma is megállja a helyét. A Dolog maga pedig... borzalmas. Ennyire szörnyű lényt (persze itt horrorsan pozitív értelemben) szerintem még filmben sosem alkottak, és most egy cseppet sem túlzok... de bármit is mondanék, nem tudnám leírni, ezt mindenkinek látni kell.
A színészi alakítások lehengerlőek, mindenki jól hozza a paranoid figurát, de külön ki kell emelnem a főszereplőt, Kurt Russelt és Keith Davidet. Érdekesség, hogy egyetlen női szereplő sincs, a bázis legénysége csak férfiakból áll.
A zene remekül passzol a filmhez, monoton, nyugtalanító dallamokat kapunk, erre egy szavunk se lehet.
Én nem régen láttam először a filmet, de mint olvasható, teljesen levett a lábamról. Kissé érthetetlen is, miért nem ismertebb, mert szerintem egy igazi kultuszfilm. Valahogy így kéne kinéznie minden horrornak.
Mi mást is mondhatnék még? - Kill it with fire!Egyébként noxwill, te hogyan nézted meg a The Equalizert? Tudtommal még nem jött ki. Engem is nagyon érdekelne Moretz és Denzel miatt. Nyugodtan jöhet akár priviben is, ha virágboltban láttad
[ Szerkesztve ]
-
gyuromoj
veterán
válasz callmeakos #50490 üzenetére
Ryan Reynolds-al.
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
Integra
titán
the maze runner (2014) - imax 2d sub
[SPOILER]
tipikusan az a film, amelyik a trailer alapján kétfelé sülhet el. vagy jobb féle lesz, vagy iszonyú szar. nos, a kellemes meglepetés megtörtént, ugyanis ez a film meglepően jó lett szerintem, annak ellenére, hogy voltak olyan elemek, amikkel nehezen tudok mit kezdeni, de ez a saját személyes mivoltomból fakad.
először is a legnagyobb óvatosságot az óvatosságot az okozta, hogy gyerekek szerepelnek a filmben, csak gyerekek. és persze láttunk a sok fiú gyerek között egy lányt is. ajjajj - verik a vészharangot az ember fejében, mikor a csapból is az idióta tinifilmek folynak...
ugyanakkor ebben a filmben alapvetően csupa ismeretlen nagyon fiatal színész szerepel a tévéből, will poultert leszámítva, akinek volt már pár mozifilmje, pl a we're the millers nevezetű borzalom.. utóbbi játsza a gonoszt, az állandóan betartó akadékoskodót, frankó pofán is lehetne verni, mert olyan idegesítő kis pöcs, szóval jól csinálta a szerepét
lényeg, hogy a főszereplő dylan még nagy tinisztár lesz, a lányok bugyija nedvesedni fog ha rá gondolnak, ki hong lee is hasonló színésznek tűnik, a teresat alakító kaya scodelario pedig elsőre azt hittem, hogy a málészáj a vámpíros rettenetből, de szerencsére ő becsukja a száját és sokkal több a mimika az arcán és itt van még thomas brodie-sangster, akit a trónok harcából ismerhet a nagyérdemű és aki mellékszereplő, mégis az egyik legfontosabb karakter és a színészi teljesítménye alapján pedig a főszereplő mellett a legfontosabb.
valamiért ennél a filmnél, vagyis ahogy haladt a film, sikerült levetkőznöm azt, hogy megint gyerekek, tinik szerepelnek a filmben én meg már lassan az apjuk lehetnék és egész szimpatikusak lettek a szereplők - ami rohadt ritka nálam, de most tényleg ezt gondolom ennél a filmnél.
sztori. a legyek ura keveredett valamiért az éhezők viadalával és ez megborítva a köcka vagy mi volt a pontos neve annak 3 részt számláló filmnek, amelyben mindig emlékezet nélkül ébredtek egy kockában, ami tele volt csapdával és kikellett jutni.
és ennek ellenére a film meglepően más. nem akarom szétszpojlerezni a filmet, de a történet a végén egész meglepően folytatódik, bevallom, erre én így ebben a formában a legkevésbé sem számítottam. tudtam, hogy valami csattanónak lennie kell, de nem erre, mivel totálisan más kimenetele lett, mint amit elképzeltem. vagyis semmit sem képzeltem el, de tuti nem az lett volna.
meglepően jól rakták össze a végét is bekell valljam, komolyan várom a folytatását - ami feltételezem akkor lesz, ha a bevételek is igazolni fogják, hogy a film valóban jó.
szóval amiért mégis megnéztem az az, hogy egyszerűen kíváncsi voltam magára az útvesztőre, mert a trailerben letaglózó volt a mérete és a megvalósítása az egésznek. ekkora méretben, ilyen formátumban semmit sem csináltak még. ez nem az éhezők viadala féle kis erdős kupola, noha a deja vu megvan, de mégis teljesen más, egy pillanatig sem gondoltam egy idő után rá. szóval a látványra a legkevésbé sem lehet panasz, mert egyszerűen profi. a méretek, a megvalósítás, a látvány, az egész útvesztő, komor, kegyetlen, mocskos és életszagű, olyan gépek és technika működteti, amit emberkéz alkotott. tehát reálisnak fogható fel és nincs is gond vele, hogy ne higgyük el, hogy ne lenne ember képes ilyet építeni ha akarna. és ez nagyon fontos, mert reálissá teszi a gyerekek egész kűzdelmét a túlélésért és a kijutásért.
ami természetesen sikerül, ugyanakkor másképpen, mint gondoltam, sőt! és nekem kifejezetten tetszik a befejezése, ami nemes egyszerűséggel elvágja a filmet és üvölt a folytatásért. most vagy igaz a sztori, vagy nem igaz, vagy csak egy része igaz, nem tudjuk, belevitték a nézőt a sűrűjébe és ha kérdésekre választ akar, akkor elkell készüljön a második része. felőlem jöhet
az egyetlen dolog ami zavart az az ellenfél volt. a film szempontjából irreleváns, hogy most mennyit tudunk róla, ettől függetlenül szívesen tudtam volna többet ezekről a géplényekről, hogy keletkeztek, miért csinálták és miért pont ilyenre. és a harc ellenük a botokkal, késekke, lándzsákkal kicsit vicces volt, de a film nem hagy másra időt.
ami meg a 2d imax-et illeti, még 2d-ben is odaveri a többi mozit a vászon, a kép és a hang is.
[/SPOILER]...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
callmeakos
veterán
válasz callmeakos #50486 üzenetére
Javítom magam mivel Nolan helyett Snyder az, aki trollkodik. Sebaj, ez.jelzés arra hogy irány az ágy. De mielőt:
HIVATALOS : 2016ban jön a Deadpool!
All→M8
-
Pearce
aktív tag
Closed Circuit / Behálózva
6/10-es thriller a szokásos a nagyobb hatalmak mindent megtehetnek következmények nélkül nevű témából. Mondjuk a végén levő történések miatt konkrétan az egész addigi cselekmény hiábavaló volt, bár a pletykák miatt a politikában azért kezdtek előjönni a zúgolódások. Bana-t jó volt látni, utoljára a Hanna-ban szerepelt.
(#50463) aizen92
A Boyhood-os dalolászásról: kicsit jobban belemélyedve az inkább lehetséges, hogy nem maguk a szereplők dalolásznak, hanem konkrét dalok szólalnak meg.
-
aizen92
addikt
BADROBOT rakta ki!!!
Első videó a Millenium Falconról!
StarWarsVII, Batman zene, majd ha jól látom egy Batmobil? WTF?"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
törölt tag
Space Station 76
Igazából nem értem, miért forgatták le ezt a filmet, nem is ajánlom senkinek.
-
aizen92
addikt
[ Szerkesztve ]
"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
bok92
addikt
A Sráckor meg az Üldözött az csak Budapest, és csókolom?? Na nem baj, van még annyi jó film amit meglehetne nézni...
-
Bad Pritt
félisten
válasz ígyvanferi #50477 üzenetére
Nem úgy most, hogy ebben a pillanatban, hanem mostanában, na.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
HuMarc
veterán
Ponyvaregény - Pulp fiction (1994)
Hát, mit mondjak? Ezt még jó sokszor meg fogom nézni. Bár azt egyelőre nem vágtam le, hogy a film idősíkja pontosan hogy néz ki, de majd rájövök. Amúgy az azért fura volt, hogy a szereplők meglepően sokszor hagyták csak úgy kint az asztalon az értékeiket. Kulcsot, pisztolyt stb.
Örülünk, Vincent?
[ Szerkesztve ]
-
Bad Pritt
félisten
Most gondolom mindenki jól leszedi is megnézni a TF 4-et. Totál fölösleges, Youtube-on fennvan az a 20-25 perc a filmből, ami legalább jól néz ki, elég lenne azt megnézni.
-
spiky03
veterán
Ma délutáni matiné: Appleseed Alpha
Nem is tudom, hogy mit mondjak róla. Annyira nem néztem utána, így nem tudom, hogy ez egy különálló film lett volna, vagy valaminek a következő része, vagy játéknak a feldolgozása vagy valami, csak megtetszett, mert bírom az ilyen animéket, ha ezt lehet annak mondani.
De pl a történet az elég érdekes volt, pl az elején elindul valamivel aztán abból nem lesz semmi sem, bekapcsolódik egy másik történet.
A látvány az nem volt rossz, a mozgások jók voltak benne, egyedül ami szerintem béna volt az az autók mozgása, nah azok sztem nagyon gagyik voltak.
Meg pl a főszereplő robotnak vagy minek nem rendes emberi hangja van, hanem olyan, mint a gonosz robotoknak azért az jobb lett volna, így olyan volt, mint egy beöltözött ember lett volna.Így összességében legyen ennyi: 5/10
A GITS az sokkal jobb, meg a Final Fantasy is jobban bejött látványra és történetre is.
SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
horush
addikt
Na megnéztem ma a Boyhoodot, voltunk vagy hárman a moziban.
Kiváló film, picit lassan indul be, de engem nagyon beszippantott néhány perc alatt. Nem egy akciófilm, de a hosszú játékidő alatt egy percet sem unatkoztam, folyamatosan újat ad a film. Észre sem venni, s rögtön egy évvel előrébb jár, valami teljesen új történéssel. Remélem, hogy későbbi időpontokon és hétvégén többen megnézik azért, nagyon gáz, hogy egy ilyen filmet a premier napján (igaz délután 2-kor) összesen hárman néztünk...
9/10
[ Szerkesztve ]
-
Pearce
aktív tag
Felpörgött a marketinggépezet...már ami a plakátokat illeti:
-
negyven2
veterán
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
emiki6
veterán
válasz aizen92 #50448 üzenetére
Szerintem ezek se rosszak: CorridorDigital videói Egyik nap végignéztem mindet, elég profik a fiúk. (effektezésben leginkább)
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
Bad Pritt
félisten
Arról tud valaki, hogy kik voltak a speciális alakulat szakértők a Sabotage-nál?
-
BITBOYS
addikt
Million Dollar Arm egész jónak tűnik trailer alapján, ráadásul baseball fan se vagyok
-
Pearce
aktív tag
válasz aizen92 #50448 üzenetére
"Milyen éneklésre gondolsz? ( mond,hogycsakviccelsz)"
Nem vicc, tényleg olvastam kritikában, hogy van benne pár.
Más:
The Guest (Redux Trailer) Jól néz ki.
-
Integra
titán
válasz callmeakos #50459 üzenetére
kis fruska ő még, asszem 17 csak, de van benne valami irtó dög már most
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
.LnB
titán
válasz aizen92 #50444 üzenetére
Ezek mondjuk populáris darabok szóval lehet láttad már őket.
(nekem az egyik kedvencem)
(játék alapján készült)
(megható, és zombis)
Van még több is.
-
Integra
titán
válasz callmeakos #50456 üzenetére
sajnos csak jövő csütörtökön lesz moziban
-
Viszlát
addikt
válasz aizen92 #50444 üzenetére
Kicsit hazabeszélek, meg nem is értek a horrorokhoz (nekem mindegyik gyermetegnek tűnik, ez meg főleg, a színészi játék miatt), de tessék: The Artifice. Teljesen független és finanszírozatlan film ez is, bár a rendező nem kezdő, de még csak most kezdte forgatni az első feature filmjét. Ami miatt érdekes, hogy unokaöcsém ténykedett a kamerák mögött és bizony az ő munkájában nehéz kifogásolnivalót találni, főleg, ha tudja az ember, hogy az esküvői filmezésre/fotózásra használt felszerelésével készítette az egészet (magyarán nem filmre rögzítettek, hanem dslr raw-ba).
[ Szerkesztve ]
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
Integra
titán
válasz callmeakos #50451 üzenetére
mert az angol cím nem is azt jelenti amire fordították a félkegyelműek
-
hoffman_
nagyúr
Appleseed Alpha
1080p enghűapám. na ez nem volt semmi. egy tíz-per-tízes scifit kaptunk ezzel a fimmel. a sztori nem új, de rendben van, viszont a kivitelezés új szintre emeli. a karakterek nagyon jók lettek, gratulálok a készítőknek. kerek egész a film, de mégis annyira kérdést hagyott nyitva, hogy csak azt érzem, hogy ebből akarok még-még-még. a zenéje alapvetően jó, nem különösebben tűnik fel sem pozitív, sem negatív értelemben, egy-két jelentet leszámítva, ahol nagyon odadurrant. a cucc japán, de több napos keresés után sem találtam meg, így hát angolul néztem, és remek volt, csak ajánlani tudom. itt most az a ritka helyzet áll fenn, hogy elnéző lehetek a szinkronhangok és színészek párosításán, ha-ha. kegyetlen jó más félórás filmélmény volt, scifi a javából.
hoffman_approved
ui.:
már-már tökéletes. félelmetes, hogy hova fejlődtünk.
[ Szerkesztve ]
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
callmeakos
veterán
A Védelmező cím nem igazán illik ehhez a filmhez. A Terminátor már annál inkább. A film első fele nagyon ott van, szinte hibátlan. Lassú felvezetés. és feszültségkeltés, és amikor az első akciójelenet eljön, az nagyon ott van. Sajnos a film második fele már nem igazán ilyen jó, a vége pedig már iszonyatosan hatásvadász a sok lassított jelenettel. Ráadásul közel két és fél órás a film. A vágóasztalon hagyhattak volna jópár jelenetet. Mondjuk a tankerhajóst. Na az gáz volt
De amúgy minden más nagyon jó, úgyhogy menjetek el rá
All→M8
-
-
aizen92
addikt
válasz Pearce #50445 üzenetére
Milyen éneklésre gondolsz? ( mond,hogycsakviccelsz)
HáGé ( szokjál le te addikt ), Saint_: Köszi ezt is! Ma szerintem rövidfilmnapot tartok, ha van még valami igényes munka szívesen meghallgatom!
[ Szerkesztve ]
"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
Pearce
aktív tag
kritika: sráckor [boyhood] (2014)
Egyébként ahogy tudom, jó párat énekelnek is a filmben.
-
.LnB
titán
[ Szerkesztve ]
-
Integra
titán
válasz spiky03 #50437 üzenetére
fú, passz, nem tudom megmondani
igazából most nem is számít, csak az, hogy van újra feliratos film imax-ban, ami azt is jelentheti esetleg, hogy mondjuk akár az interstellar is lesz feliratosban -ha eredetiben nem is-, ha a forgalmazó bevállalja....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
.LnB
titán
válasz Tibiajax #50436 üzenetére
Természetesen utánanéztem mert felkeltette az érdeklődésemet. Bár az imdb link szerintem sokat segít én is szoktam. Nem egy nagy munka. Persze az se, hogy én rákeressek a filmre. Csak kukacoskodtam picit
És szó sincs "begyökeresedett tévhitről", vagyis részemről nincs.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
spiky03
veterán
-
Tibiajax
nagyúr
nem szoktam imdb-t linkelni, sose linkeltem, majd utánnanéztek, akinek felkeltem az érdeklődését.. én így review-zok, más majd linkel helyettem. meg még a magyar címét is odaírja - egy olyan filmnél, amit persze már mindenki látott, meg lerágott csont
az offba rakott cím alatti infót pedig azért írom oda, meg írtam mindig oda eddig is - a nagyzolásomra való utalással ellentétben - hogy hogyan volt szerencsém megtekinteni az alkotást. nem az derül ki belőle, hogy 2m-es képen néztem és audiofil házimozirendszeren, hanem hogy eredeti nyelven és kiváló képminősgben (nem moziban, nem tévében, stbstb)
őszintén remélem, ezzel most sok fejben helyre raktam a begyökeresedett tévhiteket velem kapcsolatban -
Bad Pritt
félisten
válasz Viszlát #50433 üzenetére
Nincs teljesen igazad, bizonyos filmeknél és témákban zárkózom el a tömegektől, másoknál meg nem. Az, hogy egy film vagy téma érdekel független attól, hogy hány másik embert érdekel, a véleményem is független mások véleményétől. Ezzel szerintem sokan így vagyunk. Nyugodt lehetsz, nem fogsz tőlem kapni több megmosolyogtatóan modoros "kritikát".
Azt sem mondtam, hogy te legyél a hülye, és ezt most neki ne vegye magára, de egy olyan topikban, ahol 9/10-ek röpködnek a standardizált nyári blockbusterekre, ott a kifejezések helyes használata marginális probléma szerintem.
-
.LnB
titán
válasz aizen92 #50432 üzenetére
Igazán nagyonszépen köszönöm
imdb-t kénytelen voltam magam is megkeresni, de nem néztem, hogy 2010-es film. Azt hittem új, és akkor gondoltam tuti nincs még felirat hozzá.5000? Mennyit engedsz a felének a háromnegyedéből?
Tibiajax Tibor vegyél aizen92-ről példát! Nem azt kell oda írni, hogy "hd,dts" minőségben nézted. Vagyis nem csak azt.
[ Szerkesztve ]
-
Viszlát
addikt
válasz Bad Pritt #50272 üzenetére
Az az igazság, hogy összevissza beszélsz, egyik pillanatban még elzárkózol a "tömegektől", a következőben meg éppen őket használod saját magad megvédésére, attól függően, mikor melyik jön kapóra. Az, hogy a topik nagy része hálivúdozik ész nélkül fröcsögve, alapjáraton vicces, főleg az ilyen arcoknál, mint te, akik tolják a megmosolyogtatóan modoros "kritikákat", aztán meg állnak be a sorba ugyanazt a hülyeséget kántálni.
Lehet, hogy egyáltalán nem fontos egyébként megfelelően használni a jelzőket, kifejezéseket (jelen esetben származtatni a filmeket), és nyilván nem rohangál mindenki imdbpro előfizuval a topikban, de azért nehogymár én legyek a hülye mert nem csinálok segget a számból és merészelem felhívni a figyelmet időnként, hogy ácsi, nem úgy van az ám. Nem kell semmit sem csinálnod a kedvemért, nyugodtan folytasd ahogy eddig tetted, az észrevételért pedig én kérek elnézést.
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
.LnB
titán
válasz Tibiajax #50430 üzenetére
Legközelebb linkeljél imdb-t mert lusta vagyok keresni. Köszi.
Felirat van hozzá?
Másra nincs most szükségem.Jól hangzik, egy kis Stalker feelinges dráma. Érdekel.
[ Szerkesztve ]
-
Tibiajax
nagyúr
How I Ended This Summer
hd,dts
megmondom őszintén, kétszer vágtam neki a filmnek, mintha csak én is a rideg sarki mezőnek próbáltam volna nekiesni.. elsőre megvolt az első óra - ami hát maradjunk annyiban, h kegyetlenül lassú. az éjjel meg a második - másfél órás szekció. így már jobb volt, friss erővel vág az ember neki újra és szembesül a két sarkvidéken elzárt orosz között kibontakozó egyszerű, de mégis drámai csatájának.
egyszerűen arról van szó, h a gyerek nem mond el valamit az idősebbnek, ő erre elkezdi puskával üldözni a raktárbázison, a gyereknek meg sok szerencsét kívánunk kinnt a -30fokban
lehetne ecsetelni, h mennyire drámai a küzdelem, a túlélésért való-, majd később simán a bosszúvágy vezette harc, meg hogy miért jegyzik már most a legjobb orosz filmek között, de én a magam részéről annyival összegezném, h az utolsó 40perc nagyon komoly, előtte meg egy hosszú felvezetés.
de összeségében simán megmarad az emberben másnapra a mozi és csakis egyet jelent nálam: a film jó.
(gondolom, a kompromisszum-mentes orosz színészi játékot felesleges megemlítenem)
7/10 -
Bad Pritt
félisten
válasz Ace owner #50428 üzenetére
Zach Braff IMDb oldala tudja.
Wish I Was Here amúgy.
(#50427) devil-k: Ha van rá igény, hosszútávú lesz. CC-s ismerősömmel beszélgettem erről, 2012-ben ültek neki komolyabban a témának, mert például a Dark Knight Rises meglepő eredményeket ért el a feliratos kópiákon (mellette a Skyfallt említette még, meg az Argót és a Lincolnt az Oscar szezonból). Ennek több oka lehetett, többek között az, hogy az előzményfilm egyik legismertebb sajátossága a hihetetlen eredeti hang (Joker) és emiatt érdekelte az embereket a Rises eredeti hangja is.
[ Szerkesztve ]
-
Ace owner
addikt
Mi is a cime a zach braffes feel good filmnek?
Galaxy Fold 4
-
Integra
titán
válasz devil-k #50419 üzenetére
az, hogy feliratosban van, egy dolog, de hogy imax csak feliratosban tűzi műsorra, ez kellemes meglepetés, még több ilyen kellene!! megkockáztatom, hogy a gravity feliratos sikerén felbuzdulva próbálkoznak most ezzel a filmmel is.
[ Szerkesztve ]
-
Bad Pritt
félisten
válasz devil-k #50422 üzenetére
Főleg ennél a filmnél. Akaratlanul is tiszteletet és elismerést ébreszt az az elhivatottság, ahogy Linklater megalkotta a filmet és ilyenkor az emberek hajlamosak elmenni olyan hibák mellett, amit egy "normális" filmnél kiszúrnának.
-
PuMbA
titán
Rájöttem, hogy IMAX-ben miért nem látszódott szarnak a CGI Letöltöttem a gépemre a CAM verziót és ott jónak látszódik a CGI, mivel az IMAX-ben is hasonló a helyzet, mert egy 1080p-nél alig jobb 2K-s kép van kivetítve egy akkora vászonra, hogy hihetetlen és a részletek nem úgy látszódnak és mosódottabbnak látszik a kép
[ Szerkesztve ]
-
b.daniel
senior tag
Az útvesztő c. filmet tervezi valaki megnézni? A könyv nagyon jó volt, így kicsit félek beulni a filmre, előtte szívesen olvasnék pár véleményt
-
brownus
veterán
Vig napot polgartarsak -
Bad Pritt
félisten
Nem meglepő az első helyezett. (Viszont óvatosan a képpel, mert a Walk Among the Tombstones is köztük van.)
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Feltehettem volna azt a kérdést is, kinek ki a kedvenc rendezője.
És hol vannak a színészek/nők?[ Szerkesztve ]
-
-
Pearce
aktív tag
válasz aizen92 #50400 üzenetére
"Teljesen egyedi alkotás? Semmi reboot/Remake/ best seller alapján etc.?"
Nolan írta Jonathan-nel együtt. Plusz ott van Kip Thorne is, aki elég nagy koponya, tudományos értelemben. A script egy kis rész is kiszivárgott a netre jó pár hónappal ezelőtt.
Mondjuk aki fullra semmit nem tud a filmről, az ne nagyon menjen az imdb-s adatlapja közelébe, mert egy elég jó spoilert talál ott.[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest