Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
- Android játékok topikja
- Xbox Series X|S
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Path of Exile 2
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Witcher topik
- Delta Force (2024)
- The First Descendant (PC, PS4, PS5, XO, XSX)
-
GAMEPOD.hu
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
atike
nagyúr
The Necessary Death of Charlie Countryman trailer... Red Band. Elég érdekes...
-
Viszlát
addikt
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
Melack
veterán
válasz littlelion21 #28395 üzenetére
A Nevem Sam az mekkora, te jó isten.... Hogy nem jutott eszembe...
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
Zetta
csendes tag
hú köszönöm szépen! nagyon jókat írtatok
-
littlelion21
addikt
-
callmeakos
veterán
A nyáltenger közepette befutott egy újabb Hobbit trailer [link]
All→M8
-
dokee78
félisten
9 rota 8/10 (9th Company)
Végre egy nem amerikai háborús film a jobbik fajtából.Ezt látta már valaki?
Orosz CGI nem tűnik rossznak. -
oriic
HÁZIGAZDA
Na kis segítséget kérnék. Autós filmekről gondolkoztam erre eszembe jutott egy régi film részlete, csak a címét nem tudom.
Arra emlékszem, hogy valamilyen autóversenyző épp versenyzik talán egy esti pályán, amikor balesetet szenved, de nem hal meg, hanem a baleset másodpercében mielőtt kinyiffanna, a jövőben találja magát. Elvileg volt ilyen film, csak nem jut eszembe a címe.
Live-Die-Respawn
-
Zetta
csendes tag
Sziasztok!
Írnátok olyan filmeket, amelyben vmilyen sérülés következik be az egyén életében és ennek a feldolgozásával foglalkozik a film? Vagy a megváltozott munkaképességű személy befogadásáról szól a munkahelyen. Vagy a sérülés szociális megítéléséről van jelenet ?
Nagyon köszi!
-
james001
veterán
-
Melack
veterán
-
callmeakos
veterán
Csorgott már ennyi nyál ebben a topicban a reggeli órákban?
All→M8
-
Melack
veterán
válasz callmeakos #28377 üzenetére
Esélyes. Bármit bevallasz 10 perc után.....
-
Melack
veterán
-
Tibiajax
nagyúr
részemről egyet mondok csak, Megan.
-
spammer
veterán
(#28370) noxwill : Lopom a sztárom a címe.
[ Szerkesztve ]
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
pohár
félisten
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
-
hoffman_
nagyúr
válasz Integra #28361 üzenetére
áh, ez a két film óriási kedvencem. jöhet. mostanában amúgy is aviátor kedvem van, lehet megnézem lassan. a catch me if you can meg... nem írok semmit, mert túl szubjektív, de mondjuk h hanks is meg di caprio is nagyon előkelő helyen vannak nálam. (meg hát walkent is nagyon bírom )
somasz:
hú, a másikat még nem láttam promózva, de a gárda nagyon ott van, meglesem, köszi!
[ Szerkesztve ]
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
-
Pitterix
őstag
"Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone
-
Integra
titán
válasz callmeakos #28350 üzenetére
hajaz az eredeti sorozatra
feltételezem lesz majd valami apokalipszis[ Szerkesztve ]
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Melack
veterán
válasz callmeakos #28347 üzenetére
Én várom a Majmok bolygóját. Az előző film nekem begyere volt.
-
callmeakos
veterán
Hajjjaj
All→M8
-
Pitterix
őstag
"Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone
-
Tothgera30
Ármester
A magányos lovas (The Lone Ranger) - 7,5/10.
Nem rossz film, hangulatos, néhol akciódús, de Depp ugyan azt játssza, mint legtöbb filmjében, ez eléggé rontott az egészen. Néhol összeszedetlen a sztori, zavaros, és sok elvarratlan szál található benne.
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
dokee78
félisten
RED 2. 8/10
Egy picit gyengébb az első résztől,de bejött annyira,hogy később újranézzem. -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz cyberkind #28335 üzenetére
Az oszlop tehet mindenről. Wow, mekkora király filmet lehetne csinálni amúgy a témából...
(#28338) monstre
Akár. Bár szerintem az ilyen filmeket a nagy többség nem értékelné. Sose jönne be belőle több száz millió dollár. Lásd ott van egyik kedvenc űrhorrorom a Pandorum. Rohadt jó film volt szerintem, mégis tudtommal hatalmas bukta lett.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
cyberkind
félisten
Játszottam mindet, és az első maradéktalanul a legjobb is lett, ezért is sírt a szám amikor akcióba vitték át, kis horrorral fűszerezve, a 3-ról nem is beszélve ami egy lövölde lett .
Az első kitoltam többször minden fokozaton, csodálatos még most is .
A 2. film nekem azért nem tetszett mert nincs benne tényleges esemény, tehát ha van is benne szörnyezés, meg horrorizálás csak elmesélés szinten, meg az ábrázolás se tetszett, nem tudom eldönteni hogy animált vagy rajzolt .
Pedig nagyon összelehetett volna kötni ahogy a 3 kezdődik . (nem tudom hogy játszottál-e vele, de gondolom igen mint Gamepodder)[ Szerkesztve ]
-
Tibiajax
nagyúr
Duna-n Megáll az idő most kezdődik.
...ha valaki egy jó magyar filmet akar, fesztfuriusz9 helyett esetleg az estére -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz cyberkind #28308 üzenetére
"Egyébként rajtam kívül valaki látta már a Dead Space játék előzmény animációs filmjét ?
Én majd most készülök meglesni szinkronnal, nagyon bejött angolul is . "Érdemes mert minkdettő nagyon jó lett, de csak akkor nézd meg, hogy ha játszol, játszottál a játékokkal is, mert azokkal lesz kerek a történet. Ezek csak olyan rövid előzmények, a játék ismerete nélkül sokat nem érnek. Amúgy az első kicsit jobb volt szerintem, de rohadt jó módon adott mindkét történet plussz infókat a két játékhoz. Azóta is sajnálom hogy a 3. részhez nem készült ilyen animációs film.
Live-Die-Respawn
-
dokee78
félisten
The Truth 5/10
Egy szó:gagyi -
spammer
veterán
The Dyatlov Pass Incident: valós történet nyomában, érdekes alapfelvetés, szép táj, de a film az összes zsánerklisét és sablont felvonultatja. A vége átmegy gagyiba, a lezárás meg olyan, amilyen, fogjuk rá, hogy oké, egy érdekes konteo. Egyszer nézhető. 5/10
This Is the End: az első felén szakadtam, zseniális, az év egyik legjobb filmje körvonalazódott, de a második felére, illetve a végére már túlságosan elborult és eszement lett. Ha az első felében felvázolt vonalat és stílust tartják, akkor nálam talán tényleg az év filmje lehetett volna, de azért így sem rossz. Mocskosul szórakoztató, már persze annak, aki bírja az ilyen agymenés filmeket. Rogenék valószínűleg nem kevés füvet és port szippantottak, mikor ezt kitalálták 7/10
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
Köszönet
'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
-
dokee78
félisten
Ah RED 2 felirattal
-
dokee78
félisten
-
Sziasztok,
egy film címére lennék kíváncsi, romantikus vígjáték, vagy sima, lényeg, hogy vicces, nem túl régi. A történetre konkrétan nem emlékszem, de arra igen, hogy benne egy főszereplő karakter, aki beöltözött német (bajor?) túristának, hatalmas poén, ahogy akcentussal beszél, és mikor szóba jött, hogy mit csinál, azt mondta webshopot üzemeltet, kecskéket árul online. Nem sokkal később egy állatnak a torkán akad valami, és megmenti. Valakinek rémlik valami?Van egy jelenet, amikor kicsit görbe éjszaka után a tusolóban fekszik, keze rálóg a WC csészére, kisfiú bemegy, lehajtja az ülőkét, és "Das is nagyon gusztustalan "
'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
-
hoffman_
nagyúr
ejj, hogy ezt még csak most látom
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
törölt tag
válasz cyberkind #28311 üzenetére
Nekem is az első tetszett jobban, talán a szörnyek miatt, mert azok dettó ugyanolyanok voltak, mint a játékban. Az Aftermath már sztem annyira nem kötődött, inkább akciósra sikeredett, habár néhány részét nagyon szépen megrajzolták (Vagy animálták? )
Egy filmben imádnám, vannak kedvenc részeim is a játékból, az a látvány és hangzás mindent vinne
-
batai15
félisten
Hi! egy filmet keresek, csak a trailert láttam. Valami olyasmiről szól hogy a furest gump-ban lévő emberke alakít egy apát , meghal asszem és a fia valami titkot keres. Köszi!
Javítva sry.[ Szerkesztve ]
-
cyberkind
félisten
Egyébként rajtam kívül valaki látta már a Dead Space játék előzmény animációs filmjét ?
Én majd most készülök meglesni szinkronnal, nagyon bejött angolul is .(#28309) KisTücsök
Kivi vagyok a szövegre, meg így legalább csak a képet kell néznem nem a feliratot, és lehet meglátok olyat amiről lemaradtam .[ Szerkesztve ]
-
cyberkind
félisten
Egyébként az tényleg igaz hogy Abrams nem csinál Star Trek 3-mat mert SW-zik ?
(#28307) noxwill
Hát akkor ennyi volt életemben a Star Trek, 2 nagyon jó film aztán kész .[ Szerkesztve ]
-
callmeakos
veterán
All→M8
-
w.miki
veterán
Gyilkos szezon
Két vén katona birkozása, és bölcselkedés, csapnivaló felirattal.
Jól mutatja mennyi értelme van a háborúskodásnak.
8/10Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
pohár
félisten
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Tompo92
senior tag
Nagyon szépen köszönöm srácok!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Kuponkunyeráló
- Windows 10
- TCL LCD és LED TV-k
- Android játékok topikja
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- Elemlámpa, zseblámpa
- Milyen SSD-t vegyek?
- További aktív témák...
- Lenovo legion 5
- Asrock Radeon RX 6800 XT Phantom Gaming D 16GB OC újszerű videókártya, 21 hó garancia, Áfá-s számla
- Ryzen5 3600 fèlkonfigot vennèk lap proci ram èrdekelne
- iPhone 15 PRO 128Gb Natural titanium 2027.01-ig garancia + Eredeti apple szilikon tok
- Eladó Fujitsu számítógép / i7-2600 / gt 1030 vga / 8gb ram
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest