Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A Fallout 4 egy poszt-apokaliptikus szerepjáték, ami a többszörös díjnyertes Fallout 3 és Elder Srcolls: Skyrim játékok alkotóinak legújabb játéka, mely 2015. november 10-én jelent meg Xbox One, Playstation 4 és PC platformokra. A sorozat főbb kiadásai tekintetében ez a rész az ötödik, amellyel a Bethesda Games Studios új területeket kíván meghódítani a nyitott világú játékok terén.
A játék a Fallout játékok történetének legmeghatározóbb napján, a Nagy Háború idején veszi kezdetét, de egy váratlan esemény következtében egy nukleáris háború sújtotta világban találjuk magunkat több, mint kétszáz évvel később. Az események helyszíne ezúttal az Államközösség (The Commonwealth), ami Bostont és a titokzatos Intézetet (Institute) foglalja magába. A játék eseményei a Fallout 3 után tíz, és a New Vegas után hat évvel zajlanak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
-
törölt tag
Azért a Fallout 3-at meg a New Vegast is kipörgetném a helyedben, gigantikus játékélményt adnak. A F3 után én totál kiüresedtem játékügyileg, azóta sem érdekel egy FPS sem, meg semmi, utána már csak az aktuális Far Cry részek tudtak megfogni, meg most ez. Semmi más. Ja, oké, a CARS, de az tök más kategória. A F3 a 10/10-es játék nálam, semmi nem tudta überelni. (Szerintem a 4 sem fogja, így, két óra játékidő után, bár még nagyon az elején vagyok. de hangulatban a 3-hoz ez sincs sehol.)
-
gyimger
őstag
Az eddigi TWD epizódokat a 6. évadból mára terveztem, csak hogy teljen az idő.
csabsz13:
Kíváncsi vagyok, mennyi teendőt ad majd a játék, ha már minden küldetéssel végeztél, mert azok ugye végesek. Ha túlélésre vagy gyűjtögetésre játszol, akkor lehet majd barangolni, azt hiszem De elég szilárdan kitartanak a játékidő mellett, annak ellenére, hogy a térképet még mindig kicsinylik itt-ott."The day is done, time has come. You battled hard, the war is won. You did your worst, you tried your best. Now it's time to rest. Now it's time to rest."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest