Hirdetés
- PlayStation 5
- EAFC 25
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- ARC Raiders - Új előzetesen a hamarosan induló tech teszt
- Nintendo Switch
- Nintendo Switch 2
- Diablo IV
- EA Sports WRC '23
-
GAMEPOD
A Fallout 4 egy poszt-apokaliptikus szerepjáték, ami a többszörös díjnyertes Fallout 3 és Elder Srcolls: Skyrim játékok alkotóinak legújabb játéka, mely 2015. november 10-én jelent meg Xbox One, Playstation 4 és PC platformokra. A sorozat főbb kiadásai tekintetében ez a rész az ötödik, amellyel a Bethesda Games Studios új területeket kíván meghódítani a nyitott világú játékok terén.
A játék a Fallout játékok történetének legmeghatározóbb napján, a Nagy Háború idején veszi kezdetét, de egy váratlan esemény következtében egy nukleáris háború sújtotta világban találjuk magunkat több, mint kétszáz évvel később. Az események helyszíne ezúttal az Államközösség (The Commonwealth), ami Bostont és a titokzatos Intézetet (Institute) foglalja magába. A játék eseményei a Fallout 3 után tíz, és a New Vegas után hat évvel zajlanak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hubai38
aktív tag
Boldog új évet mindenkinek.
-
jocee777
tag
BUÉK!
Nekem pl. két bug is van.
Spoiler!
Az első, hogy megcsinálom Hancock széfes questet aminek a végén csatlakozni akar hozzám (köszideneeeem!). Ez idáig oké, de utána megcsináltam az Ezüst lepel questet is aminek a végén beszélni kell Hancockal. Erre nem reagál csak szajkózza, hogy velem akar jönni.A második, hogy kiszabadítom Buddy-t de a hotelbe menet kinyírták azok a kib...ott mutik. Nem tudtam feltámasztani hiába volt nálam robotjavító.
-
protegum
aktív tag
Nem, a saját karakter akad el és süllyed bele a textúrába a rosszul megírt grafikai motor miatt. Company-nál nem gond az ilyen, mert ha el is akadna vagy lemaradna valami miatt egy idő után vagy melléd "teleportál" vagy vissza haza. A kutya viszont előre jelzi az ellenséget, ilyenkor lekushad és morog.
-
woryz
senior tag
válasz
protegum #7745 üzenetére
Mármint a követő tud elakadni?
Ez az oka, hogy nem akarok vinni magammal senkit.
Hogy nem halnak meg, és idegesítőek.
A survival modhoz meg szerintem gyenge lennék, főleg, hogy eddig szinte csak rakétás benzinkút utáni településig jutottam el.
Azszem, túl kritikus vagyok... :/
-
Sanyi.mTs
addikt
Kutyának mennyi a teherbírása?
-
protegum
aktív tag
Én egyetlen buggal találkoztam ami bosszantó volt, amikor beleragad a karakter a textúrába, de ez a hármas óta megvan és a console segít. Ez már nem az F3, ahol a társ csak töltelék volt. Ha nem survivalban nyomod még meg sem halhatnak. Mindegyik company taghoz tartozik egy quest és vannak olyan triggerek a sztori során amik csak akkor jönnek elő, ha az adott karakter veled van és párbeszédek is alakulhatnak másképp. Egyetlen idegesítő társ, Preston volt a seggnyalásával és mindenkit megtámadott idő előtt, ha kellett ha nem.
-
SaGa59
őstag
Ilyen hibákról nem tudok. Több mint ezeregyszáz órám van benne, de a modok összehangolatlanságának okából bekövetkezett hibákon kívül más problémával nem találkoztam… Játéktechnikai értelemben.
Az aranyos kutyuli-mutyulit felfoghatod úgy is, hogy nem akarod kitenni a világ veszélyeinek, inkább maradjon otthon és vigyázzanak a házra a robottal együtt, míg te megtalálod a gyereked és/vagy felépíted a biztonságosabb világot, ahová már szívesen kijársz megsétáltatni…
-
woryz
senior tag
Mondjuk - szerintem már írtam - az illúzióromboló kicsit, hogy a karakter az egyik percben még a "seggét csapkodja örömében a földhöz", hogy de aranyos kutyuli-mutyuli, majd a következő percben elküldi...
De kicsit elkanyarodtam a témától.
Az olcsózott season pass megéri-e, vagy sem? Mennyire bugos a játék? (pl. elakadó küldetések / karakterek és / vagy "Hadvar vs ló" stb.
)
-
SaGa59
őstag
Ha találkozol is vele, azonnal el is küldheted. Egyetlen egy rövid időszak a fő sztori vonalon, amikor mindenképp veled lesz, nélküle nem megy tovább a történet. Mindegyik követőt érdemes felvenni, majd ha nincs kedved vele járni a világot, elküldeni. Akkor vagy ott fognak ácsorogni, ahol találkoztál velük, vagy ott, ahová küldöd. Pl egyszerű kétkezinek valamelyik faludba.
-
woryz
senior tag
válasz
jocee777 #7738 üzenetére
Én nem akarok segítőt, mert nem akarok bosszankodni miattuk... Inkább szívok egyedül.
De ha elviszem a robotot, akkor nem fog a kutya a lábam alatt sertepertélni? Nem rossz ötlet, nem rossz ötlet.
Ez csak egy példa volt, hogy annyira bugos-e, mint a Skyrim.(#7739) micafighter:
Igen, tudom. -
Pitterix
őstag
válasz
micafighter #7739 üzenetére
Pedig jó z a kutyus, mondjuk Cait jobban bejön.
-
jocee777
tag
-
Sanyi.mTs
addikt
Melyiket érdemes csinálni az elején és miért?
- Sanctuary-ba küldeni a sheltereket minden másik helyről.
- Elosztani az embereket a telepek között.Még nincsenek karavánok a fő bázison. Kb 15 óra van a játékban és lvl 11 vagyok.
-
woryz
senior tag
Egy kérdés... Bár ismervén a Bethesdat, szerintem tudom is rá a választ... Ugyanolyan bugos a játék, mint a Skyrim? Párszor nekikezdtem, de a rohadt kutya nem tetszett (régi Falloutoktól függetlenül), most meg játszok a gondolattal, hogy megveszem a DLC-ket. Ha esetleg túl tudnék lendülni a kutyán, akkor lenne / lehetne még jelentős bogár termés?
-
Pitterix
őstag
Végre megtámadták az első menedékhelyemet. De mire elértem volna az ellent, leszedték az embereim, meg a tornyaim. Egy tornyot kellett összesen tatarozni a csata után, no meg összeszedni a cuccokat a robot "hullákból".
-
válasz
Sanyi.mTs #7729 üzenetére
Alapvetően igen, de van néhány frakció, amelyik a sztori előrehaladtával egymással szembe kerül - helyesebben eredetileg is egymással szembenálló elveket vallottak, de nem feltétlenül kellett döntened, hogy melyikük a barátod, és melyikük az ellenséged - ilyen esetben kénytelen leszel dönteni, hogy melyikük pártjára állsz, és akkor a másik frakció automatikusan az ellenséged lesz.
-
Sanyi.mTs
addikt
Lehetek egyszerre több frakció tagja?
-
Sanyi.mTs
addikt
köszi.
fegyvereket és ruhákat nem kell javítani, mint F3-ban? nem látok erre infót.
Power armor részegységeit hol tudom javítani? -
gejala
őstag
válasz
Sanyi.mTs #7724 üzenetére
SPECIAL alapból max 10, de Bobblehead felviheti 11-re, ha 10-nél veszed fel. De igazából felesleges 10 fölé menni. Viszont kezdésnek ne állíts be 9-nél többet semmire, mert rögtön a játék elején, a régi házadban van egy +1 SPECIAL könyv.
Junkot magától nyersanyagba konvertálja, mindet dobd be egy crafting workbenchbe egy settlementben. Alapból az összes ugyanabban a settlementben levő workbench látja, amit ott tettél be, illetve később a különböző settlementeket is összekötheted és akkor mindenhol megjelennek.
A játék elején dobj be mindent Sanctuary-ba.szerk.:
Na, megelőztek. -
SaGa59
őstag
válasz
Sanyi.mTs #7724 üzenetére
Te 10-re tudod feltolni a special képességeket, erre még rátesznek a magazinok, ruhák, stb.
A junkból lehet nyersanyagot csinálni, de nem érdemes vele vesződni. Amikor valamelyikből felhasználsz valamit, azt automatikusan szétbontja összetevőkre és ami megmarad, beteszi a helyi munkapadok közös raktárába.
A szétbontható szemetet a településeid munkapadjaiba pakold le. mindegy, melyikbe teszed, az adott település valamennyi munkapadja hozzáfér a raktárhoz. Később, ha a falvaidat karavánokkal összekötöd, az alapanyagokat az összekötött települések közösen használják. Ez a "raktárba" benézve nem látszik de építésnél kiírja, mennyi van az adott alapanyagból és ott látod, hogy általában sokkal több, mint helyben. Fontos, hogy nem csak a közvetlenül, egy vonalban összekötött falvak használnak közös raktárat, hanem mind, amelyikhez az adott helyről a vonalak mentén el tudsz jutni. Ha valahol a vonal megszakad, ott szétválik a hálózat.
Fontos, a karavánok nem teszik közössé az egyes helyeken lerakott fegyvereket, ruhákat, csak az alapanyagokat.A ruhákat és fegyvereket vagy az adott munkapad mellett (ahol tuningolni is tudod), vagy a földre ledobálva "építő mórban" tudod szétszedni. Az utóbbi előnye, hogy az így szétbontott fegyverek és némelyik ruha is, csökkenti az adott falu "beépítettségi" csíkját, nem telik be olyan hamar.
Érdemes úgy építkezni, hogy nem egyből lebontani mindent egy-egy helyen. Csak annyit bonts, amennyi az aktuális építéshez kell. Amikor a "csík " (jobb felső sarok építő módban) már nagyon telik, akkor bontsd tovább a helyi alapanyagnak felhasználható cuccokat, azzal rövidül a csík is.
-
Sanyi.mTs
addikt
Legutoljára F3-at toltam végig. Most beszereztem (ps4-re) az F4 goty kiadást és elkezdtem vele játszani.
Van egy pár újdonság a játékban, az összefoglalót átolvasva volna pár kérdésem:
- SPECIAL-nak van max értéke?
- junkból lehet nyersanyagot csinálni? vagy így kell őket felhasználni?
- junk-okat tudom valahol tárolni? hol érdemes?
- ruhákat, fegyvereket szét lehet szedni nyersanyagokra? -
hubai38
aktív tag
Kellemes karácsonyi ünnepeket minden kedves fórum társamnak!
-
Chabe89
addikt
válasz
Kender23 #7721 üzenetére
Ahhoz szerintem elég egy autoexec.
Ha mégse akkor próbáld ki ezt.
Sajnos sokan panaszkodnak, hogy a legutóbbi frissítés óta nem működnek ezek a modok, de egy próbát megér. Én NAC-ot használtam ami alapból engedélyezi a consolt survivalban is.
-
Kender23
aktív tag
Üdv.
Segítséget kérnék!
Eltűnt a consol a fallout 4 ben
Néztem videókat átállítottam a billentyűt Angolra is ... semmi .
Valakinek ötlet ?
-
válasz
bLaCkDoGoNe #7717 üzenetére
Én ezt nem tudtam.
Nekem még az a legutóbbi hogy 360ra is volt magyar felirat de ahhoz okosítani kellett a gépen az meg nemjátszik és így hagytam is. -
Ombre85
tag
válasz
Kvelstadt #7715 üzenetére
Szerintem is az a legjobb része, amikor még idegen az egész és próbálod megismerni, mit hogyan. Csinálsz sok hülyeséget, amin vérmérséklettől függően vagy nagyon jól mulatsz, vagy szétvered a géped (én jókat szoktam a hülyeségemen nevetni), de amikor már kitisztult, mit hogyan kell csinálni, kicsit veszít a varázsából az egész.
Persze annak, aki egyáltalán nem tud angolul, igen csak nehéz lehet így belejönni magyarosítás nélkül. -
válasz
MrPappa #7714 üzenetére
Mert egyébként vannak magyaritások box játékokhoz?
Egyébként sokmindent kiír a játék mikor először rányomsz hogy mit hogy kell. De persze nem mindent.
Én ahogy haladtam mindig próbálgattam nézegettem milyen lehetőségeim vannak építésnél craftoládnál és szép lassan belejöttem. -
MrPappa
csendes tag
Sziasztok. Most csöppentem bele a játékba XBOX One-n, nagyon bejön.
Kérdésem lenne, hogy van e hozzá magyarosítás, ha igen hogyan?
Illetve hogy hol találok egy általános segítséget, használati útmutatót az egyes funkciók, feladatok végrehajtásához: pl.Body armor javítása, a faluban különböző szerkentyűk építése, stb... ( A téma összefoglalón kívül.)
Előre is Köszi. -
-
gejala
őstag
Elkezdtem armor modokkal foglalkozni, de valamit nem értek.
CBBE body-t használok, alapot, nem akarok vele bütykölni semmit. Viszont sok armorhoz van bodyslide fájl. Van, hogy opcionálisan letölthető, van, hogy alapból benne a van a modban.
Ezt nem értem pontosan, hogyan működik. A bodyslide fájlokat muszáj használni, hogy működjön az armor? Ha használom, akkor megváltoztatja az alap CBBE body-mat egy másik előre beállítottra? Ha nem használom, akkor mit csinál a mod?A próbáld ki verziót most nem szeretném megvalósítani, mert nincs kedvem véletlenül szétbarmolni a mentésemet.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Igen, páran itt félreértették ill. nem voltam én sem elég egyértelmű – nem a településmenedzsmentről írtam (azt régen elengedtem már
), hanem a Far Harborban a kockapakolgatásra.
Az első két-három pálya bőven elég lett volna, addig még jópofa is volt a dolog, de utána már rettenetesen meguntam/felidegesített. Rettenetesen nehézkes volt az egész, plusz marhára nem ilyennel szeretném tölteni az időmet egy Fallout játékban.
-
válasz
bLaCkDoGoNe #7703 üzenetére
Ez a far habor dlc-s küldi mikor az adathordozó bogaraknak kellett utat csinálni?
Mert azzal én úgy voltam hogy belefér ilyen is, de a két utolsó pályán már nem voltam olyan lelkes. -
válasz
Én most játszottam végig nemistudom hanyadszor, és én sem szeretek legózni, de szerencsére csak minimális ilyen küldi van, amit megcsinálok, a többit nem kötelező. Ledobok itt-ott egy-két generátort meg beacont, ami nagyon kell, de ennyi, egyébként sz*rok a farmra.
-
gejala
őstag
válasz
bLaCkDoGoNe #7705 üzenetére
Na jó, de a tutorial (Sanctuary) után egyikkel sem kötelező foglalkozni.
Sőt, a First Step questet is kihagyhatod és akkor Preston se fog zavarni. A fősztoriban összesen 1 questhez kell építkezni, ahhoz is elég nagyon minimálisan. -
gejala
őstag
válasz
Ha ennyire nem tetszik, miért építed már az ötödiket? Teljesen kihagyható ez a része a játéknak.
Egyébként sok embernek tetszik és teljesen jól megcsinálták, főleg a DLC-kkel. Nem véletlen készült hozzá temérdek mod. -
bLaCkDoGoNe
veterán
Na, pár hónap után újra elővettem a játékot és alig két óra kellett neki, hogy megint felbasszon – ha Minecraft-tel szeretnék játszani, akkor azzal játszanék. Falloutban rohadtul nem akarok kockákat pakolászni pályákon keresztül... Vajon melyik idióta gondolta azt, hogy ez szórakoztató lesz?! Egy vagy két pályányi még ötletes lett volna, de az ötödiknél már rettenetesen unom.
-
bazsi83vp
senior tag
válasz
PappZ75 #7699 üzenetére
Akkor meg is van egy hiba:
A te kártyád 4.1-es shader modellt tud, a faloutnak minimum 5.0 kell.Használtan egy r7 260 vagy 260x is nagy előrelépés, ha az AMD vonalán maradnál. Ez utóbbin futott az asztali gépemen, nem fullon természetesen, de akkor is újabb és gyorsabb.
Az aprón látok 30 Mátyásért R9 380-t is. Ha futtatni szeretnéd, váltani kell a jelenlegiről.
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- iPhone topik
- Építő/felújító topik
- Politika
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- B W PS PX8 jó áron eladó
- ÁÁÁ NE NÉZD MEG! A szórakozás, és a multitasking csúcsa, Lenovo Yoga 9i //3 OLED Modell Ajánló//
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- RYZEN 7 5700X / 32GB RAM / 1TB SSD / RX 6700 XT 12GB / 750W Gold Full Modular - AMD GAMER PC
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- LG UltraGear Gaming Monitorok: ÁPRILIS MADNESS -30%
- iKing.Hu - Garmin - Fenix 8 Amoled Sapphire 51mm - Használt, karcmentes
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest