-
GAMEPOD.hu
Témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
anatron
aktív tag
Aki Arzént,Cadmiumot esetleg Seleniumot keres ,annak tudom ajánlani az Nungk 4-es bolygót.
-
Ice_Man22
senior tag
A bal alsosarokban levo vizjel nektek is megvan?
-
anatron
aktív tag
Jól látom,nincs többé Cargo Scanner?Viszont van helyette valami Manifest Scanner?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Eddig ilyen dologgal még nem is találkoztam: egy outpostra bedokkolva rámentem a contact-ra, hogy bezsebeljem azt a pár tízezer creditet egy kalóz kilövéséért, amikor olyan menüponttal találkoztam, hogy interstellar factors contact. Mivel volt még más bounty begyűjtenivaló is, gondoltam, onnan lehúzom a lóvét. Hát, volt valami 600000 cr bírságom is valahonnan.
Szóval, ez az interstellar factors contact most került be a játékba, vagy már régen bent van?Minden ingóságom eladtam és vettem egy vulture-t, amit teljesen kimaxoltam. Hát, szerintem nagyon jól tettem. nagyon élvezem a játékot vele. Kisebb küldiket meg tudok vele csinálni, harcolni meg baromi élvezetes
Most kezdhetem farmolni a creditet a ferdire.[ Szerkesztve ]
-
rtitusz
őstag
válasz Íjász001 #27591 üzenetére
Küldetések még vannak, de inkább menj el bányászni vagy felfedezni, mert az is 10x több pénzt hoz... A földbe lett az összes szállítós/csempészős küldetés nerfelve. Nem csak Sothison, de mindenhol. Normál buborékon belüli Tycoon küldik 50-150 ezret fizetnek, ha mázlid van, akkor találsz 1-2 milliót fizetőt Sothison.
-
Íjász001
tag
Hali!
Valakinek van infója Sothis-Ceos illetve New Yembo küldetésekkel kapcsolatban? Vannak még vagy már felejtős???
Íjász
-
anatron
aktív tag
Ezeknél a Fighter Pilótáknál ha szintet lépnek akkor a profit részesedésük is emelkedik,vagy marad az alap érték?
Ezt csak azért kérdezem mert skót vagyok és szeretném alacsonyan tartani a minimálbérüket.
-
grHawk
aktív tag
Na frissítettem az Engineers állásomat az új listán, és most idejövök dicsekedni, mert a Federalok ilyet szoktak csinálni!
-
Cooper911
senior tag
válasz raymi16 #27571 üzenetére
Én tegnap a kliensből frissitettem, kb 1 óra alatt megvolt.
Aztán a steambe belépve elkezdett frissitgetni és ugyanez a lemezirási hülyeség volt (hely van bőven) , néhány próbálkozás után kikapcsoltam a steam frissitését, majd a kliens megoldja[Ha ezt a kupont kivágod, tönkremegy a monitorod]
-
privateer2
csendes tag
- Neutron csillagoknál ha FSD szupertöltést akartok elérni, akkor egy dologra figyeljetek. Ne közelítsétek 0.18 LS-nél jobban, mert kiestek a szupercirkálásból, és felforrósodtok.
- Fehér törpékre nem biztos hogy ez az eljárás jó lesz.
- Az FSD szupertöltés menete tulajdonképpen a csóva szélén való szörfözéssel megvalósítható.
- Gyakorlatilag úgy célszerű a manővert végrehajtani, hogy:
1. kijelölitek magát a neutroncsillagot, hogy legyen távolságinfótok.
2. Majd megközelítitek a villogó fénylándzsás csóvákra merőlegesen rárepülve. Figyeljetek a távolságra is. Nem kell sietni. Kezeljétek úgy a helyzetet, mintha orbitális pályára csatlakoznál be.
3. Forduljatok rá az egyik csóvára, és maximum 20-30 fokos szögben merüljetek bele. Ha lehet ne padlógázzal repüljetek, hanem szépen ráérősen. Fontos! Kifele haladjatok, ne a csillag felé, mert meghaltok.4. Elkezdi vadul rángatni a hajót a gravitációs örvénylés, és közben ki is írja, hogy (Warning! FSD operating beyond Safety limits - FSD a határértéken túl üzemel).
5. Próbáld meg addig benntartani a hajót, amíg ki nem írja, hogy Frame Shift Drive supercharged. Villogással, és a félelmetes effektusokkal ne foglalkozzatok.
6. Hagyjad a hajót a gravitációs örvény által keltett hullámokon kifelé sodródni a csillagtól.
Innentől kezdve az FSD már képes a nagyobb távolságra is ugratni a hajót. Vagyis bemész a csillagértképre, és megkeresed a célrendszert.
7. jobb oldali panelen megnézheted hogy mennyire képes ugrani a hajó. Csillagtérképen pedig keress rá arra a csillagra, ami a célod irányában van, pl 200 fényév távolságban. És hajtsd végre az ugrást.
- Megtartja e az FSD a töltést? Ha nem mennyi idő alatt merül ki (Információm szerint nem tartja meg, vagyis amilyen gyorsan lehetséges, ugrani kell).
- Ha van előre letárolt útvonal, akkor képes e újrakalkulálni, vagy kézzel kell kikeresni a pl. 200 LY-re lévő csillagot? (Itt is azt az infót kaptam, hogy nem számolja újra).Ha valami hülyeséget írtam volna bele, pls szóljatok az észrevételekkel. Lényeg hogy korrekt leírás legyen a végén.
[ Szerkesztve ]
AMD Ryzen 7, 2x16 DD3 GB ram, Geforce 2600 Super 8 GB
-
raymi16
tag
Amúgy már több helyen néztem, de tuti nincs semmi opció arra, hogy a bolygók árnyékos oldala TÉNYLEG árnyékos maradjon? Már nem egyszer találkoztam olyannal, hogy a sötét oldal is olyan fényben úszott hogy az eszméletlen! Bezzeg a gyűrűk mikor árnyékba érnek besötétednek olyan szinten hogy billiárdgolyóként is tudnék pattogni a sziklák közt!
(#27578) cintula187
Sebaj, megoldjuk alternatívákkal![ Szerkesztve ]
Senki se nem csinál semmit se nem, senkinek se nem!
-
Azumi?
csendes tag
2,4%-os összetétele miatt jó Zyrconium lelőhely WOLF 363 1 D
Tod közelében van... -
Döglött Róka
veterán
"Ships now gain resistance to heat weapons based on spare cooling capacity (when ships are cold they're more resistant)."
Cserélem is a chaff-ot heat sinkre.
Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
-
duvi
nagyúr
válasz raymi16 #27571 üzenetére
Próbáld meg az ED saját launcherét elindítani és a Segédletekben leírtakat alkalmazni (.part és .progress fileok törlése, illetve az Alternatív letöltés engedélyezése)
-
Denzo
tag
válasz kiskuplung #27561 üzenetére
Köszi, este megnézem ott. Amúgy nekem is kínálnak ilyen biolóherét, meg minden ritka csemegét, csak épp ami kéne azt nem.
-
raymi16
tag
Bah, tölthetem le az egészet egyenesen a kliensből, steam azt dobta ki miután lekapott 13 gigát hogy lemezírási hiba, majd ismét nekilátott letölteni! Valaki tapasztalt ilyet mert már elvonási tüneteim vannak!
Senki se nem csinál semmit se nem, senkinek se nem!
-
nubreed
veterán
Aki esetleg lemaradt volna róla, annak érdekes lehet:
We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
nubreed
veterán
válasz Cooper911 #27567 üzenetére
Jah...
Én azt hittem, hogy Passenger küldit csak a belugával lehet, esetleg orcával. De akkor ezek szerint bármely hajóval lehetséges ha raktér helyett utaskabint raksz be... ezt azért jó tudni.
Hogy ezeknek miért nem elég a cargo rack.... burzsuj luxus túristák....
-
Rick3D
senior tag
-
Cooper911
senior tag
válasz kiskuplung #27565 üzenetére
Én csak a G.U.S.-t olvastam.
Nah, lejött. Ki még nem mozdultam, így színorgiás állomáshoz még nem volt szerencsém.
Viszont begyömtem egy 4C-s first class kabint a Clipperbe az egyik raktér helyett és rögtön aktiv lett pár külldetés a passenger loudge-ban (vagy hogy a pékbe írják ). Szóval működik.Köszi az infót a Belugáról.
[ Szerkesztve ]
[Ha ezt a kupont kivágod, tönkremegy a monitorod]
-
grHawk
aktív tag
válasz Rick3D #27564 üzenetére
A %-os dolog csak az aktív pilótára szól. Ergo, ha van 3 pilótád, de csak 1 aktív, akkor a másik 2 %-a semmit sem számít. Amúgy ahhoz képest elég kevés. Megnézném, mikor vállalna egy fejvadász hajón bárki is munkát a fejpénzek 12%-ért. És ráadásul az már a képzett pilóta jussa.
-
kiskuplung
őstag
válasz Cooper911 #27562 üzenetére
Csak várd meg amíg lejön. Sok sikert a citromsárga alapon narancs betűk elolvasásához Ezt túltolták.
Eszembe jutott egy kis szösszenet a Vendéglő a Világ végén-ből:
"- Engem leginkább ez a vad színskála borít ki - mondta Zaphod, akinek nem egészen három perc repülés elég volt ahhoz, hogy a hajó iránti lángolás kihunyjon benne. - Valahányszor eltekerek egy fekete alapon fekete felirattal ellátott fekete szabályzót, kigyullad egy kis fekete lámpa, s fekete fénnyel adja tudtomra, hogy a beállítás sikerült."
HR 692-n vettem, 71 millió volt. Viszont ma már nem tudom kipróbálni,hogy mással is tudok-e utasokat szállítani, mert aludni is kell valamikor
-
Rick3D
senior tag
válasz kiskuplung #27541 üzenetére
74 misi volt nekem de én 10% offon founders worldben vettem. Jópofák de semmi több.
Aki vesz ship fighter bayt és fogad fel AI pilótákat azt azért nézzétek csak meg hogy minden olyan tevékenységből ami pénzt hoz : küldi,exploration data,bh,trade és így tovább a drágaszág 12% ott lecsippent na ezt felszorzod 3al Jó nagy egy böszmeség . . . de legalább jó bőr a csaj én tőle nem sajnálom
-
Cooper911
senior tag
válasz kiskuplung #27552 üzenetére
"Értsd: elég idegesítő a ciklámen fényezésű bázison a hupilila kiírt dokk-szám."
Pff, micsoda problémák....
Amúgy utasszállitani mással is tudsz nem csak Belugával. Csak a luxus utaskabinokhoz kell Beluga.
Legalább is ezt olvastam, mert nekem még csak most mászik le a patch.Ha már Beluga, mennyibe kerül az a jószág? Coriolis.io-n már fent van a gép de az árát szerintem elírták.
[Ha ezt a kupont kivágod, tönkremegy a monitorod]
-
kiskuplung
őstag
válasz grHawk #27554 üzenetére
Értem, hát akkor részemről ennyi is volt ez az utasszállítósdi, leesett a bugyim az unalomtól
Arról nem is beszélve, hogy milyen hangokat ad ki ez a Beluga, mintha szorulása lenneDenzo : tegnap találtam vagy 3-at, írtam a itt is [link]
A teljesítményproblémákról nem tudok nyilatkozni, nekem mintha még mintha folyamatosabb is lenne a játék mint korábban. Amikor elindul az animáció ugráskor, az pl. sokkal folyamatosabb, és nem akad meg, mint eddig. Kár, hogy bolygófelszínre való leszálláskor nem sikerült ez a bravúr.
[ Szerkesztve ]
-
Denzo
tag
A Pharmaceutical Isolators-t leírni sem könnyű, hát még megtalálni, hogy a fene vinné el!
-
anatron
aktív tag
Azt kell,hogy mondjam a túrista állomások néznek ki a legjobban.
Industrial az ami eddíg volt.
A farmerek állomása olyan mint egy holland kávézó.Még joint füstöt is látni váltem néha.
A high tech határozottan nem tetszik azokkal a vörös landing jelölésekkel. -
brd
nagyúr
Igen, a béta végig ilyen volt, nem csak dokkolás közben, egy jó kis RES-es lövöldözés is darabos volt, reméltem, hogy a teljesre javítják, de ezek szerint nem. Én felfedezni vagyok, ott eddig nem tapasztalok problémát, így nem tudom megnézni, de ha esetleg ablakban futtattad, akkor a kizárólagos mód bekapcsolása sokat javít a helyzeten.
The only real valuable thing is intuition.
-
anatron
aktív tag
Hmm,lehet kijavították a kalózokat?
Az előbb kiszedett egy federal agent nevezetű álliberális kalóz.
Lescannelt és mivel nem volt nálam semmi ezért ott hagyott. -
grHawk
aktív tag
Mivel az egy utazó hajó, nem pedig felfedező, ezért igen, ez normális
-
Denzo
tag
"elég idegesítő a ciklámen fényezésű bázison a hupilila kiírt dokk-szám"
Igen, ez tényleg nem valami szép, engem is meglepett.
Más téma. Fehér törpe nyalábjából nem lehet tankolni, vagy csak nekem nem megy?
[ Szerkesztve ]
-
kiskuplung
őstag
Engem inkább az idegesít, hogy nem fordítottak eleget az ergonomiára. Értsd: elég idegesítő a ciklámen fényezésű bázison a hupilila kiírt dokk-szám.
Szerintetek nem?
Más. Megvettem a Belugát, mert azt hittem milyen jó lesz majd ezzel teljesíteni a bubin kivüli távot Palin profnak. Erre puff : 13 LY a hatótáv. Ez normális?
-
Denzo
tag
Szépek ezek az új állomás belsők, de nekem eléggé döcög a játék miután bedokkolok. Az FPS számláló nem mutat kevesebbet mint korábban, de mégis akadozik. Ti nem tapasztaltok hasonlót?
Tudom, a túlzott onionhead fogyasztás is okozhat ilyen tüneteket, de esküszöm tiszta vagyok.
[ Szerkesztve ]
-
to.ca
tag
Sziasztok!
Csatlakoznék a közösséghez, eddig csak read only módban voltam, de sokat okultam itt mások kárán / hasznán.
Az updat-tel kapcsolatban egyelőre vigyázzatok a fejlesztett modulok tárolásával, csereberéjével:
[link]load"elite",8,1
-
nubreed
veterán
válasz kiskuplung #27546 üzenetére
És tényleg
-
duvi
nagyúr
Nekem a Borgok jutottak eszembe erről a zöldes dizájnról
-
kiskuplung
őstag
Más is látta a trailerben a windows taskbart, 1:11 -nél?
-
anatron
aktív tag
-
kiskuplung
őstag
válasz cintula187 #27543 üzenetére
Persze, alap
-
cintula187
addikt
Hogy a rossebb egye meg.
Eddig is el lehetett csak úgy adni a stolen salvage küldetésekből hajón lévő cuccokat a black marketen?Peasant Blinding©™ Ez az állítás hamis.
-
kiskuplung
őstag
Istenem ez a videó.
Alig várom, hogy lejöjjön a frissítés.
A végén a GUARDIANS feliratból kiindulva, úgy tűnik, hogy az őrzök alatt tényleg nem a vadászgépekre gondoltak a Frontiernél, hanem ezt a zöldes technikát használó idegenekre.....
Rickboy Mennyibe kerül a Beluga (alapáron) ?
-
duvi
nagyúr
Meg is jöttek az új store tartalmak:
- Sidewinder Variant Pack
- Eagle Variant Pack
- Cobra Mk III Variant Pack -
Rick3D
senior tag
Szia !
Ezt már 2.2 előtt beharangozták a devek hogy nerfelve lesz A LONGRANGE SMUGGLING & TRADE !! Tehát most nem stationt nerfeltek hanem az egészet megfogták és kategorikusan gyengítették. Már a bétában lehetett látni hogy 8 illetve tized annyi lesz a pénz értük. Egy kissé szerintem is túlzás hogy ennyire kevés pénz jár érte ahogy Duvi is említette lesznek még finomhangolós patchek.
Mindig voltak és lesznek jól fizető lehetőségek például most vettem egy belugát kifitteltem full jumprangre és elég jól lehet vele szedni a millákat utasok szállításával , nem sothis ceos robigo quince newyembo minőség de egész jó alternatíva egy másik vonalon
20 Sothis/Ceos kör után ( 2milliárd) azt kell hogy mondjam engem nem feltétlenül érdekel , megjelenés óta bent volt és még csak most szedték ki , ennek bőven örülni kéne hogy egész idáig bennhagyták Ezt úgy mondom hogy összesen játszottam 2 hónapot a játékkal kb több mint 1 év üresjárat volt közte.
A másik oldal pedig bejön egy kezdő totál 0 órával és pár nap elteltével realizálja hogy Cr kell. Beüti googléba "elite dangerous how to earn cr fast" és az ehhez hasonló dolgokat vagy youtubra és ha seggelős akkor kb 1 héten belül anacondában ül fullra fittelve. Fingja nincs az egész játékról csak megy mint az utakon a BMW-s bömbikék. Szerintem nem éri meg . . . nem arra gondolok hogy a frontier által mutatott útvonalat kéne bárkinek is végigjárnia de azért nem egy condában kéne ülni 1 hét múlva. A legtöbb játékos itt abba is hagyja mert nem tudja még csak értékelni sem amit megszerzett és csak a grindot látja mindenbe még abba is amibe nem kéne amit nem lehet 100% ban a játékos számlájára írni szerintem
[ Szerkesztve ]
-
duvi
nagyúr
-
42861
senior tag
Sziasztok. Jól látom, hogy mocskosul kiherélték a lóvét a játékból? Konkrétan olyan gyenge lóvékat adnak a küldikért még az allied frakciók is, hogy szívem szerint ki se mozdulnék a dokkból ennyiért.. Sol rendszert húzom mostanában. Data deliverys küldik nincsenek 10k fölött. Eddig meg voltak 60-100k között. Egyéb szállítós küldik jutalmai is kb. nyolc-tizedére csökkentek. 81 cargo cucc 20 ezerért? LOL. Jó, biowaste, de akkor is. Eddig ez 200k körül volt, és azt se tartottam soknak. Azt megértem, hogy Sothist nerfelik, de mindent azért nem kéne. Így csak a nolife-erek jutnak egyről a kettőre...
-
anatron
aktív tag
válasz cintula187 #27534 üzenetére
Bármit ,ami mozog.
-
anatron
aktív tag
válasz cintula187 #27523 üzenetére
-
anatron
aktív tag
-
Coppfy
újonc
Sziasztok, 2.2 előtt felvettem egy pár küldit, áruval. Az áruk megvannak, de a küldik nincsenek.
Sztetek eladjam a cuccot vagy visszajönnek a küldik?
[ Szerkesztve ]
-
nubreed
veterán
13 giga, ja elég durva... hogy mitől ennyi???
-
Ice_Man22
senior tag
Tetszik a hiperugras..
-
duvi
nagyúr
Ajánlat milliomos vásárlóinknak: SRV Recon Pack 16.00€
Külön-külön 6€ egy festés.Zárójelben jegyzem meg, hogy hamarosan érkezik a téli vásár. Aki szeretne behúzni egy párat, az várjon pár hónapot és 30-40%-os kedvezménnyel is hozzájuthat a kiválasztott festéséhez!
[ Szerkesztve ]
-
Ch0b
tag
13GB????? Ha ebben nincs benne egy komplett idegen faj, akkor az a Beluga tényleg hatalmas egy jószág...
-
törölt tag
Server status: ok
[ Szerkesztve ]
-
nubreed
veterán
A 2.4 egybe fog esni a season 3 megjelenésével, legalábbis nagyon valószínű. Reálisan jövő március és június között várható. Szerintem nem baj, hogy egyelőre csak "látványosságként" vannak jelen új dolgok, pl ez is és a military outpostok vagy a CQC-hez hasonló építmények, vagy a capital shipyardok, előbb utóbb nyilván tartalom is fog tartozni hozzájuk. Az érdeklődést fenn kell tartani, így is jön egy csomó újdonság már megint.
A 2.3 -ban érkező avatar generáló meg szerintem logikusan előrevetíti a jövőt. A season 3 és már lehet, hogy a 2.4 is ezzel lesz kapcsolatos az FPS-ről fog szólni.[ Szerkesztve ]
-
Vesa
veterán
válasz cintula187 #27511 üzenetére
Szerintem akkor ez egyelőre kb. annyi lesz megint, hogy random bolygókon itt-ott bele lehet majd futni néhány "monolith"-ba, aminek valószínűleg semmi értelme vagy jelentősége nem lesz (még). Maximum annyi, hogy odagyűlhetnek páran megnézni, mint a lezuhant alien shipnél is (az is csak "látványosság").
A kérdés az, mikor társul melllé konkrét élvezhető tartalom is? Jelen állás szerint a Season1-el rendesen lemaradtak, október végén tartunk a 2.2-nél, tehát a 2.4 jövő nyár előtt nem sűrűn várható. A következő season tartalma még nem ismert, tehát spekuláció szintjén lehet csak beszélni róla. Bár a 2.4 meglepetése is lehet az idegen faj megjelenése, úgyhogy még lehet reménykedni.A tudomány a valóság költészete!
-
nubreed
veterán
válasz cintula187 #27511 üzenetére
ObsidianAnt valamelyik videójában is mondja, hogy lesznek olyan tartalmak a végleges 2.2 -ben, ami a betaba nem került be.
[ Szerkesztve ]
-
duvi
nagyúr
Most: The Elite Dangerous 2.2 Release Celebration Brabennel.
-
nubreed
veterán
Most akkor megy az update vagy mi van?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos az üzleti célú hirdetés!
RÉSZLETES, FOLYAMATOSAN
FRISSÜLŐ FAQ
AZ ÚJ JÁTÉKOSOKNAK
Ha szeretnél felkerülni a PH játékoslistára, küldj egy privát üzenetet duvinak, az alábbi formában:
PH név – játékbeli név - platform
- Bemutató Elite Dangerous: Beyond – Chapter 1
- Bemutató Elite Dangerous: Horizons bemutató (Xbox One)
- Teszt Elite: Dangerous teszt (Xbox One)
- Hír Jövő év elején jön az Elite: Dangerous - Odyssey
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous 2.4 The Return
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous PS4-es kiadása
- Hír PlayStation 4-re is megjelenik az Elite: Dangerous
- Hír GC 2016 - Komoly bővítést kap az Elite Dangerous (PC, XO)
- Hír Elite: Dangerous - Steamre költözhet az, aki a fejlesztőktől vette meg a játékot
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- Kordában fogja tartani az S25 a Snapdragon 8 Elite őserejét
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iPhone topik
- Ez a mondat angolul?
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- I5 6400 Processzor eladó 3db
- Újévi kábel, elosztó, átalakító, stb kiárusítás
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 7 5800X + Új RTX 4070 12GB + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
- Iphone 16 pro max 256 gb. 2025.10.25 ig garancia
- X1 Carbon 10th 14" FHD+ IPS érintő i5-1245U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam g
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest