- Path of Exile 2
- PlayStation 5
- Battlefield V
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- EA Sports WRC '23
- A premier előtt még egyszer kipróbálhatjuk a Monster Hunter Wilds-ot
- PlayStation 3
- EAFC 25
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
-
GAMEPOD.hu
Témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Leslie33
tag
válasz privateer2 #48708 üzenetére
Nem is kell nagy hatótávolságú szkenner. Én elégedett lennék azzal is, ha a kézi szkenner hatótávolságával rendelkező eszközt az SRV-ben ülve is lehetne használni. Sötétebb bolygón, vagy nehezebben észlelhető telepeknél, még madártávlatból is simán elmegyek mellettük.
A lábaimat meg nem lottón nyertem! Mászkálok eleget a hegyes részeken, ahol csak gyalog tudok Fungoida mintákat begyűjteni, mint egy kőszáli kecske egyensúlyozva a szirteken.Az igazság odaát van...
-
Peppo
őstag
válasz privateer2 #48298 üzenetére
Tudom, de egyelőre bőven elég infó volt a solo és open közti különbség. Egy kezdő játékosnak ezekkel van értelme foglalkozni, hacsak a szárnyai alá nem veszi valaki, de nem hiszem, hogy a játék ezen állapotában túl sok erre hajlandó embert találni. A privát csoport akkor kerül képbe, ha már vannak olyan játékosok, akikkel rendszeresen együtt tolod.
Komolyabb erőforrást nem hiszem, hogy áldoznának rá. Így nagyobb kiegészítőt ill. az alapokhoz hozzányúlást nem várok tőlük. A bugok maradnak és egyéb fícsörök is. De kevesebb melóval is fel lehetne dobni a játékot. Pl. a Powerplay továbbra is kb. semmi, pedig lenne benne lehetőség. Esetleg nagyobb lehetőséget adhatnának a játékosoknak, hogy beleszóljanak a galaxis ügyeibe, és nem csak a backgroundsimulation lenne ennek az egyetlen látszata. Egy csomó olyan dolgot meg lehetne csinálni, amihez nem kellene átírni az enginet, pl. QoL cuccok sokasága. Szomorú, hogy ezekre sem futja.
De mondhatnám, azt is, hogy tehetnék végre azt, amit sajnos csak kevés cég tesz, és hallgathatnának a játékosokra, és legalább azokat a dolgokat javíthatnák, amelyek nem igénylik egy nagy fejlesztői csapat egyéves munkáját. Ennyit megérdemelne a játék akkor is, ha már komolyabb terveik nincsenek vele.
A téli szünet alatt terveztem, hogy játszom vele megint egy kicsit, csak aztán sajnos nem úgy alakultak a dolgok itthon, hogy ezt meg tudtam volna tenni. Pedig nagyon megnéztem volna már azokat a thargoidok által elözönlött rendszereket. Most már lehet, csúszik a dolog az új gép összerakásáig. De azért az ED fent lesz azon is, az biztos.
-
[HUN]NIMROD
senior tag
válasz privateer2 #47473 üzenetére
Na most az mit jelent vajon az első CG leírásában hogy a Mbooni engedély (már megvan) mellett "elérést kapnak a cég teljes anti-xeno fegyverkészletéhez"? Abban a városban a boltban olyan fegyverek vannak amik sehol máshol?
Aztán a második CG "overcharged plasma charger" jutalma egyedi, mert a guardian dolgokat ha jól sejtem nem lehet mérnökölni? Tehát az "overcharged" képességet sehogy máshogy nem lehet rájuk megszerezni?https://play.google.com/store/apps/details?id=com.SmartPholx.LogicGameCollectionPROfree http://twitch.tv/hun_nimrod
-
[HUN]NIMROD
senior tag
válasz privateer2 #46578 üzenetére
Szerintem ahol én dekkoltam egy-két hónapig, nem nagyon volt harc, de elejétől a végéig tuti nem, mégis volt mindenféle küldetés. Az viszont lehet hogy a környéken mindig voltak olyan csoportok akár vetésforgóban, akik ilyen nyugtalan állapotokat vettek fel, és azokban a rendszerekben az ott érdekelteknek mindenhol adta a restore-t.
A kobrás-sasos képed brutál jó
Mutatok én is valamit amit tegnap találtam, és szerintem ilyet még nem láttatok. Egy eleve ritka összetett gázóriás-holdrendszer, de az igazán érdekes az, hogy a megjelölt hold terraformálható, pedig az egész 5000 fénymásodpercre van egy átlagos méretű F csillagtól, aminek a lakható zónája nem lehet ilyen messze. Az elmélet az hogy az árapályfűtés is okozhat annyi hőtermelést, ami elég a lakhatósághoz:
[kép]Nagy kuss van a konzolos megjelenésről... Talán csak nem képtelenek összehozni? Vagy tényleg újraírják az egész kobramotort az alapoktól.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.SmartPholx.LogicGameCollectionPROfree http://twitch.tv/hun_nimrod
-
macy
addikt
válasz privateer2 #45889 üzenetére
Köszi az infókat. Egyébként kell hogy működjön fordítva is, én steamen vettem az Elite-t, Frontiernél a Horizons-t, megint Steamen az Odyssey-t és Steam nélkül játszok.
-
Submarine
senior tag
válasz privateer2 #44722 üzenetére
Lézergravírozás mint művészeti ág..
Nem rossz, nem rossz!
-
4580693
senior tag
válasz privateer2 #44119 üzenetére
Hogy tudnak akkora sebességet elérni?
-
woryz
senior tag
válasz privateer2 #44101 üzenetére
Lehet, hogy én vagyok értetlen, de nem értem...
"Ha elérted bármiből a 2. rankot (jobb oldali panelen mutatja)"... Pl a tradernél a Mostly Penniless? (csak mert ez már megvan. )
A hajós kérdést így legalább nem kell feltennem. Akkor megveszem a Cobra-t.
-
Íjász001
tag
válasz privateer2 #42772 üzenetére
Szia privateer2!!!!
Már évek óta nem játszottam, rengeteg mindent meg kell tanulnom, be kell pótolnom! Egy-két nap és újra leszek!!!!!
Hali!!!Íjász
-
adamthetux
csendes tag
válasz privateer2 #42228 üzenetére
Nekem is kevesebb szabadidőm van, mint egészséges, de ha van egy irány, hogy merrefelé kell/lehet bővítgetni az oldalt, akkor segítek Pár napon belül rád írok Discordon.
-
Peppo
őstag
válasz privateer2 #40628 üzenetére
Lehet, visszajöttek a Guardianok, és szétrúgták a seggüket. (Már ha a Thargoidoknak van olyanjuk.)
Az egyébként poén lenne, bírnám, ha nem csak a bázisaikat lehetne fosztogatni, hanem ők maguk is előkerülnének egyszer.
-
okyoky
tag
válasz privateer2 #38623 üzenetére
Fogadd őszinte gratulációmat. 8 db HeatSinkkel a fedélzeten megfőzni a hajót...
A Silent Running ebben sokat segített úgy látom, bár a thargoidokat mintha nem zavarta volna...
Pajzs nélkül még visszafordulni nézelődni, na ez is igen boátor cselekedet.Szerintem nyújtsd be pályázati anyagként a videót az IPSZ tagjelölő bizottsághoz. Ilyen szépen dokumentált, és kivitelezett manőverre szerinem simán megkapod a tagságot, bár mit értek én ehhez, csak a kis sámlit bérelek a klubhelységben a mellékhelységek ajtaja mellett.
[ Szerkesztve ]
-
Submarine
senior tag
válasz privateer2 #38494 üzenetére
Ezt így magában, hogy kell értelmezni?
Szvsz. egyértelműen bolygómérettől függ mennyi probe-t és melyik karikájára kell kilőni, hogy egy helyben állva sikerüljön csekkolni. De ahhoz viszont tudni kellene, hogy mekkora zátmérőhöz melyik metódus tartozik. És vagy tól-ig.
De azt csak az full spectrum system scan-ben írja ki , ahhoz meg a detailed surfaces scan-ben már túl közel vagy.. HUD-ban sem találtam, hogy írná-e valahol.
Amália! Itt van valami anomália!
Vagy már megint nem tudom hol kell keresni..
Vagy csak megint nem állítottam be a gomboot..
Vagy mi vaan? -
haverkulum
aktív tag
válasz privateer2 #38026 üzenetére
Szuper, pont tegnap este nézegettem a rozsdás paintjobokat a Kraitra
-
Cooper911
senior tag
válasz privateer2 #37024 üzenetére
Hehe, pont a Socho rendszerben rugdaltuk fenékbe a kis scoutokat a Chieftan-al. Illetve csináltam mentőakciót és szállitottam cargo-t a Pleiades sectorban de már nem emlékszem pontosan hol.
[Ha ezt a kupont kivágod, tönkremegy a monitorod]
-
Cooper911
senior tag
válasz privateer2 #37023 üzenetére
Az MkIII azért jó mert bárki megveheti. Univerzális, gyors.
Az MKIV-et csak azok vehetik meg akik megvették anno a Horizon-t a megejelenéstől számitott valameddig.
Az MKIV lassabb mint a III, viszont több modul helye van, +1 small hardpoint, jobb elrendezés.Sokáig használtam az MKIV-et a bubi környékén felfedezgetni, bolygót turkálni. Nekem tetszik.
[Ha ezt a kupont kivágod, tönkremegy a monitorod]
-
CsaBully
tag
válasz privateer2 #37024 üzenetére
Aisling Duval hercegnő a hétvége folyamán találkozott legalább egy vagy két udvarlójával..
imádom a bors magazintReferencia: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=CsaBully ..Írj privátot,ha fel akarod venni velem a kapcsolatot.
-
duvi
nagyúr
válasz privateer2 #36580 üzenetére
Szerintem a Frontier nem vezet ilyen nyilvántartás. A játékosok gyűjtik ezeket a célpontokat, különböző fórumokon. Pl. [LIST] HORIZONS' WONDERS, 38 interesting places to see in ED
[ Szerkesztve ]
-
pcnet
addikt
válasz privateer2 #23241 üzenetére
Ex FSX-es vagyok. Beszippantott Elite. És Ingress....
Köszi Titusz! Nagyobb táp, VGA, lehet ház csere is esedékes lenne már akkor. Ez viszont már nem fog beleférni a költségvetésbe. Vagy GTX, vagy sporolás még egy kicsit.
Szerk: 65, nagyon maximum 70e ft-ot tudnék most kártya vásárlásra szánni.
[ Szerkesztve ]
“A szervizben munka folyik, nem víz. Ezért a szerviz rövid i.” by Fagyallo
-
pcnet
addikt
válasz privateer2 #23238 üzenetére
Nos, akkor inkább bepötyögöm az egész konfigom. Lehet VGA-m haldoklik, mert néha OpenGL vagy D3D hibával meg is fagy Elite. Volt már garanciában szervizben, állítólag biost frissítettek rajt. Azóta ritkábban omlik össze.
Alaplap: Gigabyte GA-Z68AP
Processzor: Intel Core i5 3570K
RAM : 2x4GB DDR3 1866 MHz Corsair
VGA : Gigabyte GTX650 Ti OC
SSD : 120 GB OCZ Vertex3
Táp: FSP 600W
CPU Hűtő: Coolermaster Hypertx 3 evo3 éve FSX-hez lett összeállítva a konfig 185e ft-ért.
“A szervizben munka folyik, nem víz. Ezért a szerviz rövid i.” by Fagyallo
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos az üzleti célú hirdetés!
RÉSZLETES, FOLYAMATOSAN
FRISSÜLŐ FAQ
AZ ÚJ JÁTÉKOSOKNAK
Ha szeretnél felkerülni a PH játékoslistára, küldj egy privát üzenetet duvinak, az alábbi formában:
PH név – játékbeli név - platform
- Bemutató Elite Dangerous: Beyond – Chapter 1
- Bemutató Elite Dangerous: Horizons bemutató (Xbox One)
- Teszt Elite: Dangerous teszt (Xbox One)
- Hír Jövő év elején jön az Elite: Dangerous - Odyssey
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous 2.4 The Return
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous PS4-es kiadása
- Hír PlayStation 4-re is megjelenik az Elite: Dangerous
- Hír GC 2016 - Komoly bővítést kap az Elite Dangerous (PC, XO)
- Hír Elite: Dangerous - Steamre költözhet az, aki a fejlesztőktől vette meg a játékot
- Intel Core i7-13700KF LGA1700 processzor (hűtő nélkül) - 12 hó magyar bolti garival! -
- Intel Core i5-11400F LGA1200 processzor tálcás (hűtő nélkül) - 1 év magyar bolti garival! -
- Kingston FURY 32GB (2x16) KIT DDR4 3600MHz CL16 Renegade Black 1Gx8 - 12 hó magyar bolti garival! -
- G.SKILL 64GB (2x32GB) KIT DDR4 3600MHz CL18 Ripjaws V - 12 hó magyar bolti garival! -
- INGYEN FoxPost! AMD Ryzen 9 5900X AM4 tálcás változat (csak a proci) - 12 hó magyar bolti garival!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest