-
GAMEPOD.hu
Témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
fejesg2
senior tag
válasz adamthetux #42678 üzenetére
Egyetértek. Korábban nekem is néha odacsapta a Krait-et, most sem azt, sem a Fed Corvette-t sem koppintja oda.
Az élet egy szar játék, de a grafikája nagyon ott van!
-
orientcx
őstag
válasz adamthetux #42674 üzenetére
Gratulálok, ilyen produkciót eddig csak a kisvadászomtól láttam.
u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem
-
Peppo
őstag
válasz adamthetux #42678 üzenetére
Valamit tényleg csinálhattak vele, mert mostanában a nagyobb hajóimmal sem húzza végig a grillrácsot, és nem is csapja őket oda a bejárathoz.
-
duvi
nagyúr
Mondjuk ilyen esetben én tuti nem bíznám az automatikára a dokkolást Az más kérdés, hogy én mindig manuálisan dokkolok.
-
wollnerd
aktív tag
Úgy 8 mp-ig néztem a képet hogy ezen mi a csudát kell nézni, aztán észrevettem a hull-t...
PC: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 1080K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2, Be quiet! Pure Base 500DX White ház
-
Submarine
senior tag
Ez tényleg az. 1 már nekem is volt. Beizzadt még a ***-m is.
-
Attila 1984
tag
válasz adamthetux #42431 üzenetére
Köszi azért neked is az infót!
-
42861
senior tag
válasz adamthetux #42428 üzenetére
Pár napja már kitárgyaltuk, láthatod ha visszaolvasol. Várjuk már.
-
Peppo
őstag
válasz adamthetux #42243 üzenetére
-
Borote
addikt
válasz adamthetux #42247 üzenetére
Federation rank húzásra tudom ajánlani a Ceos-Sothis rendszerpárost, 500 Ly-re a bubitól. Lehet stackelni végtelen küldetést, és a 3-4 állomás között ingázni. 1-2 nap alatt megvolt a Rear-Admiral Azóta Corvettel repkedek... Nagyon fun hajó, csak a 370-380-as boostos végsebesség kicsit halvány. Jumprange nem vészes FSD boosterrel, 30 körül már bőven jó a bubiban. Viszont 2 darab Huge Plasma Acceleratort kevesen köszönik meg. Egy jó lövés, és már ugrott is a powerplant egy Anacondán
-
Raymond
félisten
válasz adamthetux #42247 üzenetére
Arrol van szo hogy ha dolgozol a %-okon akkor az novekszik attol fuggetlenul hogy rank-et leptel vagy nem. Tehat ha csinaltal egy rakat fed missziot amivel tolod a %-ot de rank missziot nem csinaltal akkor van % "tartalalek". Aztan ha csinal egy rank missziot akkor lepsz szintet de a kovetkezo megint 100%-lesz ha sokat tartalekoltal es kell megint egy rank lepes misszio. Aztan ha latod hogy leptel es mar nem 100% akkor lehet a normalis fed missziokal megint novelni a %-ot.
Privat velemeny - keretik nem megkovezni...
-
Raymond
félisten
válasz adamthetux #42245 üzenetére
Ha tudod hogy a % mar fel lett turbozva es lehet rankot ugralni akkor keress egy allomast ahol a controlling faction Fed es minel magasabb a kapcsolatod veluk. Ezeknek csinald a kuldeteseket es ha bejonnek a rank mission-ok akkor inkabb maradj ott mert kapsz tobbet is miutan teljesitetted az egyiket. Aztan ha mar latod hogy elerted X rank-et es a % nem 100-on all akkor tunikgolhatod a %-ot mashol.
-
Raymond
félisten
válasz adamthetux #42243 üzenetére
Olyan allomasokon ahol van Fed faction ami kotrollalja az allomast es jo a kapcsolatod veluk akkor kapsz follow-up mission-t ami Fed rank tipusu es nem sima. Sajnos filter ezekre kulon nincs a terkepen. Nekem most mar van egy csomo ossze vissza csak nem volt kedvem akkor csinalni oket amikor megjelentek es nem jegyeztem fel hoz voltak.
[ Szerkesztve ]
-
Peppo
őstag
válasz adamthetux #42232 üzenetére
Ha fed/birodalmi rangot akarsz húzni, akkor a sérült állomásokról menekülteket szállítani jó buli. Egész jól adja a rangot. Ha a pénz a fontos, vannak sokkal jobb lehetőségek is az utasszállításnál, de azért ez is fizet valamennyit. A hajó árát azért elfogadható idő alatt vissza lehet vele hozni.
Én amúgy szeretem őket, jól néznek ki, de maga az utasszállítás nem az én világom.ARX gyűjtéshez a powerplayes szállítások is elég jók. Csak az mondjuk nagyon unalmas.
(#42237) Attila 1984 A cucc alapból nem lopott. Te lopod el azzal, hogy bepakolod a rakteredbe, de utána nem szállítod le, hanem visszamondod a küldetést. Sima szállítóküldetést felveszed, bepakolod, aztán lemondod a küldetést. Ez után ha benézel a raktérbe, a cucc ott lesz, de stolen lesz a státusza. Aztán már viheted is a feketepiacra.
-
Attila 1984
tag
válasz adamthetux #42239 üzenetére
0 signál source ...random dob be néhány systembe? repkedjek míg találok egyet azt mondod?nem hülyeség...de úgy emlékszem a régi 1991-es elitbe lehetett a black marketeken is venni lopott szajrét... itt miért nincs egyik black marketen se.. ha már market ne csak eladni lehessen már hanem venni is nem ?
[ Szerkesztve ]
-
Attila 1984
tag
válasz adamthetux #42234 üzenetére
Jól hangzik...én csak seeking küldetéseket tudtam, vállalni...és nem állt szándékomban sokat költeni rályuk, mert thargoid vadászatra készülök.... de én is szeretem egytől egyig mindet...nekem valahogy a dolphin volt a kedvencem...orcám nem sokáig volt...belugával meg képzelheted milyen nagy kaland volt az égő bázisból kimentegetni a sebesülteket...és a túlélő hajóra vinni... sokáig csak a passengerkedéshez értettem...ezzel kerestem a kenyerem...űrsoför voltam...de itt srácok türelmesen elmagyarázták a bányászat rejtelmeit és szakmát váltottam a bányászattal fogom összekaparni a targoid vadászra...aztán vészterhes időben van az emberiség...teszem amit a haza megkövetel, beállok elfogónak...
-
Attila 1984
tag
válasz adamthetux #42232 üzenetére
Nekem volt mindegyik...maga a passengerkedés így utólag nem annyira kifizetődő...láttam videókat hogy valaki több küldetést is nyomott szimultán és akkor azzal sokmilliót kaszált...de pl ASP Explorerrel ugyan annyit kerestem mint ezekkel az elvileg utasszállításra kitenyésztett hajókkal....a dolphin-t ajánlom elsőre...ha van is pénzed belugára....a dolphinra keveset kell költeni ...olcsó és nagyon hamar 28-as ugróra lehet fejleszteni...de a Kraitok a legjobb hajók a játékba....lesz az MK, mellé egy fantom is ...
-
privateer2
csendes tag
válasz adamthetux #42200 üzenetére
Simán, gyere fel a discordra, és ott keress meg engem.
Elég beregelni, de ha magasabb jogot szeretnél, tudok adni plusz jogot is.
Megbeszéljük a dolgokat merre lehetne továbbhaladni. Sajnos Voroscsoki nem tudott segíteni egyéb elfoglaltság híján, én meg takarékos módban tudok csak néha be be segíteni. Bár most hogy meg lett koronázva a szabadidőnk egy kiadós outbreakkel, lehet hogy több idő lesz végre rendet vágni.
Kéne valaki aki betudna segíteni.
https://elitedangerous.fandom.com/hu/wiki/Elite_Dangerous_Magyar-wikiAMD Ryzen 7, 2x16 DD3 GB ram, Geforce 2600 Super 8 GB
-
duvi
nagyúr
válasz adamthetux #42212 üzenetére
Tudtommal csak regelsz és mehet a szerkesztés.
-
aerosmith
őstag
Az a baj hogy a játék hírhedten foscsi abból a szempontból hogy senki kezét sem vezeti, úgy kell külsős weboldalakról összevadászni az infókat és rengeteg munka lenne az összes infót magyarra fordítani és rendszeresen updatelni.
-
Attila 1984
tag
válasz adamthetux #42198 üzenetére
kÖSZÖNÖM A VÁLASZOD! A tech brokereknél lerakhatom a cargoból a cuccot megörzésre? hogy ne legyen folyton nálam?...megszaporodtak a kiszedegetések számai...
-
duvi
nagyúr
Van és benne van a linkje az összefoglalóban is: Magyar Nyelvű ED Fandom
-
Attila 1984
tag
válasz adamthetux #42196 üzenetére
Köszi! Én se szoktam harcolni, nem kezdeményezek lövöldözést, alap a hajóm felszereltsége ami a hardpointokat illet... remélem ha már aktiváltam a 6 tornyot és elhagyom a bolygót az úgy marad...
-
Attila 1984
tag
válasz adamthetux #42184 üzenetére
De végülis igazad lett....a wake scannert kellet A-s ról D-re cserélni... köszi szépen!
-
Attila 1984
tag
válasz adamthetux #42184 üzenetére
Köszi de nem érted a problémát...ez világos, értem.. az én bajom amit írtam, hogy amikor az engeneer-nél vagyok akkor miért nincs ott alul, az a két csík...mert az engeneer-nél rontottam el...thargoid vadászt szeretnék...Csak aztán nehogy kiderüljön hogy mi kezdtük a háborút
[ Szerkesztve ]
-
Attila 1984
tag
válasz adamthetux #42182 üzenetére
köszi, szépen, nem döglöttem meg....elindult a hajó bár nem engedte megnyitni semelyi panelt sem (1,2,3,4)...úgy csináltam meg, hogy mielőtt elfogyott volna az oxygen...kiléptem solo-módból...open playbe...és nem fogjátok elhinni nyoma se volt oxygén hiánynak működött minden.....kár hogy elrontottam a hajót...:S lehet eladom veszek egy újabb Krait MK II-t visszamegyek a mérnökhöz és felteszem szolidabban a dolgokat...bár egy új update-nél javasolnám a frontiernek...hogy mint az outfitnél lehessen már látni hogy állnak...ne csak azt mutassa hogy mi hány százalékkal emelkedik vagy nő...hanem hogy ez hogy fest az energia rendszer szempontjából...vagy nem tudom.....
-
duvi
nagyúr
válasz adamthetux #42077 üzenetére
Ha feljöttök az EDHU Discordjára (csak előzetes egyeztetés után veszünk fel bárkit, hogy külföldiek ne kerülhessenek be), akkor tudok küldeni meghívót a nagy EDHU private groupba. Ezt a pg-t kizárólag a hazai játékosoknak hoztuk létre. Van egy pár tagunk
[ Szerkesztve ]
-
Attila 1984
tag
válasz adamthetux #42059 üzenetére
Én is mennék multizni ha van valakinek kedve
-
Attila 1984
tag
Akkor mennyi prospector limpetet vigyek? szerintetek? akkor az a 160 az mind limpet... Ezt át kell gondolni....lett volna egy csomó low t diamondom....erre otthagytam... majd rájövök...de legalább már szét tudtam robbantani a sziklát köszi!!!
-
duvi
nagyúr
Igen, van Az Összefoglaló/Hasznos linkek szekciójában mindig megtaláljátok az EDHU Discord csatornájának a linkjét. Ezen kívül van egy privát EDHU FB csoport is (Elite: Dangerous Hungary). Jelentkezéskor mindkét helyre írjátok be, hogy az itteni Ph-s fórumról jöttetek és intézzük a jogosultságotokat!
-
Attila 1984
tag
válasz adamthetux #42031 üzenetére
köszi szépen...azt még megkérdezném hogy a seisic chargét hogyan kell használni...mert fogalmam sincs hol mutatja azt, hogy milyen erősen lőjem...valamint fogalmam sincs honnan tudom hogy egyjátalán érdemes e lövöldözni a prospectolás után
-
Raymond
félisten
-
Submarine
senior tag
Le a kalappal! Nem apróztad el!
Ezt érdemes elmenteni!A nerf óta nem bányásztam(addig is csak sima külszíniset), úgy látom az ltd ára annyira nem esett le, de a painite az jócskán.
Bár annyira így sem vészes, főleg hogy néha szeretek dögunalmas dolgot csinálni.
Én pont inkább sca-t használok docking comp helyett. Én is oda tudom úgy verni a levélbedobóhoz a Cuttert mint az.
Az árat mindig a eddb.io/commodity -n néztem, mert ott írja az igényt is, hiába volt valahol legdrágább, ha csak 1-2 száz kell nekik, már nem szabad elinduni.Manapság mire érdemes elindulni?
Benitoite
Grandidierite
Musgravite
Serendibite
Ezekkel mi a helyzet? -
aerosmith
őstag
Csak annyi kiegészítés hogy a seismic charge asszem 30 darabos.
És a fissureokra tökmindegy mekkora strength van írva akkorát lőhetsz bele amekkorát akarsz a lényeg hogy a töltetek összege optimális határon belül legyen.
Túl nagy össztöltet esetén (piros) le lehet szedni amit utoljára belelőttél a bal lapon.És a nerf óta nem a bányászás lett nehezebb hanem az eladás, inara és társai legtöbbször pontatlan árakat mutatnak vagyis azzal megy el az idő hogy az ember a jó piacot keresi, közben kiszedik a kalózok. Sajna a milliárdokat már nehezebb összeszedni.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos az üzleti célú hirdetés!
RÉSZLETES, FOLYAMATOSAN
FRISSÜLŐ FAQ
AZ ÚJ JÁTÉKOSOKNAK
Ha szeretnél felkerülni a PH játékoslistára, küldj egy privát üzenetet duvinak, az alábbi formában:
PH név – játékbeli név - platform
- Bemutató Elite Dangerous: Beyond – Chapter 1
- Bemutató Elite Dangerous: Horizons bemutató (Xbox One)
- Teszt Elite: Dangerous teszt (Xbox One)
- Hír Jövő év elején jön az Elite: Dangerous - Odyssey
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous 2.4 The Return
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous PS4-es kiadása
- Hír PlayStation 4-re is megjelenik az Elite: Dangerous
- Hír GC 2016 - Komoly bővítést kap az Elite Dangerous (PC, XO)
- Hír Elite: Dangerous - Steamre költözhet az, aki a fejlesztőktől vette meg a játékot
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- TCL LCD és LED TV-k
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen program, ami...?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Apple iPhone 11 Pro 64GB Midnight Green , 100% akku, független
- Apple iPad Air 6gen ,Space Gray,M2, 11'',256Gb, Wifi, új, 2026.12.ig garos
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -40% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple iPad Air 6gen ,Space Gray,M2, 11'',256Gb, Wifi+Cellular (eSim) független, új, 2027.12.ig garos
- Cooler Master 700W-os tápegység