-
GAMEPOD.hu
Témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
orientcx
őstag
Először is(kicsit megkésve) had tisztelegjek duviék Eagle mintás karácsonyfa installációja előtt, fantasztikusan jó lett, már tényleg csak egy arany Condor csúcsdísz hiányzott a tetejéről. Nem tudom, hogy lehetett ilyen mm-re pontosan beállni, de pompásan sikerült (tolmácsold gigafunnak is elismerésem, mert a fórumon sajnos már egy jó ideje nem tudom megtenni )
És akkor jöjjön a szilveszteri kötelező gyakorlat(kicsit visszafogottabb a tavalyinál)
Hiába bizonygattam CMDR Barbinak, hogy én csak "jókívánni" szeretnék, amint meglátta a Fed felségjelzést, azonnal indította a megszokott császári menekülő rutint. Hát, sajnos most sem tudtuk meg, milyen a Clipper eleje...u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem
-
kiskuplung
őstag
válasz sensor060 #29098 üzenetére
Ha jól értem, ez csak a headtrackinget fedi le, vagyis a képet továbbra is a monitoron nézed.
Én még olyan 6 éve csináltam ilyet, infra ledekkel és egy Wii remote-tal, de az is csak addig volt érdekes, amíg megcsináltam.
Hosszú távon ugyanis az a fajta mozgás, amit ez igényel, garantált rosszullét.
Az a baj, hogy ha előtted van a monitor, és Te pl. balra nézel, hogy a bal oldaladon lévő dolgokat lásd, akkor a fejedet balra kell forgatni, de a szemedet viszont jobbra, hiszen a monitor nem mozog a fejeddel együtt.
Ez viszont olyan természetellenes mozgás, ami nálam instant rosszullétet eredményez.
Nálad nem jelentkezik ilyen probléma?Ezek a DYI VR headsetek sokkal jobb eredményt adnak.Most kipróbáltam ezt a VRidge-t újra, és USB tetheringel egészen jó eredményt ad. Persze, nyomokban sincs egy Oculushoz képest (Vive-ot nem próbáltam még)
[ Szerkesztve ]
-
sensor060
aktív tag
B.U.É.K. mindenkinek!
Kicsit hozzászólva a VR-es témához (és kicsit más is...)
Én egy HeadTrackNoIR programmal próbálkozok, ami sok játékot, szimulátort ismer, többek között az Elite-et is, és másik kedvencemet az Assetto Corsa-t is. Ezt a játékot csak azért említettem meg, mert nemrég próbálgattam, erről van is egy videó, még friss, ropogós:
1 kör a Nordschleife-n.
Most tesztelem Elite alatt is, működik, de néha-néha "zöttyenik" egyet a grafika, ami a már említett AC alatt egyszer sem volt.
Mivel ez a HeadTrackNoIR még egy régebbi verzió (v1.70) ezért lehet itt a hiba, mert ha simán, egérrel nézek körbe a cockpitben akkor nincs bug.A HTNoIR a webkamerát használja fel a fej apró mozdulatainak figyelésére. Ez annyira jól megy neki, hogy tulajdonképpen teljesen 3D hatást kelt, ha előre vagy hátra hajolok azt is leköveti. Sőt, a fejfordítást is ismeri!
Amit észrevettem:
- kicsit későn követi a mozdulataimat, pedig elvileg minden a leggyorsabbra van állítva benne.
- gyorsabb kamerát kér, a 30fps a minimum.
- processzortól erőt igényel, bár nem vészes.
- a már említett grafikai bug Elite alatt.Most próbálok kutakodni, hogy vajon a már fizetős v2.00 mennyivel jobb, mert ahogy látom sokat fejlődött, nemhiába kér érte pénzt az alkotó. Nem nagy összeget kér, 2-3 euro között van most az ára.
Személyes észrevételem hogy ez egy nagyon jó dolog! Látványos, viszont nem precíz, tehát tuti hogy az Assetto-ban ettől nem fogok jobb köridőket menni, pontosabban kanyarodni. Ez viszont egyáltalán nem hátrány az Elite-ben, ott nem kell precízen kanyarodni, nem számítanak a tized másodpercek. De az érzés, hogy amikor kinézek oldalra ott egy autó, egy szép bolygó, egy másik űrhajó, az azért eléggé ütős!
A végére pedig egy másik dolog, de szigorúan az Elite-hez kötődik:
1-2 hete kérdeztem Tőletek, van-e valaki aki próbálkozott már a hang alapú irányítással. Ez konkrétan a Voice Attack program használata, illetve az erre alapozó HCS Voice Pack használata.
Hát kérem, nyugodtan állíthatom, hogy szerelem az első hallásra. Mikor először meghallottam ASTRA hangját, tudtam, hogy ő az igazi
Aztán megtudtam, hogy sokat tud segíteni nekem azzal, hogy elvégzi helyettem a dokkolási engedély kérését, visszahívja a vadászt, végrehajt egy menekülési protokolt, stb.
Készítettem egy videót, amiben sajnos a hangomat nem lehet hallani, de végülis nem is az a lényeg, hanem hogy milyen is az űrhajózás ASTRA-val. Itt meg tudjátok nézni.Most megyek, próbálkozok ezzel a HeadTrack-kel az Elite-ben.
-
kiskuplung
őstag
Ha érdekel a téma, ezzel is kísérletezhetsz : [link]
Én egyszer próbáltam ki, a Steam simán felismerte SteamVR kompatibilisnek, és működött vele az Adr1ft. De a teljesítménye sokkal rosszabb annál, mint amit a leírásban mutatok be. Cserébe tényleg teljesen automata, Steam felismeri, megtalálja a Wifin keresztül a telefonodat, stb stb.
-
Rick3D
senior tag
B.U.É.K. Parancsnokok !
-
to.ca
tag
A Christmas Carriers Convoy félúton tartott egy találkozót, ahol egy rövidke kötelékrepüléssel, majd mass jump-pal megemlékeztünk a nemrég elhunyt John Glenn űrhajósról.
Az eseményről készült videót ma mutatta be a Colonia Gazette:
[link]Boldog új évet kívánok minden Parancsnoknak! Üdv Comoniáról!
[ Szerkesztve ]
load"elite",8,1
-
raymi16
tag
Még idén hazaértem! BUÉK BUÉK mindenkinek!
Senki se nem csinál semmit se nem, senkinek se nem!
-
duvi
nagyúr
ED-ben is megemlékeznek Carrie Fisherről:
Elite: Dangerous will add a Carrie Fisher tribute station in the 2.3 update -
ÁDI
aktív tag
VR-szemüveggel játszik valaki (telefon+app)?
SC: Avenger/P72, JG G3-SG1, 370;SRC MP5-AF 350, CM030 200; Jó Szerencsét, RC 1:18/1:12/1:10 Land Rover
-
Ice_Man22
senior tag
válasz cintula187 #29074 üzenetére
Imperial oldalon en rabszolgakat szallitottam, volt olyan oda vissza ut, hogy 1.8 millat hozott. De atlag az olyan 1. 2 - 1.3 milla korul volt. Anacondaval toltam.
[ Szerkesztve ]
-
duvi
nagyúr
Időarányosan az A-B-A trade útvonalak a legjövedelmezőbbek, ha találsz egy szomszédos rendszerpárt, jól fizető árukkal.
-
anatron
aktív tag
Trader condára tegyél fel seeker missileket.Azt szeretik a kalózok.
Én úgy megyek a kondámmal tradelni,hogy van fent 2 lézer turret (3-as)
2db 1-es turret beam és 2-3 db medium seeker missile.Nem nagyon tudtak még kilőni az npc-k.[ Szerkesztve ]
-
cintula187
addikt
Igen ez lesz. Minimálisan pár modult már "lemérnököltem" azokat vagy letétbe rakom amíg kereskedek vele vagy visszapattanok még pénzt keresni a pythonnal. 5milás passenger küldik akadnak olyan állomásokon ahol jó a repum.
Multi hop trade route kalkulátorban 6 menetből jön össze ennyi. Vagy valamit rosszul állítok ott be és jönne több pénz is?Peasant Blinding©™ Ez az állítás hamis.
-
Hauptmann
addikt
Megoldódott a fullscreen fagyás egy Windows újratelepítéésel. Tudja a franc, hogy az előző, szintén új telepítésnél mi akadt össze. A lényeg, hogy megy.
-
duvi
nagyúr
válasz cintula187 #29071 üzenetére
Gratula az új hajódhoz! Egy 200 millás Anaconda valóban elég karcsú, főleg ha combatra fittelnéd (bár ezt nagyon nem ajánlom ennyi pénzből). Építs egy trader condát és viszonylag gyorsan elkezdi termelni a pénzt. Itt egy hevenyészett fitt hozzá. Arra figyelj, hogy biztosításra és árura mindig legyen pénzed! Folyamatos ID-re készülj fel, főleg ha rakomány is lesz a cagoban!
[ Szerkesztve ]
-
cintula187
addikt
Meg mertem venni az első Anacondámat. Eléggé budget, "csak" 200 milát költöttem rá 15% discounttal együtt.
Nos...eléggé más világ így hirtelen. Azt se tudom milyen fegyvereket milyen módban rakjam bele.Peasant Blinding©™ Ez az állítás hamis.
-
raymi16
tag
Pedig én is iparkodok hazafele de túl messze vagyok még!
-
Nevil2
tag
Na, én is megérkeztem a Coloniára ... 14 misit grundoltam össze ... Sztem januárig nem nyúlok az ED-hez, aztán majd kitalálom, hogyan tovább.
-
togvau
senior tag
Elkaptam, frissítettem az eddb-n commodity listázást, és éppen volt 1 darab, elindítottam a játékot, és be is húztam
hitler, sztálin, micro usb
-
pcnet
addikt
válasz togvau #29060 üzenetére
Maia rendszerben egy bolygófelszíni állomáson vettem néhány napja. Nem vagyok gépnél, nem tudom sajnos az állomás nevét.
Szerk: azon az állomáson vettem amit írsz, hogy ott sem volt.
[ Szerkesztve ]
“A szervizben munka folyik, nem víz. Ezért a szerviz rövid i.” by Fagyallo
-
togvau
senior tag
meta alloy mostanában hol található? Se az obsidian orbinalon, se a darnielle's progressben nincs
hitler, sztálin, micro usb
-
ÁDI
aktív tag
A végösszeg, amit a felfedezésért kaptam 15M CR lett.
A Pathfinder rang 93%-on állt meg (össz. 160%-ot dobott a rangon).
Majd még felfedezgetek, hogy meglegyen a következő rang itt, az állomáson.SC: Avenger/P72, JG G3-SG1, 370;SRC MP5-AF 350, CM030 200; Jó Szerencsét, RC 1:18/1:12/1:10 Land Rover
-
duvi
nagyúr
Ma este 20 órai kezdettel, EDHU fotótalálkozó lesz a Belliya rendszerben lévő Binder Gatewaynél. A résztvevők alapfestésű (zöld) Eagle hajóval jöjjenek. A fittelés lehet fullos (akár engi tuningolt is), csupán annyi a kérésünk, hogy chaff launcher legyen a hajókon. A kommunikációhoz elengedhetetlen az EDHU Discord csatornája, melynek linkjét megtaláljátok a Téma összefoglalóban!
-
sensor060
aktív tag
Gondoltam Arénázok egyet ... 45 perc után senki sehol .... úgy látszik ez nem jött be, pedig gondolom öltek bele órákat, napokat, angol fontokat
-
to.ca
tag
válasz cintula187 #29049 üzenetére
Nekem az utolsó 5000 fényévre 30 milla fölötti összeg jött a térképészetből, de ezt a szakaszt úgy tettem meg, hogy sokszor n-esről n-es csillagra ugráltam. Kicsit kacskaringós szakasz lett, de elég jól lehetett haladni. Ahol nem volt közeli neutron-csillag, ott dobattam magamon egy nagyobbat. Na és Pathfinderből Pioneer-ré avanzsáltam.
Az egész útra vetített fejpénzekből még 12 misi adódott hozzá, azt nem lehetett útközben felvenni.[ Szerkesztve ]
load"elite",8,1
-
ÁDI
aktív tag
válasz cintula187 #29049 üzenetére
Még nem adtam le mindet, csak 3x50 db-ot, de az 1.5 millát ért (egyszerre 50 tételt tudsz leadni, most már ezt is tudom ).
Ha befejeztem a leadást, akkor megmondom a végösszeget is.
A rangon ez a mennyiség arra volt elég, hogy a trailblazer 30%-ból 100%-ot csinált ,így pathfinder lettem.@to.cahol van a Sag.A* és mi is ez?
[ Szerkesztve ]
SC: Avenger/P72, JG G3-SG1, 370;SRC MP5-AF 350, CM030 200; Jó Szerencsét, RC 1:18/1:12/1:10 Land Rover
-
sensor060
aktív tag
Helló!
Egy ismerősömnek szeretnék segíteni kicsit (wing, etc...) de neki egyenlőre csak a sima ED van meg.
Lesz-e abból valami gondom, ha csak a sima ED-t indítom el (Horizons nélkül)? Gondolom eltűnnek az engineer mod-ok, de ha legközelebb már a Horizons-t indítom akkor meglesz mind?
Próbálta ezt már valaki közületek? -
Cooper911
senior tag
"Nem tudom, mennyire vannak a hazaúton neutron csillagok"
Itt egy lista a Jacques és a sol közötti neutroncsillagokról illetve egy neutronos útvonaltervező:
https://forums.frontier.co.uk/showthread.php/281825-2-2-Building-the-Neutron-Highway-Grid
[Ha ezt a kupont kivágod, tönkremegy a monitorod]
-
to.ca
tag
Sag.A* kitérőn gondolkodom, és onnan egyenesen haza. Esetleg útba lehetne ejteni valamelyik neutron-pogácsát is, az jelentősen megdobná a bevételt, meg a rangot is.
Bár most éppen Pioneer +20%-on állok, szóval, ha innen egyenesen hazahúzok, talán akkor is összejönne a max. Nem gondoltam volna, hogy explorer-ként lesz meg az első elite rangom.
A CG-ket - talán éthető okból 😎 - nem nézegettem mostanában. Gyanítom, ez a coloniai valami szállítósdi, sztem erről lecsúsztunk, de egyébként sem biztos, hogy hazatérés (és friss alsógatya) után egyből bevágnám magam a csőrös Scaniába, és irány vissza Colonia.load"elite",8,1
-
ÁDI
aktív tag
Gratulálok neked én is!
Maradok, ahogy te, január elejéig. Körbejárok majd, esetleg felfedezgetek.
Leadom a felfedezéseket, tuti, ami biztos alapon, nehogy elszálljanak hazafelé, egy balesetben. Aztán úgy hátha felmegy a reputációm és ad valami normális küldetést pl. személyszállításra...Bár, most felkelés (?) van és nincs is elérhető küldi (0/0).
Hová akarsz hazafelé még bemenni?A mostani CG mit jelent? Ami ide szól, a Colonia-ra.
[ Szerkesztve ]
-
ÁDI
aktív tag
Én is megérkeztem a Coloniába.
Megyek a bárba, ott találkozunk...SC: Avenger/P72, JG G3-SG1, 370;SRC MP5-AF 350, CM030 200; Jó Szerencsét, RC 1:18/1:12/1:10 Land Rover
-
to.ca
tag
válasz kiskuplung #29041 üzenetére
Jan. 2-ig mindenképp maradok, akkor zárul az expedíció. Addig körbejárom a környékbeli állomásokat, felmérem a lehetőségeket. De utána azt hiszem, visszamegyek.
Balga módon reménykedtem, hogy lehet kapni a shipyardban Asp-t, de nem, sőt a Pythonhoz sincs egy számmal kisebb PP, SG, meg egyebek, úgyhogy a tömegcsökkentés nemigen játszik, így meg a fantasztikus 16,2 fényéves ugrótávval elég macerás lesz hazáig. Pláne úgy, hogy előbb még a Sag. A*-hoz mennék, mert az már csak 11367,2 fényév innen. Aztán haza. Nem tudom, mennyire vannak a hazaúton neutron csillagok az FSD túltöltéshez (úgy már kemény 62 fényévet tudok ugrani). Problémás lehet a hajó sérülése útközben, mert a hull-t nem javítja az AFMU (meg saját magát sem), és nincsenek állomások a bubiig. Márpedig a hajó sérül, mert az ember néha elbambul/tévézik/internetezik útközben. Az utolsó 5 fényév távon 20%-ot bontottam a hajón + berepesztettem a szélvédőt is egy fekete lyuknál - igaz, lázasan nyomtam végig.
Szóval, még meggondolom.
Egy ilyen pálinkafőzőt mindenesetre viszek magammal az útra:load"elite",8,1
-
Cooper911
senior tag
válasz anatron #29037 üzenetére
... és jólenne ha ezt a peer to peert elfelejtenék és lennének normális szerverek. Valamint a számlaszámomra utalnák a bevétel egy százalékat.
Na ezt is elintéztem. Amúgy kiváncsi lennék ha mindenki egy szerveren lenne akkor pl egy CG-n mennyi idő lenne amig bejutnék a corilosira
Hauptmann akkor passz. Közben megéztem az 50Hz volt problémás nálam. Akkor nem tudom mitől lehet ez a full screen probléma ha más játékoknál meg nincs.
-
duvi
nagyúr
Év végére felpörgött a fényezőműhely és matricagyártás
- Beluga United Paint Pack
- Beluga Expedition Paint Pack
- Commercial Decal Pack 1
- Commercial Decal Pack 2
- Commercial Decal Pack 3
- Commercial Decal Pack 4 -
Hauptmann
addikt
-
raymi16
tag
válasz undercover #29017 üzenetére
Engem az érdekelne, hogy van-e már valamiféle információ töredék vagy csak egy elkóborolt véletlenül kiejtett szó/mondat hogy mire is lehet számítani az új Season pass-ban, vagy ugyanolyan szíkret a tartalomról van szó mint a 2.4 esetében?
-
Hauptmann
addikt
Újratelepítettem a játékot, meg a videokártya driver-t is, a fullscreen-es fagyás nem oldódott meg. A borderless mégsem olyan jó, néha baromi nagy fps drop jelentkezik. Úgyhogy most szívás van, megoldást egyelőre nem tudok.
Lap és processzorcsere történt. Valaki esetleg nyomja Asus P8Z77-V Deluxe lappal?
[ Szerkesztve ]
-
kiskuplung
őstag
Gratula a vételhez, szerintem nem fogod megbánni Nekem fél évvel tolta ki a játék szavatosságát, hogy végre nem halomra gyilkolom az Elite Anacondákat, hanem már a Master/Dangerous ASP-ek megizzasztanak.
Ha ilyen szintű FAS-t látok, már bele se megyek a harcba, mert egy végtelen ciklusba torkollik: hol az én pajzsom tölt vissza, hol az övé, és csak keringünk egymás körül. Béna vagyok, na
-
pcnet
addikt
válasz orientcx #29021 üzenetére
Hm, lehet a szenzor volt a ludas. Open/Solo váltás volt 2x, és volt egy ED-vel belépés is. ED-n robbantam fel. Lehet érdemes lett volna nyomni egy reboot/repair-t. Na, majd legközelebb. (Remélem nem) Biztosan a mérnökök keze volt a dologban, mert pont FSD és Thrusters tuninghoz lomiztam volna a hozzávalókat. Mondtam én, hogy fura népség. A haraguk/átkuk bárhol utolér. És ma Felicity valamit bütykölt a hajón. Biztosan ő hackelte meg a szenzort is.
“A szervizben munka folyik, nem víz. Ezért a szerviz rövid i.” by Fagyallo
-
orientcx
őstag
Lehet hogy tévedek, de sztem az történt, hogy hülyére lőtték a szenzorod, vagy valamiért le volt kapcsolva(a radarod is tök üres). Mindenesetre máskor ha valami bug gyanús akadályba ütközöl, akkor érdemes egy ki-be log-ot megpróbálni.
-
-
rtitusz - "Én a mai napig nem kaptam semmit, pedig szeptemberben volt a speckó napom..."
-
Akkor a tiédet is nekem küldték, azért kaptam kettőt. Igaz ugyan, hogy nem tervezek velük semmit, de legalább nem foglalnak helyet.[ Szerkesztve ]
u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem
-
pcnet
addikt
Végül megvettem a Horizonst. Lehet, hogy "placebo", de alap játékkal halomra henteltem az ellent Vulture-el, Horizonsban nem elég, hogy 37%ra lőtt egy ASP, kilőtt szélvédővel battyogtam a közeli állomásra, ami persze nem jelent meg Contacts fülön, így nem tudtam dokkolási engedélyt kérni. Biztosítónál végződött a kaland.
ASP lehámozta a shildemet, persze neki örök élete és shildje van.
Videó a
bugrólbalesetről.“A szervizben munka folyik, nem víz. Ezért a szerviz rövid i.” by Fagyallo
-
to.ca
tag
válasz Cooper911 #29016 üzenetére
Kösz, ez megvolt, de nem nagyon segít a járatlan területeken, pedig igazából ott lenne rá szükség. A bubi környékén mindenki elboldogul.
Colonia előtt az utolsó POI a Dragonfly Nebula az Eoch Flyuae UU-O e6-2971 rendszerben, és nem ismeri. Az EDSM adatbázisából dolgozik, és nincs meg benne ez a rendszer, amit azért nem értek, mert nyilván sokan jártak arra. Azért POI, gondolom.
Na mindegy, most majd megnézem, és meglesz nekik, mert oda szinkronizálom a flightlogokat.load"elite",8,1
-
rtitusz
őstag
válasz undercover #29017 üzenetére
2017 közepére.
-
undercover
őstag
Új season pass mikorra várható? Vagy még mindig a Horizon-t érdemes megvenni?
Playstation 5 Pro// & // LG OLED evo C3 // & // Galaxy S23//
-
Cooper911
senior tag
-
to.ca
tag
Tud esetleg valaki egy működő 1k route planner tool-t ajánlani? Amit eddig használtam (http://gerdofal.net/ed/1krouting.php) napok óta nem elérhetetlen.
[ Szerkesztve ]
load"elite",8,1
-
sensor060
aktív tag
válasz Hauptmann #29011 üzenetére
Akkor ez nem nyert....valószínűleg nem nV hiba.
De van még ötletem:
- lehet még problémás a windoz auto scaling rendszere is (bocs, nem tudom a magyar win-ben pontosan hogyn írják). Ezt egyrészt ki kell kapcsolni, sokszor már ez is elég, de
- a méretezést be kell állítani kézzel 100%-ra (néha meg ez a probléma, hogy ez nem 100%).Jut eszembe: az nvidia control panelben is meg kellene nézni hogy a display-en belüli méret és pozíció rendben van-e.
-
sensor060
aktív tag
válasz Hauptmann #29008 üzenetére
Szia!
Új gép, új rendszer ? Vagy az maradt a régi ? Esetleg klónozott ? Tapasztaltam már olyat, hogy videókártya csere után fura anomáliák jöttek elő, és minden esetben az hozott megoldást hogy vagy Clean Install (by nVidia), de a legjobb, legtutibb a DDU (Display Driver Uninstaller) program használata, mert tényleg kiszed mindent.
De ez csak akkor, ha nem szűz a rendszer. -
Íjász001
tag
Boldog Karácsonyt Mindenkinek!!!!!!!!!
Íjász
-
Hauptmann
addikt
Összeraktam az új gépemet, és csak ablakos módban fut a játék, ha full screen-re teszem, azonnal fekete képernyő, és fagyás. Valaki találkozott már ilyen problémával?
-
orientcx
őstag
Amúgy ti is két külön e-mail kupont kaptatok két külön kupon kóddal?
We’ve sent you this transmission because you told us today was important to you.
Whatever makes this day special, we hope the little treat in this email makes it even better.
See below for more details on your special day prize, including how to claim it.
20% Off Any Digital Product (Expires 31st December 2016)
Coupon Code: XXXXX-ABCUG-BIROD-ALOMX-XXXXX(kéne, mi???)
- Rewards for Special days will vary at Frontier’s sole discretion
- Special day rewards are a discretionary incentive/offer and may stopped without prior notice
- Rewards cannot be exchanged and have no monetary value
- Rewards are for the registered account only and cannot be traded between accounts or gifted
- For any questions contact http://support.frontier.co.uk
- You will be notified via the email address you registered with about your special day, only on the day you have chosen. Frontier cannot be responsible for missed or unread emails, and any technical issues that may occur
u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem
-
orientcx
őstag
válasz Cooper911 #29003 üzenetére
-
-
rtitusz - A finálénak nem is lehetett más főszereplője, mint a Corvette.
A birodalmi Cuttereseket meg csak masszírozza a sárga irigység(na jó, csak amolyan kíméletes, karácsonyi visszafogottsággal)u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem
-
Rick3D
senior tag
Boldog karácsonyt kívánok minden parancsnoknak !
-
nubreed
veterán
Boldog Karácsonyt Parancsnokok!
We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
raymi16
tag
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos az üzleti célú hirdetés!
RÉSZLETES, FOLYAMATOSAN
FRISSÜLŐ FAQ
AZ ÚJ JÁTÉKOSOKNAK
Ha szeretnél felkerülni a PH játékoslistára, küldj egy privát üzenetet duvinak, az alábbi formában:
PH név – játékbeli név - platform
- Bemutató Elite Dangerous: Beyond – Chapter 1
- Bemutató Elite Dangerous: Horizons bemutató (Xbox One)
- Teszt Elite: Dangerous teszt (Xbox One)
- Hír Jövő év elején jön az Elite: Dangerous - Odyssey
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous 2.4 The Return
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous PS4-es kiadása
- Hír PlayStation 4-re is megjelenik az Elite: Dangerous
- Hír GC 2016 - Komoly bővítést kap az Elite Dangerous (PC, XO)
- Hír Elite: Dangerous - Steamre költözhet az, aki a fejlesztőktől vette meg a játékot
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Politika
- Xbox Series X|S
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- New Game Blitz - 2025
- Automata kávégépek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen autót vegyek?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
Állásajánlatok