-
GAMEPOD.hu
Témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
to.ca
tag
A büntetéshez (Fine) jár bizonyos ideig tartó wanted státusz az adott rendszerben, amikor ez az idő lejár, egy oda-vissza ugrással eltűnik rólad a körözés.
Ha viszont vérdíj (Bounty) van rajtad, akkor ugrálhatsz, marad rajtad adott ideig.
Pl. ha legyilkolsz egy clean tagot, akkor kiadnak a fejedre mondjuk 6000 Ft-nyi vérdíjat - ezt nem lehet kifizetni -, és ez mindenki számára látható 6 napig. 6 nap után válik Doormant Bounty-vá, amit már csak a vérdíjat kitűző frakció rendőrei, és állomásai látnak szkennelés után. Ezt érdemes elkerülni, mert ha megtörténik, a Bounty újra aktívvá válik, és kezdődik minden elölről.Biztosítási képernyőt nem generálok most a kedvedért. Úgyis fogsz még vele találkozni.
[ Szerkesztve ]
load"elite",8,1
-
to.ca
tag
Ha a betöltéskor a biztosítási képernyő fogadott, akkor elveszett a hajóddal együtt az összes le nem adott felfedezési adat és a BH, CZ bondok is.
Szerintem azért lőhettek ki, mert túl közel voltál a bázishoz, amikor visszarendelted a hajót, és az leszállás közben blokkolta valamelyik dokkot.load"elite",8,1
-
scyllafren
senior tag
-
duvi
nagyúr
Érdemes sík felületen beszállni. Ha nem jó a terep, akkor küldd el a hajódat, keress egy viszonylag sík terepet és ott hívd le újból. Beszálláskor érdemes a hajó hátulja felől közelíteni az SRV-vel. Amikor megfelelő pozícióba áll az SRV, akkor hallasz egy visszajelzést is a dokkoláshoz.
-
Cooper911
senior tag
Van úgy hogy nem férni alá egyik irányból, meg kell próbálni a másik oldalról.
Ha sehonnan sem megy küld el a hajó,t menj odébb és hivd le megint, akkor lehet hogy olyan helyre száll le, ahol be tudsz menni alá.
Nekem már olyan is volt, hogy nem tudott leszállni a hajó és felvett lebegés közben.Ja meg csak akkor tudsz dokkolni ha a kijelzőn jobb oldalt világit a kis dock lámpa, akkor vagy jó helyen. Ha már kicsit odébb vagy akkor nem fog dokkolni.
[ Szerkesztve ]
[Ha ezt a kupont kivágod, tönkremegy a monitorod]
-
brd
nagyúr
Van benne valami olyasmi beallitas, hogy (fake?) TrackIR (exe?), azt kapcsold be es inditsd ujra a jatekot! Ha az indulasakor nem fut a TrackIR.exe, akkor a jatek tobbet nem foglalkozik ezzel a protokollal.
ZeeZee: teljesen mindegy, az igeny ugy szol, ha jol emlekszem, hogy tavolodj el a kezdo poziciodtol x tavolsagra.
[ Szerkesztve ]
The only real valuable thing is intuition.
-
kiskuplung
őstag
Ha érdekel a téma, ezzel is kísérletezhetsz : [link]
Én egyszer próbáltam ki, a Steam simán felismerte SteamVR kompatibilisnek, és működött vele az Adr1ft. De a teljesítménye sokkal rosszabb annál, mint amit a leírásban mutatok be. Cserébe tényleg teljesen automata, Steam felismeri, megtalálja a Wifin keresztül a telefonodat, stb stb.
-
ÁDI
aktív tag
A végösszeg, amit a felfedezésért kaptam 15M CR lett.
A Pathfinder rang 93%-on állt meg (össz. 160%-ot dobott a rangon).
Majd még felfedezgetek, hogy meglegyen a következő rang itt, az állomáson.SC: Avenger/P72, JG G3-SG1, 370;SRC MP5-AF 350, CM030 200; Jó Szerencsét, RC 1:18/1:12/1:10 Land Rover
-
to.ca
tag
Sag.A* kitérőn gondolkodom, és onnan egyenesen haza. Esetleg útba lehetne ejteni valamelyik neutron-pogácsát is, az jelentősen megdobná a bevételt, meg a rangot is.
Bár most éppen Pioneer +20%-on állok, szóval, ha innen egyenesen hazahúzok, talán akkor is összejönne a max. Nem gondoltam volna, hogy explorer-ként lesz meg az első elite rangom.
A CG-ket - talán éthető okból 😎 - nem nézegettem mostanában. Gyanítom, ez a coloniai valami szállítósdi, sztem erről lecsúsztunk, de egyébként sem biztos, hogy hazatérés (és friss alsógatya) után egyből bevágnám magam a csőrös Scaniába, és irány vissza Colonia.load"elite",8,1
-
Cooper911
senior tag
Be van halva: https://www.issteamdown.com/
Tegnap is volt egy ilyen, majd helyrejön. Elindithatod offlineban is és akkor tudsz játszani mindennel. Az ED-hez meg nem is kell, elég a launchert inditani. Nekem az alapból ki van rakva tálcára, a steamet csak frissitésre használom.[ Szerkesztve ]
[Ha ezt a kupont kivágod, tönkremegy a monitorod]
-
to.ca
tag
Lesz még látnivaló, ilyen hosszú úton szép is lenne anélkül.
Délután majd beírom, hol találod, a jelenlegi helyzetedhez legközelebb valószínűleg a Thor's eye nevű fekete lyuk van, keress rá!
(Ma estefelé lesz valami event Hillary Depot-nál, azt ezek szerint már kihagyod?
@duvi, @Ice_Man: köszi, csak pálinka / forralt bor / málnaszörp * legyen!
*nem kívánt rész törlendő.[ Szerkesztve ]
load"elite",8,1
-
anatron
aktív tag
Ez nem tudom,hogy micsoda,a játékon belüli Fleetcomm privát group a lényeg.
Persze,gyere fel discordra ha tudsz én olyan 5 után leszek fent : [link]Ja közben rájöttem, azt Elite account felhasználó neveddel és jelszavaddal tudsz ide bejelentkezni.Hát nem tudom én ezt nem biztos,hogy megadnám ezen az oldalon ...
[ Szerkesztve ]
-
duvi
nagyúr
Nem muszáj, mivel minden hajón van cargo scoop. Azzal felveheted a küldetés canistereket. Persze ha még nem használtad, akkor javaslom, hogy nézz meg YT-on egy két cargo scoop tutorialt.
Tömören a használata:
1.kijelölöd a canistert
2.kiengeded a cargo scoopot és a megjelenő kék célkeresztet ráállítod a canisterre
3.elkezdesz közelíteni a canisterhez ( a közelébe érve nagyon le kell lassítani, mert nekimész vagy túlszaladsz rajta)
4.felvetted a canister és bezárod a cargo scoopot.
Kész is vagy[ Szerkesztve ]
-
Sylc
senior tag
Azert par kuldit toljal, hatha nem kell segitseg
Kesobb banni fogod, ha nem onerobol lettel elite (engem zavart az a bo 20millio, amit joszandekbol adott Local, orultem amikor kaptam, de tulsagosan nagy elony volt, minimalis sajat befektetett energiaval).
Pilot: Cmdr.Flynth Stream: twitch.tv/cmdrflynth Goal: Stolen cargo the best cargo :) Experience: Please give me your cargo, (hard points released) I said PLEASE!!!
-
Sylc
senior tag
Ha holnapig nem sikerul talpra allnod, addigra lesz par creditem adok par tonna arut, hogy folytatni tudd Jelenleg beneztem a T6 - T7 cseret
https://twitter.com/CmdrFlynth itt a trade like a pro kepeket kell nezni
Pilot: Cmdr.Flynth Stream: twitch.tv/cmdrflynth Goal: Stolen cargo the best cargo :) Experience: Please give me your cargo, (hard points released) I said PLEASE!!!
-
Sylc
senior tag
Bug lehet, credit sincs meg? Nem lehet, hogy attoltad oldalra, de nem a buy-ra hanem az exitre kattintottal (alapbol nem a megvetelen all a kurzor...)
-
orientcx
őstag
A nap mögött van a célrendszer, egyszerűen csak kerüld meg a napot, mert azon keresztül nem tudsz ugrani(természetesen SC-ben, hacsak nem szánsz a műveletre úgy kb egy hetet )
-
-
Sylc - "mellozd a vulgaris szavakat, hogy megorizhessuk a mar elert szinvonalat."
-
A széplelkű kalóz, akinek mindene a stílus. Na ez már döfi! Nyilván minden Ratata-i hölgy a te kegyeidet lesi. Mi lesz, ha megtudják a kókusz melltartódat?[ Szerkesztve ]
u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem
-
-
Denzo
tag
Ellenőrizd, hogy a jobb oldali panel Modules menüjében a Life support nincs-e kikapcsolva, illetve, hogy elég energiát kap-e. El lehet állítgatni úgy a prioritásokat, hogy egy adott modul pl. fegyverzet elővétele után lekapcsoljon. A Life support legyen mindig 1-es prioritású.
-
A kabintetőt nem lehet kinyitni.
Valószínűleg az történt, hogy valami miatt nem működik az űrhajód létfenntartása ezért bekapcsolt a pilótaruhádba épített létfenntartó rendszer. Ilyenkor a látómeződ szélén kékkel látod a hátralévő időd. Eddig tudsz életben maradni azután a hajód megsemmisül.
Ez harc közben fordul elő leggyakrabban, ha kilövik a szélvédőd. Ha nem harcoltál, az történhetett, hogy magad kikacsoltad ki a jobb oldali menüben, vagy ha az energiamenedzsment rosszul van beállítva és nem jut elég energia minden modulnak.
A túlmelegedést okozhatja még, hogy bekapcsoltad a silent running funkciót. Ilyenkor a hajód hőkibocsájtása majdnem nulla, így "láthatatlan" leszel az érzékelők előtt cserébe a ki nem sugárzott hő fűti a hajód. A kritikus hőmérséklet elérésekor a hajód megsemmisül.[ Szerkesztve ]
-
duvi
nagyúr
Tuti biztos, hogy rossz helyre írod be az adatokat. Többen is szívtak ezzel. Már nem emlékszem pontosan, mert másfél éve regeltem (ráadásul azóta már új launcher van), de az authentikációs kódnak külön rubrikája van. Nem a jelszóhoz kell beírni ez a kódot. Sikeres aktiválás után már csak a felhasználó név és jelszó kérő ablak jön fel. Ha nem sikerül az aktiválás, mentsél egy képet a launcherről (természetesen az adataid nélkül) és tedd be ide, hogy mi is lássuk az aktivációs ablakot. Talán úgy könnyebben segíthetünk.
-
-
-
Sylc
senior tag
Valoszinu elrontottad az elso jelszot majd nem vartal mig kikultek az uj jelszot, igy mindig hibas verification jelszot adsz meg.
Probald meg az, hogy kilepsz, ujra belepsz, megvarod az emailt es utana adod meg. (Mikor be szeretnel lepni, meg nincs a postafiokodban a jelszo, kell 5-10 masodperc mire megerkezik)
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos az üzleti célú hirdetés!
RÉSZLETES, FOLYAMATOSAN
FRISSÜLŐ FAQ
AZ ÚJ JÁTÉKOSOKNAK
Ha szeretnél felkerülni a PH játékoslistára, küldj egy privát üzenetet duvinak, az alábbi formában:
PH név – játékbeli név - platform
- Bemutató Elite Dangerous: Beyond – Chapter 1
- Bemutató Elite Dangerous: Horizons bemutató (Xbox One)
- Teszt Elite: Dangerous teszt (Xbox One)
- Hír Jövő év elején jön az Elite: Dangerous - Odyssey
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous 2.4 The Return
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous PS4-es kiadása
- Hír PlayStation 4-re is megjelenik az Elite: Dangerous
- Hír GC 2016 - Komoly bővítést kap az Elite Dangerous (PC, XO)
- Hír Elite: Dangerous - Steamre költözhet az, aki a fejlesztőktől vette meg a játékot
- Intel Core i7-13700KF LGA1700 processzor (hűtő nélkül) - 12 hó magyar bolti garival! -
- Intel Core i5-11400F LGA1200 processzor tálcás (hűtő nélkül) - 1 év magyar bolti garival! -
- Kingston FURY 32GB (2x16) KIT DDR4 3600MHz CL16 Renegade Black 1Gx8 - 12 hó magyar bolti garival! -
- G.SKILL 64GB (2x32GB) KIT DDR4 3600MHz CL18 Ripjaws V - 12 hó magyar bolti garival! -
- iMac 2021 8/256GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest