- PlayStation 5
- Battlefield V
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- EA Sports WRC '23
- A premier előtt még egyszer kipróbálhatjuk a Monster Hunter Wilds-ot
- Path of Exile 2
- PlayStation 3
- EAFC 25
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
-
GAMEPOD.hu
Témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
sensor060
aktív tag
B.U.É.K. mindenkinek!
Kicsit hozzászólva a VR-es témához (és kicsit más is...)
Én egy HeadTrackNoIR programmal próbálkozok, ami sok játékot, szimulátort ismer, többek között az Elite-et is, és másik kedvencemet az Assetto Corsa-t is. Ezt a játékot csak azért említettem meg, mert nemrég próbálgattam, erről van is egy videó, még friss, ropogós:
1 kör a Nordschleife-n.
Most tesztelem Elite alatt is, működik, de néha-néha "zöttyenik" egyet a grafika, ami a már említett AC alatt egyszer sem volt.
Mivel ez a HeadTrackNoIR még egy régebbi verzió (v1.70) ezért lehet itt a hiba, mert ha simán, egérrel nézek körbe a cockpitben akkor nincs bug.A HTNoIR a webkamerát használja fel a fej apró mozdulatainak figyelésére. Ez annyira jól megy neki, hogy tulajdonképpen teljesen 3D hatást kelt, ha előre vagy hátra hajolok azt is leköveti. Sőt, a fejfordítást is ismeri!
Amit észrevettem:
- kicsit későn követi a mozdulataimat, pedig elvileg minden a leggyorsabbra van állítva benne.
- gyorsabb kamerát kér, a 30fps a minimum.
- processzortól erőt igényel, bár nem vészes.
- a már említett grafikai bug Elite alatt.Most próbálok kutakodni, hogy vajon a már fizetős v2.00 mennyivel jobb, mert ahogy látom sokat fejlődött, nemhiába kér érte pénzt az alkotó. Nem nagy összeget kér, 2-3 euro között van most az ára.
Személyes észrevételem hogy ez egy nagyon jó dolog! Látványos, viszont nem precíz, tehát tuti hogy az Assetto-ban ettől nem fogok jobb köridőket menni, pontosabban kanyarodni. Ez viszont egyáltalán nem hátrány az Elite-ben, ott nem kell precízen kanyarodni, nem számítanak a tized másodpercek. De az érzés, hogy amikor kinézek oldalra ott egy autó, egy szép bolygó, egy másik űrhajó, az azért eléggé ütős!
A végére pedig egy másik dolog, de szigorúan az Elite-hez kötődik:
1-2 hete kérdeztem Tőletek, van-e valaki aki próbálkozott már a hang alapú irányítással. Ez konkrétan a Voice Attack program használata, illetve az erre alapozó HCS Voice Pack használata.
Hát kérem, nyugodtan állíthatom, hogy szerelem az első hallásra. Mikor először meghallottam ASTRA hangját, tudtam, hogy ő az igazi
Aztán megtudtam, hogy sokat tud segíteni nekem azzal, hogy elvégzi helyettem a dokkolási engedély kérését, visszahívja a vadászt, végrehajt egy menekülési protokolt, stb.
Készítettem egy videót, amiben sajnos a hangomat nem lehet hallani, de végülis nem is az a lényeg, hanem hogy milyen is az űrhajózás ASTRA-val. Itt meg tudjátok nézni.Most megyek, próbálkozok ezzel a HeadTrack-kel az Elite-ben.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos az üzleti célú hirdetés!
RÉSZLETES, FOLYAMATOSAN
FRISSÜLŐ FAQ
AZ ÚJ JÁTÉKOSOKNAK
Ha szeretnél felkerülni a PH játékoslistára, küldj egy privát üzenetet duvinak, az alábbi formában:
PH név – játékbeli név - platform
- Bemutató Elite Dangerous: Beyond – Chapter 1
- Bemutató Elite Dangerous: Horizons bemutató (Xbox One)
- Teszt Elite: Dangerous teszt (Xbox One)
- Hír Jövő év elején jön az Elite: Dangerous - Odyssey
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous 2.4 The Return
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous PS4-es kiadása
- Hír PlayStation 4-re is megjelenik az Elite: Dangerous
- Hír GC 2016 - Komoly bővítést kap az Elite Dangerous (PC, XO)
- Hír Elite: Dangerous - Steamre költözhet az, aki a fejlesztőktől vette meg a játékot
- Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- LEGO klub
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- SSD kibeszélő
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Intel Core i7-13700KF LGA1700 processzor (hűtő nélkül) - 12 hó magyar bolti garival! -
- Intel Core i5-11400F LGA1200 processzor tálcás (hűtő nélkül) - 1 év magyar bolti garival! -
- Kingston FURY 32GB (2x16) KIT DDR4 3600MHz CL16 Renegade Black 1Gx8 - 12 hó magyar bolti garival! -
- G.SKILL 64GB (2x32GB) KIT DDR4 3600MHz CL18 Ripjaws V - 12 hó magyar bolti garival! -
- INGYEN FoxPost! AMD Ryzen 9 5900X AM4 tálcás változat (csak a proci) - 12 hó magyar bolti garival!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest