-
GAMEPOD.hu
Témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
duvi
nagyúr
válasz cintula187 #30198 üzenetére
Lehetséges, hogy ez nem hajóról lesz indítva, hanem felszíni bázisról? Persze ez csak egy tipp részemről. Talán a legnagyobb hajókba még beférni. Itt egy méretarány videó. Ez alapján lehet kalkulálni.
[ Szerkesztve ]
-
to.ca
tag
válasz cintula187 #30198 üzenetére
Két db
7-és modulhelyen, lapra szerelve.
(Mért, a 6 db vadász hol fér el?)load"elite",8,1
-
D4M13N
aktív tag
Mint mondtam,én márannak is örülnék ha azokra a minimális légkörrel vagy légkör nélkül fene bolygókra le lehetne szállni.De pl, (tudom szentségtörés) ha egy új srv lenne ami bányászhatna ahogy a hajó a Star Citizenben akkor akár a Metal Rick & Morty Bolygókrais értelme lehetne leszállni.Na mindegy..Csak én rohadtmód szeretem az explorationt,csaka kontent,az nagyon kevés nekem e téren.
-
to.ca
tag
Megint egy aprócska inzultus...
Altair 1-en kutakudtam MEF témakörben. Mikor végeztem a Data Point-ok szkennelésével, visszatértem a hajóra, ami kb. 1,5 km-re horgonyzott az állomástól. Nyomnám a felszállást, de connection error-rel kidob, és amikor visszatöltöm, ott találom magam a böszme korvettel a settlement közepén , és üvöltenek rám a hangszóróból, hogy húzzak a halál ...-ra, különben menten szétlőnek. Emelkedj, te dög, emelkedj!, de csak szépen oldalára fordul, mint egy döglött hal, és ott vergődik két bazi mittudomén-torony között, mert persze beszorult.
Gondolatban már fogalmaztam a ticketet az irgalmas szamaritánusnak, de hirtelen eszembe jutott, hogy forced quit után a Horizons nélkül talán visszatesz az orbitális pályára. Úgy lett.
MEF-t persze nem adott.
Mennyire fel tudja dobni az unalmas grindelést az ilyesmi!load"elite",8,1
-
Vesa
veterán
válasz grHawk #30190 üzenetére
így egy "mi lesz a következő nagy lépés" fogadásban minden kreditemet a gázóriásokra tenném.
Ez valószínű igen. Sokkal egyszerűbb megoldani ezt technikailag is. Az mondjuk kérdéses, hogy mennyire lesz ennek értelme, mivel leszállni ott nem nagyon lesz hova. Esetleg lebegő "felhő" állomások lehetnek majd. De kérdéses az is, mennyire lesz változatos megoldású, mert pl. a felszíneken sem vitték túlzásba a variálást.
Láva bolygókra leszállást is szívesen látnám már, az simán befért volna eddig is ha nagyon akarták volna.
Jó lenne a gázosok bevezetése, és nem lenne hátrány ha több érdekesség lenne a galaxisban, több stelláris objektum például. Dehát egyelőre március van és még 2.3 sincs, 2.4 meg majd valamikor nyár végén, ha így haladnak. 3.0-t karácsony előtt nem is várom már. De azért az továbbra is gáz, hogy egy szezon 2 év alatt készül el.A tudomány a valóság költészete!
-
grHawk
aktív tag
válasz nubreed #30191 üzenetére
Nem azt mondták hogy a 3.0-ban biztos nem érkezik, hanem ahányszor felreppen a labda ők folyton leszögezik, hogy az még nagyon messze van. És az utóbbi streamben Sandy úgy fogalmazott, hogy HA eljutunk odáig, nem pedig MIKOR. Ez megpecsételte, hogy az elkövetkezendő kettő évben biztos más a terv. Mostanra már teljesen leépült a spacelegs hype a redditen és a frontier fórumon, látszólag pedig... ez volt a cél. Így nem lesz az, hogy mondták és mégsem érkezik.
[ Szerkesztve ]
-
nubreed
veterán
válasz grHawk #30190 üzenetére
Ok, köszi Későb, lehet, hogy majd el lehet menteni saját presetet.
"3.0 pedig kilőtte a spacelegs, illetve atmoszférikus bolygók érkezését"
Ezt úgy érted, hogy a 3.0 -ban egyiket sem várhatjuk? Az atmoszférás bolygókra nem is vártam volna, de abban mertem reménykedni, hogy kapunk lábakat és neki indulhatunk gyalog...
We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
grHawk
aktív tag
válasz nubreed #30189 üzenetére
Meglepően nagy a lehetőségek tárháza, de az a baj, hogy néha érződik a "basszus ha ezt a csúszkát picit tovább húzhatnám, akkor tuti úgy nézne ki az orra mint az enyém" határ. Vannak nagyon-nagyon hasonló kreálmányok, de olyan igazán egy-az-egyben egyezést sajnos nem láttam. Én magamat is csak hasonlóra tudtam összerakni. Valamint probléma még, hogy nem menthetünk saját preseteket, csak a meglévőkre menthetünk rá.
A galaxis térképpel kapcsolatban:
Sokkal gyorsabban tölt be és smooth-abb is, ha lehet így fogalmazni, de egyéb nem változott.A bolygófelszínnel kapcsolatban:
Az utóbbi időben Braben sokat beszél a gázóriásokról. Mivel a 2.4 ehhez kevés, a 3.0 pedig kilőtte a spacelegs, illetve atmoszférikus bolygók érkezését, így egy "mi lesz a következő nagy lépés" fogadásban minden kreditemet a gázóriásokra tenném.[ Szerkesztve ]
-
nubreed
veterán
Kíváncsi leszek, hogy össze lehet e hozni egy olyan avatart vagy Holo Me-t vagy bárhogy nevezhetem a játékban, ami valamennyire hasonlít a valódi kinézetemre.
-
D4M13N
aktív tag
válasz nubreed #30184 üzenetére
Ahogy néztem a beta stream-eket.Sajnos nem.
A Nebulák szebbek lettek,meg ugye nem fog használni annyi erőforrást a galaxy map,de ebben ki is merült a dolog.Pedig reménykedtem benne én is.Azt még remélem hogy a lava bolygókra vagy valami olyanra le lehet szállni, amire eddig nem lehetett.Kicsit feldobná az explorerek néha unalmas életét.Amúgy mindenhol lehet elvileg találni Gombákat,meg ezt az agyfát vagy gejzíreket elvileg?
Tehát ha én a galaxis másik felén vagyok útban a Beagle Point felé,lehetséges találni?És vanvalami tipp vagy trükk hogy hogy? -
nubreed
veterán
A 2.3 -ban meg fog újulni a galaxis térkép egyébként? És végre olyan lesz, mint amit már egy ideje igérgetnek?
-
grHawk
aktív tag
Kis érdekesség:
A nemzetközi fórumokon felröppentek olyan pletykák, miszerint a megashipek támadhatóak, sebezhetőek lehetnek. Sokan kötik az érdekes Raider "frakcióhoz". Esetleg új küldetéstípusok, stb... Persze ezek csak a játékosok következtetései, csak mostanra annyira népszerű lett az elképzelés, hogy még az is lehet, hogy igaz. Ezért gondoltam megemlítem.[ Szerkesztve ]
-
nubreed
veterán
válasz grHawk #30175 üzenetére
Egyetértek.
Nekem csak 419 órám van a játékban, azt hiszem itt a legtöbben ennél sokkal többet toltak bele. De ha meglesz a Corvette, és elkezdem igazán én is gründolni az engineer upgrade-eket és harcolni újra, stb, fel fog szaladni az a szám hirtelen.
[ Szerkesztve ]
-
to.ca
tag
Ettől tartottam.
Azt ugyan nehezen magyarázza meg nekem bárki, hogy az egyszer véletlenül - vagy talán jobban illik ide a random? - nekem tetszőre fejlesztett modul a továbbiakban miért nem produkálható újra tetszőleges számban? Talán elvesztek a tervrajzok, vagy nem fért fel a pendrájvra az 500 db data mellé? Persze vannak még egyéb hasonló furcsaságok Brabenék világában, tudom, kár ezen rugózni...
Mindegy, van 30 pörgetésre való cucc nálam, csak összejön belőle valami értelmes, az 5-ös fsd-hez nem kellenek különleges források, hacsak nem számolom azt a bazi unalmas pár órácskát, amit a datamined wake exceptions-ökért szkennelgettem.
Ha pedig mégsem jön össze a kívánt hatás, legfeljebb átszerelem a kondáról, az fain kis upgrade lett.
Az MC-k tuningolása már érzékenyebben érint a MEF miatt, bár olvastam itt varázstippeket, amikért ezúttal is hálás köszönet!@BandiT85: Sőt, fel sem kell tenni, csak a legmagasabbat.
[ Szerkesztve ]
load"elite",8,1
-
BandiT85
aktív tag
Ezt én sem tudtam pontosan hogy így van. Én pl The Dweller-nél mind a négy pulse-ra (Fdl) rátettem mind a négy lépcsőt, mert úgy gondoltam összeadódnak a tulajdoságok. Ezek szerint viszont miután végigmentem egy pulse-on a 4 grade-ig, a másik háromra elég lett volna csak feltenni a grade 4-et, és az ugyanazt az eredmény hozta volna? Baszki...
-
nubreed
veterán
válasz xander #30173 üzenetére
Tun's Warttal próbálkoztam legelőször, szóval ismerem. Nagyon nem hatékony. Ez a Niu Hsing - Col 285 (a többi karaktert soha az életbe meg nem jegyzem sokkal jobb, már ha éppen van felvehető küldetés. Tegnap nem volt, egyik állomáson sem a 3-ból. Egyébként meddig szokott tartani a Lockdown? kb 5 napig ha jól tudom?
-
Vesa
veterán
válasz cintula187 #30159 üzenetére
Az Elite trailereket mindig oszd el hárommal, az lesz a valós játék ;-)
A tudomány a valóság költészete!
-
duvi
nagyúr
Elég ha kiválasztod a listájából a neked kellő fejlesztést.Ha egy mérnöknél megszerzed a maximum (grade 5-ös) szintet egy fejlesztésből, akkor a többi hajóddal is használhatod azt. Viszont minden egyes gyártáshoz szükség van a nyersanyagokra. Attól, hogy megvan a grade 5 FSD fejlesztés, attól még minden pörgetés más eredményt hoz, egy tól-ig skálán.
[ Szerkesztve ]
-
grHawk
aktív tag
válasz kiskuplung #30172 üzenetére
Jól érzed, hogy lassú.
A 2.1 jelentős tartalmat adott a játékhoz. Azt kell, hogy mondjam, hogy az eddigi legtartalmasabb patch. Mert mit is adott?
- a crafting kibűvült
- a hajók outfittelési lehetőségei megsokszorozódtak (speciális effektek, kibővült teljesítmény, új fegyverméretek)
- az RNG-nek köszönhetően (jó vagy rossz, mindenki döntse el maga) nincs két megegyező hajó
Több száz órányi gameplayt adtak a játékhoz (nekem például kb. 700-at) ezzel.
- NPC-k megerősödtek (mostanra megint elpuhultak, mert a sok bugos NPC javítása mellé nerfelgették is őket szépen)
- perzisztens mission rendszer, gatyába rázta a régit, bár az új is hagy maga után kívánni valót
- új menüfelületek
- gatyábarázott influence rendszer, letisztult a háttérszimuláció nyomonkövethetősége (részben)
..és a többi.Ezzel szemben a 2.2 mit tartalmazott?
- fightereket. Ez eleve egy limitált dolog, hisz nem minden hajóba fér bele, valamint amikbe beleférne, abba sem biztos, hogy szükséges/hasznos a használójának. Mindenki maga válogatja.
- passanger missions, ami valójában csak névlegesen az, ugyanolyan menny ide menny oda, mint egyéb már létező küldetések, csak hosszabbak és nagyobb reward, egy-két apróbb immersion kikacsintással.
- QOL frissítések. Na ez az ami nem tűnik nagynak, mégis talán ez volt a legértékesebb az egészben, hiszen távfizetés, ship/modul storage/transfer, új POI (point of interests, mint a capital ship dokk és CQC stílusú struktúrák), új starport belsők,új galaxy route planner rendszer. És ez sok apróság, mégis mostanra magától értetődő, de mivel ezeknek már régóta létezniük kellett volna, így a 2.2 egy aprócska plusznak érezhető távolról nézve.A 2.3 meg megint egy olyan dologra fókuszál, ami iránt nem mindenki érdeklődik, és még ha igen is, akkor meg nem erre számított. (utóbbi vagyok én) Mentségére szóljon, hogy a 2.3 technikailag sok dolgot érint a játékban, ezért indokolt a csúszás, hosszú béta és a sok rosszul megtervezett dolog. (mi alapján kerültek az exploration, és egyéb foglalkozások ALkategóriába? tiszta butaság Mintha a fejlesztő maga nem tisztelni ezt a "szakmát")
Távlatokban kell nézni.
Minden Season egy mérföldkő. Vannak rázósabb, hosszabb útszakaszok, és vannak kátyúmentes rövidek. -
to.ca
tag
Elkelne egy kis segítség a mérnököléshez.
Ha jól emlékszem, akkor egy bizonyos méretű / osztályú modulhoz elég egyszer kipörgetni a megfelelő fejlesztést. Pl. 6A FSD-hez a grade 5-ös megnövelt ugrótávot Elvira kisasszonynál már kifejlesztettem az anyakondára, akkor a korvettel már elég csak elporoszkálnom hozzá, és egyszeri befizetésért rámókolja arra is ugyanazt a fejlesztést.
De hogy búbánatos nyavalyába? Sehol nem találok ilyen opciót.
(Vagy nincs is, és csak álmodtam az egészet? )load"elite",8,1
-
xander
újonc
válasz nubreed #30169 üzenetére
Nekem Tun's Wart állomás jött be Tun rendszerben. Sok szállítós küldetést adott (több Fed frakció is van). Igaz hogy nem egy rendszerbe szóltak de a közelbe, nekem 1 ugrásnyira.Sokszor adott többet is ugyanoda. Ez mindenképp kulimunka de Post Captain 5 % -ról kb 6 óra volt a R.Admiral. Post Captain több mint 2 év úgy, hogy nem hajtottam rá😂
-
kiskuplung
őstag
válasz grHawk #30171 üzenetére
Jaaa, ez igaz.
Amúgy sajnos azt kell mondjam, olyan érzésem van, mintha a 2.1 óta megállt volna az idő.
A 2.2-ből annyit érzékeltem csak, hogy megnéztem egy alien ruint. A 2.3 meg még ennyire se fog meg, legalábbis én tuti nem fogok beülni senki mellé gunnernek, és szerintem más szeretne mellém
Viszont ha egészében nézem az elmúlt egy évet, akkor tény, hogy látványos a fejlődés, csak ilyen kis lépésekben halad ólomlábakon az idő.
-
grHawk
aktív tag
válasz kiskuplung #30170 üzenetére
Jesszus... nem. Nem ezt. Ez valami kezdő airsoftos srác, helyesbítek. Éreztem, hogy egy linket elfogok rontani.
Azt szándékosan nem raktam bele, mert ez még nem Commanders trailer, habár megtévesztő. Ez csak a multicrew trailere, van a commander creatornak is. Lesz majd rendes 2.3 trailer is, de amit linketél, még nem az.[ Szerkesztve ]
-
kiskuplung
őstag
válasz grHawk #30167 üzenetére
Biztos hogy ezt a linket akartad?
Amúgy meg kimaradt ez : Multicrew - PAX East 2017 - Elite Dangerous
[ Szerkesztve ]
-
nubreed
veterán
válasz orientcx #30168 üzenetére
A pénz már nem igazán motivál a játékban, most, hogy ~ 1 milliárd 120 millió körüli kreditem van már, egydül most csak az izgat tényleg, hogy meglegyen a Corvette, aztán meglegyenek rá az engineer upgrade-ek és elvihessem bárhova harcolni egy kicsit. Csak ezért érdekel a fed ranghúzás, semmi másért.
-
orientcx
őstag
válasz nubreed #30162 üzenetére
Én a mostanában elkezdett új karrierem okán voltam kénytelen megint Fed rangra gyúrni, és nekem nagyon bejött a Sothis - Ceos játék. Fizetni sem fizetett rosszul, de a lényeg, hogy az ugyanoda szóló küldi halmokkal villámgyorsan lehetett haladni. És nem mellesleg egy komolyabb raktérrel rendelkező hajóval iszonyatos pénzeket lehet keresni a hazaúton, mert 3-8 millás(4-70t/db) szállítós megbízásokat tudtam összeszedni. Ha abban az account-omban lett volna egy Python-om, egy jól összeválogatott csomaggal(kerülve a sok helyet foglaló küldiket) elég komoly összegeket tudtam volna kaszálni.
u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem
-
grHawk
aktív tag
válasz grHawk #30158 üzenetére
Egy lemaradt a "> Horizons megjelenés utániak" szekcióból, utolsó előttinek Elite Dangerous Trailer.
-
-
pcnet
addikt
Tegnap találtam 55.500 Ly-re SOL-tól egy water worldöt. 148.000 Ls-re volt a központi csillagtól. És már scannelték az egész rendszert. Két waypont közt vagyok 50 Ly-es igrótávval, mégis sok a scenelt rendszer. Már csak központi csillagot scanelek, scoopolok és állok is tovább. Hazafelé szerintem csak d-scan lesz, meg pár ugrásonként tankolás. Néha még elcsábulok 5-600 Ls-re lévő gázóriásoknál...
SOL, repu húzás: a régi karakteremmel fed és empire rangomat is úgy farmoltam ki. 17 Draconis és HR1064. Aztán trade Cutterrel, hamar meguntam a játékot, főleg miután Metaxx és Flynth letette a játékot. Jó volt Velük wingben tradeelni vagy vadászni. Engineer nem vonzott. Most direkt nem fogok farmolni. Persze, aki akarja, csinálja, de nekem most sokkal élvezetesebb a játék mint mikor fél milliárdos voltam és fullos Corvettem és Cuttetem volt meg egy maréknyi kis hajó. Most SW-el data deliveryztem sokáig, nem kellett a nagyobb raktér miatt új hajó. Aztán Cobra és T6 után elkezdtem a felfedező ASP-met építeni. Dirty drive és FSD tuning után neki vágtam a végtelennek. Nagyon nem is sietek haza. Mérnökökre kellene rávennem magam, de nagyon unszimpatikus népség. Viszont nélkülük bajban leszek, főleg ha jönnel az idegenek. Lehet clear save lesz és újra elindulok felfedezni!
“A szervizben munka folyik, nem víz. Ezért a szerviz rövid i.” by Fagyallo
-
to.ca
tag
válasz nubreed #30162 üzenetére
Kitartás!
Pár napja én is lt.commander voltam. Aztán egy "kis" Niu Hsing, és most a Corvettet viszem fsd tuningra Elvira anyánkhoz.
Tény, hogy a Niu Hsing - Col 285 eléggé hektikus, leginkább csak egyirányú, és néha meg hosszú ideig semmi, de mostanában nem láttam olyan helyet, ahol gyorsabban lehetne a fed reput növelni. Ez van per pillanat, és könnyen lehet, hogy az update után már ez se lesz. Persze akkor majd valaki előtúr egy másikat.
Jut még eszembe: sokan repuztunk mostanában arrafelé, mert nincs jobb. Ezzel aztán haza is vágtuk a politikai status quo-t. Ez se kedvez a zsíros küldetéseknek, lásd fent.[ Szerkesztve ]
load"elite",8,1
-
nubreed
veterán
Nem jó az egész. Mármint a SOL. Valóban úgy van ahogy mondod. (Én Mars High-t választottam kiinduló pontnak). A Niu Hsing/Col 285 tegnap működött, +40%-ot tovább is húztam a rangomat, ma meg egyáltalán nem adott egyetlen küldetést sem, pedig nagyon sokáig próbáltam az open/solo váltást, ezután mentem SOL-ba, de nagyon gyenge így. Most Lieutenant Commander vagyok, nem tudom így mikorra lesz meg a Read Admiral.
[ Szerkesztve ]
-
42861
senior tag
válasz nubreed #30155 üzenetére
Változó. SOL-ban az a rossz, hogy tény, hogy szarásig lehet felszedni fed-es missziókat, de sajna nem egy helyre szólnak. Ezért időben nagyon rosszul jössz ki, mert cikázol össze-vissza a környéken. Meg valahogy a reput sem úgy adja. Kipróbáltam. Niu Hsing és Col 285 Sector YF-M c8-8 között felszedtem 20 db data delivery-s küldit. Leadva 5%-ot ment fel a repum, akkor még Post Captain-ként. SOL-ban felszedtem szintén 20 küldit, igaz itt nem csak data delivery volt, hanem sima cuccszállítós is, és csak 2%-ot ment fel, meg ráment egy egész délutánom. Azt kifejezetten figyeltem, hogy mindegyik REP++ küldi legyen.
-
grHawk
aktív tag
Gondoltam, összegyűjtöm az eddig kiadott előzeteseket a játékról egy kupacba, így nekem is könnyebb elővenni, mikor kedvet akarok csinálni magamnak a játékhoz.
Az eddigi Elite promó videók listája, időrendben:
> Megjelenés előttiek (alapjáték)
Elite Dangerous Teaser
Elite: Dangerous Capital Ship Battle Video
Elite: Dangerous E3 2014 Trailer
Elite: Dangerous Beta Trailer
Elite: Dangerous TV Spot
> Megjelenés utániak (alapjáték)
Official Elite: Dangerous Launch Trailer
Elite: Dangerous 1.1 update - release trailer
Elite: Dangerous Official GDC Trailer for PC, Mac and Xbox One
Elite: Dangerous Wings Trailer
Elite: Dangerous Powerplay Launch Trailer
Elite: Dangerous Xbox One Launch Trailer
> Horizons megjelenés előttiek
Elite Dangerous: Horizons Teaser
Elite Dangerous CQC Launch Trailer
> Horizons megjelenés utániak
Elite Dangerous: Horizons Launch Trailer
Elite Dangerous: Arena
Elite Dangerous: Horizons - XBox One Trailer
The Engineers 2.1 Trailer - Elite Dangerous: Horizons
The Guardians - Elite Dangerous: Horizons
Unknown Trailer - PAX East 2017 - Elite DangerousNos itt vannak.
[ Szerkesztve ]
-
nubreed
veterán
SOL rendszerben van sok Data Delivery mission?
-
nubreed
veterán
Nektek volt már olyan, hogy Solo -ból Openbe lépve azt kezdte el játszani a játék, hogy olyan kb fél percenként elkezdte egyesével "Mission Failed" -et adni a felvett küldikre? Miközben még bőven több mint húsz óra volt hátra mindegyikből.
-
anatron
aktív tag
válasz WhiteHawk24 #30142 üzenetére
-
duvi
nagyúr
Osztom a nézeted Anno nekünk is volt egy menetünk a bögrék miatt
[ Szerkesztve ]
-
Kidus
őstag
Hutton. Soha tobbet. Rohadjon rajuk az osszes bogre
Assuming Control
-
duvi
nagyúr
-
-
kiskuplung
őstag
válasz Arvalis #30134 üzenetére
Ez se rossz : Multicrew - PAX East 2017
-
Arvalis
csendes tag
-
D4M13N
aktív tag
ED (egyik) apukája nyilatkozott.Még nem néztem végig,mert dolgozom de hátha valamit elárul a jövőre vonatkozóan.
Interview with David Braben - PAX East 2017 - Elite Dangerous
-
Secundus
tag
Gyönyörű képek, köszi szépen! Milyen hardware van gépedben, hogy ilyen screenshot-okat tudsz készíteni?
Amúgy hogyan lehet képet (nem linket) beágyazni itt egy fórum hozzászólásba?Gigabyte B760M DS3H, Intel Core i5-12400F, 32 GB DDR4, M.2 SSD Kingston 1 TB, Gigabyte RTX 3070 GAMING OC 8GB
-
duvi
nagyúr
-
4580693
senior tag
Be kellene írni a téma összefoglalóba.
-
kiskuplung
őstag
Én is köszönöm mindenkinek a MEF-es tippeket, hétvégén rá is pörgök a témára
-
Secundus
tag
válasz BandiT85 #30107 üzenetére
Köszi mindenkinek a tippet, aki felvilágosított, hogy MEF-et az Exploration settlement-en kell keresni, nem a Scientific-en. Eddig soha egy darab MEF-et nem találtam a Scientific Settlement-eken, erre tegnap elmentem a Altair - 1 - Galvani Depot Exploration-ra, és rögtön dobott 3 MEF-et! Azonnal rohantam is Todd "Blaster" McQuinn-hez és megpimpeltem a 2db large Multi-cannon-t Grade 5 Overcharged Weapon-re. Még 1 MEF maradt is, mert mindkét Multi-Cannon-ra elsőre 43% illetve 44% DPS nvekedés jött ki.
Gigabyte B760M DS3H, Intel Core i5-12400F, 32 GB DDR4, M.2 SSD Kingston 1 TB, Gigabyte RTX 3070 GAMING OC 8GB
-
orientcx
őstag
válasz totila #30118 üzenetére
Jó hírem van számodra, Shinrarta Dezhra újra régi fényében pompázik, épp most dokkoltam be
Amúgy azokat az unknown artefact-okat én is egyenként nyomnám le a sok kis gyökér torkán, aztán Achenar-ig zavarnám őket, hogy rohasszák le inkább a császári palotátu.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem
-
totila
tag
válasz Cooper911 #30117 üzenetére
az fdl már régóta megvan, de csak úgy összedobva. most akartam kitalálni, hogy mit is tegyek fel rá, összehasonlítva a számokat az összes szóba jöhető modulnál
kinek van kedve összevissza szaladgálni ehhez egy csomó rendszer között, a pénz meg már rég nem érdekel
mellesleg hallom, az sg.hu-n valaki félreértett, én csak a Shinrarta Dezhra lockolásáért szidtam azokat az idióta trollokat, a Xihe lezárása miatt már csak dühöngtem, mert rohadt bosszantó, hogy amihez csak nyúlok, az halott. -
Cooper911
senior tag
válasz totila #30115 üzenetére
Ömm, lehet csak én nem értek valamit de miért nem a Kínaiaknál vettél FDL-t? Ott nagyobb a kedvezmény nem? Na meg sok hely van valamelyik csak nyitva lett volna. Oké a modulokat kicsit nehezebb összeszedni, de az eddb segitségével szerintem néhány ugrás alatt meglett volna.
[Ha ezt a kupont kivágod, tönkremegy a monitorod]
-
summers
tag
Sziasztok!
A Thermal Shock effektet érdemes több fegyverre feltenni és így összeadódik a hatásuk, vagy elég csak egyre, mint a Corrosive Shell esetében?
-
totila
tag
most lett elegem az egészből!
pár napja össze akartam rakni egy fdl-t, mert annyi jót hallottam róla, erre azok az idióták lezáratták Shinrarta Dezhrát a rohadt alien cuccaikkal. Gondoltam akkor addig szerzek meghívót Zak Nemóhoz, és emiatt három napig puncsoltam a party of Yorunak.
végre megkaptam az ally státuszt, és vihetném a mérnök úrnak a xihe companionst, erre a xihei commoditi van lezárva lock down miatt
hát most már tényleg elmennek a pics×××ba! -
baphomet
senior tag
válasz BandiT85 #30107 üzenetére
Ha műhold dobja, akkor farmolásra érdemes lehet kipróbálni (sajna nem emlékszem nekem miket adott, mikor arra jártam) a Rahu 1 mellett található Unauthorized Installation-t. Itt általában van két műhold is, ha meg épp nincs, akkor kilépés-belépés, mint az köztudott.
A hely egyébként maga a fejvadász paradicsom. Hatóság semmi, és csak wanted hajók vannak mindenféle méretben és rankban, magányosan, és csapatosan is. Ki-ki megtalálhatja köztük azt, amivel még meg tud birkózni, és az utánpótlás folyamatos.
-
Cooper911
senior tag
válasz 4580693 #30108 üzenetére
SRV-ben ülve T-vel befogod és jobb gombal scanneled. A toronyból könnyebb megcsinálni. Lehet hogy a jobb gomb nem alapértelmezett hanem be kell állitani az SRV vezérlő billenytyűknél. Én is igy szereztem még anno MEF-et.
[Ha ezt a kupont kivágod, tönkremegy a monitorod]
-
BandiT85
aktív tag
válasz kiskuplung #30102 üzenetére
MEF-et e leírás alapján szereztem: LINK
Az exploration layoutos (a többi is ad, de ez a legjobban) bázisokon kell végigmenni, szkennelni a piros póznákat. Ha csak ezeken mész végig, értelemszerűen ugyanúgy néznek ki, ugyanott lesznek a póznák mindegyik bázison, tehát ha egyet ismersz, ismered az összeset. 5 db-ot kell szkennelni, neten van térkép is a bázisokról, hogy mi hol van. Egyikhez se kell ugratni, igazából gyerekjáték.
Ja: én kb 10 db-ot szedtem össze egy karikával az exp layoutosokból, állítólag 2 hetet kell várni, mire újra ad egy már leszkennelt bázis. Data tárolóban legyen mindig hely, ne úgy járj mint én, hogy az első kettő potya, mert nem volt hely a "lemezen".
grHawk: ezt is próbáltam, bár nem (tudom hogy) high-tech rendszerben, nekifutok mégegyszer!
[ Szerkesztve ]
-
orientcx
őstag
válasz grHawk #30103 üzenetére
Én még nem mélyedtem bele a karaktergenerátor nyújtotta lehetőségekbe(bár ez tényleg magas labda, olyannyira magas, hogy tán le sem csapom )
Mindenesetre ez egy igazán szép próbálkozás.
Így hirtelen talán azt tudnám idézni, amit annak idején egy moszkvai színházi vendégjáték alkalmából az ilyenkor kötelező mauzóleumi látogatás után kifelé menet Kiss Manyi súgott oda állítólag Márkus Lászlónak: "kicsit szép a babuci"
[ Szerkesztve ]
u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem
-
grHawk
aktív tag
válasz BandiT85 #30101 üzenetére
Pontosan tudom, hova menny: Keres egy high-tech rendszert, azon belül egy lakott earth-like bolygót. Körülötte Encoded SS-eket. Ezekben általában műholdakat találsz majd. Ezt szkenneled és kapod. Vagy 70-et farmoltam ki pár hónappal ez előtt olyan 1 hét alatt (napi 1-2 óra játékidővel).
[ Szerkesztve ]
-
grHawk
aktív tag
orientx
-
kiskuplung
őstag
válasz BandiT85 #30101 üzenetére
Hogy egy klasszikust idézzek.
Melvin Udall:Hidd el, haver, én lennék a legboldogabb férfi, ha ezt viszonozhatnám...
... de sajnos datat nem lehet egymás közt cserélgetni.Gondolom az nem vigasztal, hogy az Inara-n "very common"-ként van megjelölve a spec. FW., és ezt én is így éltem meg eddig.
Cserébe elárulom, hogy sajnos én még soha egyetlen MEF-et sem találtam, de jó lenne ha megírnád, hogy Te mit tettél ezért?
[ Szerkesztve ]
-
BandiT85
aktív tag
Szasztok!
Specialiezd legacy firmware-re nincs valakinek tippje? Kéne vagy 50, és eddig nagy nullát talátam, pedig állítólag common... Próbáltam felszíni bázist (ahol dobott modified embeddedet is elsőre kb), 10 és 20K ls -re USS-ekben, Earth-like bolygók mellett USS-ekben, missönökben, nagy semmi...
(Nem lehet kölcsönözni? Egy az egyben adok érte MEF-et! )
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos az üzleti célú hirdetés!
RÉSZLETES, FOLYAMATOSAN
FRISSÜLŐ FAQ
AZ ÚJ JÁTÉKOSOKNAK
Ha szeretnél felkerülni a PH játékoslistára, küldj egy privát üzenetet duvinak, az alábbi formában:
PH név – játékbeli név - platform
- Bemutató Elite Dangerous: Beyond – Chapter 1
- Bemutató Elite Dangerous: Horizons bemutató (Xbox One)
- Teszt Elite: Dangerous teszt (Xbox One)
- Hír Jövő év elején jön az Elite: Dangerous - Odyssey
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous 2.4 The Return
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous PS4-es kiadása
- Hír PlayStation 4-re is megjelenik az Elite: Dangerous
- Hír GC 2016 - Komoly bővítést kap az Elite Dangerous (PC, XO)
- Hír Elite: Dangerous - Steamre költözhet az, aki a fejlesztőktől vette meg a játékot
- Gaming notebook topik
- Házimozi belépő szinten
- Asszociációs játék. :)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Renault, Dacia topik
- Projektor topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Philips 24B1U5301H/00 Monitor
- ÚJ Bontatlan Mac mini M4 chip16-24GB 256-512GB SSD 1év Apple Garanciáva AZONNAL Átvehető Deák Térnél
- OHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD HUN
- Olympus E-M1X + objektívek
- Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2 - ELEKTROMOS ROLLER
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest