Új hozzászólás Aktív témák

• pcnet

addikt

Tegnap találtam 55.500 Ly-re SOL-tól egy water worldöt. 148.000 Ls-re volt a központi csillagtól. És már scannelték az egész rendszert. :D Két waypont közt vagyok 50 Ly-es igrótávval, mégis sok a scenelt rendszer. Már csak központi csillagot scanelek, scoopolok és állok is tovább. Hazafelé szerintem csak d-scan lesz, meg pár ugrásonként tankolás. :) Néha még elcsábulok 5-600 Ls-re lévő gázóriásoknál...

SOL, repu húzás: a régi karakteremmel fed és empire rangomat is úgy farmoltam ki. 17 Draconis és HR1064. Aztán trade Cutterrel, hamar meguntam a játékot, főleg miután Metaxx és Flynth letette a játékot. Jó volt Velük wingben tradeelni vagy vadászni. Engineer nem vonzott. Most direkt nem fogok farmolni. Persze, aki akarja, csinálja, de nekem most sokkal élvezetesebb a játék mint mikor fél milliárdos voltam és fullos Corvettem és Cuttetem volt meg egy maréknyi kis hajó. Most SW-el data deliveryztem sokáig, nem kellett a nagyobb raktér miatt új hajó. Aztán Cobra és T6 után elkezdtem a felfedező ASP-met építeni. Dirty drive és FSD tuning után neki vágtam a végtelennek. Nagyon nem is sietek haza. Mérnökökre kellene rávennem magam, de nagyon unszimpatikus népség. :) Viszont nélkülük bajban leszek, főleg ha jönnel az idegenek. :( Lehet clear save lesz és újra elindulok felfedezni! :D

“A szervizben munka folyik, nem víz. Ezért a szerviz rövid i.” by Fagyallo

Új hozzászólás Aktív témák