-
GAMEPOD.hu
Témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
to.ca
tag
Ettől tartottam.
Azt ugyan nehezen magyarázza meg nekem bárki, hogy az egyszer véletlenül - vagy talán jobban illik ide a random? - nekem tetszőre fejlesztett modul a továbbiakban miért nem produkálható újra tetszőleges számban? Talán elvesztek a tervrajzok, vagy nem fért fel a pendrájvra az 500 db data mellé? Persze vannak még egyéb hasonló furcsaságok Brabenék világában, tudom, kár ezen rugózni...
Mindegy, van 30 pörgetésre való cucc nálam, csak összejön belőle valami értelmes, az 5-ös fsd-hez nem kellenek különleges források, hacsak nem számolom azt a bazi unalmas pár órácskát, amit a datamined wake exceptions-ökért szkennelgettem.
Ha pedig mégsem jön össze a kívánt hatás, legfeljebb átszerelem a kondáról, az fain kis upgrade lett.
Az MC-k tuningolása már érzékenyebben érint a MEF miatt, bár olvastam itt varázstippeket, amikért ezúttal is hálás köszönet!@BandiT85: Sőt, fel sem kell tenni, csak a legmagasabbat.
[ Szerkesztve ]
load"elite",8,1
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos az üzleti célú hirdetés!
RÉSZLETES, FOLYAMATOSAN
FRISSÜLŐ FAQ
AZ ÚJ JÁTÉKOSOKNAK
Ha szeretnél felkerülni a PH játékoslistára, küldj egy privát üzenetet duvinak, az alábbi formában:
PH név – játékbeli név - platform
- Bemutató Elite Dangerous: Beyond – Chapter 1
- Bemutató Elite Dangerous: Horizons bemutató (Xbox One)
- Teszt Elite: Dangerous teszt (Xbox One)
- Hír Jövő év elején jön az Elite: Dangerous - Odyssey
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous 2.4 The Return
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous PS4-es kiadása
- Hír PlayStation 4-re is megjelenik az Elite: Dangerous
- Hír GC 2016 - Komoly bővítést kap az Elite Dangerous (PC, XO)
- Hír Elite: Dangerous - Steamre költözhet az, aki a fejlesztőktől vette meg a játékot
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- OpenMediaVault
- Tőzsde és gazdaság
- Interactive Brokers társalgó
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- CES 2025: beharangozta az RDNA 4-et az AMD
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- Elitebook 640 G11 14" FHD+ IPS Intel Ultra 7 155U 32GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- új Oversteel Ultimet gamer szék zöld-fekete!
- iKing.Hu - Google Pixel 9 Pro XL - Hazel - Használt, szép állapotban - 2027. 08. 26-ig
- iKing.Hu Honor Magic 6 Pro - Black - Használt, újszerű állapotban - 2027. 09. 30-ig Bizti
- Oversteel Ultimet gamer szék kék-fekete
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest