Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
z123456789
addikt
Sziasztok!
Hogyan tudok újra nyitni egy case-t?Csak mert azt írták hogy:
The seller has issued a full refund of $1.97 to your PayPal account and the case is closed. Nov 25, 2013 at 1:45 AM
Refund information:
A full refund of $1.97 was issued on Nov 25, 2013. The refund includes the purchase price plus original shipping and was issued to the same payment method you used to pay for the item. Please log in to PayPal and view the History page if you don't see it in your PayPal balance.Hát én nem kaptam még mindig semmit.Ennek abban a pillanatban jóvá kellene íródnia nem?Felesleges várnom?
Viszont a a case felületén ezt írja:
This case is closed.Valaki járt már hasonló cipöben?Megnéztem a bankszámlámat, és a paypal-omat is.Sehol semmi nyom.
A fizetés menete paypalon keresztül történt a hozzárendelt magyar visa kártyámmal.Ha esetleg szükség van erre az infora.Elöre is kösz!
-
tamas1985
aktív tag
Az AusPost Air Mail Parcel - postázásról mit érdemes tudni, Kínából gyorsabb lehet mint a hagyományos?
-
bul07
nagyúr
válasz kaliber #37396 üzenetére
Angol ebay-en néz szét , igaz hogy feláras de biztosabb
Vagy a lámpás fórumban is ajánlottak egy Kínai áruházat
Én nemrég rendeltem ketőtt kiváncsian várom hogy megjön e
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
El Gringo
senior tag
válasz kaliber #37396 üzenetére
tudom, nem is azért mondtam én is szeretnék megkapni még 3 csomagot. Ha a többi késik, nem baj mondjuk én rendeltem volna inkább szingapúri postával, de mostanában nem is láttam, hogy felajánlották volna egyáltalán a választás lehetőségét, hogy kínai/hk/sg/svájci/svéd/stb... Régen szerettem őket. Gyorsak voltak.
ł----ł Myprotein regisztrációs kód belépésnél: 7UAY-R1 ł----ł Crypto.com meghívó (50$) ł-ł Revolut-meghívó (VISA ingyen posta) ł-ł CURVE meghívó (5 angol font ajándékba + MasterCard ingyen posta) PRIVÁTBAN ł----ł 5% iHerb kupon: LQV119
-
kaliber
aktív tag
válasz El Gringo #37395 üzenetére
Az a kismanó nem jót mondott, nekem nem jó ez így, igaz visszakapom az árát, de a termék nem érkezik meg, és kezdhetem az egész játékot előlről, itthon meg vagy nincs is olyan vagy ötször annyiba kerül.
Pl: 18650-es akkukra lassan három hónapja várok azóta nincs telefonos (mobil) töltőm, mert olyan akku való bele, sokszor használtam volna már.
Miért jársz futni? Mert az élet rövid, a futástól kicsit hosszabbnak tűnik :)
-
El Gringo
senior tag
most a gonosz kismanó szól belőlem
mit sipákoltok?! Most kell vásárolni, így minden termék árát visszakapjátok ingyen buliA fent említett sorokban szarkazmus és túlzás található. A részletek miatt keresse fel jogászát, idegsebészét!
ł----ł Myprotein regisztrációs kód belépésnél: 7UAY-R1 ł----ł Crypto.com meghívó (50$) ł-ł Revolut-meghívó (VISA ingyen posta) ł-ł CURVE meghívó (5 angol font ajándékba + MasterCard ingyen posta) PRIVÁTBAN ł----ł 5% iHerb kupon: LQV119
-
peter889
őstag
válasz Winner_hun #37393 üzenetére
Azért az sokára lenne. Ezen az eladók is sokat bukhatnak.
-
peter889
őstag
Sziasztok!
Szerintetek mikorra várható, hogy újra normális határidejűvé válik a postázás?
És mi az eredeti és valódi oka a késedelmes továbbításnak?
Ha jól emlékszem, itt vki azt írta, amerikai nyomásra van mindez.
Netán attól félnek, hogy valaki robbanószert akar postázni? Ez olyasmi, mint hogy az amerikai hatóságok 2001. óta egy légypiszkot sem engednek be ellenőrzés nélkül?Nekem majdnem 3(!) hónapja nem érkezett meg két cuccom! (Igaz, visszakaptam a pénzt.)
Sokak vannak ezzel így, ahogy olvasom.
Még azt értem, hogy leellenőrzik, de tán meg is dézsmálják a pakkokat?Rendelnék egy-két dolgot, de még talán várnék...
Köszönöm, előre is.
[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
Paypal fizetési igazolást, meg az eBay eladó visszaigazolást, meg a saját és küldemény azonosítót, e-mailben.
Ha ténylegesen kell az érték miatt fizetni, akkor a Posta honlapján van egy vámoláshoz szükséges nyomtatvány, még azt is kitöltöm szkennelem és mellékelem. Ehhez a értékhatár alatti küldeményhez csak azért küldtem el, mert ebben van az alapanyag az egyik melómhoz, amit a hétvégére át kell adnom és már nem tudtam várni. Egyébként csak akkor küldök bármit, ha ők kérik.[ Szerkesztve ]
-
magiii87
csendes tag
válasz tonyrulez #37273 üzenetére
Már két napja megnyitottam a case-t a korábban írt eset ügyében. (Törölte az eladó magát, és a terméket is amit már kifizettem és megrendeltem)
Nem telt le ugyan a várható szállítási időtől számított 10 nap amit írt az ebay, hogy "ajánlott" megvárni, de nyitottam egy case-t többek tanácsára, hogy ilyen esetbe tuti hogy visszakapom a pénzt napokon belül.
2 napja nyitottam és még mindig az van kiírva, hogy dec 2-ig kell várni a másik fél válaszára, aki már nincs is az ebayen
Én leszek az egyetlen balek akinek nem refundolják a pénzét csak fényévekkel később?
Mások azt írták, hogy törölt eladónál nem várat az ebay a másik válaszára, hisz nincs aki válaszoljon nekem.
Írjatok valami biztatót légyszi mert el vagyok keseredve nagyon. -
Topikgazda
Ma reggel egy másik miatt telefonáltam, ami 20-a óta vámkezelésre vár, elküldtem az igazolásokat 10:03-kor, bár sem áfát, sem vámot nem kell érte fizetni és 21:10-ig semmi, majd lásd csodát, 21:31-kor mit látok:
2013.11.25 09:45 Küldemény információ: Bejövő küldemény vámkezelve
Ezek szórakoznak velünk.
-
Agostino
addikt
válasz fardem #37381 üzenetére
az mindegy, de a "detailed progress of your shipment" lenyitva meg lejönnek az adatok. holnap felhívom a dhl-t és megküzdök velük, csak fura hogy a magyar oldal visszadobja amikor a német követi most is
hey friend listen, i know the world is scary right now but its gonna get way worse
-
Agostino
addikt
szerintetek ezt a csomagomat most éppen melyik szolgáltatónál keressem? a sima dhl tracking visszadobja, szerinte nincsen ilyen. csak ez a német felület ad infot. ha megnézem a részletes nézetet, az azt mondja ma ki is akarták hozni meg hagytak infót, de lószart. nem járt itt senki és semmiféle értesítést nem hagytak
hey friend listen, i know the world is scary right now but its gonna get way worse
-
Topikgazda
Igen, csak az okmányok bekérése nincs időhöz kötve, 1 órától akár 10 napig is tarthat. Az alábbiakat látod a postai nyomkövetési információknál, akkor lefolytatják a vámeljárást:
2013.11.14 15:00 Küldemény információ: Postai vámkezelés alatt / Under postal customs procedure
2013.11.15 09:51 Küldemény információ: Vámkezelésre vár / Waiting customs clearance
2013.11.15 11:05 Küldemény információ: Betárolás a Postaimport raktárba / Storage for customs procedure
2013.11.15 11:11 Küldemény információ: Adatbekérés a vámkezeléshez a címzettől / Addressee contactedAmit idéztem annak még annyi a története, hogy 11.08 volt a megérkezés és vám elé állítás bejegyzése, 14-én rájuk telefonáltam hogy mi van már azután indult be a dolog.
Ha nem könyvelt a dolog, akkor is a munkafolyamat ugyanez.
Ezután adatfeldolgozás, vámhatározat készítés, majd kézbesítés a posta részéről. Eddigi ismereteim szerint 3 módon történik: viszik csomagot és fizeted amit kell (1120 Ft+ a posta vámeljárás a vámhatározatban szereplő összegen felül), vagy értesítő hogy érkezett egy vámos küldeményed és bemész a postára és ott fizetsz és megkapod , vagy az illetékes Vámhivatalba fizetsz és ott adják oda, de ez csak általában nagy értékű dolog esetén."Esetleg az is előfordulhat, hogy nincs értesítés és visszaküldik a terméket?"
Nekem azt mondták ilyen csak akkor fordul elő, ha nem pontos a címzés és ezért nem tudják kézbesíteni, a többi észrevételemet kikérték maguknak.[ Szerkesztve ]
-
n@p@lm
őstag
sziasztok!
október 21.-án rendeltem egy (nem röhög ) alma csutkázót.
[link]
egyelőre se híre-se hamva (postára adta még aznap, Hong Kong).
mikortól érdemes foglalkozni az üggyel? -
DaveN
tag
Hello!
Ha megfogják a vámon a cuccot amit rendeltem, akkor kiértesítenek, hogy intézkednem kell? Hogy működik ez? Nem volt még ilyenem szerencsére, de jobb felkészülni...
Esetleg az is előfordulhat, hogy nincs értesítés és visszaküldik a terméket?
-
Topikgazda
válasz prannk #37368 üzenetére
Az elmúlt 1 hónapban úgy 360 Ft volt a legalacsonyabb átlag árfolyam, a PayPal is legalább 2-szer változtatja egy nap. most még 373 Ft, de 10:00 körül lehet, hogy kevesebb lesz. A dollár is napok óta 230 Ft
Ha fontban van meghirdetve, akkor csak abban fizethetsz2013.10.01 371
2013.10.08 366
2013.10.13 362
2013.10.14 358
2013.10.17 363
2013.10.18 364
2013.10.19 362
2013.10.20 363
2013.10.23 358
2013.10.27 358
2013.10.30 358
2013.11.01 367
2013.11.05 360
2013.11.07 368
2013.11.09 371
2013.11.11 372
2013.11.12 366
2013.11.14 365
2013.11.15 371
2013.11.16 366
2013.11.19 364
2013.11.20 372
2013.11.21 372
2013.11.22 367
2013.11.23 373
2013.11.24 373
2013.11.25 373[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Case:
Már vagy 8 üzenetet váltottunk, lassan 2,5 hónapja nincs itt a cucc, ráadásul valami 7000ft-os termék. Küldözgeti a tr numbert, amin csak azt látom, hogy a negyedik célországba elküldve, ez is 3 hete, azóta semmi. Múlt héten megírta, hogy várjak még 3 napot, ha nem jön, visszafizet. Oké, vártam. Most írtam neki, hogy kérem a pénzt, erre megint jön a hülye tr számával, hogy még várjak. Megírtam neki, hogy küldje a mai nap a refundot, nem ezt beszéltük meg, mert írom a negatívot neki.
Mást tudok tenni szerintetek?
Eddig mindegyikkel meg tudtam egyezni, de ez se újraküldést nem akar, se fizetni. Ajánlotta még, hogy vegyek tőle mást és ad kedvezményt. Mondtam hogy semmi esetre sem fogok venni mást, az nekem nem jó. Meg egyébként is.... Ezekután hogy vennék mánn valamit ettől?
-
prannk
őstag
Udv. Angliabol akarok valamit venni 70 fontert. De elég magas a font 370. Mig a dollar csak 224. Lehet valahogy dolaral fizetni?
-
bul07
nagyúr
válasz amdathlonxp #37360 üzenetére
(#37361) DaveN
Postán van a cucc
ebay lenyíló ablaka nem mindig jó adatbázisban keresgél ezért nem hoz információt[ Módosította: mukibuci ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
veze
őstag
válasz SUPREME7 #37344 üzenetére
valami félreértés van...
azt irta a 40 napon nyitott ügyet...
én is szoktam irni nekik hamarabb ( nem csak hallgatok aztan szó nélkül nyitok az utolsó napon) és meg is egyezünk többnyire valamiben, ha valami miatt nem sikerül, mert pl azt irja hogy várjak még egy hetet a 40. napon.. mert a szállitas késik csak stb, ( és ezzel a várakozassal kicsusznék a 45 napbol) akkor az utolsó napon nyitom meg és akkor várok tovább akár két hetet is. és meg is jött így az utobbi két nyitott ügyem, mind kettö az 55 nap körül[ Szerkesztve ]
-
DaveN
tag
Nekem ebay-en belül, ha rákattintok a nyomonkövetési kódra általában ezt az üzenetet kapom: "Tracking information may be transmitted with a delay. Please check back later to view updated information." - szóval ez nem működik olyan jól szerintem...
Ti mit tapasztaltatok?
Viszont, ha posta.hu-n belül rákeresek a szám alapján, akkor az már azt írja, hogy küldemény felvéve.
Tapasztaltabbaktól kérdezném, hogy ez mit jelent?
Köszi!
-
bul07
nagyúr
Ahogy (#37344) supreme7 is írja én a 40-ik napon szoktam nekik írni hogy nem jött meg és refundot kérek
Kell öt nap a levelezésre, egyes eladókkal egy két levélváltás is szokott lenni , de van olyan ami egyből refundol
Majd a 44-45 napon nyitok ügyet hogy ki ne csússzak a határidőbőlÉn úgy tapasztalom hogy ami nem jön meg a 40-42-dik napig az már nem is jön meg, 20-ból ha egy jön meg így
[ Szerkesztve ]
-
SUPREME7
addikt
És minden esetben case-t kell nyitnod, hogy ki ne fuss az időből. Ezt egy idő után megunja az ebay (nem is olyan régen, valaki kapott figyelmeztetést emiatt), úgyhogy azért "ajánljuk", hogy 40 nap környékén contact seller -> other-en keresztül írni először az eladónak, és sokszor ők maguk felajánlják a refundot, mielőtt case-t nyitnál, mert az nekik baromira nem előnyös. Szóval nagyon is jó, ha nem vársz ki utolsó pillanatig és case-t nyitogatsz.
-
veze
őstag
40. nap?az még gyerekcipő, visszakérni
én a 45. napon nyitok csak olyankor is azt irom várok még két hetet, elég aztán visszatériteni.
Szerintem akik 98,5 meg 99valahány % -os eladók, mindig feladjak, nem sz@roznak ezzel, csak a szállítás akadozik, ez nyilvanvaló.( meg szállítas közben leesik egy kettő a kamionrol valahol
Talán ezért is változtattak a nyitási határidőn az uj szabályok( miszerint a várható legkésöbbi szállitasi idö utan 30 napig lehetséges) hogy ne kelljen, de le se csusszon senki pusztan amiatt a határidőkről, mert egyre inkabb ugy nézki hogy a 45 napot nem mindig sikerül tartani[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz Siriusb #37341 üzenetére
Azért nálam is van ami nem jön meg , nincs egy perce hogy nyitottam egy ügyet
Meg írtam egy eladónak hogy jó lenne ha visszatérítene mert 40-ik napon járunk[ Szerkesztve ]
-
.DLL
veterán
válasz SUPREME7 #37339 üzenetére
Nem határidős a cucc, Nov. legelején rendeltem, karácsonykor csak jó lenne kamerázni a segítségükkel. Addig is van mit csinálni.
Csak megörültem egyrészről az Opening-nek, másik részéről meg hogy felszállt.
Egyik eBay, másik GoodluckBuy. A jó szerencse legyen velünk!(P.H.)
-
SUPREME7
addikt
Az opening az kb a küldemény felvéve ha jólrémlik, tehát még el se indult a célországba. Az, hogy meddig kavarog, változó. Nekem most november elején harmincpárnapra jött HK-ból nyomkövetett cucc, de ezer dologtól függ. Most meg már, ha karácsonyra akarsz rendelni, akkor mondj le róla.
[ Szerkesztve ]
-
SUPREME7
addikt
Ne úgy képzeld el ezt mint itthon, hogy átlagpolgár besétál a postára, még ott tölti ki a feladószelvényt, és még tollat is kér a mosolygós postás hölgytől Eladó cimkéz, eladó nyomtatja a borítékra a cn22-es nyomtatványt, és többtíz-száz csomagot gondolom minden nap elviszik-elviszi a futár ömlesztve és behajítják az ilyen apró borítékokat egy konténerbe. Bár én se tudom pontosan, de kb így tudom elképzelni.
Sőt elvileg a TN-es matricákat is talán előre megveszik, és ők ragasztják azt is rá, ezért tudják néha már akkor megadni a TN-t amikor még a posta közelébe se járt a csomag. Aztán amikor beér a postára, ott leszkennelik, és onnan él a cucc.
[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz andatti #37321 üzenetére
Ezt még a feladás előtt készítette. Nem hiszem, hogy amikor a postás kisasszony átveszi, lebélyegzi, utánna visszaadja még neki egy konyhai mérlegen való fényképezésre.
De annyit vacakolnak a kínai kiküldésnél és a magyar beérkeztetésnél, hogy még meg fogod kapni valamikor.
Már írtam egy előző hsz-ban, a múlt héten egy 90 napja vásárolt küldeményem érkezett meg, amit mivel visszatérített az eladó, kénytelen voltam kifizetni neki újból.[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
Az, hogy a magyar Nemzetközi Posta Kicserélő Központban lelassult a munka, a máskor 10 perc - 24 óra vámkezelési eljárás napokba telik.
Egy küldeményem, amelynek az értéke (borítékon rajta a tartalom és a pontos összeg) 14$ =10,3€, tehát sem vám, sem áfa, a beérkezése óta : 2013.11.20 10:46 Küldemény információ: Küldemény vám elé állítva, a mai napig semmi.
Ha valakinek érkezett mondjuk 11.08-án 01:50, 11.20-án 10:46 küldeménye és nyomkövetési lehetősége van megnézhetné, mennyi időbe telt a vámkezelve szöveg megjelenése. Van egy gyanúm, hogy bizonyos műszakok nagyon lassúak.
Pl. ez gyors volt:
2013.11.19 19:44 Küldemény információ: Küldemény vám elé állítva
2013.11.20 14:40 Küldemény információ: Bejövő küldemény vámkezelve -
Bence123
tag
Valószínűleg ez a feladási helyen múlik, van ahol zökkenőmentesebb a dolog, van ahol sokat szöszölnek vele... mint ahogy valahol tiltva vannak az akksik, valahol nem, stb.
Plusz nekem most nyolc napot töltött itthon a vámon egy csomagom, az átlagos kettő helyett(pedig nem volt se drága, se túl nagy, hogy figyelemfelkeltő legyen), lehet, hogy véletlen volt persze.[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz somnia #37331 üzenetére
Nekem megjött mind amit tőle rendeltem
Amúgy rákérdeztem hogy nem e venné le tiltás és újra szállítana hozzánk, azt válaszolta hogy én már rendeltem és amúgy is csak promóció és áron alul árulja( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
válasz Bence123 #37326 üzenetére
Ezzel vitatkoznék kicsit
Egyes eladóknak a küldeményei igen hamar megérkeznek, volt ez a 1$ kis lámpa, hármat rendeltem, 10naponta egyet, és mindig ilyen 20napra meg is érkezett
Ha ez az eladó el tudta így küldeni akkor a többi miért nem, eladóknak is jobb lenne ha biztosabb postával küldenék mert akkor meg is érkeznének( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Bence123
tag
válasz andatti #37327 üzenetére
Újraküldés nem ajánlott, én eddig egyszer kértem, nem jött még meg(bár megjöhet, annyi idő még nem telt el ). Ekkora értéknél azért érdemes visszakérni a pénzt(azt hittem, kevesebb), aztán ha megérkezik a csomag visszafizetni. Nekem van egy csomagom ami egy másfél dollár volt azt hiszem, ezt egyedül nem kértem vissza, reménykedem hogy megérkezik majd. Nem kell hangsúlyozni az eladóknak, hogy letelt a 45 nap, úgy vettem észre, hogy annyira nem figyelik ezt, és visszakérni a pénzt. Persze ez mind eladó függő... Remélem sikerrel jársz
[ Szerkesztve ]
-
andatti
senior tag
válasz Bence123 #37326 üzenetére
Értem én, hogy lassú, de 45 nap eltelt... annyira meg nem vagyok gazdag, hogy 5-6 ezer forintot kidobjak az ablakon... (a 6 tétel ára...) EGyébként eddig még, amire visszakaptam a pénzt, vagy újraküldést kértem, soha nem jött meg a termék... Az újraküldött se jött meg... Csak 1 termék a 45 nap után...
-
Bence123
tag
Valószínűleg nem veszett el, egyszerűen szopóág van most a postával mindenhol. Kinn is lassú, itthon is lassú. Nem kell az eladót hibáztatni, meg hogy le akar rázni, ő se tehet róla igazán...
-
-
andatti
senior tag
Nos, a 6 refund kérésemre az egyik eladó már válaszolt is... Nevezetesen küldött egy linket, amivel bizonyítja, hogy feladta a csomagot, a termék becsomagolva levélborítékban lefotózva (címemmel, így nem akarom a linket itt megosztani...) A vonalkód is látszik a címzés alatt, és alatta ott a számsor, viszont a Posta honlapján a nyomkövetésre nem ad ki semmit... Itt is néztem volna, de itt se adott ki semmit a vonalkód számsorára...
Amit nem értek, mert e szerint október 14-én fel is adta az eladó... nem hiszem, hogy megérné photoshopolni egy 2 dolláros tételt...
amúgy china post-nál adta fel az eladó, ha jól értettem...
Vagy mégis megosztom, kivágtam a címemet belőle... de akkor se tudok id alapján infóhoz jutni...[ Szerkesztve ]
-
CaNNa3IS
senior tag
Van valaki aki valami értelmes terméket 50-100$ rendelt távolról és mondjuk max 20 nap alatt megjött neki?
(kina hongkong ilyesmire gondolok)Stay up Stay humble Ride hard Get stoked
-
veze
őstag
válasz draco31 #37316 üzenetére
megkéred szépen hogy akarsz már tovabb várni és fizesse vissza
ha nem értékelted még esetleg tarta a negatívtól és visszatérit ha megigéred hogy visszafizeted ha megkapod és adsz neki pozitvat.
de az is lehet hogy panaszkodik majd mekkora veszteségez már neki 2x is elküldte és részleges visszatérítést ajanl fel..amit vagy elfogadsz vagy nem
legrosszabbesetben elutasít te pedig adsz neki negatívot.. -
draco31
veterán
Még szeptember 1.-én rendeltem pár elektronikai alkatrészt, 1000Ft volt összesen. De nem érkezett meg időben. Október 22.-én elvileg újraküldte az eladó. Pár napja írtam neki, hogy még mindig sehol semmi, azt válaszolta, hogy várjak még. De már nem várnék tovább, mástól megrendelném ugyanazt, de a pénzemet meg nem akarom veszni hagyni. Tudok még valamit tenni hivatalosabban, hogy visszaadja a pénzem?
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
Land
veterán
Október 15-16-n 2 dolgot rendeltem Ebay-en Kínából megbízható eladóktól. Eddig egyik sem érkezett meg. Ez normális jelenleg?
Általában 2 hét alatt meg szokott jönni minden onnan.Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Mitsubishi Outlander PHEV Instyle Navi +
-
MODERÁTOR
paypalomon lévő összeget nem tudom úgy vásárlásra használni, hogy a különbözetet a kártyáról vonja
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
-
somnia
őstag
válasz Apollo17hu #37305 üzenetére
Picit olvass vissza!
-
törölt tag
-
somnia
őstag
válasz Apollo17hu #37299 üzenetére
december 13 után még várj 30 napot!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- GAMER PC : i5-12400F / 64GB / RTX3070 / 2000GB
- MSI RX 6600 MECH 2X 8G eladó
- Új MSI 14 Cyborg FHD+ IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Új Lenovo 15 LOQ FHD IPS 144Hz G-Sync Ryzen7 7435HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Új Lenovo 15 LOQ FHD IPS 144Hz G-Sync i7-13650HX 14mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB W11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest