Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
.DLL
veterán
Szervusztok!
Röviden a történet:
Rendeltem 5db ilyet:kaptam helyette 5db ilyet:
Írtam az eladónak, bemutattam képeken, leírtam, hogy ez nekem nem lesz jó, mert feleakkora teljesítményű, mint amit rendeltem.
Partial refund-ot ajánlott első körben, de nem írta mennyit. Mennyi szokott lenni a részleges visszatérítés általában, hány százaléka az eredeti összegnek?
Ha a felét visszetéríti nekem okés, mert 1db nagy helyett (felső) tudok használni két kicsit (alsó), de ha nem akkor visszaküldeést kéne választanom, mert úgy is rendelnem kell még mert ez így nem adja ki ami a projektemhez kell, szóval várakozási idő úgy is lesz. :\
[ Szerkesztve ]
(P.H.)
-
.DLL
veterán
-
.DLL
veterán
Sziasztok!Egy eladó most utalta vissza egy meg nem érkezett cuccom vételárát, a vásárlástól számított 60 nap már bőven lejárt, tudnám mégis valahogy értékelni? Végig segítőkész volt, adnék neki egy pozitívot.Itt van a válasz eggyel felettem. Mentségemre szóljon, egyből az összefoglalót, majd a keresőt használtam, aztán pár oldal után feladtam...
De azért mégis, nem lehet valahogy értékelni?(#72782) Xarina: 4! hónap? Az azért már durva, eddig a leghosszabb várakozási időm 2 hónap volt, de áltlában 3-4 héten belül megjönnek a cuccok. Nem tudok többet várni, úgyhogy megveszem itthonról amit akartam, de írtam az eladónak, ha mégis befurna bármikor is a cucc azonnal utalom az árát, de erre sajnos nem lehet apellálni, hogy hátha megjön a 3., 4., 5. és ki tudja hanyadik hónapon... De komolyan mit csinál a csomag 4 hónapig a világban?
[ Szerkesztve ]
(P.H.)
-
.DLL
veterán
Üdvözletem!
Az megoldható valahogy, hogy ebay-en keresve amerikai találatokat ne mutasson, ne soroljon fel, hagyja ki azokat? Item lokáció csak EU és kína.
Előre is köszi!
(P.H.)
-
.DLL
veterán
válasz SUPREME7 #37339 üzenetére
Nem határidős a cucc, Nov. legelején rendeltem, karácsonykor csak jó lenne kamerázni a segítségükkel. Addig is van mit csinálni.
Csak megörültem egyrészről az Opening-nek, másik részéről meg hogy felszállt.
Egyik eBay, másik GoodluckBuy. A jó szerencse legyen velünk!(P.H.)
-
.DLL
veterán
Helló,
a CN Post oldalán a Status: Opening mit jelent? Megérkezett, és már a vámon nyitják ki a csomagom vagy még ott dekkol a távol-keleten?
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Ezen kívül, ha már felszállt egy csomag, és elhagyta, jelen esetben most HK-ot, akkor kb mennyi idő amíg megérkezik Magyarországra (mennyi ideig kóvályog a csomag mint gólyaf*s a levegőben?)Előre is köszi a válaszokat!
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Szerk.:Szerintem a legnagyobb gáz, hogyha már megérkezett a csomag a cél-helységre, akkor nem szólnak ám, hogy most vámot kell fizetni vagy bármi... nem, majd nekünk kell érdeklődni, hogy nem jött-e egy csomag... Nem is tudom hogyan kéne rákérdezni, hivatkozni a csomagra...
Szóval egy csomó késés lehet az értesítés hiányából is, amikor szépen nyugiban várod, hogy megjöjjön, közben már egy hete ott van a vámon.[ Szerkesztve ]
(P.H.)
-
.DLL
veterán
Az a ráírt kapacitás érték több, mint gyanúsan sok...
Van 3 cellás 2200mAh-s modell akkum, nincs is háza, épphogy csak egy fólia csomagolása van, de jóval nagyobb, mint ha három ilyet tennénk egymás mellé. A tömege kb. 170g, ebből is ki lehet indulni...
Szerk.: mondjuk nem mai darab...[ Szerkesztve ]
(P.H.)
-
.DLL
veterán
Igen, mondjuk a barátságos ügymenetet be kell tartani, előbb levelezés az eladóval, hogy mi a helyzet, aztán max. elindítasz egy case-t a 44. napon. Ez persze nem kell hogy egyből refundot jelentsen, de legalább van még 30 napod az ügy elindítása után, s ha mégsem jön meg a csomag, akkor lehet claim-et kezdeményezni.
[ Szerkesztve ]
(P.H.)
-
.DLL
veterán
válasz radi8tor #36961 üzenetére
http://intmail.183.com.cn/icc-itemstatusen.jsp
ez az angol nyelvű felület, de
(#36948) htc07
hozzászólása szerint a kínai verziót érdemesebb nézni (az alap url, .cn végződéssel).
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _És jee! Most jelent meg a csomagom a rendszerben, célország: HU, státusz: Collection (az mit takar?)
[ Szerkesztve ]
(P.H.)
-
.DLL
veterán
válasz szafe2 #36935 üzenetére
Ennek nem örülök, én rendeltem pl. egy elektronikai panelt is, eeprom, stb, remélem nem teszi tönkre a röntgen.
Ha mégis, hogyan tudom bizonyítani, hogy hibásan kaptam meg és nem nálam ment tönkre?Egyébként az Összefoglalóban a ChínaPost tracking linkje 404-et dob.
(P.H.)
-
.DLL
veterán
válasz Vazallus #36914 üzenetére
Szerintem már a postájuk nem bírja, volt ma korábban az az index cikk belinkelve a rekord rendelésekről is, meg az egész kínai áruküldés egyre inkább növekszik, amivel a kézbesítés úgy tűnik viszont egyre kevésbé tud lépést tartani. Ez az én spekulációm.
[ Szerkesztve ]
(P.H.)
-
.DLL
veterán
Hát fejlemények vannak.
Megnyílt az unpaid item case, majd írt az eladó:Dear macron,
sorry.
we will try to send you a cancellation request.
next time,please remind me earlier so to avoid case.
regards!- gadgetextreme
Ez a bizonyos cancellation request amit ír, ez hogy néz ki, mit kell figyeljek, mit kell vele csinálni?
Ezen kívül a másik cuccra, amit tényleg meg is vettem, most kaptam meg a tracking numbert ^^D két nap után...ez normális? Minden esetre örülök neki.
(#36832) Radi8tor1:
Ez igazán jó hír, főleg, hogy általánossá váltak, előre bejelentve is a 40 napos szállítási idők... és hol van még karácsony.Más:
A Goodluckbuy jó üzlet szerintetek?
(P.H.)
-
.DLL
veterán
Amit ki is fizettem az nem tőlük volt, hanem egy másik eladótól...
Írtam már nekik (Gadgetextreme) de még nem történt semmi.Dear gadgetextreme,
i would like to cancel this item, because i accidentally purchased it, so i'm sorry!
Please release this item from my account.
Thank You for your understanding!
Macron
Holnapig van időm fizetni, különben case. :/
Ez esetben mi lehet a legrosszabb ami történik?
Remélem azért reagálnak rá, és megértik, hogy 2 napja vagyok user (bár akárki regelhet újként... namindegy)(P.H.)
-
.DLL
veterán
Hm, tegnap csinált olyat a PayPal (vagy az ebay?) hogy nem engedett fizetni, valami ilyen szöveggel, hogy pillanatnyilag nem tudjuk teljesíteni a paymentet. Ezt eljátszottam több ugyan olyan termékkel is hátha csak az eladóval van a baj. Reggel végre sikerült kifizetnem az egyiket, de most látom, hogy bennmaradt mégegy, ami paymentre vár.
Hogy tudom ezt lemondani?
A Cancel item annyiból áll, hogy írhatok az eladónak, ami egy normál üzenet, tehát, nem kap semmi cancel megjelölés az item, ennek így nem sok értelme van :/
Természetesen az eladó nem válaszolt, és már látom hogy X időm van fizetni, különben case nyílik ellenem :S(P.H.)
-
.DLL
veterán
válasz radi8tor #36738 üzenetére
A Postán belül bármelyik szakaszon lenyúlhatják? Én melóhelyre rendeltem 2 cuccot, kollégák is rendeltek már nekik megjött, meg rendes a faszi és amúgy is sok cuccot hoz mindig, nála nem lesz baj szerintem.
Viszont erre a kettőre nem kértem külön tracking számot, mert azt hittem járni fog hozzá, és nem láttam a lehetőségét sehol. Nem tudom ez mennyire probléma (de állítólag így hamarabb megjöhet).
A jövőben viszont mindig kérni fogok.(P.H.)
-
.DLL
veterán
Helló!
Úgy látom, hogy ebay-en már sehol nem szokás megemlíteni a tracking számot, nézegettem nagyobb értékű eszközöket is, pedig jó lenne ha ahogy a topic összefoglalóban is olvastam automatikusan járna X összeg felett... No de ez van, kérni kell. De hogyan, és mikor?
Ha nincs olyan opció, ahol bepipálhatom, hogy [✔]igen, kérek tracking numbert, ami ## összegbe fog kerülni., akkor mikor fog hozzáadódni a listaárhoz?
Ha csak ráírok az eladóra, nem tudom mit tud tenni ez ügyben...
Ha rákattintok a [Buy it now]-ra akkor ott van egy üzenet a feladónak rész, de utána egyből a PayPal-ra dob, de még nem akarok fizetni, mert várok a trackingre+árra.
Az a baj, hogy még sehol nem találkoztam ilyen lehetőséggel, ezért nem is tudom hogy nézhet ki ennek a menete.
Lényeg a lényeg, nagyobb értékű a cucc (relatíve) és szeretnék rá trackinget kérni.Előre is köszönöm a segítséget!
[ Szerkesztve ]
(P.H.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Lenovo B50 laptop (15,6/i3-G4/8GB/256SSD/Magyar/AkkuX)
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- Billentyűzet hibás 17 colos HP Probook 4720S laptop
- Dell Latitude E5530 laptop (15,6FHD/i5-G3/8GB/500HDD/MagyarVilágítós)
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest