Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Agostino
addikt
válasz tboy93 #48328 üzenetére
ja értem. akkor kiosztom a negatívot, nem birkózok vele. mondjuk ezzel elintézte magát kezdő eladóként, de megmondom őszintén leszarom, ha pár ezer forintot nem akar beutalni nekem, hogy cserébe kapjon egy pozitívot, nekem töknyolc. én még mindig a pénzemnél vagyok, ő bukik nagyobbat.
hey friend listen, i know the world is scary right now but its gonna get way worse
-
Agostino
addikt
válasz raziel01 #48323 üzenetére
üdv
de én nem akarom visszaadni a terméket, mert egyrészt kell másrészt pedig rendbe raktam azóta. annak ellenére kellett szervizelnem, hogy az eladó hibátlannak hirdette. én most csak az alkatrészek árát szeretném visszakapni, semmi egyéb. de az eladó ettől is elzárkózik, szerinte postázzam vissza az egészet. nyilván nem fogom, mert a beépített új cuccok árát és a beletett munkát nem akarom bukni.
hey friend listen, i know the world is scary right now but its gonna get way worse
-
Agostino
addikt
üdv
amíg nem adok valamilyen feedback-et az eladó felé, akkor jól emlékszem, hogy nem adja át neki az ebay a pénzt? küzdök egy sráccal aki fals termékleírást adott - hibátlanra hirdetett valamit, ami nem az - most meg nem érti, miért kérem meg az alkatrészek árát. nem félek case-t nyitni mert videó és fotó is alátámasztja az álláspontomat.
-
-
Agostino
addikt
válasz Agostino #46079 üzenetére
okulásul, hátha érdekel valaki: nyitottam egy case-t az ügynek tegnap este, mert meguntam, hogy paypal szerint is semmi nem lett feladva. kb a case megküldése után öt másodperccel vissza is kaptam a pénzem. szal ha valakit törölnek az áruval együtt szerintem kb helyből nyissatok case-t...
-
Agostino
addikt
válasz radi8tor #46084 üzenetére
nem kaptam még semmit sem, paypal is nullán áll, ahogyan szokott. otp sem jelzett, hogy visszaért volna hozzám a pénz. várok pár napot egyelőre, hátha shipped lesz a paypal státusz. ha nem, akkor paypal res. center, jobb ötletem nincsen...
-
Agostino
addikt
válasz randras #46082 üzenetére
nem az aggodalomról van szó és a szöveget is értem, de nem látom át az ebay logikáját. a termék törölve, az eladó: "no longer a registered user." biztosan postázni fog. szerintem éppen készül megszakadni a sietségben : )) azt nem értem miért nem tolja egyből az ebay, hogy e! itt a case gomb, ez a hajó elment. vagy! miért nem mondja azt amit te dobtál fel: néha van ilyen, az eladó elszabta ezt meg azt, hamarosan minden oké lesz. most röviden ez van: a termék törölve, az eladó szintén, de az ebay csitítgat : ))) egyem a szívüket
[ Szerkesztve ]
-
Agostino
addikt
válasz radi8tor #46080 üzenetére
igen nekem is ez jutott eszembe de case nyitási opció nincsen még. akkor szokott megjelenni ha az estimated delivery idejében járok. rákerestem gyorsan, máshol azt ajálgatták, hogy várjak, hátha megkapom, aztán ha itt a határidő akkor case. mondjuk nyitnám most is de hol találhatom vajon...? actions ennyit ad: resolve a problem és View PayPal transaction. a Resolution Center ugyan oda visz ahová a Resolve a problem. azon belül viszont: I didn't receive my item, I received an item that wasn't as described, I want to cancel a purchase, I want to return this item ezekkel viszont az a bajom, hogy nem akarok én a rosszfiúnak feltűnni, hogy pénzt kéregetek vissza meg kamuzok. az a hülye táska meg csak kellenne... fuck...
ja ha meg azt mondom, hogy cancel purchase:
"Here's what we found for "I'm a buyer and I want to cancel a transaction"[ Previouspage ]
Hello, [név]
Item: new Lowepro Flipside 400 AW DSLR Camera Photo Bag Backpack & Weather Cover Black
Item number: 111422120051Looks like you're not buying or selling this item. Choose another item, or look up an item number in My eBay."
saját farkába harap a kígyó
[ Szerkesztve ]
-
Agostino
addikt
üdv
ilyenbe futottatok már bele. nem egy vészesen nagy összegről van szó, de nem is párszáz forint. rendeltem tegnap egy fotós táskát, ahogyan szoktam fizettem is paypal-on keresztül. ma az item képe eltűnt és helyette ez olvasható - levelet is kaptam róla - :
"We had to remove this listing from the site and you're not required to complete the transaction. If you've already sent payment, the sale should process as normal and you don't have anything to worry about. If you have any questions about delivery, please check tracking or contact your seller. If you run into any trouble along the way eBay is here to help. Please visit the Resolution Center to help resolve any problems you may encounter."
nem értem ebayt. nyilván kifogtam egy csalót vagy hasonlót. de miért hisznek abban, hogy bármit is küldeni fog nekem? honnan a bánatból lenne tracking numberem, ha ki van tiltva az illető is...? van email címe persze, de ebay-en kívül mi értelme kardozni vele..?
-
Agostino
addikt
üdv
adott egy termék ami ebay szerint nem szállít hazánkba. leboltoltam az eladóval, hogy persze nem para, elküldi nekem is ide, 16 ajróért dhl-el. ez nekem teljesen oké, viszont ő ebayt megkerülve megküldi az email címemre a számlát amit paypal-el ki tudok fizetni. van ennek valami veszélye vagy teljesen jó megoldás? nem hiszem, hogy átverne vagy ilyesmi. autómhoz veszek kormányt, fotó alapján teljesen rendben van. 21000 bolt után 99.9en áll.
-
Agostino
addikt
nem, nem én választottam ki. nyitottam egy case-t, lehet próbálkoznia de helyből küldöm át ebaynek a teljes papírt meg nyomkövető adatokat, hol járt a csomag. 2000 rugóért lepapírozná nekem a gls, meg még menjek nav-tól valamilyen számot igényélni, hogy átvehessem meg efféle finomságok. megírtam nekik, hogy köszönöm ilyen feltételekkel nem kell a csomag. azon túl az eladó világosan leírta nekem, hogy nem lesz rajta semmilyen teher. a gls meg most küldte a számlát, hogy még mivel tartozom meg fogok még. egy frászt...
-
Agostino
addikt
válasz havri1 #38360 üzenetére
gls hozza, ők ezt mondták: megoldhaták ők is, de ahová ők viszik, tele vannak teljesen, idén nem lesz belőle semmi. egyrészt perkálhatok nekik, amiért kihozzák a csomagot és rárakjuk a maguk kis papírját. aztán lesz öt napom arra, hogy keressek egy vámügyintézőt és bevigyem valamelyik navhoz, amelyiket jó előre ki kell választanom melyik legyen. na persze nem biztos, hogy amelyiket választom, elintézi nekem. szóval vámügyintézőből is olyan kell, aki online bejelenti a dolgot... agyam eldobom. nyitok egy caset a gyerek felé, szopassa ám a kínai csomagjával amit "németországból" küldött azt, akit akar, de nem engem
-
Agostino
addikt
üdv
tudtok pesten vámügyintézőt, ahová elvihetem a csomagomat? most jött meg kínából, de még előbb vámügyintézőhöz kell vinnem, aztán apeh meg egyéb mókák. marha jó...
-
Agostino
addikt
üdv
ez egy gls történet. ott annyit : 2013-12-18 14:13:06 - Betárolva HUB-ba. ezen kívül más nincsen rajta fent.
-
Agostino
addikt
üdv
a kínából érkező webkamerám végre hazánkba érkezett, ámde a tracking info szerint ez van:
Problem in customs clearance waiting consignees authorization
és ezt így hogy...?
-
Agostino
addikt
válasz tonyrulez #37885 üzenetére
arra november 30-at írt, ezek szerint akkor még idén erre lesz időm. nem fogom ennyiben hagyni a dolgot. ha megérkezik a csomag, akkor is szólok ebay-nek hogy nézzen hülyének a gyerek akit akar, de ne engem
-
Agostino
addikt
üdv
az új szabályok szerint egy november 24-én rendelt csomagra utoljára december 23-án nyithatok case-t, ugye? tököm tele ezzel a "német" gyerekkel aki kínából küld nekem csomagot. most állítólag feladott egyet nekem hamburgból. mondom oké, akkor adj tracking numbert. érdekes lesz ez, na. már érzem.
-
Agostino
addikt
válasz zs2994 #37518 üzenetére
nem tudom pontosan mit állítottál és hogyan, de szerintem amíg a termék nincsen kifizetve teljes egészében, miért adnád fel? szép dolog a postadíj, de a nevében is benne van, az a postához kell
-
Agostino
addikt
üdv
pedig kell legyen neki készleten: még tíz darab. teljes ár valami 12 ezer forint vagy ilyesmi volt, tehát a vámot kibírom, itt az elvről van szó. simán hülyének nézik az embert. elviszem ezt én szívesen ebayhez. amúgy a cucc mindenképpen kell, hiszen ajándék lesz. de pont azért rendeltem innen a szomszédból, hogy időben ideérjen. akkor fogok begurulni igazán, ha még a szállítással is megszívat.
raziel01 - igen, éppen ezt írtam neki. elküldöm a számlát és kártalanít. ha nem, akkor case. nekem nyolc, nem én adok el.
[ Szerkesztve ]
-
Agostino
addikt
válasz Agostino #37419 üzenetére
hát ez priceless, ma jött válasz a dörgedelmes levelemre:
"Actually, we will send the goods from Germany, but we don´t have stock in Hamberg now, so we will send it from China in order to save your waiting time. You needn´t pay the customs, it costs the same, and the article is also the same. Do you have questions?"
30 000? 300 000? Árpi... Also: Hamberg!
-
Agostino
addikt
ez csak nekem új vagy szoktak ilyesmivel g.ciskedni: megrendeltem egy terméket németországból item location "Hamburg, Germany". kaptam ma követőkódot, erre: Inbound to GLS location China. namost ezt így hogyan. nekem addig tök nyolc amíg időben ideér, hiszen karácsonyi ajándék lesz, de ez nem a vásárlók megtévesztése...?
-
Agostino
addikt
válasz fardem #37381 üzenetére
az mindegy, de a "detailed progress of your shipment" lenyitva meg lejönnek az adatok. holnap felhívom a dhl-t és megküzdök velük, csak fura hogy a magyar oldal visszadobja amikor a német követi most is
-
Agostino
addikt
szerintetek ezt a csomagomat most éppen melyik szolgáltatónál keressem? a sima dhl tracking visszadobja, szerinte nincsen ilyen. csak ez a német felület ad infot. ha megnézem a részletes nézetet, az azt mondja ma ki is akarták hozni meg hagytak infót, de lószart. nem járt itt senki és semmiféle értesítést nem hagytak
-
Agostino
addikt
napi hihető : 10 perce rendeltem meg öcsém karácsonyi ajándékát és 5 perce shipped lett a csomag... right... : ))) viszont az angliából rendelt univerzális mobiltartós gps izé 14 shipped, ma már itt van, standard szállítással. jó uk tudom közel van de azért kellemesen meglepett
-
Agostino
addikt
-
Agostino
addikt
-
-
Agostino
addikt
-
Agostino
addikt
my ebay - summary - megkeresed a vonatkozó terméket aminek az utolsó sorára kattintva elvileg láthatod a case állapotát. előjön a your case details - ott nekem van egy olyan (nekem is van éppen egy nyitott case-em), hogy "you can also," alatta pedig a lehetőségek "escalate this case to eBay Customer Support for a final decision if you are not satisfied."
[ Szerkesztve ]
-
Agostino
addikt
válasz koliz1 #34904 üzenetére
amennyire utána tudtam nézni a dolognak volt eset, amikor az ebay arról tájékoztatta az eladót, hogy random lett kiválasztva és visszatartva a pénz. igazából amennyire le tudtam szűrni legcélszerűbb a paypalt megkeresni és velük egyeztetni de ezt innen eu-ból nem tudom hogyan lehet kivitelezni. annyi megoldást és annyi választ találtam, hogy nehéz kiszűrni mi lehet a jó. aztán persze lehet, hogy jön mindjárt egy szakember és részletes felvilágosítást ad, én ennyire jutottam : )
34906 - pontosan melyik részét? én erre gyanakszom de nem tudom milyen gyakran adsz el cuccokat ebayen: Why are my funds being held? -> első pont: 90 days have passed since the first successful eBay sale
[ Szerkesztve ]
-
Agostino
addikt
34900 - Hello! I recieved the toy I ordered from your shop, but sadly the antennna wasn't included. Can you ship me a spare one? The manual says, it should be included. - Nem a legtökéletesebb megoldás de érteni fogja.
34901 - talán csak a vámon nyitották fel. a posta amit akar ellop, nem vesződik nyitogatással. illetve ha kinyitották, többet te azt nem látod : )
34902 - sehol. vagy az ebaynek írsz, hogy helyzet van, vagy az eladót kéred fel módosításra
-
Agostino
addikt
üdv
tehát: nyitottál egy case-t, úgymond megegyeztetek majd zártad a caset? ha igen akkor azt már nem fogod felterjeszteni ebay felé, mert az ő szemszögükből megegyeztetek. egyébként rossz üzletet kötöttél. mi az, hogy csak akkor fizet, ha te megint veszel tőle egyet? ha neked van igazad, mindenképpen visszakaptad volna a pénzed, semmiféle feltételhez nem lett volna kötve...
34896 - ha ez az első eladásod akkor érthető, hogy óvatosak
[ Szerkesztve ]
-
Agostino
addikt
válasz koliz1 #34890 üzenetére
igazából a saját kérdésed meg is válaszoltad, le vagyon írva:
"Sikeres üzletet kötött az eBay-en, azonban 21 napig nem férhet hozzá a pénzéhez. Ennél hamarabb is megkaphatja, ugyanakkor tovább is tarthat abban az esetben, ha a vevő problémát jelez az eladással kapcsolatosan."
tl,dr.: jegelik a pénzed amíg nem oké a vevő részéről minden
-
Agostino
addikt
válasz z123456789 #34851 üzenetére
persze, hogy a fenébe ne tudnál : )
-
Agostino
addikt
válasz z123456789 #34848 üzenetére
hát... legrosszabb esetben kifizeted, nem jön, nyitsz egy case-t, customer support. de vannak itt nagyon ebay-agyak is, majd megcáfolnak vagy alátámasztanak
34850 - oh az más. weird...
[ Szerkesztve ]
-
Agostino
addikt
válasz z123456789 #34846 üzenetére
ha jól értelmezem a képet akkor végül megrendelted és most fizetésre vár. anno egyszer jártam így, akkor megegyeztem az eladóval, hogy sorry, téves volt, mi legyen? abban maradtunk kifizetem, ő meg visszautalja nekem, megcsillagozzuk egymást hogy milyen jó fejek vagyunk aztán mindenki megy a maga dolgára. szóval szerintem egyezkedni kell.
-
Agostino
addikt
"Köszönjük válaszát!
Sajnálattal értesültünk problémájáról, továbbítjuk az információt a (be)szállítónknak, bízván abban, hogy jobban odafigyelnek majd erre a jövőben.
Válaszára várva,
Üdvözlettel,
34818 - nincs mit
-
Agostino
addikt
üdv
szerintetek ilyenkor hogyan mennek tovább a dolgok
ugye mint fent írtam, rendeltem egy tonert ami nem volt jó. nyitottam egy case-t 12-én. aszerint a feladónak szeptember 18-ig válaszolnia kell. ez megtörtént, 14-én volt az utolsó levélváltásunk, amikor arra kért, e-mailben csatoljam a kettő tonert egymás mellett, hogy valóban eltérnek-e méretben. azóta semmi visszajelzés részükről. ilyenkor meddig vár az ebay vagy mi a teendő? esetleg 45 napig elvannak mint a befőtt?
-
Agostino
addikt
válasz CaNNa3IS #34710 üzenetére
üdv
ez az epson m2300-as széria. dn n csak annyi eltérést ad, hogy mit tud. azt hiszem: n, network. d, duplex, dn duplex és network. ugyan az az egész csavarra, csak extra szolgáltatások vannak benne. nekem m2300dn van, amely a leírás szerint "TOP QUALITY BLACK TONER CARTRIDGE COMPATIBLE WITH Epson AcuLaser [...] M2300DN [...]" szerepel.
[ Szerkesztve ]
-
Agostino
addikt
sziasztok
szerintetek jogos-e az észrevételem: rendeltem ezt a tonert ebbe az epson m2300-as nyomtatóba. a megérkezett toner azonban sokkal nagyobb, sehogyan sem fér bele. szerintem simán nem állja meg helyét a leírás, de érdekelne ti mit gondoltok. 45 napban bőségesen benne vagyok, 4-én rendeltem.
-
Agostino
addikt
hm, ez gyors volt, már vissza is küldte a pénzem és elvileg küldött requestet hogy állítsam át a feedet. ezt hol kell ilyenkor látnom? oh, nevermind
[ Szerkesztve ]
-
Agostino
addikt
igen, én is arra gondoltam, hogy lássam a pénzt, aztán leszek jó fej : ) amúgy bosszantó dolog ez, mert kicsit tétel csak éppen használni nem tudom. felteszem majd apróra ide, a másik obimra hibátlan, csak ami miatt megvettem, arra ziher, hogy nem : \
-
Agostino
addikt
üdv
átolvastam a nyitó hsz-t és pár vonatkozó cikket de lépésről lépésre nem volt leírva az, ami miatt most írok. vettem kínából a fényképezőgépemre egy napellenzőt, amely meg is jött rendben, azonban bár le volt írva az adatok között, hogy kompatibilis az objektívemmel, ez nem így van. mivel nem nagy összeg az egész, talán valami ezer forint volt, hagytam az egészet, adtam egy negatív feedbacket - hiszen megvezető adatokkal hirdetett az illető. ma rám írt vagy írtak, hogy sajnálják, vonjam vissza a feedet ők meg adják vissza a pénzem. válaszul megírtam, hogy oké, de a leíráson változtassanak illetve a terméket nem áll módomban visszaküldeni, hiszen a posta többszöröse a termék árának. az lenne tehát a kérdésem, hogy ez a visszavonás hogyan megy? körbenéztem ebayen de nem nagyon találtam ilyen gombot, plusz az sem egészen tudom mi ilyenkor a sorrend? józan paraszti ésszel azt mondom lássam a pénzem, aztán vonok vissza, de a franc sem tudja mi ilyenkor a policy...
-
Agostino
addikt
-
-
-
Agostino
addikt
válasz Ramoskaa #25510 üzenetére
öhm, hát kb ennyi. kapsz egy kódot, amit x helyre beírva folyamatosan nyomon követheted, hogy éppen hol tart a csomag. helyileg és olyan értelemben is, hogy éppen melyik szerv tartja rajta a kávéscsészéje alját.
-
Agostino
addikt
válasz Tomate #25443 üzenetére
jó, oké, nekem a szituációm úgy nézett ki, hogy tracking szerint állt a vámon. addig kutattam a netet, míg találtam egy telefonszámot (ha visszakerestek a topikban azt hiszem le is írtam de nem tuti). azokat hívogattam meg csesztettem mire továbbröccent a csomag a posta felé. megértek ők is egy misét. mert állítólag 2x is hagytak fecit,hogy csomagom van (persze kamu volt)
-
Agostino
addikt
válasz Melack #25440 üzenetére
az ilyen vámos dolgok miatt telefonálni kell, gyilkolni őket stb. nekem dettó ugyan ezt játszották el kettő darab könyvolvasómmal. egy darabig persze nem tudtak semmit aztán amikor rájöttek, hogy nem tágítok, adtak telefonszámot. azokat is csesztettem egy darabig aztán csodák csodája másnapra mehettem érte a postára. szóval a lényeg: utána kell menni, akárki-akármit mondd. : [
-
Agostino
addikt
válasz moonguru #22376 üzenetére
bár nem az én dolgom, inkább lehetne itt a fórumon a tapasztalatokat megosztani pm helyett? csak azért, mert szeretnék én is eladni lassan ezt-azt, és lehet pont ilyesmibe futok bele, vagy akár többen is.
-
Agostino
addikt
válasz TESCO-Zsömle #22371 üzenetére
mhm, ez viszont kb. lefedi amit én is szoktam csinálni. azért köszönöm szépen a tippet.
-
Agostino
addikt
ahoi
az érdekelne, hogyan lehet beállítani azt, hogy csak azokat a dolgokat listázza ki nekem a site, amelyeket egyáltalán el is küldenek felénk. eu, hungary
-
Agostino
addikt
sziasztok
végre megjött a csomagom, azaz inkább azt mondom, feldolgozták. 47000 forint érték mellett ahogyan kell megvámolták és áfa, kicsit több mint egy tizest hagytam ott pluszban. mondjuk még ezzel együtt is olcsóbb volt a két kindle mint itthon, szóval ennyi belefér. értesítést semmit nem kaptam a postaládába természetesen, a posta.hu/tracking oldalon lettem csak okosabb. mondjuk a 100-as posta csomagkiadó hölgye nagyon kedves és jó fej volt, erre a részre őszintén nem lehet panaszom. súgott is annyi, hogy "fiatalember, legközelebb csak 100 dollárt írjon rá, akkor nem vámolják" mondtam neki, hogy vámoltak meg áfáztak kisebb összeget is, és engedtek át nagyobbat is, erre csak a fejét csóválta. ezek szerint tényleg senkinek sincsen semmi fogalma még "hivatalosabb" helyeken sem arról, hogy hogyan is vámolnak. mondjuk az olvasók hiánytalanul megjöttek, csomagot sem bántották.
-
Agostino
addikt
válasz radi8tor #20476 üzenetére
szia
hát hallod ezt kb úgy mondtad, mintha plutóniumot rendeltem volna. : ))))) azok a piszkok kiszúrják a csomagot, 'szt nem szállnak le rólad.
tüzi - tbh sokszor rendeltem már ebayról de vámmal még sosem volt dolgom. jó, ekkora értékkel mondjuk most rendelek először...
-
Agostino
addikt
válasz radi8tor #20474 üzenetére
szia
igen, nekik kell majd az ügyintézőhölgy elmondása szerint. 199 dollár volt az egész cakpakk, ebből 159.95 $ a két kindle meg 39.98 a szállítás. van egy olyan érzésem hogy a végén szarul jövök ki a játékból... : [
-
Agostino
addikt
ahoi
linkelné nekem valaki vagy gyorsan leírná, hogyan is kell paypal számlát lekérni. el kellene küldenem mailben. payments send - levonás sora details - aztán az előjött transaction details elég lesz?
-
Agostino
addikt
sziasztok
mindenkinek hasznos info lehet ez, aki vámra vár. én is vártam de meguntam és felhívtam ezt a telefonszámot (amit egy szakszervezett adott meg, akiket itt értem el. 36 30 772 6014) 36 1 333 77 77. mert elvileg már nem az orczy van ez az egész vámos, hanem a fene tudja hol, elhadaródott, valami ferihegyi címet hallottam. ottani személyes átvétel nincsen, helyette a kérdéses csomagok paypal kimutatását - ha olyanod van - a vamkezeles@posta.hu címre kell küldened, ide is reagálnak vissza. ez után 2-3 nap és lemegy a vámkezelés aztán jön a posta. azok értesítenek hogy jött neked csomag stb. onnan a rendes lefolyás. nem tudom ez kinek volt új, nekem igen, remélem másnak is segít. ofkorsz ha kell fizetned fizetsz...
mod: ill maga az - egyébként tök kedves - ügyintéző csaj szerint is ez az egész vámkezelés móka teljesen meg fog változni, emiatt vannak most ilyen fennakadások szerinte. de nem tudja pontosan ő sem, amolyan pletyka ez.
hát ennyi
[ Szerkesztve ]
-
Agostino
addikt
ahoi
azért ez fura most már... remélem csak a kisördög bújt belém
csomag rendelve angliából 23-án érkezett 26-ám
csomag rendelve hongkongból 18-án érkezett ma 7-éncsomag rendelve usa-ból 16-án, beérkezett 27-én vám alá, azóta semmit sem moccan. szerintem már ők használják a könyvolvasókat... no de komolyan ez milyen már...
-
Agostino
addikt
ahoi
szerintetek tekintve a négy napos ünnepet belefér, hogy ápr. 27 óta customs clearance alatt van a csomagom? itt megállt az usps visszajelzés és nem mozdul semerre sem...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest