Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
lac14548
aktív tag
-
mirci18
addikt
válasz Bence123 #46534 üzenetére
16 és 32 gb-osak class 4-es class 10-es fajták mind Kingston de állítólag a fórumozók esküsznek maga a márka szar és sok a hamisítvány pedig olyantól vettem akiktől ők.
A többiek a Toshiba kártyákat ajánlják.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
htc07
addikt
válasz Bence123 #44334 üzenetére
Több csomagom is érkezett már tőle, korrekt eladó. Persze ez nem zárja ki azt, hogy gyári hibás a termék, de mivel gyári csomagolásban érkezik (érkeztek azok amiket eddig rendeltem), ez szerintem ugyanakkora rizikófaktor, mint ha a boltban vennéd. (leszámítva hogy ott instant kicserélik, de ez más sztori)
Jobban zavart régebben a cérnás módszer amivel lezárja a borítékot, de már talált mellé legalább egy tűzőgépet is.
[ Szerkesztve ]
-
Nestor16
senior tag
válasz Bence123 #42406 üzenetére
Értem, utána is néztem, valami FAQ szerűséget találtam, ahol ez a válasz áll a Combined Shipping pontban:
Do you offer combined postage?
clubvits : On most occasions we offer combined postage for multiple purchases please contact us for further details.Ezt úgy értem, hogy 'A legtöbb ajánlatot egyként adják fel több termék esetében is, további infóért írjak üzenetet.' Nem túl jó az angolom, ezért írom le, ha nem gond.
Ez után van két lehetőség, hogy megkaptam a válasz vagy hogy nem kaptam meg és írok üzenetet az eladónak. Viszont én megkaptam a választ, de ha nem arra nyomok, hogy írok neki akkor máshol én nem találom az üzenet az eladónak gombot (az eladó oldalán sem)
De valószínűleg csak én vagyok figyelmetlen.A lényeg még, hogy akkor ezt üzenném neki ( csak légyszíves javítson ki, aki lát benne hibát, mert könnyen írok oltári hülyeséget ) :
Hy.
I'd buy from the product 2 price if the shipping is combined.
Possible is?
Thank you.Köszi még egyszer
Üdv, Dávid
-
Topikgazda
válasz Bence123 #40765 üzenetére
Normális cég, eddig mindent rendben megkaptam. (5 vásárlás) Most is jön egy telefon, csak hold új év miatt kiesett 1 hét.
Szoktak adni ajándékot a vásárlás értékétől függően és van vásárlói védelem és amerikai, angol és hong kongi lerakat. Így az Angliából vásároltakra nincs áfa és vám, persze drágább, de érdemes kalkulálni vele. Nyomkövetéssel küldik a csomagokat. Minőségi problémám sem volt. Nem gagyi.A Ships From-ra kattintva feladja, hogy hol van és onnan szállítanak. Én nem jártam úgy, hogy amelyiket választottam onnan azt írták volna hogy nincs készleten.
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz Bence123 #40765 üzenetére
Lámpás fórum
Egy hozzászólásból:
Srácok, ezennel bejelentem hogy röpke 61 nap után megérkezett az Ultrafire wf-501b lámpa a kedves, gyors Tmart-tól!! Nem semmi ez a bolt...( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Jakuu
őstag
válasz Bence123 #39918 üzenetére
Hat nem mondanam azert, hogy jol lathato helyen volt feltuntetve, mindssze annyit mondtam, hogya tetejere volt ragasztva.
Osszehajtva volt a doboz tetejen es felul a felado es atvevo cime szerepelt, tehat az ar nem volt lathato , mert az az osszehajtott lap belsejeben volt talalhato. -
bul07
nagyúr
válasz Bence123 #39891 üzenetére
Jó persze
Nekem ide falura 10-14nap szokott lenni, én januárban 3db 16GB Pendrive-ot vettem tőle két vásárlás alkalmával
Ara azért figyeljetek hogy sokat egy csomagba ne vegyetek nehogy rádobják az Áfát( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
válasz Bence123 #39889 üzenetére
Ha azt nézzük hogy US $5.29-ért van TRANSCEND MICRO SD MICRO SDHC C4 8GB+ Adapter, akkor már nem is olyan jó vétel
C10-es meg US $6.59
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Frozzy
őstag
-
mirci18
addikt
válasz Bence123 #39666 üzenetére
Erről az akku átvizsgálási ügyről van valami információ?
Hol lehetne valami cikket olvasni.
Azért érdekelne mert nekem tavaly ősszel többször vásárlás után viisszaadták a pénzem mondván nem tudnak elemet küldeni nekem. de nem tudtam akkor hogy ezért.
De érdekes módon gombelemet most megkaptam amit küldtek.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
Zirowe
nagyúr
válasz Bence123 #38838 üzenetére
Nekem kétszer is küldtek egy 1.5cmX5cm-es pendriveot baromi hatalmas borítékban (nagyobb, mint egy spirál füzet).
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
Siriusb
veterán
-
t420s
aktív tag
válasz Bence123 #37737 üzenetére
csak halkan jelzem: megírtam az esetet az ebay-nek, képernyőfotókkal a levelezésről TEGNAP, és az eladó MA már nem tagja az ebay-nek. noha én ezt nem is kértem, csak egyszerűen megírtam az esetet.
!!!
hoppá-hoppá!
és a pénz meg refund-máris, anélkül hogy ezt külön kértem volna.
Ó, igen, ettől egyből levágja, és megbánja, hogy más címet adott meg
-
-
-
bul07
nagyúr
válasz Bence123 #37326 üzenetére
Ezzel vitatkoznék kicsit
Egyes eladóknak a küldeményei igen hamar megérkeznek, volt ez a 1$ kis lámpa, hármat rendeltem, 10naponta egyet, és mindig ilyen 20napra meg is érkezett
Ha ez az eladó el tudta így küldeni akkor a többi miért nem, eladóknak is jobb lenne ha biztosabb postával küldenék mert akkor meg is érkeznének( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
andatti
senior tag
válasz Bence123 #37326 üzenetére
Értem én, hogy lassú, de 45 nap eltelt... annyira meg nem vagyok gazdag, hogy 5-6 ezer forintot kidobjak az ablakon... (a 6 tétel ára...) EGyébként eddig még, amire visszakaptam a pénzt, vagy újraküldést kértem, soha nem jött meg a termék... Az újraküldött se jött meg... Csak 1 termék a 45 nap után...
-
-
zsambek
aktív tag
válasz Bence123 #36754 üzenetére
Szia,
Kb. 7 vagy 8 hónapja rendeltem egyet, az ilyen 3.000Ft körül volt, állítólag OEM, de én ebben nem lennék biztos. Hangzásilag annyira nem volt elmaradva az eredetitől, de azért mégse 100%-os, de ha nem vagy egy nagy basszusbetyár, akkor nem fog csalódást okozni. Egyetlen egy negatívuma volt, hogy kb. 2,5 - 3 hónap után fokozatosan elhalkult a bal oldali, utána pedig teljesen néma lett. Ezután vásároltam egy eredetit itthon, egyszer ezzel is volt már hasonló probléma, visszavittem, és kicserélték egy vadi újra. Az 8.900Ft, de legalább van rá 1 év garancia. Esetleg, ha mégis vásárolnál egy EarPod-ot eBay-ről, akkor írj már egy beszámolót róla!
Kellemes hétvégét,
zsambek` -
bul07
nagyúr
válasz Bence123 #36092 üzenetére
Én nem bíznék benne, elvétve jönnek meg ilyen sok idő után
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
-
Peethy
őstag
válasz Bence123 #35595 üzenetére
Szvsz:
-ha be lett jelölve, akkor valószínűleg fel is lett adva (mondjuk kérdés, hogy mit is törölt az ebay? a felhasználót, vagy a hirdetést? miért?)
-ha párszáz forint és szükséged lenne rá, akkor nem ér meg annyit, hogy még egyet rendelj?De az sem árthat, ha egyszerűen írsz az eladónak
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Politika
- PlayStation 5
- Kihátrál az x86S architektúra mögül az Intel
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- E-book olvasók
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Opel topik
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
Állásajánlatok