Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Topikgazda
válasz matyi19 #60270 üzenetére
Ez a szokás, nem a buy it now-al fizetni, ha nincs alapértelmezett szállításban az országod, az eladó az eBay rendszeren keresztül kiállítja a számlát, ott megadja a szállítási költséget és a szokásos módon fizeted.
Ez így működik. A védelmed ugyan úgy meg van. Többször vásároltam és adtam már így el.
Keresés majd a megjelenő ablak jobb szélén ország választás: Shipping to Hungary vagy bármelyik ország[ Szerkesztve ]
-
mepet
addikt
válasz matyi19 #51390 üzenetére
A screenshot-tal megörökített esetben 3 lehetőséged van. Sorrendben (fentről lefelé):
1: üzenet küldése az eladónak
2: case lezárása (ha nem szeretnéd eszkalálni, tehát, ha már megoldódott a probléma)
3: eszkalálásEzek a szövegek kb. minden dizájnváltáskor változnak, az eBay ügyfélszolgálata valószínűleg az email-ben egy régebbi megoldást küldött el.
-
llaszlo
veterán
válasz matyi19 #50026 üzenetére
Ennyi pénzért max 1-2e-rel drágábban itthon is kapsz egy normális jó minőségű 2.5"-os külső házat és egy 500GB-os 2.5"-os HDD-t is hozzá. És, akkor itthoni gari van hozzá ami minimum 2 év a HDD-re.
Sőt akár kompletten is kapsz 1-2e-rel drágábban. Az első verziónak az az előnye, hogy cserélhető benne a HDD.bigdigit: Kamuzik. Fizetés nélkül nem adja fel. Valószínűleg nem túl megbízható eladó lesz.
[ Szerkesztve ]
-
Degeczi
nagyúr
válasz matyi19 #48626 üzenetére
Ami nem működött ill. ami nem felelt meg a leírásnak, az tiszta sor, azokat képekkel is tudod (és érdemes) igazolni amikor ügyet nyitsz, egyedül a "nem jött meg" lehet necces, ha sok van. Célszerű lesz majd úgy nyitni az ügyeket a határidők végéhez közeledve, h le is írd: "nem azonnali refundot kérek, tudok még várni mondjuk 1-2 hetet". és addigra csak megjön. Ha pedig már refund után jön meg vmi, mert biztosan lesz olyan is, fölveszed a kapcsolatot az eladóval, h szeretnéd ismét kifizetni: ebből látják az Ebaynél is, h nem csaló vagy.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz matyi19 #48346 üzenetére
még van 30 napom írni az eladónak, hogy küldje vissza a pénzem, ha nem érkezett meg a csomag?
Igen.
de nincs estimated delivery, ebben az esetben mi van?
Szerintem ilyenkor fizetéstől számítva 45 napig van időd reklamálni case formájában. (üzenetet előtte is írhatsz bármikor)
⭐ Stella
-
CBool
tag
válasz matyi19 #43057 üzenetére
Rá egy héttel, hogy megrendeltem írtam neki, mert nem jött email, hogy postázva lett a csomag. Visszaírta, hogy elfelejtette bejelölni, de márc. 13-án feladta (egyébként 15.-én vettem ). Most azt mutatja, hogy 15.-én lett feladva (de az szombat volt nálunk, náluk már vasárnap, de mindenképpen hétvége).
-
matyi19
őstag
válasz matyi19 #43039 üzenetére
Más:
Itt az üzenet:"This promotion is by invitation only and applies to pxxxxx0; it is not transferable. Receive a $50 Coupon toward a future eBay purchase when you sell an item for $50 or more in the Cell Phones & Smartphones category. Invited sellers who list a phone on eBay.com in the auction-style, auction-style with Buy It Now, or fixed price format between 12:00AM PT on April 16, 2014, and 11:59PM PT on April 26, 2014 ("Promotion Listing Period"), and receive payment from their buyer by May 5, 2014 are eligible to earn one Coupon. The Coupon will be issued within two weeks after May 5, 2014. Users will have until the specified date on the Coupon to redeem it on eBay.com. Other Terms & Conditions apply.
*The $420 eBay price is the average price (excluding shipping and handling charges, sales tax, and eBay fees) rounded down to the nearest $5 point, for an iPhone 5, 64GB, black, unlocked phone sold in used condition on eBay.com by non-professional sellers on February 27, 2014. All other eBay prices are the average price (excluding shipping and handling charges, sales tax, and eBay fees) rounded down to the nearest $5 point, for the identified item sold in used condition on eBay.com by non-professional sellers on February 27, 2014. No guarantee is made that a particular item will sell at a particular price. No affiliation with, sponsorship or endorsement by any referenced brand or brand owner is implied."
[ Szerkesztve ]
-
upsyka
aktív tag
-
Outlander
addikt
válasz matyi19 #42505 üzenetére
Majd 11 után "megjelenik" a resolution centerben , a case mellett, a Take action résznél egy olyan, h escalete to claim... ekkor majd a paypap/ebay fogja kérdőre vonni az eladót....és megállapítani h kinek mennyit hova, miért.
[ Szerkesztve ]
Work until You no longer have to Introduce Yourself.
-
Winner_hun
titán
válasz matyi19 #42466 üzenetére
02-Apr-2014 1638 Item sent to ROISSY COURRIER INTERNATIONAL MPC PMIH (KLIA)
01-Apr-2014 1814 Item arrived MPC PMIH (KLIA) MPC PMIH (KLIA)
01-Apr-2014 1615 Item posted over the counter MPC PMIH (KLIA)
29-Mar-2014 1510 Dispatch Pre-Alert 29/03/2014 MPC PMIH (KLIA)► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
Peter789
senior tag
válasz matyi19 #42412 üzenetére
Én mindig azt nézem hogy mikor adta fel - ha eltelt 35-40 nap akkor nyitom a case-t
91.1%-os eladótól vásárolni? Ez elég bátor dolog, a 4200+ eladásánál legalább 375-ben problémás volt... Az ilyen eladókat nagyívben kerülném, már a 98% alattiakat is erős fenntartásokkal kezelem és csak akkor rendelek tőlük ha máshonnan beszerezhetetlen a termék...
(100-ból 1-2 kötekedő idióta mindig előfordul aki meglepődik hogy kínából nem ér oda a terméke 3 nap alatt, vagy csodát várt 1$ free shipping-ért, de ha ennél rosszabb az arány az már nem jó jel)[ Szerkesztve ]
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- AquAgorA ...Pál apostol nyomában: http://fleettracker.eu/index.php/component/aquagora
-
hidroponi
aktív tag
-
jojoando
senior tag
válasz matyi19 #41807 üzenetére
Elég ha az összefoglalót olvasod el a közepétől
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
mirci18
addikt
válasz matyi19 #41159 üzenetére
De ne lepődj meg hogyha 4-5 napot kell várni.
Továbbá olyan is szokott lenni hogy sima levélként adják fel de valamiért kiadnak egy kamu csomagragszámot.
Mikor pedig rákérdek az eladónál azt mondja hogy ez sma levél de akkor minek adott követési számot.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz matyi19 #41156 üzenetére
Hol tudom megnézni a Trackinget?
http://app3.hongkongpost.com/CGI/mt/enquiry.jsp (HK post)
The tracking result of the item (RC000995157HK) is presently not available. Please try again later.
[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
mirci18
addikt
válasz matyi19 #41112 üzenetére
Nem pont tőled alakult ki a vita hanem azon emberekből akik nem értik meg miért nyitok jogosan case-t.
De eddig eggyetlen okot nem tudtak felsorolni a károgásukon kívül hogy milyen hátránnyal jár a case nyitás az eladónak.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
Degeczi
nagyúr
válasz matyi19 #41097 üzenetére
Azt nem jóindulatnak, hanem alapvető becsületnek hívják...
Ha nem ajánlott küldemény, akkor ugyan nem derülne ki elveszett-e, de az Ebay fölfigyel arra, aki gyakran jelent be ilyen panaszt, és idővel le is tilthatják (akiknél valóban megbízhatatlan a posta, azok ezért szoktak ragaszkodni a trackinghez) -
mirci18
addikt
válasz matyi19 #41097 üzenetére
Ha kis összegről van szó ha nem akkor is az a tied megérdemled hogy visszakapd.
Hogyha közben a termék megjön és nem ajánlott levélként jön akkor a kutya nem fogja keresni rajtad.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
mirci18
addikt
válasz matyi19 #41091 üzenetére
Na én általában azt szoktam tenni hogy 5 napot várok a határidő utánig.
Ami nálad 3-án lessz majd meg.
Utána ha még mindíg semmi akkor belépek az ebay.com-ra.
Azon belül a summary menüpontba.
Ott megkeresem a terméket.
Majd rákattintok a contact seller mondatra.
Ezután elöjön egy oldal amin több kérdés szerepel.
Ezekből a I havent received my item yet kell.
Ezután ha feljön a kérdésre a válasz.
Lessz egy olyan rész hogy contact the seller.
Arra menj rá és kijön egy menü amiben be tudod pipálni azt a mondatot amiben az van írva hogy refund.
Ha akarsz írsz egy pár sort neki és kész.
Magyarán visszakéred a pénzed.
A nagyja eladó elősször azt írja hogy biztos jó a címed meg hogy várj még egy pár napot.
De én ezzel nem foglalkozom a határidő lejárt kell a pénzem.
Ha még ez sem segít fenyegetőzök az ebayal meg a paypal-al.
Ez még mindíg segített.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
TheMarci
addikt
válasz matyi19 #41093 üzenetére
"Ha nem jött meg amit rendeltél, akkor (legkésőbbi becsült) érkezéstől számított 30 napon belül áll rendelkezésedre, hogy ezt jelezd az eBay felé. (Ez volt neked tegnap, innentől van még 30 napod) Előtte egy héttel érdemes az eladónak írni, (A +30 nap előtt, tehát nem az érkezési időpont előtt) hogy fizesse vissza a pénzt, mert nem jött meg a termék."
Do You Dream?
-
TheMarci
addikt
válasz matyi19 #41091 üzenetére
Határidők menüpont:
http://prohardver.hu/tema/ebay_tapasztalatok/index.htmlDo You Dream?
-
Degeczi
nagyúr
válasz matyi19 #41087 üzenetére
Pont tegnap is volt róla szó...
Eredetileg 45 nap volt erre, de aztán nyilván pont az akku-szállítási mizéria is egyik oka lehetett, h ilyenre változott tavaly novembertől
-
mirci18
addikt
válasz matyi19 #41087 üzenetére
Általában akkor hogyha az eladó által megszabott határidő letelik egy pár nappal.
Ezt vásárláskor kiírja hogy meddig kell megérkeznie.
Azt hogy most ködösít ne foglalkozz vele nyugodtan kérd vissza a pénzt ne várj rá.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
Degeczi
nagyúr
válasz matyi19 #41052 üzenetére
Csak te tudod, megéri-e a kockázat.
Nem arról van szó, h megérkezik-e: a pénzed visszakapod azon nincs mit görcsölni (az alább említett visszavont negatívjai is erre vonatkozhatnak), ez nem eladótól függ, mert az Ebay/Paypal akkor is véd, ha nem lenne együttműködő a partner,
de Kínából akkut rendelni eleve rulettjáték, mert szívbaj nélkül ráírnak többszörös kapacitást, ill. a gagyi cellák pár hónap alatt is tönkremehetnek - vagyis attól még lehet pénzkidobás, h a rendelt cucc ideér... -
bul07
nagyúr
válasz matyi19 #39926 üzenetére
Most hogy említitek az egyik nekem is össze volt tűzve
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
-
bul07
nagyúr
válasz matyi19 #39920 üzenetére
Pedig így, ebben a hónapban két küldemény is jött tőlle, igaz annyi még volt hogy kis ragasztóval a borítékba volt ragasztva a pen csomagolása
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
-
bul07
nagyúr
válasz matyi19 #39885 üzenetére
4MB/s az írása ennek jó esetben
+1$-ért én ezt rendelném, ennek magasabb az írási sebessége
Viszont ha erre ráteszel 3$ már 16Gb-ost leget venni (tesztem a 16Gb-ról)Nézd meg a neveket majdnem megegyeznek
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz matyi19 #39883 üzenetére
760-as olcsóbbak közül drágábbak közül a DTR30, vagy SanDisk Extreme
Nafene 32Gb SanDisk Extreme-t nem szállít hozzánk, érdekes, remélem egy két f@sz nem kezdte el szopatni ezt az eladót hogy megjött termékre is refundot kér, nem lenne jó ha tiltaná az országunkatMásik nevével még szállít hozzánk SanDisk Extreme-t
Harmadik nevénél is [link], igaz ez drágább[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Path of Exile 2
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Facebook és Messenger
- Samsung LCD és LED TV-k
- ASUS routerek
- Windows 11
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok