Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
snooze
veterán
válasz Gergosz2 #46515 üzenetére
meg kell rendelni az otp-nél.. és azon keresztül fizetsz..és biztonságos,mert az egy külön kártya,és te raksz rá annyi pénzt amennyit éppen kifizetsz valahova..és igy nem a fökártyádat kockáztatod..
egyébként lehet kártyát is modositani a paypalon is..
a netkártya ugyanolyan tipusunak felel meg mint a fökártyád,csak virtuális..[ Szerkesztve ]
GO Gunners!!!
-
snooze
veterán
sziasztok!
ebay-on vásároltam,de nem jött meg a termék,igy a paypalra visszautalta a pénzt az elado..meg is jelent a paypalon,ott azt kértem utalják a bankkártyára..ma nézem nincs a kártyán a pénz,viszont áttette a recent activityba,ahol azt irja a payment statusnál,hogy nem fogadtam el..ilyenkor mi a teendö?köszi..GO Gunners!!!
-
snooze
veterán
nálatok elérhetö az ebay.hu oldal?nekem csak a .com jön be..
GO Gunners!!!
-
snooze
veterán
szept.10-én vettem meg,akkor is fizettem ki..ezt jelölte is,hogy fizetve..nem nagy összeg,3dollár..
nincs kifizetetlen számlám..rögtön fizetek,mikor megveszem,épp azért,hogy el ne felejtsem..megnéztem a fizetésnél ezt irja most,a termék mellett az elsö jelnél:
"dispute process has blocked you from making payment"[ Szerkesztve ]
GO Gunners!!!
-
snooze
veterán
GO Gunners!!!
-
snooze
veterán
sziasztok!
egy kis segitség kellene..ezt kaptam..ilyenkor mi a teendö?"If you've already resolved this situation by email or paid for the item, please let us know by responding through our Resolution Centre.
To avoid receiving an unpaid item strike, please resolve this situation within seven days of the date the notification was sent to you. An unpaid item strike will result in loss of feedback privileges for this transaction. See eBay's Unpaid Item Policy for more information."
[ Szerkesztve ]
GO Gunners!!!
-
snooze
veterán
hali!
sajnos archiváltam az összes vásárlásomat,még a meg nem érkezettet is,de nem találom hova rakta a rendszer..valaki tudna segiteni?köszi![ Szerkesztve ]
GO Gunners!!!
-
snooze
veterán
sziasztok!
egy kérdés..ilyet még nem csináltam..ha ebay-on egy terméknél a buy it now-ra kattintok,és nem fizetem ki rögtön,az vásárlásnak számit?mert sajna nem találom sehol..köszi!GO Gunners!!!
-
snooze
veterán
hali!
egy kérdésem lenne..liciteknél van amikor a private listing jelenik meg..itt miért nem irja ki a licitálo nevét..vagy ez csak egy árfelverö?köszi.GO Gunners!!!
-
snooze
veterán
hali!nektek müködik az ebay?
GO Gunners!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Renault, Dacia topik
- Bestbuy játékok
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Robogó, kismotor
- World of Tanks - MMO
- Telekom mobilszolgáltatások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- HP 630 laptop (15,6/i3-G2/4GB/500HDD/Magyar/Windows7)
- GAMER Ryzen 5 3600 / RX 6600 XT 8GB / 16GB DDR4 / 512GB NVME / Beszámítás / Garancia
- Dell Latitude 3490 laptop (14/i3-G7/8GB/128SSD/AkkuX)
- Meta Quest 3 128gb +kiegészítők! (Garanciális)
- Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI DSG LED facelift, új vezérlés, sérülésmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest