Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
utgyuru #75338 üzenetére
Lehet hogy lenyúlta valaki itt. Nem volt ilyen összegű vásárláshoz nyomkövetési szám? Ha nem érkezik meg akkor a pénzt visszakapod, de biztonságosabb nekik is ha ajánlottként küldik mert akkor a kártalanítást azt kérhetik a szállítótól. Lényeg az hogy az elmúlt 2 évben nem volt hasonlóan nagy értékű elveszett csomagom
[ Szerkesztve ]
-
raziel01
veterán
válasz
utgyuru #47177 üzenetére
Magyar szakvéleménnyel sokra menne a csávó.
Bár ha azt nézem az ő helyében én is azt mondanám, hogy hozz szakvéleményt, mert különben csak üres fröcsögés.
Ebay biztos nem fog a javadra dönteni szerintem, mert az eladó egyértelműen leírta, hogy ad pénzt csak támaszd alá a problémád.
randras: én is gondoltam erre de úgy nehéz ha nem tudja, hogy hogyan is kell kinézni a dolognak.
[ Szerkesztve ]
-
parkr
őstag
válasz
utgyuru #43094 üzenetére
ilyen gyári akksit vettem tegnap. ha megjön, tudok róla nyilatkozni.
-
Stanley-B.
őstag
válasz
utgyuru #42727 üzenetére
ha nem törli és megnyered a terméket, akkor ha jófej az eladó akkor azt mondja no problem és kész (nem túl nagy értékű termékeknél van erre esély inkább).
ha nem jófej akkor unpaid item miatt dispute-ot indít, amiből ha pár összegyűlik, kitiltanak ebayről. Egynél még nem fognak.[ Szerkesztve ]
-
Teko001
őstag
-
Degeczi
nagyúr
-
faresz5
aktív tag
válasz
utgyuru #41208 üzenetére
Ha eddig nem válaszolt, akkor ezután sem fog, ne várj az utolsó pillanatig semmi képen. Majd az ebaynek válaszol, ha nem akkor úgyis nyert ügyed van.
Lényeg: Pontosan vázold a helyzetet, minden bizonyítékot, akár képként feltöltve linkel, mellékelj, mert azután,hogy "eszkaláltad", már jóval nehezebben tudsz új infókat hozzá adni. -
fardem
tag
válasz
utgyuru #39333 üzenetére
ha kifizetted előbb-utóbb elküldi. nem kötelező bejelölni a dispatched (postázv) ikont, anélkül is elküldni. ha meg áta akar verni, akkor figyelj oda. ha nem jön meg, akkor nyiss case-t. valószínűleg visszakapod a pénzt ha nem küldni.
amúgy nincs szabály hogy mikor küldi. neked kell tisztában lenned a határidőkkel.
-
fardem
tag
válasz
utgyuru #39217 üzenetére
az ebay-s teamtől függ, hogy mit csinálnak. ha nem fizetsz, akkor a germán biztos nyit unpaid utem case, csak hogy szívj vele. nem tudsz mit csinálni.
amikor majd a case-t bezárja neki jutalékot jóváírják, mivel nem fizettél, és nem adta el ő a cuccot.
én is így jártam, most adtam el valamit, de nem akarózott kifizetni az angolnak.
-
lupus_l
aktív tag
válasz
utgyuru #39201 üzenetére
Ha nagyon kell a termék, akkor regisztrálj ezen az oldalon egy PO Box-ot, ahol beállíthatod a csomag továbbítását (plusz díjért). Az új címet ne felejtsd el felvinni az eBay beállítások alá, és a tranzakció alatt legyen alapértelmezett. Ez után fizetsd ki az aukciót.
Feladás után pedig nyugodtan töröld.
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
-
kaliber
aktív tag
válasz
utgyuru #36324 üzenetére
PayPal-on szoktam nyitni ha kell, ott nincs ilyen gáz.
Nekem is kellett most hármat nyitni, abból kettő már refundolt (egyik trackinges volt) egynél escalate volt mert a nyitás után tíz nap alatt még csak nem is válaszolt lehet neki adok egy negatívot.
De igazából macera ezaz egész, nekem is cuccok kellettek volna és ráadásul 50 napja hiába várok!!
-
Teejay83
tag
válasz
utgyuru #32913 üzenetére
Nekem annyi a tapasztalatom,hogy kb 4 éve vásárolok tőle és amit magamnak vettem meg haveroknak egyik adathordozóval sincs semmi probléma a mai napig sem. Tehát semmivel nem másabb mint amit itthon veszel, anno összehasonlítottam egy kintről vásárolt kingston pendrive-ot egy itthonival semmi különbség nem volt, hangsúlyozom,hogy csak ettől az eladótól vásároltam!
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Villanyszerelés
- Formula-1
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Yettel topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Tőzsde és gazdaság
- Volt egy kis félreértés a OnePlus frissítési politikáját illetően
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Elite Dragonfly - i5-8G I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Alienware AW3423DWF Ívelt Gamer Monitor!34"/QD-OLED/165hz/0,1ms/10BIT/Freesync-G-sync/Alien FX
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s Gen3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 14" WUXGA I W11 I NBD Gar!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s Gen2 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I W11 I NBD Gar!
- Steelseries Apex Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i7-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- PS2 FAT + Free HDD Boot
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Gen2 - i7-1165G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
- ASROCK FM2A88M Extreme4+
- Eredeti JBL Reflect Flow Pro zajszűrős bluetooth fülhallgató
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest