Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nandinagy
addikt
Egyáltalán nem sok érte tekintve, hogy kb. 10k egy 87es lap értéke perpill. Egyébként nem egy olyan lap ami kihagyhatatlan lenne legalábbis amit láttam róla. Túl van fújva a fifában minden évben ez a kinek milyen lapja van. Mit számít? Persze tök fasza villogni vele, hogy mit tudom én Rodrygod van 150k-ért, de isten igazából Sane ugyanezt megcsinálja neked 12k-ért vagy Neto 950 coinért. Semmi mást nem kell nyomjál támadásban csak a speedboost azt kész. Azt meg mind tudja.
A védelem ugyanez. Hiába volt/van Militao-L.Thuram cb sorom ha jön Inaki Williams azt borul mellette mindkettő a másik oldalon meg Ruben Dias befutja Chiesat.
-
mr.dana
aktív tag
Jó értem ,, a kérdés inkább filozófikus volt .. Hogy akkor mi a tökömnek ez a + , ++ dolog is ,, gondolnám , hogy akkor az lenne a lényeg hogy tudja ezt a pluszt ...
Vagy egy újabb parasztvakítás ez is .. ? Régebben néztük a statokat .. azt kb ennyi ,,
most mit kell nézni ??? Statot ? Chemistryt ( már ennek sincs igazi értelme , én legalábbis nem vágom követni , mióta tavaly bejött ez a lengthy - fxság.. aztán még ott vannak a playstylok most meg a +/++ jaa és még a body type kihagytam vmit ?? -
EA's hit
őstag
Intel i7-10750H, RTX 3050 Ti, és szaggat az idei játék, mint az állat. Vszeg a 8 giga ram kevés neki, azt fel fogom nyomni 16-ra, de ha az sem segít, akkor nekem ennyi volt az idei rész. Vicc, hogy ennél komolyabb játékokat meg probléma nélkül visz, plusz több haverom is az enyémnél lényegesen gyengébb géppel vígan hiba nélkül tud játszani, nevetségesen szarul van minden évben optimalizálva ez a fos játék, főleg pc-re. Idén is.
-
Yodamest
veterán
Elvileg írja amikor a mezválasztó képernyőnél vagy meccs előtt, hogy mennyi a latency, a 23-ban írja nekem legalábbis, ott neked mennyi az érték?
(23 a legutóbbi ami nekem megvan, felraktam a napokban kicsit ízlelgetni a játékot, anno DIV8-ban hagytam abba egyéb okok miatt és vicces volt most full gold kezdő kerettel alázni a DIV8-as full 99-es rózsaszín meg ikon csapatokat)
[ Szerkesztve ]
-
mettek
addikt
Meg hova erőlködjek munka gyerek mellett. Én nem főállású streamer vagyok aki a megejelnés előtt megkapja a játékot és teletolják már most OP lapokkal meg zsetonnal.
Web appban összeraktam egy 78 koruli csapatot, majd azzal indulok. Ezek a streamerek meg már most vinivel meg tevezzel rohangálnak, vicc. A mai nap tutira fel van csavarva a premium lap osztás hogy a twitchen nyáladzó emberek elcsöppenjenek és majd holnaptól mehessen a mikrotranzakció ezerrel. Ez csak erről szól. Persze holnap már leljebb veszik a prémium lap osztást.
Szerintem ez az oka hogy nem adták oda előre a 4600 fifa pontot sem hogy a halandók ne jussanak jó lapokhoz mert az rontja a mikrotranzakciós bizniszt. Majd holnap elkölthetjük semmire sem jó pakkokra.
[ Szerkesztve ]
PSN: Mattacks87 Xbox ID: HUNgAlien
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest